3115
![nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14](http://web-vassets.ea.com/Assets/Richmedia/Image/FullImageLogo/nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=1408142309)
-
High end PC #366 Összesen készült 20 db :DDD
De az is gáz volt már, ezt az LP560, LP640 és Reventón triót le kellett volna cserélni, erre berakják még egyszer ugyanazt, fasza, legalább tettek volna mellé újabbakat is. -
jah mert az sokkal jobb, hogy megy 20 reventón dtm, amiből készült kb 100 db :D -
High end PC #364 Elszomorít a lista... LP560 és LP640 helyett rakhattak volna újabb Lambókat, már hanyadik NFS-ben akarják újra elsütni? Uncsi-.- -
úgylegyen -
DIESEL DOG #362 Eddig jó! -
Bullitt #361 Hiányzik róla a Lancia Delta, amiről már kép is van. Gyanítom nem tettek fel minden autót és pályát még :D -
jaaaah... -
Szabi1991 #359 Hungaroring T és W kezdőbetűk közé befér szerinted ? :D -
van még 2 üres négyzet -
Szabi1991 #357 dubaj ott van a listán, de Hungaroring nem :(
de azért így se rossz lista :-)))
autók:
-
Bullitt #356 Dede, az már volt korábbi képeken is ;) -
Mathiasse #355 A Delta mögött.. csaknem.. BMW E30 M3? -
Szabi1991 #354 hmm, ha lesz dubaji 24órás (0:34-nél), valószínű lesz a hungaroring 12órás is :O -
Szabi1991 #353 -
vótmá?
-
Bullitt #351 Az IGN preview-je szerint lesz, é mint az F1 2010-ben, a pálya állapota itt is változni fog folyamatosan, tócsák, stb. -
Esőről kevés szó esett eddig. nem is értem miért nem érkezett eddig olyan kép (erről), csak borús égről. Lesz benne nem? Miért nem dicsérik a tesztelők, pedig biztos az is baromi jól nézhet ki. :) -
kezd biztató lenni.
a végén ezt is meg kell vennem rFactor2 mellé. aztán a végén még lehet ezt tolom majd többet XD addig meg holtbiztos amig ki nem jön az rFactor. :)
szektoridők is lesznek, juppiii. kajak. remélem azért nem valami bóvli kijelzéssel, hogy legyen az is azt cső. -
Remélem, hogy billel fos lesz, kormány való ehhez. :) -
Bullitt #347
Háttérben Evo IX és mögötte még jön egy Skyline R34, amögött pedig Caterham :D
Na és ezen mi van a háttérben? Egy Lancia Delta! :D
-
Na ez asszem megvevős lesz:)
ha már hp-ra beruháztam, ez mindenképp megéri majd. Csak kíváncsi vagyok h a bill kiosztás jó lesz?
mert a shift 2 konzolon a király. nekem meg pcn nincs gamepadom és nem is lesz! -
Bullitt #345 Jött a Gamespotról is infó, méghozzá egész hasznosak ide kigyűjtöttem.
Lesznek világranglisták. :) -
Szabi1991 #344
jó lenne ha a shift1-re is adna vmi jutalmat.. :D -
Bullitt #343 Bocsi az újabb linkeléssért, ha zavar és szóltok abbahagyom, de a Jostiq szerint az Autolog figyeli a szektoridőket is. -
jó képek...lennének ha nem b_szták volna ez ezzel a hülye szürke effektel :/ -
Az 1-ben a gallardo megy a legjobban, de a másik 2 az jobban tetszik -
Bullitt #340 Van rengeteg új, gyönyörű HD kép.
Személyes favorit:
-
így már jobban indul a napom -
-
Bullitt #337 Újabb IGN preview került fel, lehet olvasni magyarul.
Egy lényeg van belőle: lesz totálkár és a pályára került törmelékek még defektet is okozhatnak :D -
RYO21 #336 youtube fail -
RYO21 #335 Új trailer!
-
RYO21 #334 Láttam a hivatalos oldalon, hogy sok kocsi lesz, és pálya! -
a grafikája brutális lesz, az holtbiztos... pályákról nézem a képeket, és áááááááhhh. az ilyenre azt mondják, hogy szebb mint a valóság. :D ilyennek képzeli el az ember a tökéletesen tökéletlen versenypályákat. -
Bullitt #332 Elindult a hivatalos weboldal ténylegesen.
Mindjárt minden infó fent lesz TCM-en is ;) -
mondjuk az azért elég vicces lenne ha számítana egy olyan időeredmény. komoly szériákban legalább 2 kerékkel a pályán kell maradnod. (persze az iRacing rendszere ebben is szar, ott kicsit rámész a fűre két kerékkel, már buktad a köridőt :P), itt nem tudom mennyire volt komoly ez, de azért egy szinthez tartsuk már magunkat.
ha meg annyira kisodródna valaki, akkor sem kell sírni az szinte 100%, hogy egy gyenge kör lett volna azzal együtt... -
DIESEL DOG #330 na ez pl. számomra is idegesítő hiba... puszta véletlen folytán kicsúszok a kanyarban aztán már ki is írja hogy "cut track - lap time will not count"... csak az a probléma hogy én nem pályát vágtam le hanem kisodródtam... -
Szabi1991 #329 -
igen! Sok jó extra belefér a játékba, sajna az 1-ből kimaradt rengeteg!
Meg még javitás is, pl. ha a kanyarban kicsúszok külső sávban, akkor ne büntessen meg -
egy szimulátorbuzinak szvsz még az. engem huzatra nem érdekel, ilyen olyan nyomvonalat ne akarjanak pályaként eladni, karrier az ami megint nem érdekel, simán végig lehet szvsz csinálni az egészet, abban semmi kihívás nincs. az idő az egyetlen kihivás meg egy nagyon erős AI mondjuk.
ilyen EA-s Shift-es karrierre van nekem a legkevésbé szükségem. :P
Annak sokkal jobban örülnék, hogy lenne egy pénzügyi rendszer. X összeged van egy szezonra. Oszd be. Minden futam után lehet kell ezt azt javitgatni (nem feltétlen fejleszteni!) a járgányon, jó lenne ha az AI is igy tenne, sérüléseket, horpadásokat, kopásokat is finanszirozni kellene. Persze ezt nem ilyen gagyi módon, hanem tényleg frankón és reálisan kezelve, mintha tényleg az életben lennél, és sok múlna az anyagiakon.
rF2 topicba ugye ez téma volt, nascar 2003hoz volt olyan progi ami minden hülyeséget számolt, egy online bajnokságban ezen adatok alapján simán létre lehet hozni egy REAL bajnokságot. :)