Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
LVL 32 vagyok

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
www.icewebhu
[merlinw.org]
én eddig csak Bárányok Hallgatnak easter egg-et találtam meg, így e.
"The trees move. Do you not see it?"
http://gaming.stackexchange.com/questions/85397/where-do-you-find-all-robotic-parts
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Eviscerate: Ezt kimaxoltam de így act 3 közepe felé már nem is használom, felesleges már ez is.
Raze: Ezzel k*va nagy dmg-t lehet tolni!
Ravage: Ez 42. szinten unlockolható és nagy tömegbe elég hasznos.
Stormclaw: Jó kis + dmg.
Shadow Burst: Ez jó ha beszorítanak, mert kitudsz ugrani és még gyógyulsz is.
Wolf Shade: Hasznos kis állatka, nagy dmg-vel.
Savage rush: Ezt meg csak azért, mert hamarabb visszaérek ha megdöglök és jó az effektje. 😊
Ez több mint 4, de harc közben ebbõl használok 3-at, néha 4-et.
Þór vígi þessi rúnar
Láttam már játékot lefagyni,crashelni,de olyat még nem,hogy a gépet is újraindítja vagy nem indítja újra és úgy marad,monitor kikapcsolva...
Akkor csinálja,amikor eszébe jut.
Egyszer akkor,mikor a nevet akartam beírni,egyszer akkor,mikor a resumera nyomtam rá és kétszer akkor,mikor az elsõ chestetnyitottam ki.Mindig vár utána kb 0.2 másodpercet és már dobja is a fekete képernyõt.De mélyfekete,tehát még háttérvilágítás sincs.Nem reagál semmire se a gép.
Hardware hiba?Vagy valami software nincs fent?Nemrég lett véve,lehet,hogy valami kimaradt.
2012-es gép,márciusban rakták össze,gondolom az akkor friss cuccok vannak rajta..
Vidkari driver 12.2-es pl.
Trinity a10-4600m APU,7670m vidkarival meg 4gb rammal.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Aztán énis csak passzivokat tolok meg egy jobklikkeset. Nagyon sok skill használhatatlan (outlander)
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
www.icewebhu
Nem tudom milyen skill-jei vannak a többi karakternek, én Embermage-el játszom és 1-2 kivételével mind hasznos. 6-7-et használok is rendszeresen. Tûz támadások, jég+villám spell kombók, stb.
Én még csak most csinálom a Djinn elsõ küldetését Act 2-ben és 32 órám van a játékban, lvl36 vagyok.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Amúgy játék eleje elég élvezhetetlen de ac2tõl nagyon jó.
Egy dolog zavar.. a skillek többsége használhatlan, dobok rá 1et és nincs is értelme többet tolni rá. Csak paszivat nyomtam eddig többször. Van felesleges 12pontom..
Nálatok nincs ilyen?
www.icewebhu
Þór vígi þessi rúnar