1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• Csokis
    Kotaku Review
  • Nekrofil
    javitották a runic games funsite számlálóját, már ott is 1 nap 1 óra van
  • Prince23
    Pályavégi bossfight veterán néhézségi módban, Embermage-el

• Nekrofil
    ezzel én is tisztában vagyok.
    este 7 a megjelenés, ha steamet nézzük.
  • Carlos
    Nem veszik fel fél órája a galaxisnál...
    Vagy foglalt, vagy nem veszik fel. gyász.

De azért TÉK!
  • zsakosfrodo2
    Ez nem feltétlenül igazodás kérdése. Minden játék megjelenési ideje (ami Steamen szokott megjelenni) az az ottani "üzleti" idő kezdetéhez van igazítva (Ha jól tudom ez reggel 9 óra náluk). Azért van így megoldva, hogy mindenhol egyszerre jelenjen meg. Nem lenne fair US-el vagy EU-val szemben, ha a másiknál előbb jelenne meg valami azért, mert előrébb vannak időben. (Ha persze a kiadó úgy dönt, hogy máshol később jelenik meg, akkor nyilván ez nem számít.)
    Előfordult már korábban más játéknál, hogy korábban jelent meg (azon a napon, amelyiken ígérték), szóval legkorábban holnap reggeltől már várható. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy inkább ráhúzni szoktak a megjelenési időre, vagyis inkább holnap 6-7 óra után lesz csak megjelenés. Ne legyen igazam. :D
  • Nekrofil
    valószinüleg ott lesz az eltárás, hogy a fansite EU időzónában számolja, mikor lesz 20dika, steamnél meg PDR idő van, ami -9 óra az itteni időhöz képest.
    kérdést EUban miért is kel a PDT timezonehoz igazodni?
  • foxxi
    végképp nem értem

Torchlight 2 Releases in 00 Days, 13 Hours, 53 Minutes, 14 Seconds. (September 20, 2012)
  • Carlos
    Mindjárt felhívom őket!
  • Nekrofil
    hát, akkor kiderül, hogy mikor indul a móka.
    skint köszi
  • foxxi
    Mert ezek még ehhez is hülyék, azért.
  • Csokis
    A runicgamesfansite.com-ról szedtem az éjféli indulást, de nem néztem meg a Steam store-ban, csak utána. Bezzeg több játéknál is volt már éjféli indulás, itt miért nem lehet, nem tudom?!

Ezt a Steam skin-t használom!
  • Nekrofil
    pedig már megörültem egy kicsit :)
    ha jól számoltam, akkor 19:00-20:00 körül kell indulni a mókának =/

btw fasza skin, merre lelhető fel?
  • Csokis
    Pont most akartam írni, hogy nem lesz éjféltől elérhető!

• Nekrofil
    érdekes.
    nálam sajnos ezt irja a steam:
    This game will unlock in approximately 1 day and 10 hours
  • foxxi
    Viszont van még kismillió dckey distr. ahol 3-4k között van....
  • JethroHUN
    Ez egy jó kérdés, konzolok-szervizénél is. Remélem nem, de én akkor sem venném steamről, drágább.
  • Fehercsoki
    CDGalaxisnál miért októberi megjelenés van kiírva? Dobozos később jön?
  • Csokis
    Éjféltől már elérhető lesz a játék!
  • foxxi
    Ezért kell Barátokkal tolni Én ugy fogom; legalább nem akkora faxok mint a pugban összerrámolt emberkék
  • Prince23
    Coop gameplay - act 1 még mindig.

Én voltam a legm,agasabb szintű, de a pajti ennek ellenére rushol. erről beszélek én néha, ami még a Borderlandset is érinti. Mindenki szalad, de minek? Rohanó világ van? vagy mi? :D na mindegy.... nem szeretem aki ennyire rushol.
  • Világpolgár
    FREE Soundtrack!
  • Prince23
    Gyors izelitő VETERAN nehézségi módon, a halál a végén szándékos volt, csupán izelítő:

• natalyel
    Na, én is regisztráltam a runic szerveren... Már alig várom :).
  • Prince23
    ha privát szerverre gondolsz, akkor van ilyen lehetőség benne. Meg láttam olyan coop szervert, ahol 6 fős volt.
  • Since
    Ha lenne benne rendes multi (zárt serverek) akkor lehet hogy alázná diablo 3-at is :)
  • Prince23
    Pontosabban 123 db van belőle :D
  • Carlos
    ehhh... 120. Az igen.
  • Prince23
    Ez így van, pont olyan mint a steamgifts, be kell majd jelentkezz a Runicos átvitelezett Steam oldalra a steames felhasználóiddal és jelszvaa mentéseddel.

Ha nem csinálod meg, multinak lőttek. Szóval muszáj lesz hozzáadni. Amúgy meg a játékidő terén nem kell félni, sokkal több van ebben a játékban mint az elődjében. Bossok terén pedig - kimondom, na - alázza a Diablo 3-at!

Még két nap a megjelenésig :) Kötelező vétel, nem bánjátok meg. Ráadásul több, mint 120 steames achievement vár a kalandorra. Aki maximalista, az sokáig el lesz vele :)
  • jazzy
    Szokásos játéktemetés megjelenés előtt minden apró hülyeség miatt :(
  • Carlos
    Nem is játszottam a bétával. :)

p.s.: Najó, regisztráltam.
  • Csokis
    Már a bétához is regisztrálni kellett itt egy accot, hogy játszani tudj.
  • Carlos
    francnak sincs kedve mindenhova regisztrálni csak azért ,hogy használhassak valamit amit sose akarok (coop).
  • Pethy23
    LOL mert egy szaros oldalra regisztrálni kell ha neten akarsz játszani? Én megcsináltam volt kb 30 másodperc steam acc összekapcsolással...
  • ratgab
    Most ezzel már megint mi a baj?
  • Carlos

Lehet, hogy warez lesz ebből...
  • Csokis
    Most olvasom (itt, német), hogy a Runic Account-hoz kell "csatolni" a játékot, hogy NET-en játszhass! Gyorsan meg is tettem!
  • Carlos
    No, azért most egy kicsit megnyugodtam.
    Amúgy 5K-ért nem kérdés, hogy meg kell venni.
  • JethroHUN
    Ja tényleg. Akkor lehet összekevertem, úgy emlékeztem h csak valami "nyugdíjazási" lehetőség van és akkor az új a karakter bónuszokat kap az előző után. Itt link, tényleg lesz newgame+
  • Pethy23
    Ezt honnan hallottad? Elvileg a karidat tudod vinni lan-ra, multira(ahol mindenféle nehézséget be tudsz állítani), offline-ra. A new game+ lesz ez az opció, hogy előröl kezded csak nehezebbé válik, ha jól tudom.