1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• tutituti
    hardon már izgibb.
    És a saját questnél van hogy be kell menni egy lvl150-es helyre(ott kifagyott a játék,óvatosan!)
    meg még pár olyan ahol lvl100+ na ott párszor elfeküdtem mondjuk berserk karim van.
  • ntex
    Baromi könnyű lett a játék amúgy ezzel a moddal, Veteranon simán darálok Engivel. Mondjuk lehet azért mert elég sok kék meg unique cuccokat dobálgat. 1x haltam meg eddig ACT II-ig :D
  • PetruZ
    BrianW legutóbb december végén írta azt, hogy a GUTS "hamarosan" ("The mod kit is on the way. Getting it shipped is our priority development focus and we look forward to releasing it soon. Stay tuned, everybody!") érkezik. Józan találgatások szerint talán augusztusra meg is kapjuk, de néhány türelmetlen modder már márciusra biztosra veszi... :D
  • eXequtoR
    Ez a gyönyörűség most esett! :)

• ntex
    a játék Paks mappájába a data fájlok mellé
  • wesker24
    Ezt a synergies modot hova is kell másolni ?
  • eXequtoR
    Valaki próbálta már uj mapokat? Esett már 4 db lvl 105ös térkép + ugye új zónába port, de még csak 96 vagyok nem ugrottam még át.
  • Frank99
    sztem is tök jó!
    igen jó a drop, jól lehet fejlődni.
  • eXequtoR
    Igen a multit nekem se bírja nagy aoe pakkoknál. Viszont annyival jobb ezzel a moddal, hogy bevállalom a solot inkább.
  • Maak
    En is feltettem, de multizni nem tudok vele, egyedul megy mondjuk.Folyamatosan kifagy, ha tobben vagyunk, megeszi az osszes memoriat a gama, ugyhogy en le is szedtem, pedig bejovos cucc volt.Ja meg van benne egy olyan aprosag, hogy ha csinalsz necrot es le akarod szedni a modot, akkor torold elotte a necrot mert tobbe nem indul el a gama.
  • eXequtoR
    Nem igazán törik magukat a srácok..
  • tutituti
    bárcsak kijönne a hivatalos mod tools.

egy rakás quest lenne,új mapok,minden.

• eXequtoR
    Még szerencse, hogy írva lett! :) El is felejtettem, hogy ehhez játékosok álltal kreált modok lesznek főleg. Legalább újra van miért nekiállni.
  • tutituti
    na végre valaki más is kipróbálta:)

nem volt felesleges a reklámozás
  • eXequtoR
    Ma összemixeltem vagy 100 legendást és 0 db 1h , vagy shield.. bezzeg az 1300 dps-es 2h-kat fröcskölte.
  • ntex
    és a legjobb hogy a pet inventorija is lapozható lett. Ez speciel jó ötlet volt, így nem kell 10 percenként haza küldenem a petet :D Na meg a ládák is jól kibővültek.
  • ntex
    20 oldalas :) Amúgy a legendary dropja baromira megnőtt, meg a gemeknek is. Az első act elején 2-3 legendet dobott már nekem meg úgy fél oldalnyi gem. Minden unique mob dob legalább 1 gemet. Nagy ritka ha nem
  • eXequtoR
    Uh.. csak most vettem észre, hogy az inventory kb végtelen.. fél nap után összejött 3 tabnyi legendary.
  • eXequtoR
    Igen , sokkal kisebbek a szint határok a skilleknél! :) Legalább nem kell 30ig autohitelni.
  • ntex
    Felraktam. Elsőre nem rossz, rengeteg aprítanivaló mob van, de az normális pl. hogy már level 10-en megnyílik a teljes képességfa?
  • ntex
    Köszi.

eXequtoR: neked is.
  • matson
    Na most sikerült jól felbaszniuk. Törlődött a fő karakterem, egy 100-as szintű tűzmágus. Sokan jártak így, a Runic meg széttárja a karját, h így jártatok. A legfaszább az egészben, h az összes legendary cuccom (4 db), annál a karakternél volt enchantolás miatt, így azok is mentek a levesbe. Érdekes módon a kizárólag tárolásra létrehozott, semmitérő lvl 3-as karijaim sértetlenek maradtak.

Egy kérdésem is lenne dühöngés mellett.

Tudja itt vki, h a vitality pontok alapján kap a karakter plusz hp-t szintlépéskor, vagy független tőle?

Érdekes volt látni egy olyan, szintén mágus karaktert, amelynek 40-es szinten másfélszer annyi hp-ja volt, mint nekem, miközben a vitalytim jóval nagyobb volt, mint az övé + nekem bent voltak összesen 2000 plusz hp-t adó gemek. Cheat?
  • eXequtoR
    Synergies MOD

Elég pörfect. Itemizáció felturbózva, már a low lvl zöldek is 3-4 statosak, mobok felerősítve, uj class: Nekro, szint emelés 200ig stb stb. Nekem tetszik. VIszont azt nem tudtam, hogy socketelés helyett gemstonet csinál 1 item + gemből. :/ Buktam egy perfect +50% fire dmg-es nyakláncot.
  • Calver
    lehet simán konzollal nehézséget váltani.
  • ntex
    Azmiaz? :) Ha majd megtudsz valamit vagy kipróbálod leírhatnád mit tud :)
  • eXequtoR
    Hopp közbe megtaláltam! Nem is figyeltem, hogy szorgoskodnak a népek. :)
  • eXequtoR
    Synergy mod? Miről maradtam le?!
  • gerey
    Lan-on indítasz és ott tudod váltogatni, +resetelni is tudod a mapokat, csak arra figyelj, hogy az ESC nem fog pauseként működni.
  • ntex
    Azért meg kell hagyni elég hülyén lőtték be a készítők a nehézségi szinteket. Normalon a játék simán darálható, ACT II elején járok Outlanderrel, nulla halállal. Most vagy a karakterem túl jó (amit kétlek :D) vagy tényleg ekkora különbség van Normal és Veteran között?

Veteranon a 120 feletti resisttel leveszi sokszor több mint a fél hp-mat egy egy varázslat, Normalon meg beleállhatok bármibe, alig vesz le valamit, plusz a mobok sebzése aránytalanul magasabb Veteranon. Normalon még azt is simán elviselem ha többen csépelnek egyszerre, veteránon meg 2 mobot már nem bír kihealelni a poti akkorákat ütnek.

Eddig összességében elmondhatom hogy Normalon tényleg nem sok kihívás van, a Unique és Boss mobokat picit tovább tart kinyírni de azoknak is lazán tankolható a sebzésük. Dara tényleg. :) Veteranon meg minden 2. 3. csoport mobnál szaladni kell hogy ne üssenek le. Elitet meg sem próbálom ezek után :D

Később már gondolom nem tudok állítani a nehézségen mi? Arra gondoltam hogy végigviszem normalon és átlépnék veteran-ra a 2. végigjátszáskor. Megoldható ez valahogy?
  • Maak
    Kapcsolodasi problemakra van valami megoldas? Mert haverhoz nem tudok joinolni. O viszont tud hozzam, de miota feltettem a Synergie modot, azota ha uj teruletre mennenk nalam kifagy a gama.
  • eXequtoR
    Amúgy totál fölös Elite szívatni magad(tokat). Normál/Veteránon bőven elég bontani. Úgy is az agyatlan hentelés a lényege ennek a játéknak.. kicsit kikapcsolsz.
  • ntex
    Amúgy egy idézet a Runic Games Fansite-ról a nehézséggel kapcsolatban:

Unlike Diablo 3, Torchlight 2 is not constrained by secure servers and an auction house. This means that there is no need to pipe everything through a common difficulty curve the sake of fairness. Each time you create a game, you are able to select your difficulty level. Since there are no real benefits for picking hard difficulties other than fun (you don’t get better loot), you are free to play the game how you most enjoy. If you like being overpowered… you can play normal mode. If you like a serious challenge, play elite (which is much harder than very hard in TL 1). If even Elite is not enough for you, you will be able to easily download a difficulty mod and challenge yourself further.
  • eXequtoR
    Dexet föleg itemekből szedtem összes szintezés közbe. Persze néha arra is kellett pontot tenni. Arra kell törekedni, hogy str + vit legyen annyi, hogy az aktuális szintre lévő pajzsot és 1h-t tudd használni, focus pedig az EQ dmg-ét boostolja a passiv mellett.
  • ntex
    Értem, akkor megpróbálok egy ilyen buildot. Szerintem kezdek egy új engit hogy ki tudjam tapasztalni :) Akkor stat pontokat jó ha úgy osztom hogy 2 STR, 2 FOC, 1 VIT? DEX gondolom fölös
  • eXequtoR
    Annyira remek, hogy nem lehet editelni a postot.. :/ Az kimaradt, hogy a sword & bordal kb. jobb dps-t hozol ki mint egy 2h-s karival ( az első engim 2h-s volt egy elég böszme fegyóval, tehát van viszonyítási alap ).
  • eXequtoR
    Nem volt semmi re-spec. EQig base attack és kombóbol adtam a pajzsot a népnek ill. a kis droid mana + hp regen.
  • ntex
    köszi :) Még egy kérdés: elejétől kezdve 1H+shielddel nyomtad? Mert ez gondolom már respecelt karakter. Csak azért kérdem mert amíg nem volt Emberquake mivel csináltad a DPS-t? :)
  • eXequtoR

• eXequtoR
    Én farmoltam neki ki mindent. Az elitezős pt szétesett 50 körül. Statoknál str > focus > vita > dex. Sajnos az enhancement ugye random és túl sok dex sikeredett ( nem volt fölös 400k-m újra pakolni ) és kevés focus. :/ Csinálok majd képet skillekről is amint tudok.
  • ntex
    Meg hogy osztottad el a statokat? meg milyen skillekre pakoltál pontokat?