1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#1027 5percig bírtam, szörnyű. Nem értem minek csinálnak ilyen emberek videót. -
#1026 Videjóteszt:
-
#1025 csinálsz biztonsági másolatot a mentéseidről (dokumentumok\My Games\Runic Games\Torchlight 2\save\), és megnézed.
bár az alapján, h set-eket ad... hány jó set-tel találkoztál eddig a játékban? -
#1024 Inkább azt várd meg amíg lesz elég goldod cuccokat venni. -
#1023 találtam egy ilyet
érdemes vele várni, amíg lvl 100 leszek igaz? -
#1022 Most néztem meg a filmedet az említett résznél, sajna nekem is pont ezt csinálja. Igaz az enyém csak ismerkedésre letöltött változat, kérlek ne ítéljetek el tűkön ülve várom a dobozosat csak kissé türelmetlen vagyok ezért kipróbáltam ezzel a módszerrel.Persze nálam egy 6 éves laptopon produkálja a jelenséget. -
#1021 Próbáltam ki-be kapcsolni, nem változik. Egyébként sem vsync jelenség szvsz.
A karakter a képernyő közepén van ugye mindig, és olyan, mintha nem szép sima folyamatossággal mozogna körülötte a terep, hanem nagyon kicsi 'ugrálásokkal'.
Itt lehet kb látni:
0:57:00 körül (a nagyobb akadások a felvételben vannak, a játékban nem voltak ... azt a részt kell nézni, ahol látszólag probléma nélkül megy, ott is a képernyő szélét :), a tereptárgyakon látszik )
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/333536748 -
#1020 vsync be van kapcsolva? -
#1019 Nálam (Core i5-3570K, GTX 560Ti) viszont hiába állítok bármit, kicsit szemkifolyósan 'ugrálós' a kép ... azaz futok előre és nem olyan szép simán halad a terep, hanem egy nagyon kicsit döcögősen ... nem nagyon, csak éppen annyira, hogy zavarja a szemem.
Próbáltam lejjebb venni a beállításokat, de nem lesz tőle 'simább' ... -
pjboy091 #1018 Nekem viszont elég durván kihasználja a processzoromat. Átlag 80% körül mozog, ha leveszem a grafikát minimumra, ha csutton van. Mondjuk én Laptopról játszom. -
Nekrofil #1017 monitorozom a GPU kihasználtságot, átlag 5% a kihasználtsága egy 6870nek :) igazából végig 0 áll, néha felugrik 2x%ra, ezért van az átlag 5% :) -
#1016 Nos megtaláltam a leírást, előhozhatjátok "help" parancs beirásával.
Egyet szeretnék,csak teszt képen de nem sikerült előhoznom az pedig az hogyan kapok egy bizonyos tárgyat.
valaki tud segíteni? -
#1015 Nálam sincs gond, eddig semmi döccenést nem tapasztaltam. Tegnap toltam végig a dzsinn küldetéseit, és ott ugye vannak helyek, ahol ömlik minden effekt meg lény (főleg az arénás rész második felében), de semmi lassulást nem vettem észre, pedig ott ha késlekedés lett volna az irányításban, vagy lag-olt volna a kép, szinte biztosan kihalok embermage-dzsel (i5-2300, 4 GB RAM, AMD 6870 / 1 GB, Win7/x64).
-
Iridescent #1014 Ja fingom nincs, nem értek hozzá. Én csak egy egyszerű júzer vagyok :) -
#1013 itt vanank az első rész konzolparancsai, ezek közül a legtöbbnek működnie kéne itt is
btw én úgy vettem észre, hogy Torchlight 2 nem igazán használja ki GPU-t - nincs terhelés alatt, ventilátor meg sem rezzen, pedig közel sincs stabil 60 FPS, inkább 30-40 között ingadozik fraps szerint. -
#1012 Az alaplapi chipset-nek aztán sok köze van ehhez:) -
Iridescent #1011 Hmmm, akkor mákos vagyok, az én többmagosomat nem izzasztja meg a game.
Egyéb spec van? Intel/AMD többmagosoknál ugyanúgy?
Lehet számít a chip architektúra is.
-
#1010 Nálam is lassú ha sokan vannak.
Amúgy az előhozott panelhoz tudtok még parancsokat? -
#1009 Nekem csak akkor van probléma ha nagyon sok mob van a képernyőn de mivel hullanak mint a legyek ez maximum 1-2 másodperces lassulás. -
pjboy091 #1008 Nálam is lassú a torchlight 2. Utána néztem külföldi fórumokon és sokan vannak ezzel így. AZ ok az, hogy a játék kicsit rosszul van optimalizálva, vagy is nem igazán támogatja a több magos processzorokat, pontosabban csak egy magot használ ki a processzorból. Remélhetőleg egy Patch-el orvosolják a problémát a fejlesztők. -
#1007 Valahogy nem értem ezt a kifakadást. Kérdeztél valamit mert nem tudod, ő meg válaszolt de nem pont arra amire kíváncsi voltál, előfordul. Következő hszben lehet pontosítani de nem kell azonnal alpári stílusra váltani. -
#1006 sicc -
#1005 Gratulálok a stílusodhoz. -
pike011 #1004 Hello!
Remélem tud majd segíteni!
Sajnos a ezzel a játékkal is befürödtem mint anno a dio3-al.
Van egy notim amin néha szívesen nyomkodnék 1-1 hentelős játékot és hát ezek voltak amik megtetszettek. Megvettem mindkettőt de szaggatnak. Dio3nál azt mondták a notik merevlemeze miatt van. Nos szerintem azért a T2-nek mennie kellene akadás mentesen :
Intel Core i3-370M (2.4GHz, 3MB Cache, 64-bit, 32nm, 35W)
4GB (1x4GB) DDR3, 1333MHz
Nvidia GeForce GT 540M, 1024MB DDR3 VRAM
De támadásoknál és úgy alap mozgás közben is akad és szaggat. Újratelepítettem a gépet a legfrissebb driverekkel, de ez sem oldotta meg. Valaki tudna segíteni, vagy volt neki hasonló? Ha valaki tudna, privibe kérem írjon.
Előre is köszi! -
#1003 No, nekem is megvan az első végigjátszás. Nagyon tetszik!
Ez megérte a pénzét.
54 szint körül végeztem minden mellékküldetéssel. -
#1002 Hát odamész mondjuk az npchez és megkéred hogy adja vissza a pontot?:S -
#1001 Ban! -
#999 Nem muszáj elkölteni a pontokat, a nagyobb szintű skilleknek csak szint követelményük van, nem kell az előtte lévő skilleket kirakni. -
#998 látok olyan buildeket bersekereknél, akiknek nincs 1 pontjuk sem az evisceratebe, azok respec potit használtak igaz? vagy én nem tudok vmit? -
#997 Én mindent megcsináltam mindent kitakarítottam, és én is kevésnek érzem picit, de most mapworks-t tolom majd. -
nxs #996 Azért írtam a pethez berakhato skillt mert így neked nem kell vele vesződni,tudsz kiteolni és a chargeodat ellőni dps skillekre oda ahol sebzel is (HCn nem vagyok annyira tökös,hogy beálljak a shieldes mobok közé :P). Ha valakinek kell leírogatom mit miért/miért nem használok (skillek,gearezés,stb) Hangsúlyozom ez nem softcore kari,csigalassan is haladok vele.
-GrooveHero : NG++ de még én sem láttam legend cuccokat,de nem is lenne rá helyem (set > legend)
-Fehercsoki : NG+ nehezebb mint a sima,NG++ még nehezebb,stb. Ami fontos,hogy a rankok között nincsen átjárás! Mapworks gyors runokra van,néha elég vicces kondíciókkal :) -
#995 Én 49esen végeztem.( nem az összes mellék küldit csináltam meg.) -
#994 48? Kicsit kevésnek tűnik. -
#993 -
#992 Na végigtoltam én is, 48 lettem a végére, azt hittem, hogy vége, de akkor láttam a Mapworks-t és a New Game +-t. Mapworks nagyon érdekes lehet, gyorsan átfutottam a különböző térképeket, pl. van olyan ahol ha megütnek a mobok random teleportálsz a terület egy másik részére, érdekes lehet, sok féle van. New Game + meg nem tudom mennyire lesz unalmas ugyanazt végigtolni csak nagyobb szintű ellenségek ellen jobb dropért. -
GrooveHero #991 Sziasztok. Nektek dobál a játék legendary cuccokat? lvl73-as engineer-rel vagyok act3-ban, de egyelőre semmi. Ez már ugye a new game+, amivel most tolom -
sirdond #990 vagy pet helyett,1 pont az Ember Hammer skillre? -
xxxpaulxxx #989 Köszi:) -
nxs #988 Aki tradelne Labarinto partokat plz pm...ezt elfelejtettem :) -
nxs #987 WTB/T Labarinto set parts 50-100k (http://torchlight2armory.com/items?name=Labarinto&item_category=Armor) Sapi nem kell.
Más : Valaki kérdezte Engineer statolást. A saját tapasztalataim alapján (Elite HC kari) 2/3 - str/vit kizárólag shiled&mace,petnek ha tudsz rakj be 100% pajzs törést. Persze ha softcore kari,vagy nem eilten játszol megpróbálhatod a DPS buildet de dexre ne pakolj! Értékelhető dodgeod engivel nem lesz,crit rate pedig összerakható cuccokból/setből.
Biztos van jobb build,ezek csak az én tapasztalataim :)