1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#1187 De még egy példát is írt neked a képlet mellé:D -
SlipKnoTiaN #1186 Biztos úgy van ahogy mondod, de abból ahogy leírtad nem tudtam h az akk nem lesz jóó. De rájöttem ez a lényeg. :D
Fehercsoki: nem vicces.:D -
#1185 :D:D -
#1184 Az volt a gond, hogy te beírtad az egész képletet, a console nem egy számológép, neked kell kiszámolni. -
SlipKnoTiaN #1183 azzal a kimaradt T betűvel nem is volt gond.. csak a képlet nem jött be.. mert a nullázás stimmelt, de utána nem adta vissza a pontokat ahogy kellett volna (pl. 6. szintű karinál beírtam h [(6-1)*5] és nem történt semmi mint ahogy a [(6-1)*1] sem műkődött. -
SlipKnoTiaN #1182 Közben rájöttem egyedül a helyes képletre:
Stat pontok nullázása: RESETSTATS STATPOINTS 100 -> 100 stat pont
Skill pontok nullázása: RESETSKILLS SKILLPOINTS 10 -> 10 skill pont -
#1181 mert most látom, h leírtam :C
resetstats a helyes, nem resetstas -
SlipKnoTiaN #1180 Lehet én csináltam vmit rosszul (pedig úgy csináltam ahogyan leírtad) de nem nullázza le a statjaimat. :/ -
#1179 Pénzdíjas PvP Tournament -
#1178 akkor lenne csalás, ha (szint-1)*5-nél több pontot adna valaki vissza magának :)
ez így max egy játékból tragikusan kihagyott lehetőség ügyes pótlása. mondjuk. -
#1177 Egyetlen szóval se mondtuk hogy bárki is használja, csak ismertettünk egy lehetőséget. A többit mindenki rendezze le a saját lelkiismeretével. -
#1176 Csalóóóóók:) -
#1175 stat reset
konzolba: RESETSTAS majd STATPOINTS [(szint-1)*5] (tehát pl 9-es szinten 9-1*5=40)
ok: resetstats resetskills-el ellentétben szimplán nullázza statjaidat, utána manuálisan vissza kell adnod a megfelelő számú pontot - és mivel 2. szinttől szintenként 5 pontot kapsz, így fogsz visszakapni helyes mennyiséget. -
#1174 Nézd meg ezt a hozzászólást
Ugyanevvel a módszerrel csak másik paranccsal reseteled a statpontokat majd újab konzolparanccsal addolsz annyit ami a szintjeid után járna. Más megoldás nincs.
Első rész konzolparancsai elég jól használhatóak. -
#1173 Nem lehet. Csak az utolsó hármat az öregnél a városban. -
GreenHun #1172 Sziasztok!
Valaki tudna arra kérdésre választ adni, hogy hogyan lehet a statpontokat resetelni? Azt is valahogy úgy, mint a skill pontokat, vagy egyáltalán lehet?
Köszönöm! -
#1171 SweetFX - Shader Tuner
Letöltés
További összehasonlító képek -
pike011 #1170 Ezzel az új patchel végre nem akad a játék. Viszont elég kevés az fpsem... A játék legelején még szép stabil 50-60 fps. Nagyobb fightoknál 40körülre leugrott. Átmentem kb 1 óra után a második helyszínre és itt már nagyon gáz a helyzet. Több mobnál 20 fps-re leugrik ami szerintem nagyon durva. Nem tudom már mit vegyek lejjebb. Shadow kikapcsolás se nagyon segít..
Intel Core i3-370M (2.4GHz, 3MB Cache, 64-bit, 32nm, 35W)
4GB (1x4GB) DDR3, 1333MHz
Nvidia GeForce GT 540M, 1024MB DDR3 VRAM
Szerintem ezen a notin azért mennie kellene gond nélkül :S -
Homlokvillás #1169 Véletlenül találtam egy jó kis videót a lenézett engi skillekről:
http://prosocialmediamarketing.com/torchlight-2-tutorialguide-with-ziss-engineer-tank-build-for-hardcore.html -
Csokis #1168 Patch érkezett!
[i]Our third patch is now live -
Patch notes for version 1.13.X.12
MISC
*Fixed Engineer armor set that was showing up as white geometry
PERFORMANCE
*Additional UI performance improvements
*Additional rendering performance improvements
*Precacheing of skills, missiles, and particles to reduce the appearance of stutters the first time those assets are viewed on some machines
STABILITY
*Fixed a crash that could occur with a dying pet that proc'ed on save restoration
SKILLS
*Fixed some issues with Stormclaw bolt chaining
*Blazing Pillar will no longer give enemies the ability to burn you!
*Shockbolts and Shocking Orb can now build charge
*Fixed several non-working augment affixes
*On-Death Procs properly cool down if required (Fixes several issues where a proc ceases functioning after a period of time)
*Blade Pact and Stone Pact last for listed time
ITEMS
*Lore item set now has a tangle ability, instead of a nonfunctional acidrain proc
*Several affixes that work based on unit proximity can work in parallel, when they could not before
GAMEPLAY
*Fixed several issues where procs could be precluded from activation
*Set bonuses based on nearby monster count work properly
*Some more multiplayer XP distribution fixes related to player/killer delta
*Can't turn alignment on something that attaches to its master
*When a left-click skill is bound, skills won't track a second mouse click if you click and click-away again (keeps you from pointing the wrong direction sometimes)
*Player block cap set to 75 instead of 50
*Elemental armor reduction can't reduce armor below zero
*Champions all have 100% charm resistance
*Siege Turrets have 100% charm resistance
LEVEL SCRIPTING
*Can't prematurely activate Vyrax tower warp with teleportation
*Various minor level fixes
*Various visual updates to the Three Sisters' Lair
*Some snow effects were not properly tagged as 'weather' so would not disable when weather was turned off
*Tutaran trap fixes
*Alchemist can no longer be 'started' on his third stage by rerolling, going to the next level waypoint, and back up." -
#1167 szívesen :) remélem sikerült kibogozni a kőkemény flém közepette
láttam még statokat is kérdezted #1143-ben, oda annyit ajánlanék, h 2:1 leosztásban STR:VIT. az elején talán annyira nem fontos VIT, később viszont kelleni fog szinte minden páncélhoz. ezen kívül ha akarod használni szvsz a legjobb engi fegyvert (NG+ alatt), amit simán ki lehet kapni kapni act3 elején gamble segítségével, majd kelleni fog h pakolj egy kicsit focus-ra is, vagy cuccból szedd össze. -
#1166 Calver és Homlokvillás:
Kösz a válaszokat. Ebből is látszik mennyi féleképpen lehet építeni karaktert és mennyi féle játékstílus van egy adott classon belül.
Tegnap elkezdtem veteránon, és kétkezes lesz, Flame Hammer-t kezdtem el fejlesztgetni főnek. Majd idővel meglátjuk mi lesz.
Még egyszer köszi a válaszokat. -
#1165 már leírtam #1147-ben, de essünk újra, mert látom értelmezés nem megy :)
tremor igen egyszerű okból fos: mert ugyanazzal a mozdulattal, amivel eltolsz egy tremor-t, nyomhatsz egy flame hammer-t is, ami normálisan sebző kétkezes fegyvernél bizony *megöli* az ellenfeleket, nem csak odébbpöccinti őket... egynek ez. másodszorra pedig: seismic slam ugyanezen az elven működik (avagy: közel lévő ellenfelek ne verjenek agyon), és szanaszéjjel alázza tremort - alacsonyabb CD, biztos interrupt, nem eszik charge-ot, hamarabb elérhető, és legfőképpen: knockback helyett *stun*.
még valami mélyenszántó kérdés? ajánlanám btw gamefaqs fórumát, sok bölcsesség van arra, és öröm lenne a köbön, ha nem kellene az egész kaszt működését elmagyaráznom -
Homlokvillás #1164 Ez mind a 3 tök jó skill, csak tudni kell használni őket.
Persze te a tremorst is leszaroztad úgyhogy inkább nem vitatkozom:)
Azt azért elmondhatnád hogy miért jobb elszaladgálni a mobok elől, mintsem inkább egy ujjmozdulattal (tremors) elküldeni őket fél képernyő távolságra? -
#1163 akkor nem nagyon mélyedtél bele a kasztba (segítek, csak Blitz tree-ből: Ember Hammer, Onslaught, Supercharge, mindnek vannak sokkal értelmesebb alternatívái), de tudod mit, legyen igazad, hajigálja mindenki szanaszét a pontjait teljesen felesleges dolgokra, éljen a casual nehézségi szint! -
Homlokvillás #1162 Mondjuk azért kell másik skill is mert ez egy játék, ahova szórakozni ülök le, nem a legakciósabb terméket akarom megvásárolni a Tescoban, mert az "éri meg legjobban". Felesleges szemét skillt én nem találtam enginél, te nem tudom miről beszélsz, mindegyik skill full jó, főleg ha rágyúrsz.
Azt se felejtsd el, hogy tökmindegy hogy mit használsz, a karit elrontani nem tudod, mert ha nem tudsz haladni esetleg akkor reseteled a mapot, végigmész a legutóbbi részen ami meg yés utána már vígan haladsz tovább a plusz XP-vel-manival-tárgyakkal.
Akkora szemellenzővel nézed ezt a játékot hogy az gáz -
#1161 huh, nem tudom valakiről megállapítani, hogy ennyire kibaszottul értetlen, vagy csak nagyon-nagyon trollkodni akar. ez új, bár a kettő kombinációjára fogadnék, bár a trollkodás még egy kis csiszolásra szorul.
kérlek, és ezt most minden szarkazmus nélkül mondom: magyarázd el miért kellene másik támadó képesség Flame Hammer mellé, amikor mind *gyengébb*? még a CC-k nagy része (mind?) is vagy felesleges, vagy vérgyenge, de meglepő módon már ezt is leírtam, onnan is jön a nagy sértődöttség.
btw nem tudom próbálgattad-e a többi kasztot, de mindegyik hajlamos csak egy-két képességet használni ellenfelek kivasalására (lásd Embermage: Prismatic Bolt és Hailstorm), mert egyéb esetben szétszórják a pontjaikat teljesen felesleges és szemét dolgokra... -
Homlokvillás #1160 De nem csapnak le, nem érted? Ha nem arra gyúrsz hogy 1 db sebző skillet a csillagokig húzz sebzésben, hanem adsz más skillekre is akkor nem kell futkosni mert nem csapnak le!
Arra most már mindenképp kíváncsi lennék viszont hogy neked mi a játékélmény abban hogy 1 db agyontápolt skillt használva (FLAME HAMMER, így csupa nagybetűvel) azon stresszelsz hogy időben elfuss egy rosszkor berontó mobcsapat elől? -
#1159 biztos van, akinek a nyerő taktika odaállni az ellenfél elé és kérni szépen h csapjon le, mert mennyivel bölcsebb dolog ugye direkt beleállni a sebzésbe, mintsem kitérni előle (az meg végképp érdekelne 2H engi mióta tank)
és az ilyen ember vérpistikézik meg okoskodik eliteről, agyam eldobom... -
Homlokvillás #1158 Hát akkor jó futkosást, meg csudijó Flame Hammerezést:)én inkább az élvezetesebb játékmódot választom:)
A forcefield egyébként többezer damage-t is kibír ha felfejleszted, ha a többi kisegítőskillre is adsz akkor kiválóan lehet tankolni az engivel, és ha figyel az ember akkor nem hal le.
Tankkarival futkosni pfff...:) -
xxxpaulxxx #1157 Tessék:) -
#1156 Jaa, de az minket nem érdekel, kérjük az első képet is cuccokkal:) -
#1155 de tudtam, hogy ez a szöveg fog jönni
veteranon toltam, de direkt kipróbálgattam eliten is, ugyanúgy hullott mindenki, vajh miért
btw normál felett játék későbbi részében minden közelharcos karakter hajlamos sűrűn pusztulni, tekintve h 1k+ sebzést nem olyan egyszerű lenyelni, és embermage-el ellentétben ugyebár ők nem állnak kényelmes távolságra - össz amiket írtál, azok közül talán Forcefield-nek van valami értelme ilyen szinten túlélés szempontjából, többi igen keveset segít. de a legegyszerűbb még mindig: elfutni mielőtt az ellenfél visszaütne, amiben meg immo copter meglepően sokat segít.
de ja, biztos mindenki vérpistike, csak te vagy a helikopter -
Homlokvillás #1154 Normalon lehet leújasz a Flame Hammerrel és meghalnak, de Eliten kb. körberöhögnek és egy pofontól összeesel ezzel a builddel.
Persze ha az a játékélmény hogy szupergagyi normal fokozaton, vérpistike módjára, ragyogó szemekkel sújtod a Flame Hammert, akkor hibátlan a builded valóban:))) -
bega82 #1153 Jaaaa, értem :) -
xxxpaulxxx #1152 1. kép cuccok nélkül készült
2. kép cuccokkal:)
MerlinW: Mire gondolsz? -
#1151 Vedd le azt a sok büntetést adó kacatot magadról:) -
bega82 #1150 Na álljcsi, itt valami nagyon nem stimmel! 47-es szinten 179 a sebzés? Meg mitől 0 az armor? Hát így nemcsoda, hogy mindig meghalsz, és vissza kell menni potikat szerezni! -
xxxpaulxxx #1149 Valamiért nem akarja a hotlinkelést...
Stat1
Stat2 -
xxxpaulxxx #1148