Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár az alapján, h set-eket ad... hány jó set-tel találkoztál eddig a játékban? <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
A karakter a képernyõ közepén van ugye mindig, és olyan, mintha nem szép sima folyamatossággal mozogna körülötte a terep, hanem nagyon kicsi 'ugrálásokkal'.
Itt lehet kb látni:
0:57:00 körül (a nagyobb akadások a felvételben vannak, a játékban nem voltak ... azt a részt kell nézni, ahol látszólag probléma nélkül megy, ott is a képernyõ szélét 😊, a tereptárgyakon látszik )
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/333536748
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Próbáltam lejjebb venni a beállításokat, de nem lesz tõle 'simább' ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyet szeretnék,csak teszt képen de nem sikerült elõhoznom az pedig az hogyan kapok egy bizonyos tárgyat.
valaki tud segíteni?
www.icewebhu
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
btw én úgy vettem észre, hogy Torchlight 2 nem igazán használja ki GPU-t - nincs terhelés alatt, ventilátor meg sem rezzen, pedig közel sincs stabil 60 FPS, inkább 30-40 között ingadozik fraps szerint.
Egyéb spec van? Intel/AMD többmagosoknál ugyanúgy?
Lehet számít a chip architektúra is.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Amúgy az elõhozott panelhoz tudtok még parancsokat?
www.icewebhu
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Remélem tud majd segíteni!
Sajnos a ezzel a játékkal is befürödtem mint anno a dio3-al.
Van egy notim amin néha szívesen nyomkodnék 1-1 hentelõs játékot és hát ezek voltak amik megtetszettek. Megvettem mindkettõt de szaggatnak. Dio3nál azt mondták a notik merevlemeze miatt van. Nos szerintem azért a T2-nek mennie kellene akadás mentesen :
Intel Core i3-370M (2.4GHz, 3MB Cache, 64-bit, 32nm, 35W)
4GB (1x4G😎 DDR3, 1333MHz
Nvidia GeForce GT 540M, 1024MB DDR3 VRAM
De támadásoknál és úgy alap mozgás közben is akad és szaggat. Újratelepítettem a gépet a legfrissebb driverekkel, de ez sem oldotta meg. Valaki tudna segíteni, vagy volt neki hasonló? Ha valaki tudna, privibe kérem írjon.
Elõre is köszi!
Ez megérte a pénzét.
54 szint körül végeztem minden mellékküldetéssel.
Þór vígi þessi rúnar
-GrooveHero : NG++ de még én sem láttam legend cuccokat,de nem is lenne rá helyem (set > legend)
-Fehercsoki : NG+ nehezebb mint a sima,NG++ még nehezebb,stb. Ami fontos,hogy a rankok között nincsen átjárás! Mapworks gyors runokra van,néha elég vicces kondíciókkal 😊
How much can you take,before you snap?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Más : Valaki kérdezte Engineer statolást. A saját tapasztalataim alapján (Elite HC kari) 2/3 - str/vit kizárólag shiled&mace,petnek ha tudsz rakj be 100% pajzs törést. Persze ha softcore kari,vagy nem eilten játszol megpróbálhatod a DPS buildet de dexre ne pakolj! Értékelhetõ dodgeod engivel nem lesz,crit rate pedig összerakható cuccokból/setbõl.
Biztos van jobb build,ezek csak az én tapasztalataim 😊
De köszi
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
steames képgalériám:
ITT
Csak a pucér valagú halott mob miatt akartam belinelni😄
viszont elõfordulhat, hogy a konzolparancsok megjelölik a karaktert "gyanúsként", itt van kicsit bõvebben.
csak ha feltöltöm?mert egy rakás fun lett meg pár unique ûbercucc.
Viszont a robot parts küldi csak annyi hogy öljem meg a három lánytestvért?
nem "Cowlevel" lett volna?
A lényeg, hogy skillböl olyan dolgokra raktam, amihez nem kell ranged fegyver, és leginkább körülöttem hat, tehát pakoltam, a dodge-s passive, a posionosra, a shared chargera meg az elemental +dmgesre.
Az aktív spellekból pedig, a nagy summonolos szörnyre, a poison arrowra(ami 90fokban kilö mérgezett pengéket), és van galive az egyik elök a másik pedig 3tüzes pengét forgat körülöttem( fejbõl nem tudom a nevüket srry )
1es slotba van egy 2h Kard, másik slotba kard+shield, kb 500körül van most az armorom így-
Sokkal jobban bírja az ütéseket, és sokkal hangulatosabb így játszani, nem tetszett az, hogy hátul álltam és rapid fire-t spammeltem kb. nem volt semmi kihivás, így többet kell mozogni stb.
Esetleg ha kell nyomok egy screen-t hogy is nézzek most ki.
Ezt kifejtenéd kérlek?
Kétkezes stukkerral hadonászok. Mire váltsak? (level 35 körül vagyok, fõként passzivokra toltam, Dex 120 körül, vit 60-70, str 50 körül)
Þór vígi þessi rúnar