Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem fontos😊 meló helyen 1600x1200-ban nézem (CRT monitor van) otthon biztos jó lesz, ott wide formátumban tudom nézni, szóval maradjon így😊 jó ez😊

nagy1miklos
Minden rendben, mûködik a játék. Bebizonyosodott hogy a fõnököm mondása helytálló: "A használati utasítás nem a csomagolás része"
Hasznosabb ha el is olvassák.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

fergusonpapa
Nálam nincs elvágva , milyen felbontásban nézed? 😊

www.icewebhu

nagy1miklos
Az ötlet nem rosz de szerencsére egyik karakter sem volt a kódban, most települ a steam utána meglátom mi lesz.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

nagy1miklos
Tárgytalan, közben rájöttem hogy ez egy Steam kód azt is kell telepítenem.

Fehercsoki
Írj supportnak.(nem lehet hogy csak elírod a kódot?pl. y helyett z-t írsz)

nagy1miklos
Valaki help!

Megjött a dobozos verzió, két kód is van benne és egyiket se fogadja el regisztrációhoz.
Van a dobozban egy kézikönyv a végén a kód: XXXXX-XXXXX-XXXXX
és van egy lengyel nyelvû kártya valami nyereményjátékról ahol a kód:
prtorch2-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
Runic account honlap szerint a 4x4 karakter kellene de visszadobta hibásnak.
Ha másnak is van dobozos változat és sikeresen megetette a kódot acc managerrel írja meg mi volt a megoldás.

Királyságos<#taps>
Annyi, hogy a képet nem lehet kicsit megnyújtani, hogy alul ne legyen így "elvágva"?

fergusonpapa
Nos a fórumnak adtam egy kisebb változtatást még 😊 Hogy tetszik?

www.icewebhu

fergusonpapa
Hétvégén induló oldalra keresek szerkesztõt. 2 embere lenne szükségem, akik nagyon vágják a játékot és tudnak alap híreken kivül tanácsokat is adni stb.

Privátban lehet jenetkezni, én kinéztem itt 1-2 embert,de gondoltam igy jogos ha megkérdezem.

Emelet egy kérdés : szerintetek érdemes magyar adatbázist csinálni(minden hösröl,item stb) vagy nem éri meg azt a sok melót? mert ugye van egy kiforott angol lap erre.

Ezenkivül várok minden ötletet és tippet mit szeretnétek.

www.icewebhu

MerlinW
Én is normalon kezdtem, aztán lvl 20 körül indítottam egy új karaktert veteran-on, mert a normal egy vicc. NG+-t nem normalon játszod, ha szeretnél minimális kihívást😊

[merlinw.org]

<#wilting>

Skynet85
a lényeg lemaradt zerk vsgyok 😊

Skynet85
nah sikerült úgy végig tolni normálon, hogy 1 skill pontot sem költöttem el semmire így most van 69, stat pont meg 115. 😄

Szóval most vevõ lennék egy build tanácsadásra 😊

berlinboy6329
Én meg 1,5 hónapja vettem egy hp pavilion g6 2018-sh-t direkt játékra,aztán pont arra nem jó..Mitõl fagy le állandóan a játék ilyen nagy idõkülönbségekkel?1mp-15perc.Vagy egybõl v késõbb.Biztos nem HW probléma.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nagy1miklos
Eddig semmi bajom sem volt azzal ha játszani kellett valamivel a laptopomon, tény hogy anno pont ezért választottam: DELL XPS M1710
Nem mai darab de eddig bevált.

Calver
mert mint tudjuk: mindegyik laptop pont ugyanolyan.

"The trees move. Do you not see it?"

Jéé, köszi, király😊
berlinboy6329
Laptopon egy kalap szar.Én azon játszok és a szórakozás hatalmas méreteket ölt.Nincs is annál jobb,mint mikor a menü betöltésétõl számított 1 másodperc és 10 perc között random merevre fagyasztja az egész gépet.Fekete képernyõ,semmi reagálás.10 esetbõl 7x gombbal kell ki-be kapcsolni,a maradék háromban meg magától újratud indulni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nagy1miklos
Végre megérkezik az eredeti játékom (holnapra ígérték). Hurrá már nem kell törttel játszanom.

Kár hogy most vitték szervizbe a laptopomat, ezen a gépen meg már 2 mobnál akadozik.

Egy kicsit most én is meguntam, bár még nem vittem végig. Szokásom szerint ugyanis egy pár karakterrel kipróbáltam a játékot. 😊
Ami nem tetszik benne, bár ez csak ilyen egyéni probléma, hogy gyakorlatilag minden kaszt effektíve "mágus". Mármint arra gondolok, hogy nemcsak az embermage esetén, hanem a többi karakterrel is nem a sima fegyveres sebzéssel lehet igazán haladni, hanem a skillek pusztítanak kellõképpen.
Pl most legutóbb outlanderrel nyomultam egy ideig, és gyakorlatilag a fegyveremet alig használom, elnyomok egy sorozatot a sandstorm-ból, és az ledarálja az egész hordát. Amikor elfogy a mana, akkor van az néha, hogy az alap támadást is használom (vagy iszok mana potit, és újra lövöm a homokvihart 😄 )
MerlinW
Nem lehet, csak az utolsó hármat.

[merlinw.org]

Calver

még egy kérdés. a skilleket teljesen nem lehet resetelni?
Csak az utolsó 3 skillt? Legalábbis az egyik npcnél csak ezt az opciót találtam.
6 óra játék után most mentem át act 2-be. Jónak számít, vagy gyorsnak?
Nekem is pottyantott végre valamit..
Bitter Moon
MerlinW

[merlinw.org]

Calver
erre elbassza a linket... grrr.
akkor így

attiGT
😄

Calver
[url=http://torchlight2armory.com/items?quality[]=5]nope.[/url]

Nincsen Legendary ebben a játékban, a narancsos Unique-ok a legjobb tárgyak.
és azt hogyan lehet? vagy ez 100 után jön elõ?
Fehercsoki
Nem, de egyébként lehetõség van a világ teljes randomizálására, és ez nem csak új dungeonöket tesz a játékba, hanem tényleg az egész világot újra elkészíti.

az endgame-ben egyébként mennyire van potenciál? Egyszer végigviszed oké, király, tetszett. Nem unható meg hamar? Gondolok itt a dio3-ra is ahol több száz órákat beleölnek az emberek, de nem unják meg.
NG+ lvl50-80 / NG++ lvl80-100 ha jól emlékszem,de Mapworksbe nagyon gyorsan lehet lvlezni. Amiért megéri csinálni az NGket az a Fame,nekem most több mint 9 milla kell...
mármint elõször 50körül végzünk, aztán new game + és annyi elég?
Egyébként elég 2 végigjátszás a level 100hoz?
Calver
btw elvileg a nehézségi szint dropok minõségét nem befolyásolja, készítõk nyilatkozata alapján.

MerlinW
Upsz, my bad😊

[merlinw.org]

lvl100 NG+++ Veteran...Mapworksbe 105ös mapokat farmolom,story modeba Act2 (110 körüli mobok) de még 1 Legendary se esett.
BoneDragon
Azok még mindig nem legendary itemek, de sebaj... Vagy ha igen linkeld már be azokat a legendarykat pls, ja hogy azok unique itemek... 😊

MerlinW
Én lvl 40 vagyok (Act 3 legeleje) és tele van a ládám narancsokkal. Mostanában olvasztottam be el vagy 16 legendary itemet. Konkrétan tele. Egyrészt ne normal fokozaton játszatok, másrészt az online co-op megnöveli az esélyeket. 6 fõs veteran co-op-ban 1 órán belül 4-5 narancs is esett a fáról.

Normal fokozaton ritka a legendary, miután nincs rá szükség, annyira könnyû az a szint. Easy-n szerintem nem is dob a játék olyat.

[merlinw.org]

Mike
cseréltem grafkártya drivert, ezzel együtt ha belépek vele az inventoryba, azonnal lefagy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

fergusonpapa
Én kicsit meguntam a játékot, várhatón mikor jönnek rá módok? tud valaki valamit? 😊

www.icewebhu

Egyébként legendary csak 50. szint fölött esik.
Szóval addig ne is reménykedj benne 😄.
A charge rate meg nagyon jó stat, ha olyan a builded 😊
Uh, akkor nem reklamálok 😊

Mike
Van akinek szintén fagy a torchlight2? Az egyik gépen normálisan mûködik, míg feltettem a másik gépre, ott meg szinte azonnal fagy, fél perc játék után.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Panzeradler
60as vagyok és nem esett még legendary, szóval még ráérsz a legendaryval😄
37. szintû vagyok, most csinálom az 'Enter the emberworks' küldetést (nem tudom, messze a vége?) és legendás tárgy még mindig sehol, pedig csináltam mellékszutykokat is.
Tudom, azért legendás mert ritkán van de ez túl ritka😊

Találtam egy érdekes küldit, 4 elementál darabkával tudtam kinyitni egy labirintust ahol a végén 4 elementál legyõzése után fejleszthettem a tárgyaimat.. hirtelen megörültem, azt hittem valami tápos dolgot kapok erre ezt kaptam:
'charge rate increased by 13%' - ezt nem igazán értem, hogy pontosan mit jelent?

Calver
próbáld ki?
de vigyázz, hajlamos a térképeket is resetelni.

gamble-nél unique tárgyak pedig attól függenek, melyik fejezet városában vagy - teljesen más cuccok közül fogsz véletlenszerûen kapni act2-ben és act3-ban, de nem erõsödnek a szinted növekedésével.