1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#224 ezt én sem értem. olvastam olyat is vhol, hogy június közepe, vége. erre augusztust beköhögnek most. nem csodálkoznék, ha szeptember lenne belőle. mondjuk nem annyira baj, inkább legyen minél jobb a játék, mint hogy elkapkodják. -
#223 Az még nagyon messze van, arról volt szó, hogy Diablo 3 után 1 hónappal már jöhet is=/ -
#222 A megjelenési idő olyan augusztus felé esedékes,vagy előbb!
Többit nem annyira értettem!
-
#221 És mondanak valami érdekeset? Nincs kedvem megnézni az egészet. -
#220 Igen,bocsánat,igazából azért tettem be,amik elhangzanak a videó alatt!
-
#219 Ez a bétában is benne volt. -
#218 E3-as videó!
-
#217 Ha még valaki nagyon szeretne játszani: van crackelt béta, ugyanazt tudja mint a nem crackelt, kivéve hogy talán csak lanon működik. -
#216 Az jó akkor lehet inkább megvárom azt, köszi mindkettőtöknek. -
gosumofo #215 amikor kijön megveheted majd a hivatalos oldalán is steam mentesen. -
#214 Tudod úgy venni hogy 4 db szétosztható gift! Vagy hogy magadnak akkor 1-et már beletesz a játékaid közé és 3 db szétosztható lesz.
Felveszed barátlistába akinek kell és trade-eled neki! -
#213 Steames four-packot hogy lehet szétosztani? Ad 4 darab kulcsot vagy meg kell adni 4 steam accot ami megkapja?(nem nagyon vettem még semmit steamről, mivel utálom, de a T2 miatt muszáj lesz felrakni) -
ratgab #212 Ha jól tudom ez már az első részben is így volt. -
Ákos90 #211 Elméletileg lesz benne egy olyan fícsör, hogy ha elérsz egy bizonyos szintet a karaktereddel vagy mondjuk végig vitted a játékot akkor nyugdíjazhatod a karaktered és ha indítasz egy új karaktert akkor az új kari valami jutalmat fog kapni.
Ha nem így van akkor javítsatok ki nyugodtan. :D -
ratgab #210 Hát a béta alapján mondhatom, hogy vannak set tárgyak (lilák) és vannak ritka (sárga) tárgyak is a játékban. Hogy endgame contentben ezekből mennyi van és mennyire éri meg őket célirányosan farmolni, arról nem tudok nyilatkozni. -
#209 Sziasztok!
A torchlight 1et végigjátszottam(lvl99ig vagy meddig a szintkövető labirintusban), azonban 1 problémám volt a játékkal, túl repetatívnak éreztem egy idő után nem volt a késztetés, hogy folytassam mert nem voltak ritka (legendary vagy hasonló) cuccok amiket érdemes lett volna kifarmolni.
A torchlight2n változtattak ezen? Azaz mivel több "endgame" contentben mint az első volt?
Komolyan érdekelne, mert ha ilyen téren is fejlesztenek akkor tuti megvenném(diablo3 mellett elfér), viszont még nem olvastam utána ezért kérdezem.
Köszi a választ előre is. -
Dzsabba #208 A fene.
Köszi. -
#207 Igen. -
Dzsabba #206 Vége a nyílt bétának? -
#205 Nem tudni mikor jelenik majd meg. Valamikor nyárra tippelek. Van single player és LAN is. -
andorr1984 #204 Sziasztok.
Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor jelenik meg a játék ?
Valamivel el kell ütnöm az időt, ha a Diablo 3-ba nem enged be :)
Ami szintén érdekel nagyon:
Lehet majd a játékot internet nélkül játszani, vagy ez is olyan lesz, mint a Diablo, hogy csak akkor játszhatok, ha a készítők jónak látják ? -
ricsa008 #203 én is de azt mondja beta ending... és nem indul pedig aktiváltam a kulcsot -
#202 Juhúú, én is kaptam kulcsot :D -
Firebat #201 Nagyon jó!akkor még a maradék 2 kasztot kitudom próbálni.
Eddig a Berserkert és az Embermage-t próbáltam ki, a berserkerre nagyon rávoltam mozdulva, de a skilljei valahogy nem nagyon tetszettek, mert tetszik ez a 2 kezes claw ,meg gyorsaság stb de ez a skillekben valahogy nem jött át. Viszont az embermage az brutál jó :) nagyon tetszett, csak úgy szórtam a villámokat, most engiingert viszem, eddig ez is tetszik lvl14-en.
Tetszetenek az eventek, pl embermage-nél 1 olyan szörnyet kellett legyőzni, ami 1 nő testéből nőtt ki, meg a dungeon beli bossok, nagyon jó! Nagy fejlődés az 1hez képest, a zene meg...hát igen...D2 sztiló,elég jó. -
#200 Friss hír,aki még esetleg nem olvasta volna!
Beta Update: Closing this Thursday
May 22nd, 2012
The Torchlight II beta has been a great experience. We received tremendously helpful feedback, squashed bugs, and deployed patches successfully. The reaction from everyone has been really gratifying. We're on the right path! Now it's time to incorporate the bulk of that feedback as we get back to finishing the game as a whole.
The Torchlight II Beta will be officially closing for everyone on Thursday, May 24th at 4pm PDT. That gives all you Beta Weekend participants two extra days to play! We will be sending out some additional invites to people with Runic Accounts - sign up now if you have not already!
Thank you to all our fans who provided insight, bug-hunting, and most of all, enthusiasm. We're fired up to finish the game and can't wait to share the whole experience with you. So, until Thursday, happy dynamite fishing!
PS: This will be our "Thursday" update for the week. Next week we'll bring you news from far-off lands.
-
#199 Értem,hát sejtettem! -
#198 Az ott rossz csillag, a te quested a béta utolsó questje, egy olyan quest amit már nem lehet megcsinálni. -
#197 Skacok,ez valami bug?
Már felrobbantottam de semmi,ide mutat még mindig a csillag!:S
-
#196 Ha majd megjelenik a játék szerintem elengedhetetlen lesz hogy a jó cuccokat (naracs színűeket) vagy a nagyon jó kéket. Itt fórumon cserélgessük/áruljuk. Mivel akár 6an is játszhatunk az a 6 fajta loot 1 bossból és kicsi az esély h pont a saját karidnak fog dobni. Inkább egymásnak adjuk tovább mint npcnek 200 goldért. -
#195 Biztos h törlődnek. -
rastachris22 #194 A bétás karakterekkel vajon mi lesz, tudjátok srácok? ha esetleg megvenném a játékot jólenne folytatni, bár mondjuk lvl 9 még nem akkora nagy szint, de már így is vannak jó lootjaim. -
#193 Hát ha kijön a TorchED akkor szerintem 2 perc alatt be lehet majd rakni egy olyan területet ahol szabadon támadhatják egymást a játékosok:) Craftolás meg felesleges, mert van sok féle item, DE időtöltésnek jó lenne. -
ratgab #192 Ennyi loot mellett minek a craft? PVP meg tök fölösleges szerintem.
Amúgy én is kipróbáltam, illetve belekukkantottam tegnap (gondoltam én, hogy belekukkantok) és a belekukkantásból az lett, hogy 3órán keresztül föl sem keltem előle. Erősen hajlok a preorderre. -
#191 Arra várhatsz mire a dibalonak lemegy az ára de ahogy lehet mát itt-ott olvasni, nem is olyan überkirály 10/10 játék lett... Torchlight 2 is hozza szerintem ugyan azt a játék élményt. Ha lenne benne craft és pvp(ha már 6an is lehet egy játékba lenni, 3v3 nem lenne rossz :D) egy LoL féle pvpt ha beleraknak torhclightba mindent vinne. -
rastachris22 #190 Hát srácok engem lenyűgözött ez a játék, lvl 9-es engineer vagyok, nagy buli aprítani a mobokat :D sóhajtoztam nagyokat hogy így dió 3 úgy dió 3, ha lemegy az ára megveszem, de valószínű torchlight 2 lesz belőle. Kár hogy holnap már vége is a beta-nak.. -
#189 Tegnap végre kipróbáltam én is, és nagyon tetszik. Ideje lesz előrendelnem, és végre letörölhetem ezt a szutyok új diablo-t a gépemről. :D -
#188 A dropokat úgy értettem, hogy mire eljutottunk odáig. -
#187 E-mailben, de nem art megnézned a runic games accod, mert én ott előbb vettem észre h hozzá van a adva a játék minthogy emailt kaptam. -
#186 én be regisztráltam de hol kapok kulcsot? -
#185 Kipróbáltam, de az a probléma van, hogy kb. 5 perc után se skilleknek, se a lépéseknek nincs hangja, csak a moboknak ha bal klikkel ütöm őket, elég idegesítő szal hagyom is