3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Szabi1991

• RYO21
    Megint bővült az autólista!

• Szabi1991
    az autólista offnak számít ?
  • Bullitt
    Ezzel a body kittel és festéssel tényleg az. :D
  • darki81
    szerintem meg csodaszépek a verdák
  • freestyle666
    szerintem csúnya!
    Amúgy már van off topik!
  • Bullitt
    Felpakoltam a három új autó leírását magyarul TCM-re is (picit több adattal, mint amennyi a hivatalos oldalon van. :D )

Mazda RX-7

Mazda RX-7 FC3S

Mazda RX-8
  • Szabi1991
    jah, de nagyon ferrarisan néz ki :D
  • RYO21
    FC3S?
  • Szabi1991
  • thedriver
    Ha minden igaz, ez nem volt még belinkelve:
  • Muttley
    az nem, de
    lesz f.sza csőlátásod (fókuszálsz a távolba, s ilyenkor minden más kissé blur) és azt, ez az effekt sztem nagyon jól érzékelteti virtuálisan
    én ismerek olyat, aki hallott olyanról, aki látott már olyat, aki "utazott" 3kilóval ;)

#433: és abban 30 centire ültél a földtől és sosem szállt fel? :D
  • Bullitt
    A műszerfal nem fog attól elmosódni, hogy 300-al mész :)
  • Szabi1991
    mentem én már 600fölött is (repülő) :D
  • Muttley
    sztem viszont főnyeremény az az effekt
    mentél te már 300-zal bármivel is? ;) :P
  • Stockbauer33 #431
    Pár új kép
  • Bullitt
    Jó ez a béemvé, csak ettől az elmosódástól még most is égnek áll a hajam. De majd moddal kivehető lesz, remélhetőleg :D

Am reggel óta vártam a videóra mert pont néztem tegnap, hogy mi lesz GTTV-ben, erre persze akkor kerül fel netre, amikor nem vagyok itthon.
  • Totti5
    az
  • RYO21
    Ha ez ingame replay, akkor nagyonjól megcsinálták!
  • pxxl
    azt hittem azért várja, mint sok nő a foci vb-t :D a szünetekben olyat kapnak h leég a hajuk xD
  • symbol
    jah, csak azért ezek az előzetesen tök gyengék... száguldoznak ész nélkül egymás mellett az ideális ívekre fittyet hányva. ráadásúl a játék szépségében sem lehet gyönyörködni nagyon, túl sok a gyors vágás... azt sem értem a cockpit-et miért kell homályosítani.. :D okké, effekt, pár "hülyegyereknek" lehet tetszik, de szerintem sokkal szebb és mutatósabb lenne a promó képeken is az effektmentes kurvaszépen kidolgozott műszerfal.

meg akcióvideók. tanulhatnának az életből, az igazi versenyekből... Eddig egy videó se vágott a földhöz
  • The Protector
    Barátnőm már nagyon várja a játékot.
    Nem nagy játékos és nem is tud ügyesen játszani.Az egyet viszont imádta és alacsony szinten tudott is érvényesülni.

Remélem majd meg tudom vele lepni mert nem tudja h jön az új rész.
  • Szabi1991
    11:30tól új vidi
    link

• symbol
    Hát igen. Én ezeket a gagyi járgányokat nem is vezetném, ennyi erőből az rFactor is felvághatna, hogy bár nem hivatalosan, de nekik lehet több ezer kocsijuk van, és legalább mindnek van belső nézete :)

Durvák az új képek is... :)
  • bgabor
    És hát ne felejtsük el, hogy a GT5 kétféle kocsikategóriát ismer, a "prémiumot", amely kocsik rendesen ki vannak dolgoza, meg egy "hátköznapit", amiknek nincs belső műszerfala, belsőnézete, és minimalista a külső kivitelezésük is. Hát szerintem ha valami, akkor ez nagyaon alávágott a GT széria hírnevének. Könnyű összehozni 1000+ kocsit úgy, hogy ebből 800 alig van kidolgozva.
  • darki81
  • Szabi1991

• darki81
    hát igen, jólenne még 1-2 versenyzó
    (amugy nem nemtudom mért nemlesz eső..)
  • samsung123
    nem lesz eső? Mi?????? áhh...valahol sejtettem..bazzzz....legnagyobb fájó pont b@sszák meg!!!

Renato: használom a overhault, meg g25 etc etc...Darkival szinte naponta megyünk vele még ma is(persze szinte csak privátba már vagy funból mások ellen is..de nem nagyon jönnek mikor meglátják hogy 10kört), partnereket keresünk még.
  • Bullitt
    Pontosan 20 kör a max a Shift 1-ben.

Egyébként meg ne nagyon számítsunk esőre. Több preview is említett változó időjárást, valójában csak felhősödés van a játékban. Egy SMS-es fejlesztő írta a VirtualR.net egyik híréhez ezt és azt is hozzátette, hogy a Nap elbújása is hat az autóra (csökken a pálya hőmérséklete-->tapadás változik).
  • symbol
    Az mondjuk jogos. :) Attól még élmény lehet vele menni, iracinggel is elszórakoztam a 20-25-35 körös versenyeken. De nembaj. Jövőre jöjjön a boxkiállás, meg etecera.

Amúgy te mennyire nyomod HC-n a Shift-et? nemrég kerestem volna pár hotlapot youtube-on, de mindenféle hülyegyerek elnevezgette HOTLAP-nak a gagyi gamepados videóját, ahol még az íveket sem találják...
  • samsung123

a futmok hosszát a shift egybe is be lehetett lőni egészen 40körig kb, de értelme nem volt hiszen az autó ugyanúgy ment az első meg utolsó körben is(multiba még nem is tört, kész vicc), de igy hogy a kettőben törés, gumikopás stb..lesz nagyon adni fogja a sok körös multi csata!
  • symbol
    mondjuk nem mintha az iracingben olyan gyakran ki kellene állni a boxba :D
  • symbol
    Jólvan. Lelkesedés lelankad. Boxkiállást felejtsd el meg a teljes futamokat is. Persze jövőre is el kell adni valamivel a játékot... Ettől független jó gamma lehet, de ez azért röhej... :D Pedig ez lett volna a legkevesebb. :p

• Alexease
    Persze hogy jobb lesz (valamiben), mert "mas";)
    De ennyi erovel a MarioKart, az iRacing, es a Barbie City Driver - ha letezne -, az is jobb lenne a GT5-nel - mert "mas";)
  • symbol
    Az a gáz, hogy a Shift 1, elkelt minimum 2-3 millió példányban. Úgy, hogy azért nem is volt olyan maradandó. (sem eső nem volt, meg pl nem is volt elég szimulátoros)

Ha a SHIFT 2 hozza a 4 milliót, akkor az EA évente eladhat ennyit a játékból...

Milliószor több dolog van benne. szép dolog, valamilyen szinten igaz is lehet, de azért pont felhoztam hogy kész, "hivatalos" pálya csak 26 db van benne...

Én nem vitatkozok, GT5 nagyon jó gamma szerintem is, de azért nah, van amiben jobb lesz a SHIFT szvsz.
  • DIESEL DOG #410
    Lehet hogy volt már a kérdés, de várható demo verzió a játékból?
  • Totti5
    GT5ből csak 5 millió ment 2 hónap alatt. Kacc kacc:) Azért a GT5ben milliószor több dolog van mint a Shiftben, ezen kár rágódni, egy más szint ahogy a Forza is.
  • symbol
    Hát akár az is lehetne, de ezek igazából számokon alapulnak, tények...
  • SZilaJMaGGoT
    Csak nem a népszerűsítési osztályról?