1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#304 Én 327 óra után jöttem rá, hogy egy szar... -
#303 A Diablot a neve meg a sok hype adta el. Most meg mindenki vakarózik, hogy ennyi volt -
#302 Beletetél a dioba 200+ órát és akkor jöttél rá, hogy szar...csak én érzek itt egy kis ellentmondást?
Én is 270 óra után untam meg, most amig nem jön a pvp patch pihentetem de nekem eszembe se jutna szidni egy olyan játékot amivel ennyit szórakoztam mielött meguntam.
Csak remélni tudjuk, hogy a T2 is hozza ezt a játékidőt.
és az elsö héten 6,3 millát adtak el dioból... -
#301 Namost ne kezdjük itt is a flame-et, de az, hogy eladtak belőle 5 milliót és az első hónapban a public game-ek száma 30-40 ezer volt hétköznap és most a hétvégén 1-2 ezer mond valamit szerintem.
Igen, énis megvettem igen, énis szenvedtem inferno-n, igen énis AH-ztam, igen énis RMAH-ztam (eladtam csak) de nekem az a játék kifújt. Nem jön be a RMAH-ban vegyél tárgyat ha haladni akarsz vagy farmolj csillió órát hátha kiesik. Én játszani akarok, szórakozni, és jelen pillanatban számomra a diablo ezt nem képes nyújtani. -
#300 Pisztácia egy szóval sem említette, hogy "sikeresebb" játék lesz a diablonál, csak azt hogy jobb. -
#299 Sajnálom ha tölem tudod meg elöször de minden játék, film, és zene attól lesz sikeres ha sokat adnak el belöle.
Hiába jó valami ha a kutyát se érdekli, ez remélhetöleg a T2-öt nem érinti.
Az hogy a CoD, Halo, Dio, Fifa stb sok-sok milliot adnak el azt nem kell magyarázni ez a siker az más kérdés, hogy vannak akik alapból fikáznak mindent amiböl sokat eladnak. -
#298 De ha 1 hónap után még játszik a játékosok 50%-a akkor már verte a Diablot. -
#297 Jó na akkor menj át a CoD topicba mert kb. ott számít hogy hányat adnak el egy játékból...Nem attól lesz jó valami hogy sokat adnak el belőle. -
#296 Egész biztos, hogy nem fogja, ha eladnak belöle egy millát már meg fogok lepödni.
A dio elött kelett volna kiadni vagy megvárni a nov-dec-t, erre mondjuk van esély mert huzzák a kiadást mint a rétestésztát. -
#295 A grafikára szerinetm egy bizonyos kor felett mindenki tesz.
Legyen jó élvezhető és hangulatos. A grafika csak kellemes plussz. -
#294 rájöttem, nvm. -
#293 hi, a single player gomb inaktív, a játékot PB-ről szedtem le.
mit kúrok el? -
#292 Szerintem egyáltalán nem rossz a grafikája, az effektek jók, egyszerűen csak ilyen a látványvilága. -
#291 :)
Sokan panaszkodtak más fórumon is a grafikára. Szerintem sem nagy szám, szebb is a dio, de olyan hangulata van, hogy ezerszer tudnék új karit kezdeni. nem beszélve arról,, hogy még csak 1 beta-val jatszunk, a teljes még ennél is jobb lesz! :) -
#290 De én ezt már mikor megmondtam:D -
#289 Üdv Neked is!
Remélem nem lesz még 1 csalódásban részünk, bár már a béta is nagyon megfogott eddig. Szinte biztos, hogy verni fogja a dio-t. -
#288 Hát, elsőre nekem is furcsa volt, de mountok hiányában szerintem pont tökéletes ez a sebesség, harcban úgyis a skilleket használod mozgásra, utazásra meg szar lenne sétálni... -
#287 A grafika elsőre kicsit furának tűnhet, bár szerintem hasonlít a Warcraft3, LOL-ra a stílusa, de csöppet sem zavaró, legalább pályatöltés után nem akad még egy fél óráig, mint egy másik játék . Viszont a futás picit gyors, abból vehetnének vissza. -
#286 Üdv itt is! -
#285 SZuper! Csupa jó hír!
Köszi szépen! -
#284 A karaktered adott, de bármilyen játékot indíthatsz, bárhova csatlakozhatsz, tehát ha elkezded legnehezebb fokozaton és túl nehéznek találod akkor legközelebb elindítod normalon és ugyanott folytathatod, pvp pedig lesz. Ez nem Diablo, ez a játékosok igényei szerint készül. Skillekből pedig sok van, de már azóta átalakították a skilleket ha jól tudom. -
#283 Én sose RMAH-ztam szóval én se arra hajtok. Azért kérdeztem, mert esetleg van-e, vagy lesz-e majd pvp. Mert ha az lenne, akkor lehetne utána is ezerrel farmolni.
Ám, akkor ha egy karit csinálok, elkezdem könnyű fokozaton, akkor azzal már nem tudok nehezebb szintre átmenni?
Azért n em értem, mert akkor tobábbi, későbbi skillek nincsenek is? -
#282 A steamen annyi van csak hogy "summer". A fokozatot te választod ki az elején, szóval nem kell ugyan azt 4x végigvinni. Hogy mit lehet még csinálni, pl. haverokkal vagy random emberekkel hentelitek a csontvázakat és élvezitek a játékot, nem pedig cuccokra vadászol, hogy ropogós eurókra "váltsd át". De hát kinek mi a játékélmény. -
#281 Üdv!
Mikorra várható a megjelenés? Láttam tavaszra ígérték, de halasztják. Annyit találtam hogy még idén kijön... valami pontosabb infó van?
Valamimint olyan kérdésem van, hogy, ha végigviszem egy karakterrel a legkönnyebb fokozaton, utána át lehet menni nehezebb szintre, és továbbfejlődni, mint dio-ban, vagy akkor annak vége? Tehát végigviszem a legkönnyebb fokozaton, és utána mit lehet még csinálni? -
#280 Hát mondjuk piratebay, ncoreon csak sok a seeder de semmi nincs fent szinte. -
#279 honnan szedhető le?
ncore-on nem találtam. :( -
#278 fegyver:
-
#277 nekem működik -
Skrillex #276 Na, nekiálltam a crackelt verziónak. Minden frankó csak a grafikai beállításokat nem tudom megpiszkálni. Beállítok mindent ahogy nekem fasza, de nem tudom le apply-zni. DAFUQ -
#275 Én soha nem játszottam ilyen jellegű játékokkal mint a GW vagy a diablo,
a Torchlight első része volt az első ilyen jellegű játék amivel legelőször játszottam!
Teljesen beszippantott,magával ragadott a játékélmény,
a második rész bétájára meg teljesen rákattantam!
Szóval én is nagyon várom az új részt! -
GW nem érdekel sajna. Valahogy hülyén fogalmazva: "kinőttem" ezekből a játékokból. Nemtom miért van ez, pedig a GW 1-el 3 évet nyomtam, minden ami megjelent belőle CE-ben van meg (kivéve az uccsó kieg, mert annak nem volt).
De valahogy a kettő nem mozgat. A régi guild hív vissza, hogy majd megint összejön a nagy csapat, de valahogy nem mozgat.
A diablo is egy csalódás lett.
Ezt a kis "sufni" játékot viszont nagyon várom. -
#273 -
#272 Az előző részhez képest fényévekre van. Kár hogy a megjelenés csúszása lehet betesz ennek a játéknak induláskor. (vagy csak később steam akcióba lesz kelendő) Én pl addigra GW2zni fogok ami mellett nem hiszem h elfér még1 játék. Pedig nagyon jó kis játéknak ígérkezik. -
#271 Négyszer jobban világít a fáklyafény
-
#270 Nem nagyon szabad az ilyesmit elhinni.(én is pont ezért nem rendeltem elő) -
#269 Jó de akkor mi a francnak írták oda hogy a nyáron jön... Egy csomószor azt nyilatkozták hogy már a végső simításokat végzik a játékon szóval nonszensz. -
#268 #248 -
#267 Hát ha tudom hogy ennyit késik akkor még nem rendeltem volna elő. :( -
#266 Jó, de a cikknek az a lényege h. még tovább csúszik... Ígérik h. nem lesz 2013...de 2012 decembere se olyan korrekt :/ -
sirdond #265 több, mint fél éve lehetett tudni már,hogy nem jelenik meg a d3 előtt. ennyit a pc guru hírekről...