1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
ntex #1387 Shit happens... Sorry. Szóval ez esett ki. HG törölheti az előző hsz-em ha még jelen van :D
-
ntex #1386 Na tegnap átspeceltem Cannonról mace-hoz, erre most kiesik egy fasza kis ágyú
-
#1385 Az is olyan mint amikor a cuccaidra különféle statokat kapsz jó pénzért csak annyi a különbség hogyha azt megcsinálod akkor az ingyen van ! :D -
ntex #1384 Ez az augmented cucc amúgy mit csinál? -
ntex #1383 XD...
Na átspeceltem, ezért már megérte :) Folyamatosan fent tudom tartani a shieldet, így megüthetetlen vagyok, mondjuk ha lejön elfekszek 3-4 ütéstől :D
-
eXequtoR #1382 A mapworkbe bekerült pár extreme küldetés.. nos ott az egyik boss a 22k (!) hpmat 1 hitelte. :) Szóval lesznek még ott fincsi dolgok. -
ntex #1381 Én nem tudom ezek az Elite War Trollok mit esznek ACT III-ban, de kicsit unom már hogy a közelükbe megyek és 3200 HP-t 488-as armor mellett is one hitelnek. -
eXequtoR #1380 Majd 80+ szóljatok megyek tankolni ! :) -
#1379 Egy kis Torchlight II CO-OP Imyke-vel !
Ezen a képen épp Imy-t támadják !
Együtt a Nagy csapat ! :D (Én Imy Macsek Wolf és a kis Drone)
Ezen meg PókIca épp Imy-t támadja miközben én hátulról lövöm !
-
eXequtoR #1378 Kipróbáltam én is, de az EQ spam hatásosabb. :) -
ntex #1377 Most egy cannonos engivel nyomulok Synergiesben, elég durva :D közelembe se tudnak jutni a sima mobok, olyan mintha bowlingoznék :D -
eXequtoR #1376 Inkább az, hogy X NG+ után esik magasabb spell is mint lvl 76, ill erősebb itemek. +skillt adó setek stb stb. Lehetne mit pakolni bele. -
#1375 Feltehetően olyan dungik, amelyek csak NG+ játékban jelennek meg, alapból nem. Vagy ilyesmi. -
#1374 na végre!
érdekes a dungeon,de a ng+ dolgot nem tudom elképzelni -
#1373 Még mindig tolják a tartalmat, az új patch-ben - többek között - új dungeon és új New Game+ lehetőség is lesz.
-
eXequtoR #1372 Csak annyit amennyi az adott szint itemeihez kell. Engivel mondjuk ezt könnyű, mivel kb szintbe kell tartani a többi stattal a pajzs miatt. Sima dpsnek szerintem bőven elég kb fele annyin tartani mint a main statot.. már ha nem kell több vmi itemhez. -
ntex #1371 Vitalityre nem is pakolsz semmit? -
eXequtoR #1370 Minek gyüjtögetsz akármit? Stat pontot alapból el kell osztani mivel nem tudsz majd értelmes ruhákat hordani.. skilleket pedig kitudod próbálni és ha nem tetszik vissza veszed a pontot.
Az pedig, hogy statot mire költsd el egyértelmű: fizikális dmg = str + kevés agi critnek, mágia/elementális dmg = focus szintén kevés agi critnek. Ha sok olyan skillt használsz ami vegyes pl engi ugye fire + weapon fizikal teszem azt, ott focus / str stb. Critnek elég 30%. -
#1369 Most én is azt próbálgatom egyenlőre még csak az elején vagyok ugy hogy még nem tudom milyen irányba haladok majd eddig még csak gyüjtöm a stat és skill pontokat ! -
#1368 Ninját próbálta valaki?(Synergies mod) -
eXequtoR #1367 Uh. Nah arra a palára kíváncsi leszek, bár ez a def engi arra hajaz. -
#1366 Olvasgattam a synergies weblapjat es allitolag lesz paladin is. Nem probaltad ezt a verzat multiban? -
#1365 a ninja nem rossz,de a másik nem jött be nekem -
#1364 Bakker, uj kaszt, alfatesztkent is van benne egy uj kari.Kar hogy multizni nem tudok vele :( -
#1363 synergie 1.47 kijött -
#1362 ok, köszi!
-
eXequtoR #1361 Vissza lehet menni a mapworkre bármelyik portálnál. Én is mapoltam nagyon sokat NG+ on mivel kellett lóvé statos enhancementre. :) -
#1360 hát sajna asszem úgy nem lehet,hacsak a portal nem engedi.
Viszont az árusnál lehet map-os tekercseket venni,nézd meg azokat! -
#1359 ezzel a synergi móddal kurva jó lett a játék, a jobb loot miatt szívesen csapkodtam a népet, én is végigtoltam, de asszem elrontottam, mert Newgame+-t indítottam..... nem tudok valahogy visszamenni a Mapworksre?
hogy a Diabló 3 miért nem ilyen lett :-(((( (tudom a Buzzard pénzéhsége, de mindegy...)
-
#1358 A másik pedig.Akinél lehet craftolni ott dobjatok be egy manapotit meg egy hp potit és unlockolódik a többi dolog.
Rakat set item van,de rohadtnehéz összeszedni hozzájuk a tárgyakat viszont a gem-eket össze lehet rakni -
#1357 Table mountain a mod saját városa saját küldetésekkel.
A map tekercs pedig map tekercs :)
elteleportálsz és végigtolod mint a mapworks-ös pályákat.
Van még mission-ös map is de én eddig csak a vérfarkasost találtam meg.
Ha csóróság van érdemes megvenni azt a tekercset amivel pénzfarmolós mapra lehet menni.item nem esik csak pénz viszont csak a 1-7-? szinteken lehet townscroll-t használni,minibossok,és erős mobok lesznek! -
ntex #1356 Ezeket én sem tudom mik voltak, de én most nem játszok a játékkal :) -
#1355 dehogynem csak nem tudom melyiknek álljak neki ?
A new Game+-nak vagy a mapworks-nek ? látom van ott egy pár map ami az én szintemhez van !
de lenne egy kérdésem az egyik boss dobott egy tekercset ami tulajdonképpen egy portal (portal to darkness falls L105) ez micsoda ?
Egy másik boss dobott egy ilyet portal to table mountain ???? -
ntex #1354 NG+ nem lesz? :D -
#1353 Na én is végigvittem a játékot ! LVL 52 lettem a végére !
-
eXequtoR #1352 Igen régen sokat játszottam vele, de sajnos nagyon monoton.. jobban élvezem a hentet Torchba. A TQ kiegészítőről ne is beszéljünk. :/ Kár, pedig tényleg faszányosra sikeredett. -
ntex #1351 Titan Quest-et próbáltad már? A legjobb H&S még mindig :) millió féle skill kombinációt lehet benne csinálni, a gond vele az hogy nincs benne random map generátor. Ha lenne az is akkor a mai napig nem lenne nála jobb hack n slash játék :) -
eXequtoR #1350 Megnéztem mi történne itemekkel, ha leszedem a modot.. nos az itemek 90%a class specifikus amit ugye a synergy nem néz, így ráfogok cseszni. :) Jöhetne már vmi kontent, mert ez így leketyegett ismét. -
ntex #1349 fajin kis samu esett :D
-
eXequtoR #1348 Zerger is iszonyat erős. Magas szinten főleg amikor már 1-2 mob után zerg módba rohangászik és fossá healeli magát. A lightning buffja is nagyon erős. Mondjuk máguson kívül összes karit imádom. :)