1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• Calver
    Tremor? táp? ne viccelődjünk már. Flame Hammer-rel lesújtasz, és lám, ellenfélhorda meghal... nem is tudom, mi a jobb, kis knockback, vagy egy rakás hulla...

de még ha CC-ként nézzük, Tremor akkor is szarfos Seismic Slam-hez képest - ami szintúgy felesleges.

Overload biztos vicces, de megint: Flame Hammer *megöli* a dögöket. veteranon gyakorlatilag mindent. egy, maximum két ütésből, még telibe sem kell találnod. minek másik közelharci AoE?

Blast Cannon-t meg köszi meghagyom cannon-os enginek, boss-ok nem kéne h közelharcossal gond legyen, tekintve h körbetáncolod őket röhögve ha nem vagy fogyatékos. ahol halhat az ember, és fog is, az sok kis dög.
  • Homlokvillás
    Ez egy jó f@s build, nemhiába nem nézek ilyeneket...
    A legnagyobb táp, a tremor kihagyva, overload is nagyon jó, az sincs benne.
    Blast cannon-ra meg 1 pontot kell csak rakni és bármelyik legyőzhetetlen Boss-t vagy group-t lelődözöd a francba a képernyő túlfeléről egy weapon swappal:)

A forcefield meg aegis of fate az 2 féle pajzs, amivel simán túl lehet élni bármit ha ügyesen használja az ember.
  • Calver
    1h engi kb akkorákat csíp, mint egy szúnyog, szóval... én személy szerint hagynám. 2h ellenben nagyon vicces, csak egy baja van: közelharcos... és sajnos Torchlight 2 utálja a közelharcosokat.
    itt egy build olyan 50-ig (mert lesznek fame-ből is pontjaid), healing bot-ra csak 5-t rakj szvsz az elején, ha kifogysz cuccokból amire pakolhatsz, Bulwark a haverod.

ajánlom, h gemelj/cuccolj movement speed-re, és tanulj meg nagyon, nagyon gyorsan futni - ha valakit megcsapsz Fire Hammer-el, halott, az egész kiterjesztett családjával együtt... de act 3 körül 1-2 ütés után te is az vagy, és egyszerűbb elmenekülni a csapások elől, persze csak ha nem Down-kóros nehézségen játszol. (avagy casual/normal)
  • Homlokvillás
    Teljesen ízlés kérdése az 1h vagy 2h.neked melyik jön be jobban, hogy ütlegel másodpercenként 100-at, vagy csak egyet de nagyot. A skillek sebzését úgyis dps-ből számolj úgyhogy 8. stat meg asszerint kell hogy melyiket választod, (1h dex, 2h str):)
  • LaposElem
    Sziasztok.
    Engineert kezdenék. Kéne 1-2 tanács (mindig elb... elrontom a próbálgatásokkal a skill kiosztásomat)
    1h vagy 2h fegyver a jó neki? Stat ill. skill elosztás. Ki milyennel megy?

Előre is köszi a válaszokat.
  • tutituti
    Téényleg:)
    Az be se ugrott
  • Homlokvillás
    Én Elite-en Act2 elején jártam ugyanígy:), de kis egyhelyben tápolás után tudtam tovább haladni, ez nekem így pont jó, lehet agyalni hogyan menjek, nem csak uncsi jobklikkhegyek:)
  • nagy1miklos
    Apropó, eddig azt hittem a tört verzió a ludas de most hogy eredeti van ez is hozza. A be- és átvezető videók alatt a hang pocsék 1 másodpercig van 1 másodpercig csend és ez így megy végig. Másnak is van ilyen jelenség?
  • nagy1miklos
    Nekem igen. Az is felmerült bennem hogy valamelyik tervező túl sűrűn nézte a Pitch Black-et.
  • fergusonpapa
    dehogy van :D
  • xxxpaulxxx
    Negyvenvalahanyas engineer vagyok... este, ha hazaérek dobok egy-két screenshotot:)
  • tutituti
    act2ben amikor azok a szobrok lézert lőnek ki másnak is beugrott a Neverending Story Sphinx gólemes rész?
  • nxs
    Ott nálad lesz a gubanc,próbálj ki más geart elsőnek (leginkább resistek ha az 300 alatt van). Az a baj ez nagyon class függő dolog,meleevel teljesen más mint ranged karakterekkel,zéró infoval nem sokat tudunk segíteni szerintem.
  • xxxpaulxxx
    Mmint Act3
  • xxxpaulxxx
    Járt már valaki úgy, mint én, vagy csak szimplán nagyon elrontottam a karakterfejlesztést?:D
    Veteranon tolom, Act4 közepén járok és állandóan meghalok, elfogyott minden potionom és vissza kell mennem pénzt szedni korábbi actokba:|
  • Laza
    Mármint ezzel a játékkal kapcsolatosan? Szerintem van jobb dolgod is :D
  • nxs
    Dedikált szervert (és persze ingyen sört,rántott húst,pörköltet)
  • fergusonpapa
    Okés :)
  • fergusonpapa
    ettől függetlenül szerintem érdemes megvitatni a dolgot, mit vártok a magyar oldaltól. Lehet sorolni.
  • nxs
    "szerintetek érdemes magyar adatbázist csinálni(minden hösröl,item stb) vagy nem éri meg azt a sok melót? mert ugye van egy kiforott angol lap erre."
    Kérdésedben furfangosan elrejtetted a választ.
  • YakHead
    Nem fontos:) meló helyen 1600x1200-ban nézem (CRT monitor van) otthon biztos jó lesz, ott wide formátumban tudom nézni, szóval maradjon így:) jó ez:)
  • nagy1miklos
    Minden rendben, működik a játék. Bebizonyosodott hogy a főnököm mondása helytálló: "A használati utasítás nem a csomagolás része"
    Hasznosabb ha el is olvassák.
  • fergusonpapa
    Nálam nincs elvágva , milyen felbontásban nézed? :)
  • nagy1miklos
    Az ötlet nem rosz de szerencsére egyik karakter sem volt a kódban, most települ a steam utána meglátom mi lesz.
  • nagy1miklos
    Tárgytalan, közben rájöttem hogy ez egy Steam kód azt is kell telepítenem.
  • Fehercsoki
    Írj supportnak.(nem lehet hogy csak elírod a kódot?pl. y helyett z-t írsz)
  • nagy1miklos
    Valaki help!

Megjött a dobozos verzió, két kód is van benne és egyiket se fogadja el regisztrációhoz.
    Van a dobozban egy kézikönyv a végén a kód: XXXXX-XXXXX-XXXXX
    és van egy lengyel nyelvű kártya valami nyereményjátékról ahol a kód:
    prtorch2-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
    Runic account honlap szerint a 4x4 karakter kellene de visszadobta hibásnak.
    Ha másnak is van dobozos változat és sikeresen megetette a kódot acc managerrel írja meg mi volt a megoldás.
  • YakHead
    Királyságos
    Annyi, hogy a képet nem lehet kicsit megnyújtani, hogy alul ne legyen így "elvágva"?
  • fergusonpapa
    Nos a fórumnak adtam egy kisebb változtatást még :) Hogy tetszik?
  • fergusonpapa
    Hétvégén induló oldalra keresek szerkesztőt. 2 embere lenne szükségem, akik nagyon vágják a játékot és tudnak alap híreken kivül tanácsokat is adni stb.

Privátban lehet jenetkezni, én kinéztem itt 1-2 embert,de gondoltam igy jogos ha megkérdezem.

Emelet egy kérdés : szerintetek érdemes magyar adatbázist csinálni(minden hösröl,item stb) vagy nem éri meg azt a sok melót? mert ugye van egy kiforott angol lap erre.

Ezenkivül várok minden ötletet és tippet mit szeretnétek.
  • MerlinW
    Én is normalon kezdtem, aztán lvl 20 körül indítottam egy új karaktert veteran-on, mert a normal egy vicc. NG+-t nem normalon játszod, ha szeretnél minimális kihívást:)
  • Sheol
  • Skynet85
    a lényeg lemaradt zerk vsgyok :)
  • Skynet85
    nah sikerült úgy végig tolni normálon, hogy 1 skill pontot sem költöttem el semmire így most van 69, stat pont meg 115. :D

Szóval most vevő lennék egy build tanácsadásra :)
  • berlinboy6329
    Én meg 1,5 hónapja vettem egy hp pavilion g6 2018-sh-t direkt játékra,aztán pont arra nem jó..Mitől fagy le állandóan a játék ilyen nagy időkülönbségekkel?1mp-15perc.Vagy egyből v később.Biztos nem HW probléma.
  • nagy1miklos
    Eddig semmi bajom sem volt azzal ha játszani kellett valamivel a laptopomon, tény hogy anno pont ezért választottam: DELL XPS M1710
    Nem mai darab de eddig bevált.
  • Calver
    mert mint tudjuk: mindegyik laptop pont ugyanolyan.
  • Homlokvillás
    Jéé, köszi, király:)
  • berlinboy6329
    Laptopon egy kalap szar.Én azon játszok és a szórakozás hatalmas méreteket ölt.Nincs is annál jobb,mint mikor a menü betöltésétől számított 1 másodperc és 10 perc között random merevre fagyasztja az egész gépet.Fekete képernyő,semmi reagálás.10 esetből 7x gombbal kell ki-be kapcsolni,a maradék háromban meg magától újratud indulni.
  • nagy1miklos
    Végre megérkezik az eredeti játékom (holnapra ígérték). Hurrá már nem kell törttel játszanom.

Kár hogy most vitték szervizbe a laptopomat, ezen a gépen meg már 2 mobnál akadozik.