1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#264 :( -
ratgab #263 Prototype 2-vel kihúzod addig -
#262 A honlapukat nézd meg ha ott az van akkor ugy lesz, mindig az a leghitelesebb forrás. -
bega82 #261 Szóval akkor augusztusban várható ezek szerint? És a RAW sem jön szerintem ősznél hamarabb... fenébe, pedig ebben a kettőben bíztam, hogy a melóhelyen a július végi-augusztus eleji pangás alatt tudom kicsit tolni őket! :D -
#260 e! :) -
#259 #58 Már egy éve? -
#258 Te itt? -
#257 Rendben helikopter úr. -
#256 Hány bejelentés volt már? Sosem bizonygattak semmit, és a késést is utólag vallották be. -
#255 Szerintem ha bejelentették akkor jönni fog. Egy bejelentés után nem azt szokták bizonygatni, hogy tényleg jön, hanem azt jelentik be, hogyha esetleg késik. -
#254 Azért hidd el, ha kész lenne a játék akkor az a saját honlapjukon kint lenne... -
ratgab #253 Azt ne felejtsd el, hogy ez még mindig egy Indie játék (független fejlesztővel), aki egyrészt nem tudja annyira promózni a játékát, másrészt nincs is rá annyi pénze, energiája és ideje tolni ki a híreket.
Nekik nem a 0 day eladás a biznisz, hanem a folyamatos eladás, miután kijött a játék és terjed róla a felhasználók pozitív véleménye (márpedig a béta alapján ez garantáltan terjedni fog, márcsak a coop miatt is).
Ui.: Még mindig lehet nálam érdeklődni olcsó Torchlight 2 példányok ügyében!!! -
#252 Hát remélem, DE ha augusztusban jönne, akkor már a gyárban lenne a dvd és már menne a sorozatgyártás, szóval akár be is lehetne jelenteni, de még olyan hír sem volt, hogy aranylemezen a T2. -
#251 AZ E3-on már bejelentették hogy Torchlight II augusztus közepe vége ! -
#250 A steamen az van odaírva hogy megjelenés 2012 Summer és az E3-on is mondták hogy a Torchlight II augusztus közepén vagy végén jön ! -
#249 Ezzel arra célzol hogy a nyáron már meg se jelenik? :S -
#248 Ha augusztusban jönne akkor már bejelentették volna, hiszen augusztus vége is alig több mint 1,5 hónap még. -
#247 Augusztust mondanak sok helyen. Szerintem hamarabb ne várjátok. :( -
#246 Már tényleg ideje lenne! -
#245 na ma haverokkal megvettük a 4packot.Reméljük lassan megjelenik már. -
#244 Amúgy ha valaki lemaradt a bétáról: van crack hozzá és lehet egyedül(akár lanon is?) tolni. -
#243 Béta utáni változtatások. -
#242 -
#241 Egyébként béta óta nagyon sokat fejlődött a játék, a hivatalos oldalon van is egy kis lista. -
#240 Más a 2 játék célja, blizzard nyereséget akar, szinte nem több a diablo mint egy ingyenes játék azoknak akik vállalják hogy 1 évig nem hagyják ott a wow-ot. Torclightot pedig a játékosok igényei alapján fejlesztik. -
Bigpigrib #239 Ez a horgászós dolog nagyon ismerős, egy W betűs játékból, itt mi történik? :)
(semmit nem tudok róla, 1 el nem játszottam és kétségbeesve keresek valami játékot amivel el tudom ütni az időt, mivel ez a fos d3 nem jött be) -
#238 amúgy vicces én az egyben is órákat töltöttem pecázással. Közben nézem a tévét, chatelek. stb.
normálisabbnak tűnik, mint az agyatlan farm a d3-ban. -
#237 30 óra a fő történeti szál, ha végigrohansz rajta és semmilyen mellékküldetést nem csinálsz meg, nem fedezel fel semmit.(szóval még játékidőben is lazán a Diablo 3 ötszöröse) -
Bigpigrib #236 Pont tegnap kérdeztem rá egy ismert cd áruló boltban, hogy mikor jön már ki, annyit mondtak, hogy a hivatalos oldalt kell nézni :( -
#235 Lesz:
"Háziállatok és horgászás: A Torchlight II-ben továbbfejlesztve térnek vissza az első rész rendkívül népszerű lehetőségei. Még több lehetőség és komolyabb bónuszok várják a játékosokat, miközben kedvencüket továbbra is vissza tudják küldeni a városba a tárgyakat eladni. " -
#234 De nem is akar 15K-s überhypolt pénznyelő lenni.
Vedd meg 4-5K-ért, játsz vele 20 órát (diablo normal szinten) és örülj.
Aztán próbáld ki a többi karit (ha van kedve az embernek).
Hülye kérdés!!!
Pecázás megint lesz? Imádtam az 1-ben! -
#233 200-300 óra után ne csodálkozz, hogy egy kicsit elég volt belöle.
A torchlight-ot valszeg fele ennyi idö alatt meg fogod unni.
-
#232 Köztük énis. :)
Egyszerűen act 2 farmolás megy nálam, nincs kedvem átmenni act 3-ra. Unom az egészet. Az utóbbi 1 hétben talán ha 3-4 órát játszottam, azis AH-zással ment. -
#231 Fél d3 topic át fog költözni hamarosan, meglátod -
#230 +fav...
Várós...
Azt vettem észre magamon, hogy bazira nincs kedvem Diablo-zni... Fura.
p.s.: Van valami beta, demo vagy akármi? -
ratgab #229 Azt nem tudom ,hogy mikor jön. -
ratgab #228 Akkor szerzek be új adagot, ha érdekel valakit, addig nem. -
#227 Ha maradna véletlen akkor engem érdekelne, de ha tényleg csak szeptemberben jön akkor ennyivel nem akarom előre megvenni=/ -
ratgab #226 Steames a cucc és jár hozzá az első rész. -
ratgab #225 Tudok szerezni Torchlight 2 preordert (4-es pack körüli árban 4000-4200 körül árfolyam és adott piaci ár függvényében)! Akit érdekel PÜ-ben megbeszéljük a dolgokat.