1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
bega82 #1107 Egy kicsit most én is meguntam, bár még nem vittem végig. Szokásom szerint ugyanis egy pár karakterrel kipróbáltam a játékot. :)
Ami nem tetszik benne, bár ez csak ilyen egyéni probléma, hogy gyakorlatilag minden kaszt effektíve "mágus". Mármint arra gondolok, hogy nemcsak az embermage esetén, hanem a többi karakterrel is nem a sima fegyveres sebzéssel lehet igazán haladni, hanem a skillek pusztítanak kellőképpen.
Pl most legutóbb outlanderrel nyomultam egy ideig, és gyakorlatilag a fegyveremet alig használom, elnyomok egy sorozatot a sandstorm-ból, és az ledarálja az egész hordát. Amikor elfogy a mana, akkor van az néha, hogy az alap támadást is használom (vagy iszok mana potit, és újra lövöm a homokvihart :D )
-
#1106 Nem lehet, csak az utolsó hármat. -
#1105 de igen -
pike011 #1104 még egy kérdés. a skilleket teljesen nem lehet resetelni?
Csak az utolsó 3 skillt? Legalábbis az egyik npcnél csak ezt az opciót találtam. -
pike011 #1103 6 óra játék után most mentem át act 2-be. Jónak számít, vagy gyorsnak? -
nxs #1102 Nekem is pottyantott végre valamit..
Bitter Moon -
-
#1100 erre elbassza a linket... grrr.
akkor így -
#1099 :D -
#1098 nope. -
Homlokvillás #1097 Nincsen Legendary ebben a játékban, a narancsos Unique-ok a legjobb tárgyak. -
pike011 #1096 és azt hogyan lehet? vagy ez 100 után jön elő? -
#1095 Nem, de egyébként lehetőség van a világ teljes randomizálására, és ez nem csak új dungeonöket tesz a játékba, hanem tényleg az egész világot újra elkészíti. -
pike011 #1094 az endgame-ben egyébként mennyire van potenciál? Egyszer végigviszed oké, király, tetszett. Nem unható meg hamar? Gondolok itt a dio3-ra is ahol több száz órákat beleölnek az emberek, de nem unják meg. -
nxs #1093 NG+ lvl50-80 / NG++ lvl80-100 ha jól emlékszem,de Mapworksbe nagyon gyorsan lehet lvlezni. Amiért megéri csinálni az NGket az a Fame,nekem most több mint 9 milla kell... -
pike011 #1092 mármint először 50körül végzünk, aztán new game + és annyi elég? -
pike011 #1091 Egyébként elég 2 végigjátszás a level 100hoz? -
#1090 btw elvileg a nehézségi szint dropok minőségét nem befolyásolja, készítők nyilatkozata alapján. -
#1089 Upsz, my bad:) -
nxs #1088 lvl100 NG+++ Veteran...Mapworksbe 105ös mapokat farmolom,story modeba Act2 (110 körüli mobok) de még 1 Legendary se esett. -
#1087 Azok még mindig nem legendary itemek, de sebaj... Vagy ha igen linkeld már be azokat a legendarykat pls, ja hogy azok unique itemek... :) -
#1086 Én lvl 40 vagyok (Act 3 legeleje) és tele van a ládám narancsokkal. Mostanában olvasztottam be el vagy 16 legendary itemet. Konkrétan tele. Egyrészt ne normal fokozaton játszatok, másrészt az online co-op megnöveli az esélyeket. 6 fős veteran co-op-ban 1 órán belül 4-5 narancs is esett a fáról.
Normal fokozaton ritka a legendary, miután nincs rá szükség, annyira könnyű az a szint. Easy-n szerintem nem is dob a játék olyat. -
#1085 cseréltem grafkártya drivert, ezzel együtt ha belépek vele az inventoryba, azonnal lefagy -
#1084 Én kicsit meguntam a játékot, várhatón mikor jönnek rá módok? tud valaki valamit? :) -
pike011 #1083 Egyébként legendary csak 50. szint fölött esik.
Szóval addig ne is reménykedj benne :D.
A charge rate meg nagyon jó stat, ha olyan a builded :) -
NiGhTM4R3 #1082 Uh, akkor nem reklamálok :) -
#1081 Van akinek szintén fagy a torchlight2? Az egyik gépen normálisan működik, míg feltettem a másik gépre, ott meg szinte azonnal fagy, fél perc játék után. -
#1080 60as vagyok és nem esett még legendary, szóval még ráérsz a legendaryval:D -
NiGhTM4R3 #1079 37. szintű vagyok, most csinálom az 'Enter the emberworks' küldetést (nem tudom, messze a vége?) és legendás tárgy még mindig sehol, pedig csináltam mellékszutykokat is.
Tudom, azért legendás mert ritkán van de ez túl ritka:)
Találtam egy érdekes küldit, 4 elementál darabkával tudtam kinyitni egy labirintust ahol a végén 4 elementál legyőzése után fejleszthettem a tárgyaimat.. hirtelen megörültem, azt hittem valami tápos dolgot kapok erre ezt kaptam:
'charge rate increased by 13%' - ezt nem igazán értem, hogy pontosan mit jelent?
-
#1078 próbáld ki?
de vigyázz, hajlamos a térképeket is resetelni.
gamble-nél unique tárgyak pedig attól függenek, melyik fejezet városában vagy - teljesen más cuccok közül fogsz véletlenszerűen kapni act2-ben és act3-ban, de nem erősödnek a szinted növekedésével. -
Homlokvillás #1077 Transmute recepteket tudtok valahol? -
NiGhTM4R3 #1076 Tehát most van 2 táborom, ha ide-oda utazok köztük akkor cserélődnek a cuccok? érdemes ott nézelődni, vagy oda max. csak bűvölt tárgyak lesznek? (tehát unique, legendary nem?) -
#1075 Kb minden maptöltés után. -
NiGhTM4R3 #1074 Sziasztok
- a kereskedőknél milyen sűrűn/mi alapján cserélődnek a tárgyak?
- 'Legendary' tárgyakat mikor/honnan kapok/találok? (21. szintű vagyok és őőő nem tudom hol járok:D)
-
#1073 mert a normál picsafüst. igaz, embermage-el minden nehézségi szint picsafüst, de azért nem árt, ha feljebb pöccinted. -
Dns5000 #1072 nem , miert? -
#1071 Normál... Ugye most viccelsz? :) -
Dns5000 #1070 Embermage 12 szint normál. Hát a nehézségről annyit hogy már nem is varázsolok hanem staffal ütögetem a szörnyeket és nagyon minimálisat sebződök :(. -
Homlokvillás #1069 Engineer-rel tolom Elite fokozaton, és úgy már kellőképpen nehéz.
Act1-et reseteltem és a második leágazást újra megcsináltam, hogy legyen esélyem a sivatagban:) -
#1068 Na, első végigjátszás nálam is megvolt. Embermage, normal nehézség, lvl 53 lett a vége és valami 21 óra volt az össz-idő. :P Mindenhová benéztem, mindenhová elmentem, minden quest-et megcsináltam, a robot parts maradt ki, de utána oda is visszamentem és befejeztem, és az összerakott robot quest-jét is megcsináltam. Kb. a felétől volt egy +4% XP-s jewel bedugva egy socket-be, vszleg ettől ment egy kicsit túl az ajánlotton, de úgy vettem észre, hogy a végén, a bányában a szinteken minden lény hozzám volt igazítva. Két halál volt csak, az egyik egy láda/mimic figyelmetlenség, a másik meg egy láncos, berántós törpe champion miatt.
A hangulat remek volt, nagyon bírtam a változatos helyszíneket, és nagyon tetszett, hogy mennyire "seamless" (azaz jól illeszkedő, hihető) módon generálta le randomra azokat a böszme nagy térképeket a belső szintekkel együtt, ugyanakkor nem voltak üresek, mindenütt volt valami látnivaló. Phase beast-ból kevés volt, de mindegyik challenge nagyon egyedi volt, tetszett.
Tárgyakból nem voltam jól eleresztve, egy csomó unique-t kaptam, amit nem tudtam használni, de kb. az utolsó harmadot egy egész jó staff-fal toltam végig (bár a végére már kezdett az is gyengének tűnni). A shared stash csurig tele lett, remélem, lesz majd valami lapozós mod rá (a másogatáson kívül).
Hiányoltam a T1-ből az "estherian ruins"-típusú (a romos-vizes) pályákat és a bővebb enchant-ot, de összességében méltó folytatás, jobb lett, mint az első. Jöhet az MMO, egy vásárlójuk már biztosan lesz. :)