1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#1147 Tremor? táp? ne viccelődjünk már. Flame Hammer-rel lesújtasz, és lám, ellenfélhorda meghal... nem is tudom, mi a jobb, kis knockback, vagy egy rakás hulla...
de még ha CC-ként nézzük, Tremor akkor is szarfos Seismic Slam-hez képest - ami szintúgy felesleges.
Overload biztos vicces, de megint: Flame Hammer *megöli* a dögöket. veteranon gyakorlatilag mindent. egy, maximum két ütésből, még telibe sem kell találnod. minek másik közelharci AoE?
Blast Cannon-t meg köszi meghagyom cannon-os enginek, boss-ok nem kéne h közelharcossal gond legyen, tekintve h körbetáncolod őket röhögve ha nem vagy fogyatékos. ahol halhat az ember, és fog is, az sok kis dög. -
Homlokvillás #1146 Ez egy jó f@s build, nemhiába nem nézek ilyeneket...
A legnagyobb táp, a tremor kihagyva, overload is nagyon jó, az sincs benne.
Blast cannon-ra meg 1 pontot kell csak rakni és bármelyik legyőzhetetlen Boss-t vagy group-t lelődözöd a francba a képernyő túlfeléről egy weapon swappal:)
A forcefield meg aegis of fate az 2 féle pajzs, amivel simán túl lehet élni bármit ha ügyesen használja az ember. -
#1145 1h engi kb akkorákat csíp, mint egy szúnyog, szóval... én személy szerint hagynám. 2h ellenben nagyon vicces, csak egy baja van: közelharcos... és sajnos Torchlight 2 utálja a közelharcosokat.
itt egy build olyan 50-ig (mert lesznek fame-ből is pontjaid), healing bot-ra csak 5-t rakj szvsz az elején, ha kifogysz cuccokból amire pakolhatsz, Bulwark a haverod.
ajánlom, h gemelj/cuccolj movement speed-re, és tanulj meg nagyon, nagyon gyorsan futni - ha valakit megcsapsz Fire Hammer-el, halott, az egész kiterjesztett családjával együtt... de act 3 körül 1-2 ütés után te is az vagy, és egyszerűbb elmenekülni a csapások elől, persze csak ha nem Down-kóros nehézségen játszol. (avagy casual/normal) -
Homlokvillás #1144 Teljesen ízlés kérdése az 1h vagy 2h.neked melyik jön be jobban, hogy ütlegel másodpercenként 100-at, vagy csak egyet de nagyot. A skillek sebzését úgyis dps-ből számolj úgyhogy 8. stat meg asszerint kell hogy melyiket választod, (1h dex, 2h str):) -
#1143 Sziasztok.
Engineert kezdenék. Kéne 1-2 tanács (mindig elb... elrontom a próbálgatásokkal a skill kiosztásomat)
1h vagy 2h fegyver a jó neki? Stat ill. skill elosztás. Ki milyennel megy?
Előre is köszi a válaszokat.
-
#1142 Téényleg:)
Az be se ugrott -
Homlokvillás #1141 Én Elite-en Act2 elején jártam ugyanígy:), de kis egyhelyben tápolás után tudtam tovább haladni, ez nekem így pont jó, lehet agyalni hogyan menjek, nem csak uncsi jobklikkhegyek:) -
#1140 Apropó, eddig azt hittem a tört verzió a ludas de most hogy eredeti van ez is hozza. A be- és átvezető videók alatt a hang pocsék 1 másodpercig van 1 másodpercig csend és ez így megy végig. Másnak is van ilyen jelenség? -
#1139 Nekem igen. Az is felmerült bennem hogy valamelyik tervező túl sűrűn nézte a Pitch Black-et. -
#1138 dehogy van :D -
xxxpaulxxx #1137 Negyvenvalahanyas engineer vagyok... este, ha hazaérek dobok egy-két screenshotot:) -
#1136 act2ben amikor azok a szobrok lézert lőnek ki másnak is beugrott a Neverending Story Sphinx gólemes rész? -
nxs #1135 Ott nálad lesz a gubanc,próbálj ki más geart elsőnek (leginkább resistek ha az 300 alatt van). Az a baj ez nagyon class függő dolog,meleevel teljesen más mint ranged karakterekkel,zéró infoval nem sokat tudunk segíteni szerintem. -
xxxpaulxxx #1134 Mmint Act3 -
xxxpaulxxx #1133 Járt már valaki úgy, mint én, vagy csak szimplán nagyon elrontottam a karakterfejlesztést?:D
Veteranon tolom, Act4 közepén járok és állandóan meghalok, elfogyott minden potionom és vissza kell mennem pénzt szedni korábbi actokba:| -
#1132 Mármint ezzel a játékkal kapcsolatosan? Szerintem van jobb dolgod is :D -
nxs #1131 Dedikált szervert (és persze ingyen sört,rántott húst,pörköltet) -
#1130 Okés :) -
#1129 ettől függetlenül szerintem érdemes megvitatni a dolgot, mit vártok a magyar oldaltól. Lehet sorolni. -
nxs #1128 "szerintetek érdemes magyar adatbázist csinálni(minden hösröl,item stb) vagy nem éri meg azt a sok melót? mert ugye van egy kiforott angol lap erre."
Kérdésedben furfangosan elrejtetted a választ. -
YakHead #1127 Nem fontos:) meló helyen 1600x1200-ban nézem (CRT monitor van) otthon biztos jó lesz, ott wide formátumban tudom nézni, szóval maradjon így:) jó ez:) -
#1126 Minden rendben, működik a játék. Bebizonyosodott hogy a főnököm mondása helytálló: "A használati utasítás nem a csomagolás része"
Hasznosabb ha el is olvassák. -
#1125 Nálam nincs elvágva , milyen felbontásban nézed? :) -
#1124 Az ötlet nem rosz de szerencsére egyik karakter sem volt a kódban, most települ a steam utána meglátom mi lesz. -
#1123 Tárgytalan, közben rájöttem hogy ez egy Steam kód azt is kell telepítenem. -
#1122 Írj supportnak.(nem lehet hogy csak elírod a kódot?pl. y helyett z-t írsz) -
#1121 Valaki help!
Megjött a dobozos verzió, két kód is van benne és egyiket se fogadja el regisztrációhoz.
Van a dobozban egy kézikönyv a végén a kód: XXXXX-XXXXX-XXXXX
és van egy lengyel nyelvű kártya valami nyereményjátékról ahol a kód:
prtorch2-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
Runic account honlap szerint a 4x4 karakter kellene de visszadobta hibásnak.
Ha másnak is van dobozos változat és sikeresen megetette a kódot acc managerrel írja meg mi volt a megoldás. -
YakHead #1120 Királyságos
Annyi, hogy a képet nem lehet kicsit megnyújtani, hogy alul ne legyen így "elvágva"? -
#1119 Nos a fórumnak adtam egy kisebb változtatást még :) Hogy tetszik? -
#1118 Hétvégén induló oldalra keresek szerkesztőt. 2 embere lenne szükségem, akik nagyon vágják a játékot és tudnak alap híreken kivül tanácsokat is adni stb.
Privátban lehet jenetkezni, én kinéztem itt 1-2 embert,de gondoltam igy jogos ha megkérdezem.
Emelet egy kérdés : szerintetek érdemes magyar adatbázist csinálni(minden hösröl,item stb) vagy nem éri meg azt a sok melót? mert ugye van egy kiforott angol lap erre.
Ezenkivül várok minden ötletet és tippet mit szeretnétek. -
#1117 Én is normalon kezdtem, aztán lvl 20 körül indítottam egy új karaktert veteran-on, mert a normal egy vicc. NG+-t nem normalon játszod, ha szeretnél minimális kihívást:) -
Sheol #1116 -
#1115 a lényeg lemaradt zerk vsgyok :) -
#1114 nah sikerült úgy végig tolni normálon, hogy 1 skill pontot sem költöttem el semmire így most van 69, stat pont meg 115. :D
Szóval most vevő lennék egy build tanácsadásra :) -
#1113 Én meg 1,5 hónapja vettem egy hp pavilion g6 2018-sh-t direkt játékra,aztán pont arra nem jó..Mitől fagy le állandóan a játék ilyen nagy időkülönbségekkel?1mp-15perc.Vagy egyből v később.Biztos nem HW probléma. -
#1112 Eddig semmi bajom sem volt azzal ha játszani kellett valamivel a laptopomon, tény hogy anno pont ezért választottam: DELL XPS M1710
Nem mai darab de eddig bevált. -
#1111 mert mint tudjuk: mindegyik laptop pont ugyanolyan. -
Homlokvillás #1110 Jéé, köszi, király:) -
#1109 Laptopon egy kalap szar.Én azon játszok és a szórakozás hatalmas méreteket ölt.Nincs is annál jobb,mint mikor a menü betöltésétől számított 1 másodperc és 10 perc között random merevre fagyasztja az egész gépet.Fekete képernyő,semmi reagálás.10 esetből 7x gombbal kell ki-be kapcsolni,a maradék háromban meg magától újratud indulni. -
#1108 Végre megérkezik az eredeti játékom (holnapra ígérték). Hurrá már nem kell törttel játszanom.
Kár hogy most vitték szervizbe a laptopomat, ezen a gépen meg már 2 mobnál akadozik.