1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
matson #1227 Nem is tudom hirtelen mit gondoljak erről a játékról. Alapjáraton tetszik/tetszene, de egy fontos dolgot hihetetlen módon elrontottak benne, ami pedig a nehézségi szint.
A normál olyan egyszerű, h potionoket nem is kell igénybevenni, nyugodtan lehet rambozni, úgyse halsz meg. A casualt nem próbáltam, de a normál alapján el sem tudom képzelni ott mi lehet. Maguktól meghalnak a mobok, ahogy rád néznek, vagy mi?
Az elite szinten meg a játék átkerül a játszhatatlan hulladék kategóriába, tehát pont a másik véglet. 23. szintig vittem egy outlander karit, de nem folytatom, mert nekem az nem szórakozás, h állandóan menekülni kell gyakorlatilag minden elől, ami mozog, meg 15 percig kell gyakni 1-1 bosst, miközben minimum 6x meghalok. Aztán ha meghalok, úgy lépek be újra a pályára, h az ottani összes ellenség egy pillanat múlva ott terem a bossal együtt a pálya másik végéről...stb. Ami végképp becsukta a kaput az egy barlangos küldetés volt, ahol legalább 600 denevért kell legyakni, amik persze 80 fős bandákba tömörülve támadnak meg, kb. 800-1200 életük van és egy darab belőlük meg tud ölni 4 ütéssel, pedig magas a hp-m. Az már csak hab a tortán, h olyan gyorsan mozognak, mint én, tehát vagy folyton futok megállás nélkül, vagy megállok harcolni, de akkor meg fél pillanat alatt szétkapnak. Ily módon 20-30 denevérenként írtva kb. 30 halállal túljutottam a pályán, de úgy éreztem, h megpusztulok az unalomtól. Semmi értelme.
Most veteránon megyek mage-el, talán kicsivel jobb, mint a normal, de ez is túl könnyűnek tűnik. Pont az élvezhetően játszható szintet hagyták ki a játékból, ami se nem nooboknak való casual-normal-veteran szintek, se nem félőrült kockáknak, mint az elite. -
#1226 bemásolod a Steam\steamapps\common\Torchlight II\PAKS\ mappába.
A másodikra nem tudom a választ de a steam úgyis patcheli! -
Toni85 #1225 Hogy kell beüzemelni ezt a modot?Elég az 1.28verzio hozzá? -
#1224 kiváncsi vagyok az új patchben mi van.
ismét ~300 megás jött.Remélem új küldetések:) -
#1223 akinek ellaposodott és túl könnyűvé vált a második végigjátszás annak ajánlom ezt a modot:
[MOD] SYNERGIES!
sok minden bele került.
Több recept,elite mobok,erősebb championok,új aréna,lvl150 map,több tárgy,a rare tárgyak is érnek valamit végre
és még sok más.A linkben le van írva az összes változtatás.
Én belelestem és újra nekiálltam,valszeg ezzel a moddal kezdem újra más karakterrel. -
Ohyner #1222 Lenne pár kérdésem. A streng növeli a ranged fegyverek sebzését és kritikus sebzését is?
Illetve, szívesen fogadnék pár tippet outlanderhez, főként shotgunos builden gondolkodom, de azért megkérdezem, kinek mik a tapasztalatai? -
puca007 #1221 tankos-shieldes engineerrel hasonlóan állok mint te, ugyanaz a quest és én is eléggé potizok. :D -
#1220 Üdv,
Sok problémám merült fel mostanában ezért kevés időm lesz az adott projektre, Nagy probléma az hogy nincs tartalom kezelőm a fórum amúgy se aktiv de ugygondolom egy remek kis közösség van azért akik jó ha egy helyre kerülnek :)
Ezért hát itt van a torchlight.hu Egyedi fejlesztésü lap ,jelenleg tartalom nélkül ami kicsit csunyitja a helyzetet de hidjétek el jó kis lap. Na de, egyedi fórum,koment stb lehetőség van. Kéne pár ember aki felvinné rá azt a kevéske tartalmat amit az oldal megkiván.
Ajánlatom az hogy kiadom az oldalt bérbe 0ft-ért Így lehet használni, Tárhelyet mindent én kezelek nálam lesz ezel nincs gond, sőt még láttogatókat is bevonzom rá. A bevételek 100% a tulajé.
Akit érdekelne ez a lehetőség kérem irjon levelet a [email protected]
címre bemutatkozással és hogy miért lenne ő a legalkalmasabb ere :) -
#1219 A Torchlight II az "Év PC játéka" és az "Év RPG-je" négy jelöltje között a VGA 2012-n!
-
Csokis #1218
-
#1217 Közben megtaláltam.Van egy nagyító alakú kis ikon a bal alsó sarokba azt kapcsoltam ki véletlen...:D -
#1216 Alt billentyű (Settings - Control), vagy Settings - Item Display, ha netán ott piszkáltál el valamit.
-
#1215 Üdv!Egy olyan kérdésem lenne hogy hol tudom beállítani azt hogy kiírja a földön lévő tárgyak nevét anélkül hogy rámennék az egérrel?Eddig látszódott de most valamiért eltűnt gondolom megnyomtam valami gombot véletlen... -
SlipKnoTiaN #1214 http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=30&t=46286
Friss patch! :)
Vannak benne finomságok! :) -
#1213 Patch 1.15.5.2
Released October 19, 2012
This is a small patch to fix a single crash issue with effects based on proximity, usually triggered in multiplayer by zoning with Battle Rage enabled. -
#1212 elsőre szerencsére nem volt semmi gond úgyhogy mindegy is:) azért jó volt -
#1211 nem érdekes már.az újratelepítés sem oldotta meg a gondot.semmi.legújabb patchel el se indul.azon kívül hogy a portalokon átjárás exe hibát okoz + menübe se léphettem vissza mert crash és elejétől minden.vicc mekkora bug.azthiszem elég is volt a játékból:) -
#1210 valaki nem tud megoldást erre a crashelésre?kicsit idegesítő hogy miután crashel elfelejti hol jártam,és elejérül minden,a szintem és a cuccaim megmaradnak.de utána kezdhetem az első küldetéstől az egészet.jó már kiszedegetem a savet.de akkor is nem tudom miért ilyen szar xd második végigjátszásra kezdi el ezt is :D -
#1209 hmm.hát okés.mondjuk elvagyok szenvedek kicsit de megy,csak nem értem miért nem lehet jól megoldani.köszi az ötletet azért ^^ -
#1208 Esetleg indíts egy lan játékot és reseteld a térképet, mire újra megcsinálod garantáltan meglesz a szinted. -
#1207 tudom hogy ez dobja,már az összes megvolt eddig.csak ott épp nem találtam:)
néztem buildet rá.szerintem jól osztom el.csak nem értem ezt a nagy lvl szint különbséget hirtelen,jóhogy nehéz.5szintel keményebbek.érted:) -
#1206 A golden key-t amivel a ládát nyitod ki az tündér szerű kis lény dobja.
Ez:
Ha nehéz akkor nézd meg hogy jól osztottad el a skill pointokat meg a stat pointokat.
Itt több variációt is írtak amivel jobban megy a Outlander karakter. -
#1205 sziasztok.játszogattam egy kicsit a játékkal.ott vagyok hogy meet the Djinni? azthiszem.és elértem oda kb 24-25lvl lehettem.egyből kaptam a 28-29es mobokat.azthiszem mindenhol voltam.mindent bejártam 1 ládát nem nyitottam ki a kulcs nem lett meg.és szóval nem értem.bár nem újdonság.annó dungeon siege is szépen átment poti iszogatós szopásba.de ezt nem szeretném.a mellék küldetések mind kész vannak idáig.outlanderrel vagyok.tudom nem az a legerősebb,embermagel ha jól olvastam úgy haladnék mint amikor lekváros kenyeret kenek,de szóval az lenne a kérdésem ez miért van így?:) normálon játszom különben,és kicsit nehéz .nem szeretem a vergődős dolgokat. -
buba23 #1204 Sziasztok!
Van egy eladó Torchlight 2 példányom 3e-ért.
(Runic account aktivált tl2 kulccsal, amit a Perfect World-től vásároltam.
Steam mentes verzió.)
Írj pm-et, ha érdekel! -
pike011 #1203 engem mindenképpen! -
#1202 Nos kész az oldal,tartalom hiányzik, érdekel valakit a tartalom feltőltés? :) -
#1201 Az alkimistánál 2-t be lehet rakni egy randomért ami unique set is lehet, amit jó a random unique-ra. -
#1200 ...és a kovácsnál, meg a "talált" tárgyakat kínáló csajnál is szoktak lenni. -
nxs #1199 Így van,az utolsó összetörhető cserépből is eshet uni cucc. Saját tapasztalat viszont azt mutatja,hogy NG++++ban (120as mobok végig) gyakrabban esik 100as junik mint a mapworks 105ös mapjain.
Szerintem pár set nagyon megéri,bár ez is class és build függő. -
#1198 Ne gyűjtsd a szetteket, ebben a játékban nem éri meg. Sokkal jobban jársz, ha kevered a felszereléseket. Egyébként teljesen random, dobhat boss, de a legkisebb ellenfél is, halászhatod őket és ládában is találhatsz. -
pike011 #1197 Akinek sikerült kifarmolnia bármilyen item set-et hogyan csinálta?
Néha esik 1-1 darab, de ami 7-9 darabból áll, hogyan farmoljátok ki? Milyen bossokat öltök hozzá, vagy hogyan működik ez? -
#1196 Elvileg van,de sajna még nekem se dobott,sőt a hivatalos fórumon se találtak még...gondolom majd a modokkal elérik ezt is -
#1195 Talált már valaki olyan itemet,ami a fishing luck-ot növeli?Vagy az az érték csak dísznek van a listán. -
#1194 Laptop a szervizben, ezen a kölcsöngépen meg 2 percenként ki kell lépni vagy összeomlik a game. Már elvonási tüneteim vannak. -
#1193 Patch 1.14.5.5
Released October 18, 2012
GRAPHICS
*Intel HD graphics cards should not show ghosting/smearing effects if shadows are enabled
PERFORMANCE
*LARGE performance optimization to buff/debuff bar displays when there are a large number of overlapping, nonexclusive effects (damage over time, and duration based effects or knockback )
SKILLS
*Shield Bash bonus damage now deals the stated amount(charged and uncharged) *Wolfpack will properly strike turrets *Bonuses due to proximity now always expire properly *Damage bonuses/reductions for Battle Rage properly expire *Fixed Critical Hit bonuses on some effects not properly incorporating bonuses to crit *Pet damage bonuses are applied to effects
LEVELS
*Three Sisters zone now has an appropriate level range for proper NG+ reward scaling *Various issues resolved in Luminous Arena in multiplayer *Level determinism fixed (Was broken with precacheing in previous patch
- could result in triggerable elements and some structural elements re-randomizing on load, or in multiplayer)
ITEMS
*Set reward for Inquisitor set altered to a functional bonus *Fixes to the summon skull proc on equipment (prevents it from spawning exactly on a target) *Effects based on proximate monsters now work properly with socketables *DOTs were not properly attributing experience if the effect was applied from an item instead of a skill
MISC
*Target Dummy is charm resistant
*Fixed issue where rebinding Close All Menus could lock you in pause mode *Fix for shift-click casting a left-click spell and them selecting an item (would previously auto-attack) *Pet enhancing bonuses work more consistently for pets attached to OTHER pets -
#1192 Pedig most jött patch! -
#1191 jah:) -
#1190 Mindenki a borderlands-et tolja :D -
#1189 Csepet kihalt a fórum :( -
SlipKnoTiaN #1188 Jóó de azt hittem h ez kell [(szint-1)*5] és h az csak a levezetés meg az eredmény.:D
Ne matekozzunk ha lehet, utálom.:D