1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#424 Nagyon okos lehetsz te is, ha valaminek a minőségét az eladott példányszámból szűröd le, iPhoneod is van ugye?:D -
#423 Már mint, hogy többet adnak el belöle mint 10 millát?
Szerintem már az 1 milla után is beszarnak a készitök a boldogságtól... -
ratgab #422 Csúnya verést szaglintok az Ördög 3-al szemben. -
#421 Már vagy 10-xszer restartoltam a Client Registry.blob fájlt is töröltem de ugyanugy 1 sec alatt preload complete aztán semmit se szedett le ! -
#420 Ja, ja, frissült a kliens, de nekem anélkül is rendben letöltötte. Most már csak a release-re várok. :)
-
Nekrofil #419 próbálj meg egy steam restartot. -
#418 Én csak tölteném de nálam súlyos gondok vannak a Preload-dal !
Elkezdi a Preload-ot és 1 sec múlva azt írja előtöltés kész de közben szinte semmit nem töltött le ! -
#417 A Steam install is aktív már, töltöm is. :)
-
Nekrofil #416 -
sirdond #415 egész jó! -
#414 live stream -
#413 -
#412 Mondjuk a hivatalos oldalon lévő FAQ-ból?:S Be lehet majd kapcsolni hogy mikor támadhatnak meg más játékosok.
Will there be PvP?
PvP is in the game as a flag that a player can set by typing in a command. For two players to duel both must turn the PvP flag on. -
#411 PvP nem lesz benne, nem tudom honnan veszed. -
#410 Nézz videókat, az a legegyszerűbb, pvp lesz, kereskedés is, bár AH-ról nem tudok semmit mondani, modderek biztos tesznek bele, max szint után nincs vége semminek, bármilyen játékba becsatlakozhatsz, bármit csinálhatsz a maximum szintes karaktereddel, modolható az azt jelenti, hogy ügyes emberek bármit be tudnak rakni a játékba amit kitalálnak és képesek létrehozni, valamint moduláris szerkezetű a játék, azaz könnyű be/ki pakolni dolgokat. -
Nihilex #409 Sziasztok, felkeltette a játék az érdeklődésem, de nem játszottam még ehhez hasonló játékkal.
Valaki letudná írni, hogy mit kell erről tudni?
Itt mi az ún. endgame?Van benne pvp, kereskedés?
A max szint elérése után milyen lehetőségek vannak?
Olvastam vmi olyanról, hogy modolható, ez mit takar? -
#408 Még meg sem jelent de már meguntad?:D -
#407 Van eladó steam accom T1+T2-vel, ha valakit érdekel az pm-ben érdeklődjön. -
#406 Embermage!! -
#405 CS Condition Zero, nem olyan új... -
#404 Én eddig az Embermage-t és az Outlander próbáltam ki azok közül lesz valamelyik ! -
ratgab #403 Lassan itt a megjelenés. Ki milyen karakterrel kezd? Én bétában csak Berserk-et próbáltam, valószínű itt is az lesz.
2. karakternek már kinéztem az engineer+ pudli kombinációt...XD -
#402 Kb. 50 játékom van Steamen megvéve, sosem láttam reklámokat játék közben.
Lehet az új CS mivel Valve termék beleraktak valami reklámot, de más játékgyártók játékaiba kizárt, hogy megtegyék. -
#401 Akkor ezt mond eleve nem CS-zek én eddig akármiylen játékkal játszottam nálam seholse volt ilyen reklámcsik ! :D -
#400 Hát Counter Strike-ban felül egy csíkban megy a reklám...Majd csinálok képet. -
#399 Nálam semmiféle Steam reklám nem jelenik meg sehol, sem közben, sem utána... Kellene?
(Igaz, csak a Torchlight van bent, meg a 2. rész preorder, lehet, azokban nincs ilyen.)
-
#398 Képet róla. -
#397 Játék közben is van reklám, felül egy csíkban. -
ratgab #396 Játék közben nincs benne reklám. Ha végeztél meg nem nagy dolog kinyomni azt az 1db árva ablakot. -
foxxi #395 AZ lesz. Jobb esetben kapsz lemezt is, de szerintem marad a trendi, csak kód a dobozban elvűség -
#394 A dobozos változat is steames lesz? Mert már nagyon elegem van a steamből, JÁTÉK KÖZBEN is tolja a reklámokat folyamatosan, meg ha kilépek egy játékból akkor is kidob 3 oldalnyi szarságot. -
foxxi #393 Már a steam könyvtáramban figyel.. ejj de sok az a pár nap még -
#392 Pár nappal a borderlands2 után?! Óóóh mi lesz velem? -
#391 -
Csokis #390 -
#389 Vazze na neee Potn egy nappal a Borderlands 2 megjelenés elött !
Akkor nagy bajban leszünk hogy melyikkel játszunk !
Birderlands 2 VS Torchlight II mivel mindkettő 4 fős Co_OP játék azt se tudom melyikkel kezdjem majd ! xD -
Csokis #388 Megjelenés szeptember 20-án! -
XeroX #387 Én azt mondom dolgozzanak rajta, tanuljanak az elcseszett D3 hibáiból és adják azt amit szeretnénk, gondolom ezt is teszik majd :) ha nem, hát ugyanúgy 2 hónap múlva kukába landol mint szegény D3 :(
-
#386 De legalább történik valami. -
#385 Kíváncsian várom, bár szerintem ebből minimum október közepe lesz.