1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• Tatyla
    lehet jelenleg valami trükkel bétázni?
  • Árnyvadász
    Ja és esett már 4 socketes fegyver is! Meg itt van értelme az attack speednek és fontos a fegyver hossza is. Meg nincs olyan, hogy üt feléd a szörny és látszólag már elmentél onnan, üresbe üt, de mégis besebez.

• JethroHUN
    Igen a dinamit arra van. Igaz csak 5x lehet használni egy nem városban lévő, horgászhelyen. de jobb cucc/hal esik mintha simán horgásznál.
  • Árnyvadász
    Három karaktert indítottam eddig. Van 3 db rare tárgyam egy set készletből, igaz 2 db küldetés által, 1 db pedig mobbol. Ez egy 4 részes set, már csak 1db kell és teljes lesz. Emelett még 2 db setnek van meg 1-1 darabja és elég sok unique tárgyam is esett, csak nem mindet tudom használni, mert a szint vagy a megfelelő attributum még nincsen meg hozzá.

Végre karaktereket fel tudom normálisan öltöztetni. Szerencsére a gemeket ki lehet venni a foglalatból, de két lehetőség van. Vagy a tárgy semmisül meg és a gem marad. Vagy a gemnek annyi és a tárgy megmarad. Viszont nem kell érte fizetni!

Fos kovács helyett (D3) itt van egy véletlen helyeken feltűnő borz, aki tud enchantot és bármilyen tárgyon, maximum 3 alkalommal csinál valamit. Nem olcsó, de ezerszer jobb, mint a kovács és használható.

Képességeket újra lehet osztani, de csak lvl10-ig és az alatt. Van erre egy ürge a városban.

A set és unique tárgyak erősek! megéri hajtani értük és biztosan esni fognak előbb vagy utóbb. A seteknek jók a bónuszai is. Teljesen rendben van a dolog.

Van fegyverváltás is. W, ahogy a D2-ben.

Horgászásnál vannak különleges helyek, ahol nem csak halat lehet fogni, de jó lootot is. Igaz itt meghatározott mennyiségű próbálkozás lehetséges csak és valamivel jobb reflex kell a kapáshoz.

Árusnál láttam dinamitot. Ez gondolom nagyban megkönnyíti a horgászatot.
  • Fehercsoki
    Lifesteal biztosan van, a gemek meg nagyon random dolgok, meg hát lvl 20ig nem is találsz olyan sok félét.
  • Csokis
    Én még a D3 előtt megvettem Steam-en. Igazán meg is jelenhetne már, mert a D3-ba már beleuntam. Most az első részét kezdtem el megint.
  • ratgab
    Mintha rémlene ilyen fegyver, de hogy gem van-e az jó kérdés (gyanítom, hogy lesz ilyen!)
  • ratgab
    Türelem a hosszú élet ritka! :-)
  • Agamemnon
    Life on hit, meg life regen-es gemek vannak a játékban?
  • Fehercsoki
    Én is megvenném, csak jelenne már meg:D
  • Tatyla
    inkább ezt veszem meg mint a World of Kungfu Pandát...
  • yesname #333
    OFF
    Csak ismételni tudom magam, hogy miért játszottam vele annyit és még játszom is: #329
    (Ennyire nem tudsz értelmezni mondatokat?)

Normál után a történet és a megvalósításában nem tetszett egy csomó dolog. Az egész alapját és lényegét adó rendszert, az itemizáció baját hellen már sejtheted, de csak infernón bizonyosodsz meg róla véglegesen.
    Nem erőlködtem bele még x100 órát, mert azért szórakoztató, de attól még el van cseszeve nagyon a rendszere.
    Én is tartom magam ahhoz, hogy nagy baja van annak aki 327 óra után nem jött rá, hogy el van cseszve és csak szimplán megunta.
    ON
  • Tatyla
    te se matekzseni vagy,megjelenes ota olyan 1600 ora telt el,nekem is tobb mint 300 van benne
  • JethroHUN
    OFF: mikor jelent meg a D3? májusban? Ennyi idő alatt ti beletoltatok 300 órát? ahhha.... 24/7 csak dibalo3 vagy mi?
  • wedge31
    Én addig játszottam vele amig meg nem untam és addig élveztem minden percét ez 327 óránál jött el.
    Inkább azzal van a baj aki már normál után ugy érezte nem jó de még bele erölködött 300+ órát...

De szerintem hagyjuk a d3 témát itt inkább foglalkozunk a torchlightal.

• yesname #329
    Elolvasnád még egyszer amire válaszoltál és szépen lassan átgondolod mit is jelent. Főleg az 1-3 pontokat. Köszi.
  • yesname #328
    Valami nincs rendben ha valaki még 327 óránál sem jött rá, hogy nagyon el van cseszve a játék ;)
  • wedge31
    ööö...327 órám van benne.
  • pisztácia
    Pontosan.
    Nem írtam le én sem véglegesen dio-t, de most kurvára szarnak tartom.
    Kell még egy jó fél év, és majd visszamegyek.
    Anno BF 3-nál ugyan ez volt. Kellett vagy fél év, mire játszható lett.
  • Árnyvadász
    Arányaiban kell nézni a dolgot. D3 akár 1000 órával is számolható, de ha abbahagyod kétszáznál, akkor kiszálltál belőle az ötödénél, ami olyan, mintha egy 60 órás játékot otthagynál 12 óránál, ami nem túl meggyőző.

A jó hír az, hogy dolgoznak a játékon és lehet idővel jobb lesz. Akkor érdemes lesz visszamenni és folytatni. Viszont a T2 már most jobb.

Ezen azért érdemes elgondolkodni.

• pisztácia
    yesname előtted írta le. Egy ilyen kaliberű játéknál több idő kell hogy kitapasztald a játékot...
    Ez nem egy autós game...
  • Tatyla
    tudom hogy meg lehet mar venni de mikortol lehet jatszani vele?
  • wedge31
    Szerény lökött véleményem szerint ott tényleg nincs valami rendben ha valaki eröltett valamit ami szerinte nem jó.
    Nekem ha nem jön be egy játék törlöm a francba nem teszek bele 300+ órát.
  • yesname #321
    Én is játszottam vele már vagy 300 órát és a játék nem jó. Arra, hogy nem az igazi már az első normál végigjátszás után rájöttem, de arra hogy mennyire nem jó csak kb. 200 óránál. Ennyi idő kell, hogy ilyen játéknál teljesen kiismerje az ember a rendszerét, a lootsystemet és hogy előjöjjön minden kis szir-szar és nagyobb hiba, hiányosság. Ha ezt nem látod, sajnálom.
    És még mindig játszom vele, mert 1. dinamikus, pörgős, 2. jelenleg nincs más új hack and slash és 3. hátha kiesik :D:D:D
  • pisztácia
    Maradjunk sztem annyiban, hogy neked is van egy véleményed, meg NEKÜNK is...
  • jarlaxxe
    Ez hülyeség, egy ilyen tipusú játéknál 30-40 óra alatt kiderül minden. Aki 300 órát beletesz ugy, hogy szerinte ennyire szar a játék az vagy mazoista vagy klinikai eset.
  • ratgab
    Ehhez szerintem hozzátartozik, hogy sokan az Inferno (és az ebből egyenesen következő szinte kötelező AH-ra) miatt orroltak meg, ahhoz meg kell azért jó pár 10 órát játszani, hogy odáig eljuss.
  • Carlos
    És ez miért fáj neked, hogy valaki játszott vele 200+ órát?
  • Carlos
    +1
  • Fehercsoki
    Miért ha 5 perc után jön rá, akkor meg azt mondod, hogy annyi idő alatt még ki sem lehet próbálni igazán. Lehet, hogy azért játszottak, mert mondjuk várták, hogy hátha jobb lesz az a játék ami 15 ezer forintjukba került...
  • jarlaxxe
    Még egy juzer aki 300 óra után jött rá, hogy valami szar...komolyan mondom ezeket a palikat ki kéne vizsgálni...
  • Árnyvadász
    Amit a Diablo 3 nem adott meg, azt a T2 tálcán kínálja. Sokkal jobb játék és jóval élvezetesebb. Pedig semmit nem vártam tőle. Aztán ahogy hallottam az emberek véleményét, gondoltam teszek egy próbát. Megérte.

Szinte mindenben jobb és ez valóban egy igazi Diablo játék. Amilyennek annak lennie kell. Ezt 270 óra D3 után bátran kimerem jelenteni. Esnek a tárgyak, kiválóan használhatóak a képességek és a nehézségi szintet is egyénileg ki lehet választani. Hála a jó égnek. Teljesen felesleges ez a Normal-Infernó baromság ami a D3 része.

Grafika nem elég, hogy gyors, de nagyon szép és igen részletes. Sokkal hangulatosabb, mint a "nagy" Blizzard játéké. Ez a program tényleg motivál. Jó érzés és öröm mellé odaülni, mert szórakoztat és kikapcsol.

Érdekes módon, ami kimaradt az új Diablo részből, mint town portal, idenfity, health potion és mana potion ivás, meg a pontelosztás, az még mindig remek és működő koncepció.

Persze lehetne még sorolni hosszan a jóságokat, de szerintem a legszebb az egészben az ár amit ezért kérnek. Szerintem a Torchlight 2 megcsinálta azt, amit a Blizzard elbaszott, szó szerint, vagyis egy kiváló kis játékot, amiből hála a jó égnek kimaradt az AH, ami a D3 egyik legszarabb része és a loot rendszer pocsék mivolta is ebben keresendő.

Ha tudtam volna...

Meg se veszem az új Diablo részt. Sajnos már késő bánat, de legalább játszok majd egy olyan hack and slash programmal ami a jó öreg Blizzard North érdemi munkája.

Az egészben a legérdekesebb az, hogy számomra az első rész hamar unalomba fulladt, de itt ennek nyomát sem vettem észre. Minden a helyén van. Ellenfelek, bejárható terület, remek tárgyesések, kellő nehézség és baromi jó hangulat.

Többen meg csak jobb lehet. Alaposan meglepett a Runic Games. Egyáltalán nem ezt vártam.
  • Carlos
    +1
  • wedge31
    DA2 CE...ne is mond, már tuladtam rajta.
  • TBTPumpa
    Én 24-ért a CE-t. Nem bántam meg, mert mind a CE, mind a játék nagyon szuper, csak mégis keserű szájízzel távozik tőle az ember.
    A Dragon Age 2 CE-t és Mass Effect 3 CE vásárlást viszont a mai napig bánom. Diablo-nál viszont nem, mert nagyon tartalmas és igényes a pakk!
  • Carlos
    Azért a CE CE marad. Én egy "korongért, 20 oldalas manual-ért" nem adok 12K-t.
    De a sok fincsiség ami a CE-ben van enyhíti a szopás faktort.
  • wedge31
    Ez a te sarad, én 12k-ért vettem.
  • Carlos
    Igen. Pont ez benne a jó, 4 rongyot gond nélkül kiadunk egy játékra. Lásd még a Flatout 2 annó. 3000 ft volt asszem újonnan. Megvetted, tudtad, hogy kábé mire számíts (3-4000 Ft -os játék nem lesz olyan játék amivel hónapokat játszol, ellenben egy 25K-s játéktól elvárod, hogy ne und meg 1 hónap alatt).
  • TBTPumpa
    +1
    Blizzard már árnyéka önmagának. Persze a Diablo 3 egy nagyon igényesen összerakott és kivitelezett játék, de mégis végigjátszás után az marad az emberben, hogy valami mégsem az igazi ezzel a játékkal.
    StarCraft 2-nél szintúgy... Bár ez még mindig jobb, mint az EA "munkái". A Torchlight 2-t viszont várom. Első részt hamar meguntam, itt a bétával sikerült játszanom pár órát és nagyon tetszett! 4000 Ft-ért must buy kategória!
  • Carlos
    Hát kábé...
    Nem azt mondom, hogy nem érte meg azt a 23K-t amibe a CE került, mert megérte. Azt mondom, hogy én többet vártam egy ekkora címtől, mint a Diablo.