Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Többit nem annyira értettem!<#idiota>#idiota>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
<#vigyor5>#vigyor5>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Felveszed barátlistába akinek kell és trade-eled neki!
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha nem így van akkor javítsatok ki nyugodtan. 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A torchlight 1et végigjátszottam(lvl99ig vagy meddig a szintkövetõ labirintusban), azonban 1 problémám volt a játékkal, túl repetatívnak éreztem egy idõ után nem volt a késztetés, hogy folytassam mert nem voltak ritka (legendary vagy hasonló) cuccok amiket érdemes lett volna kifarmolni.
A torchlight2n változtattak ezen? Azaz mivel több "endgame" contentben mint az elsõ volt?
Komolyan érdekelne, mert ha ilyen téren is fejlesztenek akkor tuti megvenném(diablo3 mellett elfér), viszont még nem olvastam utána ezért kérdezem.
Köszi a választ elõre is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Köszi.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor jelenik meg a játék ?
Valamivel el kell ütnöm az idõt, ha a Diablo 3-ba nem enged be 😊
Ami szintén érdekel nagyon:
Lehet majd a játékot internet nélkül játszani, vagy ez is olyan lesz, mint a Diablo, hogy csak akkor játszhatok, ha a készítõk jónak látják ?
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Eddig a Berserkert és az Embermage-t próbáltam ki, a berserkerre nagyon rávoltam mozdulva, de a skilljei valahogy nem nagyon tetszettek, mert tetszik ez a 2 kezes claw ,meg gyorsaság stb de ez a skillekben valahogy nem jött át. Viszont az embermage az brutál jó 😊 nagyon tetszett, csak úgy szórtam a villámokat, most engiingert viszem, eddig ez is tetszik lvl14-en.
Tetszetenek az eventek, pl embermage-nél 1 olyan szörnyet kellett legyõzni, ami 1 nõ testébõl nõtt ki, meg a dungeon beli bossok, nagyon jó! Nagy fejlõdés az 1hez képest, a zene meg...hát igen...D2 sztiló,elég jó.
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Beta Update: Closing this Thursday
May 22nd, 2012
The Torchlight II beta has been a great experience. We received tremendously helpful feedback, squashed bugs, and deployed patches successfully. The reaction from everyone has been really gratifying. We're on the right path! Now it's time to incorporate the bulk of that feedback as we get back to finishing the game as a whole.
The Torchlight II Beta will be officially closing for everyone on Thursday, May 24th at 4pm PDT. That gives all you Beta Weekend participants two extra days to play! We will be sending out some additional invites to people with Runic Accounts - sign up now if you have not already!
Thank you to all our fans who provided insight, bug-hunting, and most of all, enthusiasm. We're fired up to finish the game and can't wait to share the whole experience with you. So, until Thursday, happy dynamite fishing!
PS: This will be our "Thursday" update for the week. Next week we'll bring you news from far-off lands.
Már felrobbantottam de semmi,ide mutat még mindig a csillag!:S

Felmoshlak a padlóról..
Amúgy én is kipróbáltam, illetve belekukkantottam tegnap (gondoltam én, hogy belekukkantok) és a belekukkantásból az lett, hogy 3órán keresztül föl sem keltem elõle. Erõsen hajlok a preorderre.
Felmoshlak a padlóról..
GET OVER HERE!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Na veteránon lenyomtuk 2en a fõbosst, esett pár kék cucc(és pár legendary ami alt karakternek jó lesz), a legnagyobb critem eddig 1700 volt😊 (berzerker vagyok 2 darab fist weaponnel)
Egyébként tegnap toltam coopba, még sokkal jobb mint a single, külön jó, hogy oda lehet teleportálni más játékosokhoz, tehát nem kell keresni õket. Õ 15ös volt, én 21es, egy 18as dungeonben voltunk, és sajnos õ nagyon sokszor halt, én meg elég könnyen öltem a mobokat/bossokat(azért lényegesen jobban kellett figyelnem, mintha egyedül öltem volna végig a helyett, persze elég jó gearem van, full kék/narancs full enchantolva).
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"