1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
pjboy091 #1267 ...cip-cirip...cip-cirip -
buba23 #1266 Sziasztok!
Eladó Torchlight 2 játék 1Ft-ról! -
#1265 Egyszer sem, mert steam-en van a játék. Igy még a budira se tudom kivinni. -
pjboy091 #1264 Én már 2x végigjátszottam 2 karakterrel, de van egy problémám amit lentebb már kifejtettem de azért bemásolok még egyszer hátha nem vettétek észre, remélem tudtok segíteni:
Azt vettem észre, hogy a statpontok elosztása gyakorlatilag értelmetlen a játékban kb. az első 50 szintig, legalább is ami az általuk nyújtott bónuszokat illeti. Például ha teszem azt, tank karaktert akarsz ami pajzzsal nyomul akkor ugye főleg a vitality-re kell pakolnod mert az növeli a blokkolás esélyét. Na de,amíg a vitality értékedet fel nem tornázod olyan 200-ra addig gyakorlatilag semmit nem ér,mert egy-egy elosztott statpont csak minimálisan növeli a blokkolás értékét. De mondhatnám a dexterity-t is vagy akármelyiket. A diablo 2-ben ezt jól megtudták oldani.
Az lenne a kérdésem, hogy nem született-e olyan mód a torchlight 2 -höz ami kijavítja ezt a hibát? -
#1263 Ki hányszor vitte már ki ? :) -
#1262 elsőre: karakterlapot nézd meg, ott írja szerintem
másodikra: igen, teljesen mindegy pl Prismatic Bolt és Hailstorm-nál, én spec két ilyen karddal nyomultam a játék végéig erre speckózott karakterrel, extra cast speed nagyon jól jön. többi képességnél nem feltétlenül, de azoknál meg írja, h xy% of weapon dps... na meg minek használna az ember prismatic bolt-on kívül mást? -
mate0033 #1261 Ja akkor lehet az lesz.
Meg lenne egy tök alap kérdésem (tlightba uj vagyok), és nem tiszta h a skilleknek a pontos sebzéssét azt kiírja valahol, vagy azt nekem kell szamolnom a dpsből?
illetve a másik h embermagenel, (pl ha prismatic boltal nyomom,) akkor teljesen mindegy a fegyber alapsebzése nem? jelen esetbe mivl nem dpst hazsnal a skill, még a dps is mind1 ugye? nem anynir tiszta itt mint dioba pl h a fegyver dam mekkora hatással van a varázslatra.
köszi a helpet -
#1260 de 4packban is meg lehet venni.Steam topikban kérdezd meg hátha valaki beszáll.
Vagy haverokkal dobjátok össze.Úgy olcsóbb. -
mate0033 #1259 lehet rá kénne szánnom, és karácsony alkalmával meglepni magam :D
amugy mennyibe került annal a nagy "hállaadási akciónál"? -
#1258 14.24 euró, ami most 4200 ft körül van. -
mate0033 #1257 aham, es emg tudod mondani h msot mennyibe van ott? mert mashol ahol nézegetem olyan 4500körül adják. -
#1256 Érdemes megvenni steamen, úgy működik hogy leszeded a steam klienst, regisztrálsz egy ingyenes accountot, aztán kiválasztod a store-ban a torchlight 2-t és internetes vásárlásra alkalmas kártyával meg tudod venni. -
pjboy091 #1255 Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik a játék, de van vele egy komoly gondom:
A statpontok elosztása gyakorlatilag értelmetlen a játékban kb. az első 50 szintig, legalább is ami az általuk nyújtott bónuszokat illeti. Például ha teszem azt, tank karaktert akarsz ami pajzzsal nyomul akkor ugye főleg a vitality-re kell pakolnod mert az növeli a blokkolás esélyét. Na de,amíg a vitality értékedet fel nem tornázod olyan 200-ra addig gyakorlatilag semmit nem ér,mert egy-egy elosztott statpont csak minimálisan növeli a blokkolás értékét. De mondhatnám a dexterity-t is vagy akármelyiket. A diablo 2-ben ezt jól megtudták oldani.
Az lenne a kérdésem, hogy nem született-e olyan mód a torchlight 2 -höz ami kijavítja ezt a hibát? -
mate0033 #1254 es steamen érmes megvenni? nem vagom annyira am h az h müködik, diabloztam eddig, csak emgtetszett torchlight, aztan ennyi, nem hazsnaltam emg steam-et nem is nagyn tudom mi a lényeg benne. -
#1253 GUTS-ról van valami hír? -
#1252 Főleg mert ilyen kaliberű játék, ennyi pénzt megér. Nem is értem miért nem képesek az emberek megvenni egy ilyen gamet manapság. Erre nincs pénz, mert ez igényes, jól összerakott game, de a sok Call of Duty-ra meg Fifára ami mindig ua van?
Komolyan..2500 - 3000 Forintot kibír bárki ezért. -
#1251 occóér van steamen vagy is volt, de most is akciós csak már nem annyira :) -
#1250 Szerintem inkább vedd meg a játékot... -
mate0033 #1249 H a francba kell belépni ebbe a tunglebe de már tényleg?? felba... ez a cucc, regisztráltam, neten a böngészős részbe aktiváltam, be tudtam ott is lépni, de magába a programba nem...
nem ugyan az az username meg a pw mint amit megadtam az elejen amikor regisztraltam? valami olyat ír ki h ellenőrizem h nem e cseréltem fel a felhasználói emg a fiókjelszavamat... a fiokjelszot valszeg tudom mert azzal léptem be... de akkor meik aza jelszo amivel a programba kell belépni?
ElŐRE is köszi a helpet skacot!
CSő cső
gl. -
#1248 na a modba belekerült a Necromage karakter is.tűzeső,zombie summon és egyéb nyalánkságok.
Valamint egy gem doboz amit lvl95-ön lehet megvenni.Ezt sajna még nem tudtam kipróbálni.
-
matson #1247 Húú köszi a gyors választ. Igazság szerint nem is számítottam rá, h ilyen hamar válaszol vki így máshonnan már lekértem az infót, aztán csak most néztem ide vissza. Magamtól nem jöttem volna rá, mivel haverral amikor lanoztunk ő simán bement és nem értette engem miért nem enged, szal valszeg ő is csak véletlen trafálta el még korábban a külső gongot. Így én meg azt hittem, h bug. -
#1246 A 2. az arm? Ott a kinti csarnokan vannak a falakon ilyen gongok, azokat kell tetszőleges sorrendben megütni és az ajtó akkor nyílik ki.
-
matson #1245 Az a problémám, h a robot részeit nem tudom összeszedni, mert egy bug(?) nem engedi. Tudom hogy hol van a 2. megtalálható rész, mert amikor haverral lanoztunk ő betudott menni felvenni, de nekem az az ajtó sehogy sem nyílik ki totálisan inaktív. Pedig haver sem csinált semmi pluszt, csak nála rá lehetett kattintani az ajtóra, de én meg hiába csináltam már vagy 6x újra azt a részt, nem lehet bejutni, mert "halott az ajtó". Ha valakinek van megoldása, örülnék ha leírná. Esetleg írjak a supportnak? -
#1244 A GUTS-ot (az editort) megjelenés után 3-4 hétre ígérték, még mindig semmi sem látszik belőle, miközben a modderek már lassan atomjaira szedik a játékot és csomó új dolgot raknak bele maguktól. :)
-
#1243 áhhháááá,akkor nem szóltam.
Hát én valami nagyobb dlc-re gondoltam.
Ha már csúszott annyit mint a hétszentség
na sebaj -
#1242 Azért lett DLC, mert az 1.17 és az 1.18 új tartalmakat adott a játékhoz (amik a #1240-ben vannak írva). Csak ilyen... hülyén lett elnevezve. Vszleg azok miatt DLC, akik nem Steam-en vették és külön kell letölteniük.
Az egyik új boss-t pont ma láttam egy MapWorks pályán, olyan volt, mint egy hengeres porszívó, vagy nem tudom. Kétszer is megfektetett, mire leütöttem. :)
-
#1241 jaja,csak azóta jött két nagy méretű patch. -
#1240 van ám a Steam-en product update oldal:)
- Owl pet added
- Badger pet added
- Various new boss rooms added for maproom maps
- Several new Phase Beast rooms added
Meg egy pár új térkép. -
#1239 És a DLC mit tartalmaz? -
#1238 Az előző patch tartalmazta a DLC-t. -
sirdond #1237 nálam is írja, de utána nincs szó semmilyen DLC-ről -
#1236 Steamen leértékelésnél csak nálam van Free DLC now available felirat a TL2nél? -
#1235 köszi:) -
#1234 Már miért törlődne? Nem törlődik. -
#1233 Ha létrehozok egy új karaktert akkor a régi törlődik? -
Toni85 #1232 Köszi a választ. -
#1231 TL2 féláron, már persze akinek még nincs meg, azt érdekelheti -
#1230 Nyerj Torchlight 2 Dobozos verziót az MMOUnion.hu-n! -
#1229 nehézségi szintek mellett kicsit... "érdekes" a játék kiegyensúlyozottsága. közelharcosra csúnyán néznek és pukkan, kismágussal feltolhatod nyugodtan elite-ig, ott is karcolás nélkül fogsz mindent eltakarítani, két gomb használatával -
#1228 lejjebb linkeltem a modot,azzal nézd meg,mivel elite-ek is vannak így pikkpakk meghal az ember normál nehézségen ha nem figyel.menekülni nem kell,csak okosan játszani.