Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A normál olyan egyszerû, h potionoket nem is kell igénybevenni, nyugodtan lehet rambozni, úgyse halsz meg. A casualt nem próbáltam, de a normál alapján el sem tudom képzelni ott mi lehet. Maguktól meghalnak a mobok, ahogy rád néznek, vagy mi?
Az elite szinten meg a játék átkerül a játszhatatlan hulladék kategóriába, tehát pont a másik véglet. 23. szintig vittem egy outlander karit, de nem folytatom, mert nekem az nem szórakozás, h állandóan menekülni kell gyakorlatilag minden elõl, ami mozog, meg 15 percig kell gyakni 1-1 bosst, miközben minimum 6x meghalok. Aztán ha meghalok, úgy lépek be újra a pályára, h az ottani összes ellenség egy pillanat múlva ott terem a bossal együtt a pálya másik végérõl...stb. Ami végképp becsukta a kaput az egy barlangos küldetés volt, ahol legalább 600 denevért kell legyakni, amik persze 80 fõs bandákba tömörülve támadnak meg, kb. 800-1200 életük van és egy darab belõlük meg tud ölni 4 ütéssel, pedig magas a hp-m. Az már csak hab a tortán, h olyan gyorsan mozognak, mint én, tehát vagy folyton futok megállás nélkül, vagy megállok harcolni, de akkor meg fél pillanat alatt szétkapnak. Ily módon 20-30 denevérenként írtva kb. 30 halállal túljutottam a pályán, de úgy éreztem, h megpusztulok az unalomtól. Semmi értelme.
Most veteránon megyek mage-el, talán kicsivel jobb, mint a normal, de ez is túl könnyûnek tûnik. Pont az élvezhetõen játszható szintet hagyták ki a játékból, ami se nem nooboknak való casual-normal-veteran szintek, se nem félõrült kockáknak, mint az elite.
A másodikra nem tudom a választ de a steam úgyis patcheli!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ismét ~300 megás jött.Remélem új küldetések😊
sok minden bele került.
Több recept,elite mobok,erõsebb championok,új aréna,lvl150 map,több tárgy,a rare tárgyak is érnek valamit végre
és még sok más.A linkben le van írva az összes változtatás.
Én belelestem és újra nekiálltam,valszeg ezzel a moddal kezdem újra más karakterrel.
Illetve, szívesen fogadnék pár tippet outlanderhez, fõként shotgunos builden gondolkodom, de azért megkérdezem, kinek mik a tapasztalatai?
Sok problémám merült fel mostanában ezért kevés idõm lesz az adott projektre, Nagy probléma az hogy nincs tartalom kezelõm a fórum amúgy se aktiv de ugygondolom egy remek kis közösség van azért akik jó ha egy helyre kerülnek 😊
Ezért hát itt van a torchlight.hu Egyedi fejlesztésü lap ,jelenleg tartalom nélkül ami kicsit csunyitja a helyzetet de hidjétek el jó kis lap. Na de, egyedi fórum,koment stb lehetõség van. Kéne pár ember aki felvinné rá azt a kevéske tartalmat amit az oldal megkiván.
Ajánlatom az hogy kiadom az oldalt bérbe 0ft-ért Így lehet használni, Tárhelyet mindent én kezelek nálam lesz ezel nincs gond, sõt még láttogatókat is bevonzom rá. A bevételek 100% a tulajé.
Akit érdekelne ez a lehetõség kérem irjon levelet a [email protected]
címre bemutatkozással és hogy miért lenne õ a legalkalmasabb ere 😊
www.icewebhu
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Friss patch! 😊
Vannak benne finomságok! 😊
Released October 19, 2012
This is a small patch to fix a single crash issue with effects based on proximity, usually triggered in multiplayer by zoning with Battle Rage enabled.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
néztem buildet rá.szerintem jól osztom el.csak nem értem ezt a nagy lvl szint különbséget hirtelen,jóhogy nehéz.5szintel keményebbek.érted😊
Ez:
Ha nehéz akkor nézd meg hogy jól osztottad el a skill pointokat meg a stat pointokat.
Itt több variációt is írtak amivel jobban megy a Outlander karakter.
Van egy eladó Torchlight 2 példányom 3e-ért.
(Runic account aktivált tl2 kulccsal, amit a Perfect World-tõl vásároltam.
Steam mentes verzió.)
Írj pm-et, ha érdekel!
Szerintem pár set nagyon megéri,bár ez is class és build függõ.
[merlinw.org]
Néha esik 1-1 darab, de ami 7-9 darabból áll, hogyan farmoljátok ki? Milyen bossokat öltök hozzá, vagy hogyan mûködik ez?
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Released October 18, 2012
GRAPHICS
*Intel HD graphics cards should not show ghosting/smearing effects if shadows are enabled
PERFORMANCE
*LARGE performance optimization to buff/debuff bar displays when there are a large number of overlapping, nonexclusive effects (damage over time, and duration based effects or knockback )
SKILLS
*Shield Bash bonus damage now deals the stated amount(charged and uncharged) *Wolfpack will properly strike turrets *Bonuses due to proximity now always expire properly *Damage bonuses/reductions for Battle Rage properly expire *Fixed Critical Hit bonuses on some effects not properly incorporating bonuses to crit *Pet damage bonuses are applied to effects
LEVELS
*Three Sisters zone now has an appropriate level range for proper NG+ reward scaling *Various issues resolved in Luminous Arena in multiplayer *Level determinism fixed (Was broken with precacheing in previous patch
- could result in triggerable elements and some structural elements re-randomizing on load, or in multiplayer)
ITEMS
*Set reward for Inquisitor set altered to a functional bonus *Fixes to the summon skull proc on equipment (prevents it from spawning exactly on a target) *Effects based on proximate monsters now work properly with socketables *DOTs were not properly attributing experience if the effect was applied from an item instead of a skill
MISC
*Target Dummy is charm resistant
*Fixed issue where rebinding Close All Menus could lock you in pause mode *Fix for shift-click casting a left-click spell and them selecting an item (would previously auto-attack) *Pet enhancing bonuses work more consistently for pets attached to OTHER pets
[merlinw.org]
Ne matekozzunk ha lehet, utálom.😄
Fehercsoki: nem vicces.😄
Stat pontok nullázása: RESETSTATS STATPOINTS 100 -> 100 stat pont
Skill pontok nullázása: RESETSKILLS SKILLPOINTS 10 -> 10 skill pont
resetstats a helyes, nem resetstas <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"