1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#986 -
#985 nem akarta berakni nekem.Gondoltam nem szemetelem akkor tele hibás linkekkel a fórumot:)
De köszi -
#984 Csak mert jól néz ki. (szerintem)
-
#983 Jobb klikk, kép url-jének másolása:
-
#982 na akkor lustaság fél egészség:
steames képgalériám:
ITT
Csak a pucér valagú halott mob miatt akartam belinelni:D -
#981 egy apróságot felejtettél csak el: ez nem az első rész, ugyanis ez ott van így
viszont előfordulhat, hogy a konzolparancsok megjelölik a karaktert "gyanúsként", itt van kicsit bővebben. -
#980 steames képet sehogy se tudok beszúrni ide mi?
csak ha feltöltöm?mert egy rakás fun lett meg pár unique űbercucc.
Viszont a robot parts küldi csak annyi hogy öljem meg a három lánytestvért?
nem "Cowlevel" lett volna? -
#979 Persze, 90dex(ez megmaradt, mert 40körül gondoltam, kipróbálom milyen lenne meleevel) 170+str, 85+vit.
A lényeg, hogy skillböl olyan dolgokra raktam, amihez nem kell ranged fegyver, és leginkább körülöttem hat, tehát pakoltam, a dodge-s passive, a posionosra, a shared chargera meg az elemental +dmgesre.
Az aktív spellekból pedig, a nagy summonolos szörnyre, a poison arrowra(ami 90fokban kilö mérgezett pengéket), és van galive az egyik elök a másik pedig 3tüzes pengét forgat körülöttem( fejből nem tudom a nevüket srry )
1es slotba van egy 2h Kard, másik slotba kard+shield, kb 500körül van most az armorom így-
Sokkal jobban bírja az ütéseket, és sokkal hangulatosabb így játszani, nem tetszett az, hogy hátul álltam és rapid fire-t spammeltem kb. nem volt semmi kihivás, így többet kell mozogni stb.
Esetleg ha kell nyomok egy screen-t hogy is nézzek most ki.
-
#978 HOPP...
Ezt kifejtenéd kérlek?
Kétkezes stukkerral hadonászok. Mire váltsak? (level 35 körül vagyok, főként passzivokra toltam, Dex 120 körül, vit 60-70, str 50 körül) -
#977 Kicsit megijedtem, ahogy olvastam.:D
Ha valaki outlanderrel játszik, érdemes kipróbálni meleekent, nagy dmg-t tól így is, passive skillból kap dodge-t, nekem sokkal jobban bejön így. -
#976 Akkor lehet hülyeséget olvastam.
Shared Stash-t eléred? -
#975 Én tegnap resetskills-t benyomtam, és ma pedig kaptam végig acsikat(explod, bossos, endgame) -
#974 Ha a karaktered meg van jelölve cheat karakternek (bizonyos parancsokat használsz konzolon), akkor azzal nem tudsz új achievment-eket unlockolni steam-en. -
#973 Milyen acsiknak lőttek? -
xxxpaulxxx #972 Az jó lenne, köszi az infót:) -
#971 Bétához volt rá program, majd megcsinálják ehhez is. -
xxxpaulxxx #970 Szóval stat pontokat esélyünk sincs újraosztani a későbbiekben?:/ -
#969 3kezes. így hívják a megabrutál überszléjer hipermájti szétbasz kardot. -
#968 3kezes? -
#967 shared láda nem multis dolog. Arról szól, hogy berakod a ládába és másik single karaktered is kivehet onnan tárgyakat.
Tehát tárgyátadásra szolgál.
pisztolyossal találsz egy 3kezes kardot, akkor azt berakod és ha inditasz egy berserker-t akkor azzal kiveszed és használod. -
#966 Ezt nem tudtam. :) Nem mintha emiatt álmatlanul forgolódnék éjszaka, úgyis csak single-ben játszom. -
#965 meleevel igen:D -
#964 Eliten érdekes lehet pontok nélkül. :) -
#963 Naja és ezzel a karaktered megjelölődik cheater karinak és lőttek az acsiknak meg a shared stash-nek azzal a karival. -
#962 paul, nyugodtan pakolászd a skillpontokat arra amit szeretnél kipróbálni/érdekel. Ha újra akarod osztani őket, nyomd meg az Insert gombot a billentyűzeteden, és írd be hogy resetskills. Ez a "cheat" nullázza a skilljeidet, és újra eloszthatod a pontjaidat. Úgy gondolom hogy amíg nincsen minden skillről nomrális leírás, mit hogyan csinál, mennyire éri meg, nincs videó demonstráció stb., addig ez nem számít csalásnak. -
#961 pontokat ne oszd ki soha, csak akkor ha találsz egy jó fegyvert és ami kell arra rakj csak..
de talán str és vit kell, de rakhatsz dexre is ha krites buildot akarsz
de amúgy meg nézz szét itt az itemek között ás a neked megfelelő itemek felé indulhatsz el elosztásban -
xxxpaulxxx #960 Erről volt valami hír, hosz lesz?:) Mert látom, hogy van olyan megoldás, ami telepakolja stashodat respec potionokkal... de ilyennel inkább nem élnék.
Valami tipp az Engineer statokra? Hogyan érdemes? Gondolom inkább strength és dexterity... vitality és focussal mi a helyzet nála? -
#959 Olvasd el mit csinál az adott skill, próbáld ki, a 3 visszavonás elég. Hamarosan úgyis lesz olyan mod amivel mindent újra oszthatsz. -
xxxpaulxxx #958 Létezik már valami épkézláb kasztbuild a neten? Csak, mert, ha nem lehet visszavonni az összes statot és skillt, akkor nem szeretném elkúrni az egészet:D -
xxxpaulxxx #957 Sziasztok! Sikerült megszereznem a játékot.
Első kérdés, ami eszembe jut. Látom van skill visszavonás... de csak az utolsó három. Később esetleg lesz rá lehetőség, hogy teljes reset legyen, hogy újra osztogathassam a pontokat? -
#956 Kis szintű mobok között nyugodtan végigrohanhatsz, úgysem tudnak bántani. -
#955 Akkor keritek valami leírást hogy hol van. -
#954 Persze, minden régi területet meglátogathatsz újra. -
#953 vissza lehet?
Cool... Köszi. -
#952 Semmi, ha kell menj vissza érte. -
#951 Mivan, ha nem vettem fel pár robot alkatrészt? (act 1-ben volt egy ami kimaradt) -
#950 most hagytam abba éppen;)
emberakármi bányába kell lemennem act3-ban.De csak azért tartott eddig mert az a buzi torony nyolcmillió szintes volt előtte.
Remélem lassan leadhatom a robot parts küldetést,már minden megvan hozzá -
#949 Mindenki megunta a játékot? :D -
#948 Pont gondolkoztam hogy petnek nincs is unique tárgya.Erre esett egy:D
-
Iridescent #947 a life/mana steal működik skillekel is, legalábbis embermagenel biztos :)