Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.

eXequtoR: neked is.
Na most sikerült jól felbaszniuk. Törlõdött a fõ karakterem, egy 100-as szintû tûzmágus. Sokan jártak így, a Runic meg széttárja a karját, h így jártatok. A legfaszább az egészben, h az összes legendary cuccom (4 db), annál a karakternél volt enchantolás miatt, így azok is mentek a levesbe. Érdekes módon a kizárólag tárolásra létrehozott, semmitérõ lvl 3-as karijaim sértetlenek maradtak.

Egy kérdésem is lenne dühöngés mellett.

Tudja itt vki, h a vitality pontok alapján kap a karakter plusz hp-t szintlépéskor, vagy független tõle?

Érdekes volt látni egy olyan, szintén mágus karaktert, amelynek 40-es szinten másfélszer annyi hp-ja volt, mint nekem, miközben a vitalytim jóval nagyobb volt, mint az övé + nekem bent voltak összesen 2000 plusz hp-t adó gemek. Cheat?
Synergies MOD

Elég pörfect. Itemizáció felturbózva, már a low lvl zöldek is 3-4 statosak, mobok felerõsítve, uj class: Nekro, szint emelés 200ig stb stb. Nekem tetszik. VIszont azt nem tudtam, hogy socketelés helyett gemstonet csinál 1 item + gembõl. :/ Buktam egy perfect +50% fire dmg-es nyakláncot.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Calver
lehet simán konzollal nehézséget váltani.

"The trees move. Do you not see it?"

Azmiaz? :) Ha majd megtudsz valamit vagy kipróbálod leírhatnád mit tud :)
Hopp közbe megtaláltam! Nem is figyeltem, hogy szorgoskodnak a népek. :)

Synergy mod? Mirõl maradtam le?!

gerey
Lan-on indítasz és ott tudod váltogatni, +resetelni is tudod a mapokat, csak arra figyelj, hogy az ESC nem fog pauseként mûködni.

Azért meg kell hagyni elég hülyén lõtték be a készítõk a nehézségi szinteket. Normalon a játék simán darálható, ACT II elején járok Outlanderrel, nulla halállal. Most vagy a karakterem túl jó (amit kétlek :D) vagy tényleg ekkora különbség van Normal és Veteran között?

Veteranon a 120 feletti resisttel leveszi sokszor több mint a fél hp-mat egy egy varázslat, Normalon meg beleállhatok bármibe, alig vesz le valamit, plusz a mobok sebzése aránytalanul magasabb Veteranon. Normalon még azt is simán elviselem ha többen csépelnek egyszerre, veteránon meg 2 mobot már nem bír kihealelni a poti akkorákat ütnek.

Eddig összességében elmondhatom hogy Normalon tényleg nem sok kihívás van, a Unique és Boss mobokat picit tovább tart kinyírni de azoknak is lazán tankolható a sebzésük. Dara tényleg. :) Veteranon meg minden 2. 3. csoport mobnál szaladni kell hogy ne üssenek le. Elitet meg sem próbálom ezek után :D

Késõbb már gondolom nem tudok állítani a nehézségen mi? Arra gondoltam hogy végigviszem normalon és átlépnék veteran-ra a 2. végigjátszáskor. Megoldható ez valahogy?
Maak
Kapcsolodasi problemakra van valami megoldas? Mert haverhoz nem tudok joinolni. O viszont tud hozzam, de miota feltettem a Synergie modot, azota ha uj teruletre mennenk nalam kifagy a gama.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Amúgy totál fölös Elite szívatni magad(tokat). Normál/Veteránon bõven elég bontani. Úgy is az agyatlan hentelés a lényege ennek a játéknak.. kicsit kikapcsolsz.

Amúgy egy idézet a Runic Games Fansite-ról a nehézséggel kapcsolatban:

Unlike Diablo 3, Torchlight 2 is not constrained by secure servers and an auction house. This means that there is no need to pipe everything through a common difficulty curve the sake of fairness. Each time you create a game, you are able to select your difficulty level. Since there are no real benefits for picking hard difficulties other than fun (you don’t get better loot), you are free to play the game how you most enjoy. If you like being overpowered… you can play normal mode. If you like a serious challenge, play elite (which is much harder than very hard in TL 1). If even Elite is not enough for you, you will be able to easily download a difficulty mod and challenge yourself further.
Dexet föleg itemekbõl szedtem összes szintezés közbe. Persze néha arra is kellett pontot tenni. Arra kell törekedni, hogy str + vit legyen annyi, hogy az aktuális szintre lévõ pajzsot és 1h-t tudd használni, focus pedig az EQ dmg-ét boostolja a passiv mellett.

Értem, akkor megpróbálok egy ilyen buildot. Szerintem kezdek egy új engit hogy ki tudjam tapasztalni :) Akkor stat pontokat jó ha úgy osztom hogy 2 STR, 2 FOC, 1 VIT? DEX gondolom fölös
Annyira remek, hogy nem lehet editelni a postot.. :/ Az kimaradt, hogy a sword & bordal kb. jobb dps-t hozol ki mint egy 2h-s karival ( az elsõ engim 2h-s volt egy elég böszme fegyóval, tehát van viszonyítási alap ).

Nem volt semmi re-spec. EQig base attack és kombóbol adtam a pajzsot a népnek ill. a kis droid mana + hp regen.

köszi :) Még egy kérdés: elejétõl kezdve 1H+shielddel nyomtad? Mert ez gondolom már respecelt karakter. Csak azért kérdem mert amíg nem volt Emberquake mivel csináltad a DPS-t? :)

Én farmoltam neki ki mindent. Az elitezõs pt szétesett 50 körül. Statoknál str > focus > vita > dex. Sajnos az enhancement ugye random és túl sok dex sikeredett ( nem volt fölös 400k-m újra pakolni ) és kevés focus. :/ Csinálok majd képet skillekrõl is amint tudok.

Meg hogy osztottad el a statokat? meg milyen skillekre pakoltál pontokat?
Ez jól néz ki, hogy hoztad össze a karit? menet közben cuccoltad vagy másik karival farmoltál neki cuccokat?
Hmm. Vmit elcsesztem képekkel. Talán így.

Sziasztok. Láttam páran gyengének tartják az enginert. Ez elég vicces, ha a 64k+ absorbs aoe shieldre gondolok, a self healerre és az egyéni self absorbra ( shielden felül! ). A 2h usert felejtsétek el, pajzs + 1h és Eliten betankoltok bármit.

Ruhákon 2x stat enhancement, fegyveren 3x lightnint ( shock miatt )

Ezt a mázlit... 5 percen belül két unique wand esett :O :D

Fincsi kis staff esett :)

tutituti
hát én az 1.41 patch óta nem láttam,lehet emelték.De ha baj küldök goldot :DD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Maak
Feltettem, de fasza, jo nagy lett a stash :D mondjuk atvertel mert a poti 1200 gold <#gonosz3><#nevetes2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tutituti
valszeg igen.
De szerintem nem bánjátok meg ha felrakjátok.Vagy skill reset potizol,elosztod újra és letörlöd. két PAK file, úgyhogy sokat nem kell bíbelõdni :)

Maak
Ha felteszem, esetleg bekavarhat ha havernal csak alap van fent?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Elkezdtem a mágussal játszani, hát lényegesen könnyebb vele, az alapján a build alapján fejlesztem amit linkeltem lejjebb, eddig 1x haltam meg Icedeep Caverns-ben a denevércsordától mert nem figyeltem. A többi karival mire eddig eljutottam már vagy 20 halál megvolt biztos :D
Resistekkel mondjuk nem állok túl fényesen, lehetne több is némelyikbõl, de mindegy. Lehet bepróbálom a maget inkább aztán ha azzal sem megy akkor lehet ez a játék nem nekem való <#idiota>

Nekem is az a fõ skillem, a damage output nem is olyan rossz, de mégis sokszor kifekszek :D Valszeg én bénázok valamit vagy nem tudom, de folyton tömni kell magamba a HP potit hogy egyáltalán legyen idõm a flame hammert elnyomni...
Calver
pedig engi még nem is olyan szopás veteránon, elsõsorban mert sok kis mobot képes flame hammer + kétkezes fegyver kombinációjával instant megfektetni, majd jó pár nagyot is ha felpörög közben charge <#hawaii>

próbáld ki embermage-et, még errefelé (elõzménnyel) fejtegettük/tem, h milyen elképesztõen gusztustalan karakter, ilyesmi build remekül mûködött, már ha kiadás óta patchekkel szét nem variálták. hátránya, h nevetségesen könnyûvé teszi a legdurvább ellenfeleket is, és elég gyorsan unalmassá válhat, h mindent megközelítõleg instant bedarálsz. <#rolleyes>

ACT 1 fõbossa nem tudom mit nyomott néha de 1 hitelt úgy 950 HP-t sokszor. Annál is behaltam vagy 10x. Volt hogy csak odafutottam hozzá és már feküdtem is el. ACT 2-ben meg a sima mobok is elfektetnek 2-3 ütésbõl szal nem tudom mit csináljak :D
Most Engivel nyomtam eddig de szerintem nem folytatom most. Ez így nem játék nekem, csak kínlódás :)
Calver
nagyon karakterfüggõ sajnos... jól összerakott Embermage-el elite-en is minimális hullással fogsz úgy haladni, h szó legszorosabb értelmében ritmikusan vered a fejed a billentyûzetbe, míg a közelharcosok (fõleg a 'zerker) vért fognak hugyozni és nonstop hullani. <#rolleyes>

Amúgy nem tudom miért írja mindenki hogy Veteranon kell játszani, van némi hack and slash tapasztalatom (fõleg TQ) de itt Veteranon mindegyik karival potion spam van akárhogy fejlesztem a karaktert, a unique mobok 2 meg 3 hitelnek, meg sok sima mob is, pedig van vagy 1200 hp-m. Még csak ACT II elején járok de már meghaltam 30x. Szerintem inkább játszok normálon, mert az elhalálozások sorozata eléggé elveszi a kedvem.
van valami shared stash-es megoldás is, egy úja karival kell megcsinálni, a potit berakni shared stash-be és meginni a másikkal
tutituti
kipróbáltuk.csalás.

"as far as we can tell, only characters that actually use the spawn item command will be cheater flagged."

nem szóltam
Tesztelted is? Mert azt írták több helyen hogy nem minõsül csalásnak
tutituti
és így az achievmentek nagy resze nem fog mûködni mert csaltál.

Bár százszor leírtam,felrakod a Synergie modot és van egy 1 goldos poti amivel újra lehet osztani a skillpontokat.

Find your Torchlight 2 save folder, usually under Documents/My Games/Runic Games/Torchlight 2/save.
Open settings.txt, and find the line that says “CONSOLE :0″, which should be third from the top. Change it to “CONSOLE :1″.
Save the text file, load up a character, and hit INSERT to bring up the console. Type “ITEM RespecPotion”. It will appear at your feet.
Quaff away to refund all spent skill points. This also has the benefit of letting you choose your starting attack skill on a new character, instead of having to use the default one.
It’s also worth noting that, as far as we can tell, only characters that actually use the spawn item command will be cheater flagged. Just enabling the console shouldn’t mess up your whole account.
Maak
Van valami mod ra, hogy ujraosszam a skillpontjaimat ha esetleg masd buildet akarok kiprobakni?

Találtam 1-2 build-ot, ha esetleg valaki nem tudja mihez kezdjen a karakterével:

Outlanderhez nem találtam tõle (mind3 guide ugyanattól van) de van netszerte pár :)
Értem.Am végigtoltam párszor egyedül szép lassan küldikkel mindennel és tetszik is a játék...csak az érdekel,hogy mennyi értelme van felszerelni rendesen egy karaktert amivel multizok, mert ha mindenhol 200 lvl-es emberek fognak ugrálni körülöttem lehetetlen itemekkel meg egyéb érdekes modokkal akkor nem sok.De ha szépen elvannak különítve mint mondjuk régen a diablo 2-ben(bocs a hasonlatért de elvégre ezt is a Runic Game csapata alkotta)akkor szánok rá idõt:P
PetruZ
Tudtommal csak az azonos mod-ok jelennek meg multiban (ami mindenkinél azonos), de amúgy nincs korlátozás.
MerlinW
Ez jó kérdés, de ha rám hallgatsz, max csak barátokkal játszol, amíg nem játszottad végig legalább egyszer a játékot. A rohanó idegenekkel, semmit sem fogsz látni a játékból.

[merlinw.org]

Hali!
Megvettem a játékot meglesni milyen.Hallom sok ember játszik különbözõ modokkal.A kérdésem az lenne hogy multiban együtt tudnak játszani azok akik modokkal mennek és azok akik a standard játékkal, vagy nem látják egymás szervereit?
Elõre kösz a választ.
Értem. Akkor viszem is a méh telepre.<#kacsint>
Köszi.