1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
ntex #1307 Ez jól néz ki, hogy hoztad össze a karit? menet közben cuccoltad vagy másik karival farmoltál neki cuccokat? -
eXequtoR #1306 Hmm. Vmit elcsesztem képekkel. Talán így.
-
eXequtoR #1305 Sziasztok. Láttam páran gyengének tartják az enginert. Ez elég vicces, ha a 64k+ absorbs aoe shieldre gondolok, a self healerre és az egyéni self absorbra ( shielden felül! ). A 2h usert felejtsétek el, pajzs + 1h és Eliten betankoltok bármit.
Ruhákon 2x stat enhancement, fegyveren 3x lightnint ( shock miatt ) -
ntex #1304 Ezt a mázlit... 5 percen belül két unique wand esett :O :D
-
ntex #1303 Fincsi kis staff esett :)
-
#1302 hát én az 1.41 patch óta nem láttam,lehet emelték.De ha baj küldök goldot :DD -
#1301 Feltettem, de fasza, jo nagy lett a stash :D mondjuk atvertel mert a poti 1200 gold -
#1300 valszeg igen.
De szerintem nem bánjátok meg ha felrakjátok.Vagy skill reset potizol,elosztod újra és letörlöd. két PAK file, úgyhogy sokat nem kell bíbelődni :) -
#1299 Ha felteszem, esetleg bekavarhat ha havernal csak alap van fent? -
ntex #1298 Elkezdtem a mágussal játszani, hát lényegesen könnyebb vele, az alapján a build alapján fejlesztem amit linkeltem lejjebb, eddig 1x haltam meg Icedeep Caverns-ben a denevércsordától mert nem figyeltem. A többi karival mire eddig eljutottam már vagy 20 halál megvolt biztos :D -
ntex #1297 Resistekkel mondjuk nem állok túl fényesen, lehetne több is némelyikből, de mindegy. Lehet bepróbálom a maget inkább aztán ha azzal sem megy akkor lehet ez a játék nem nekem való
-
ntex #1296 Nekem is az a fő skillem, a damage output nem is olyan rossz, de mégis sokszor kifekszek :D Valszeg én bénázok valamit vagy nem tudom, de folyton tömni kell magamba a HP potit hogy egyáltalán legyen időm a flame hammert elnyomni... -
#1295 pedig engi még nem is olyan szopás veteránon, elsősorban mert sok kis mobot képes flame hammer + kétkezes fegyver kombinációjával instant megfektetni, majd jó pár nagyot is ha felpörög közben charge
próbáld ki embermage-et, még errefelé (előzménnyel) fejtegettük/tem, h milyen elképesztően gusztustalan karakter, ilyesmi build remekül működött, már ha kiadás óta patchekkel szét nem variálták. hátránya, h nevetségesen könnyűvé teszi a legdurvább ellenfeleket is, és elég gyorsan unalmassá válhat, h mindent megközelítőleg instant bedarálsz. -
ntex #1294 ACT 1 főbossa nem tudom mit nyomott néha de 1 hitelt úgy 950 HP-t sokszor. Annál is behaltam vagy 10x. Volt hogy csak odafutottam hozzá és már feküdtem is el. ACT 2-ben meg a sima mobok is elfektetnek 2-3 ütésből szal nem tudom mit csináljak :D -
ntex #1293 Most Engivel nyomtam eddig de szerintem nem folytatom most. Ez így nem játék nekem, csak kínlódás :) -
#1292 nagyon karakterfüggő sajnos... jól összerakott Embermage-el elite-en is minimális hullással fogsz úgy haladni, h szó legszorosabb értelmében ritmikusan vered a fejed a billentyűzetbe, míg a közelharcosok (főleg a 'zerker) vért fognak hugyozni és nonstop hullani. -
ntex #1291 Amúgy nem tudom miért írja mindenki hogy Veteranon kell játszani, van némi hack and slash tapasztalatom (főleg TQ) de itt Veteranon mindegyik karival potion spam van akárhogy fejlesztem a karaktert, a unique mobok 2 meg 3 hitelnek, meg sok sima mob is, pedig van vagy 1200 hp-m. Még csak ACT II elején járok de már meghaltam 30x. Szerintem inkább játszok normálon, mert az elhalálozások sorozata eléggé elveszi a kedvem. -
ntex #1290 van valami shared stash-es megoldás is, egy úja karival kell megcsinálni, a potit berakni shared stash-be és meginni a másikkal -
#1289 kipróbáltuk.csalás. -
ntex #1288 "as far as we can tell, only characters that actually use the spawn item command will be cheater flagged."
nem szóltam -
ntex #1287 Tesztelted is? Mert azt írták több helyen hogy nem minősül csalásnak -
#1286 és így az achievmentek nagy resze nem fog működni mert csaltál.
Bár százszor leírtam,felrakod a Synergie modot és van egy 1 goldos poti amivel újra lehet osztani a skillpontokat. -
ntex #1285
Find your Torchlight 2 save folder, usually under Documents/My Games/Runic Games/Torchlight 2/save.
Open settings.txt, and find the line that says “CONSOLE :0″, which should be third from the top. Change it to “CONSOLE :1″.
Save the text file, load up a character, and hit INSERT to bring up the console. Type “ITEM RespecPotion”. It will appear at your feet.
Quaff away to refund all spent skill points. This also has the benefit of letting you choose your starting attack skill on a new character, instead of having to use the default one.
It’s also worth noting that, as far as we can tell, only characters that actually use the spawn item command will be cheater flagged. Just enabling the console shouldn’t mess up your whole account.
-
#1284 Van valami mod ra, hogy ujraosszam a skillpontjaimat ha esetleg masd buildet akarok kiprobakni? -
ntex #1283 Találtam 1-2 build-ot, ha esetleg valaki nem tudja mihez kezdjen a karakterével:
[Berserker]
[Engineer]
[Embermage]
Outlanderhez nem találtam tőle (mind3 guide ugyanattól van) de van netszerte pár :) -
Tensor2 #1282 Értem.Am végigtoltam párszor egyedül szép lassan küldikkel mindennel és tetszik is a játék...csak az érdekel,hogy mennyi értelme van felszerelni rendesen egy karaktert amivel multizok, mert ha mindenhol 200 lvl-es emberek fognak ugrálni körülöttem lehetetlen itemekkel meg egyéb érdekes modokkal akkor nem sok.De ha szépen elvannak különítve mint mondjuk régen a diablo 2-ben(bocs a hasonlatért de elvégre ezt is a Runic Game csapata alkotta)akkor szánok rá időt:P -
#1281 Tudtommal csak az azonos mod-ok jelennek meg multiban (ami mindenkinél azonos), de amúgy nincs korlátozás.
-
#1280 Ez jó kérdés, de ha rám hallgatsz, max csak barátokkal játszol, amíg nem játszottad végig legalább egyszer a játékot. A rohanó idegenekkel, semmit sem fogsz látni a játékból. -
Tensor2 #1279 Hali!
Megvettem a játékot meglesni milyen.Hallom sok ember játszik különböző modokkal.A kérdésem az lenne hogy multiban együtt tudnak játszani azok akik modokkal mennek és azok akik a standard játékkal, vagy nem látják egymás szervereit?
Előre kösz a választ. -
matson #1278 Értem. Akkor viszem is a méh telepre.
Köszi. -
#1277 Úgy tudom, nem ütésenként indul. Ha elindult és közbeütsz, nem kezdődik újra. A sebzést folyamatosan, megosztva adja, nem a végén.
-
matson #1276 Azt értem, h 5 mp alatt kap 370-et. Az nem tiszta nekem, h a fegyver ezt az 5 mp-t ütésenként indítja-e, vagy az első ütéssel elindul, aztán meg kell várni, amíg letelik. 5 mp alatt még a leglassabb fegyverekkel is megcsapod párszor az ellent.
Ha ütésenként indít egy-egy ilyen 5 mp-t a fegyver, akkor érdemes megtartani, de ha csak olyan, mint egy cooldownos varázslat, akkor eladom.
Azt is jó lenne tudni, h ezt most megosztva szenvedi el az ellen az 5 mp alatt egyenlő mértékben, vagy mondjuk egyben az 5 mp végén, ahogy Skynet is írja.
...
Ezért nincs értelme a játékban ezeknek a fél, meg egynéhány százalékoknak, mert a legtöbb esetben semmi információt nem kapsz azokról a dolgokról, ahol esetleg ezek még számítanának is. -
#1275 Amikor megütötted és talált, 5 másodperc alatt kap még 370-et (nem másodpercenként, hanem összesen, elosztva).
-
#1274 ez azt hiszem úgy kell érteni hogy a 370 dmg-et 5 mp alatt kapja meg az ellen érsd: első mp-ben 0 dmg 5.secben pedig 370 és közben folyamatosan sebződik, talán... :D -
matson #1273 "Conveys 370 Physical Damage over 5 seconds"
Ezt hogy kell érteni? Ha például a fegyvernek 1 mp az attack speedje, és én 3x megcsapon az ellent egymás után, akkor az most 1110-et sebződik 7 mp alatt, vagy csak 370-et. Más szavakkal: ez minden ütésre érvényes, vagy meg kell várni, h leteljesn az 5 mp? -
HerrKiss #1272 A nettel szerintem semmi gond, Diablo 3-mal játszottam 60-70 órát, pedig az folyamatos net-kapcsolatot igényel... -
#1271 Ha nem bizonytalan neted akkor mintha szerver oldali dolog lenne.
Kábé arról szól, hogy a lobby-t nem tudja a játékod elérni. Vagy valami ilyesmi. -
HerrKiss #1270 Szia!
Megnézegettem. Rendkívül rövidek a log file-ok, ilyesmik vannak benne:
[20:28:19] Open logfile: [Torchlight2] on [2012.12.27] at [20:28:19]
[20:32:45] Net WARNING BufferPool clearing with 1 messages (1189 bytes) outstanding. Highest allocation count was 1189.
[16:45:52] Open logfile: [Torchlight2] on [2012.12.29] at [16:45:52]
[16:46:03] Lobby WARNING Failed to resolve lobby server host at [lobby.runicgames.com]: A kért név érvényes, de nem található a kért típusú adat.
[16:53:41] Net ERROR Connect failure: A kért cím nem érvényes a hozzá tartozó környezetben.
[16:53:51] Net WARNING BufferPool clearing with 1 messages (1189 bytes) outstanding. Highest allocation count was 1189.
[18:28:07] Open logfile: [Torchlight2] on [2012.12.29] at [18:28:07]
[12:25:00] Open logfile: [Torchlight2] on [2012.12.29] at [12:25:00]
[12:25:10] Lobby WARNING Failed to resolve lobby server host at [lobby.runicgames.com]: A kért név érvényes, de nem található a kért típusú adat.
[18:29:43] Open logfile: [Torchlight2] on [2012.12.29] at [18:29:43]
Nekem ez túl sokat nem mond... :(
-
#1269 A c:\Users\(account neved)\Documents\My Games\Runic Games\Torchlight 2\logs\ alatt vannak a log-ok, annak a végébe érdekes belenézni, hogy a crash hol, miért történt. A Runic support is ezt fogja kérni, ha hozzájuk fordulsz.
-
HerrKiss #1268 Sziasztok!
Lenne egy problémám. _Rengetegszer_ kivág a játék. Pedig eredeti, és a Windows 7 is, ami alatt fut. A hibaüzi nem túl informatív, a "Curses! Torchlight II has crashed! Please tell us what happening..."
Az első résszel talán egyszer sem volt ilyen bajom. Mi lehet a gond? Van valakinek valami ötlete?
Verziószám: 1.20.5.3.
Köszi:
Herr