Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hasznosabb ha el is olvassák.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Megjött a dobozos verzió, két kód is van benne és egyiket se fogadja el regisztrációhoz.
Van a dobozban egy kézikönyv a végén a kód: XXXXX-XXXXX-XXXXX
és van egy lengyel nyelvû kártya valami nyereményjátékról ahol a kód:
prtorch2-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
Runic account honlap szerint a 4x4 karakter kellene de visszadobta hibásnak.
Ha másnak is van dobozos változat és sikeresen megetette a kódot acc managerrel írja meg mi volt a megoldás.
Annyi, hogy a képet nem lehet kicsit megnyújtani, hogy alul ne legyen így "elvágva"?
Privátban lehet jenetkezni, én kinéztem itt 1-2 embert,de gondoltam igy jogos ha megkérdezem.
Emelet egy kérdés : szerintetek érdemes magyar adatbázist csinálni(minden hösröl,item stb) vagy nem éri meg azt a sok melót? mert ugye van egy kiforott angol lap erre.
Ezenkivül várok minden ötletet és tippet mit szeretnétek.
www.icewebhu
[merlinw.org]
Szóval most vevõ lennék egy build tanácsadásra 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem mai darab de eddig bevált.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kár hogy most vitték szervizbe a laptopomat, ezen a gépen meg már 2 mobnál akadozik.
Ami nem tetszik benne, bár ez csak ilyen egyéni probléma, hogy gyakorlatilag minden kaszt effektíve "mágus". Mármint arra gondolok, hogy nemcsak az embermage esetén, hanem a többi karakterrel is nem a sima fegyveres sebzéssel lehet igazán haladni, hanem a skillek pusztítanak kellõképpen.
Pl most legutóbb outlanderrel nyomultam egy ideig, és gyakorlatilag a fegyveremet alig használom, elnyomok egy sorozatot a sandstorm-ból, és az ledarálja az egész hordát. Amikor elfogy a mana, akkor van az néha, hogy az alap támadást is használom (vagy iszok mana potit, és újra lövöm a homokvihart 😄 )
"The trees move. Do you not see it?"
Csak az utolsó 3 skillt? Legalábbis az egyik npcnél csak ezt az opciót találtam.
Bitter Moon
akkor így
Normal fokozaton ritka a legendary, miután nincs rá szükség, annyira könnyû az a szint. Easy-n szerintem nem is dob a játék olyat.
[merlinw.org]
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
www.icewebhu
Szóval addig ne is reménykedj benne 😄.
A charge rate meg nagyon jó stat, ha olyan a builded 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Tudom, azért legendás mert ritkán van de ez túl ritka😊
Találtam egy érdekes küldit, 4 elementál darabkával tudtam kinyitni egy labirintust ahol a végén 4 elementál legyõzése után fejleszthettem a tárgyaimat.. hirtelen megörültem, azt hittem valami tápos dolgot kapok erre ezt kaptam:
'charge rate increased by 13%' - ezt nem igazán értem, hogy pontosan mit jelent?