3115
-
#406 Ha a SHIFT 2 tényleg olyan jó lesz mint látszik, akkor az NFS tényleg ott lesz a szeren minden téren a GT5, meg a Forza felkötheti a gatyáját. Most néztem csak meg, hogy a GT5-ben csak 26 pálya van. Az milyen kevés már kérem szépen. Hány évig dolgoztak rajta?? Jah, hogy van ezer autó. Hát a tökömnek se kéne annyi. Egyet profin megtanulni vezetni a határon, és a lehetőségeit kiaknázni (setupolás) minden pályán is több hónapot akár évet is igénybe vehet, erre itt vagiznak az 1036 kocsival...
SHIFT 3-ban gondolom lesz vagy 50 pálya... Plusz az EA-nek rengeteg tartaléka van. GT5 azért nem fogyott olyan szenzációsan mint az elődök, ezzel szemben az EA évenként eladhat több milliót, ami még több pályát, még nagyobb fejlesztési tempót eredményezhet, még inkább mindenki igényeit kielégítve. Egyre várósabb a gamma. nincs mese.
Kerékcserék érdekelnének még, meg hogy a futamok hosszát valósra be lehet-e lőni... -
#405 aszonták lesz "nfs hp mód" meg sim. szval a driftelés megoldva :D -
#404 Nekem már az első is jó lett volna, ha nincs ez az állandó kanyar driftelés, ha ezt kiveszik és a kocsi úgy fordul ahogy kell, akkor ez egy ütős játék lesz. Már nagyon kíváncsi vagyok. -
#403 azért remélem egy ati 4890 meg egy e8400 4Ghz-re húzva elviszi max grafikán full-HD-ben.. :)
ha elég szimes lesz és tényleg öröm lesz vele tolni, szerintem meg is veszem, márcsak azért is hogy tartsák csak ezt a vonalat a továbbiakban is :) -
#402 -
#401 Forza GT kultúráltabb minden téren mint ezek a játékok, ott az árkéd dolgok egészen minimális szinten vannak, max a fizikában érezhető, hogy nem olyan kifinomult, de ez a sok ótó miatt is adódik. -
High end PC #400 Az tuti, hogy a legvárosabb NFS rész lesz nálam, ever! Hot Pursuit odavágott a kő kemény arcade vonalon novemberben, ez is ütni fog, az NFS feltámadt hamvaiból, na. -
High end PC #399 "Egy arany középút az árkéd és a szim közt"
Ez egy Forza és GT jellemzésnek is elmenne :DDD -
Bullitt #398 Közben a cikket is lefordítottam. Bár valójában semmi extra nincs benne. Csak rohadt hosszú xD -
Héeder #397 Értem, de azért közelítsen az rfactor felé;) -
HUN BECSEHELY #396 Megmondom öszintén,engem nagyon nem hoznak lázba az Izom erős gépek,maradok a Renault,Mini,Seat-nál.Dehát,izlések,és pofonok. -
#395 Csak finomítani kell az első részt és nekem már megfelel. Olyan értelmbe sosem lesz szim mint ahogy sokan gondolják, vagyis nem lesz sem lfs, sem iracing, sem rfactor. Egy arany középút az árkéd és a szim közt, de igazából ennél a szériánál a verseny feeling a lényeg, a sebesség, hangok, a vizuális dolgok, csak ezt nem egyszerű összehozni a játszhatósággal, mert olyan dolgokat akar visszaadni a játék vizuálisan amit a való életben a fizika tesz veled. -
Héeder #394 Ha hozza a szintjét akkor már jó lesz.
Meg ez remélhetőleg jelzi azt is, hogy komolyan gondolták ezt a szimulátoros témát. -
HUN BECSEHELY #393 Akkor szerintem sokat fogom nyomni,és ha lesznek normális emberek,normális Szerverek,annak is sokan fognak örülni.Mert hát ugye az elsö részben kicsit mostoha volt a rendszer."Szerintem" -
#392 Ez 1:1 Forza koppintás, ami nem baj persze
-
Héeder #391 ugyanaz csak kicsit felturbózva -
#390 Ugynaz szerintem, csak sokkal jobban ki lesz dolgozva minden téren. -
#389 nem lesz ez rossz játék, sőt, ahogy most elnézem a codi összes szimulátorát magasról kenterbe fogja verni. remélhetőleg az eladási adatok is még jobbak lesznek. sokkal komolyabbnak néz ki, mint a SHIFT 1.
Kíváncsian várom. :) -
HUN BECSEHELY #388 Ugyan az a Grafikai motor ,mint az elsö részben? -
Bullitt #387 A játék közbeni statisztikák (épp fordítom a teljes cikket!):
-
#386 Köszi a képeket, meg az interjút! Frankó lesz, már most félre van rá téve -
Szabi1991 #385
Walter Csabi gépe :)
-
Szabi1991 #384 -
#383 alap.. -
#382 Remélem szimulátorosabb lesz mint az lső -
High end PC #381 Szóval a kiszivárgott autólista bővül még? -
#380 35 pálya se kevés már, de ha 50 lesz ahogy valahol olvastam az azért meg már pláne. kár hogy a fizikát elrontják, meg ez a tuningolósdi sem nagyon tetszik bevallom... persze én elsősorban mint szimes arc nézem a dolgokat. -
#379 Impozáns lista,még ha nem is végleges.Minik jók lesznek,szeretem az egyszerűbb,lassabb autókat.
Nagyon várom a játékot -
#378 és téged ki nem szar le? -
High end PC #377 #371-ben láthatod a részeket, amikben eredetileg is volt Lambó (azóta szerkesztettem a hsz-t)
Porsche pl az NFS II-ben se volt. De az NFS III-ban se volt. Plusz az Underground és Underground 2-ben sem. Vagyis a Lambó nyert :D -
Bullitt #376 Március 25-én itthon.
High end: nem, a Porsche volt a legtöbb részben :D -
RYO21 #375 Jöhetne kb 2 héttel előbb. Mert kb akkor jelenik meg a crysis 2-is, és nemfogok tudni mivel játszani! -
High end PC #374 Azért közel sem annyi részben, sőt, szerintem a Lambó volt a legtöbb részben, ha nem így volna, cáfoljatok meg, de én erre tippelek. -
#373 minden platformra
egységesen márc. 29-én jön? -
Bullitt #372 Ferrari is volt mindegyikben, mostanság mégis hiánycikk :S -
High end PC #371 Hát én nem! Majdnem minden NFS részben voltak Lambók!
A legelső NFS-ben, a The Need For Speed-ben a 94-es Lamborghini Diablo VT volt a legmenőbb járgány!
Szóval, a Lambók igen is szerves részét képezik az NFS-nek :D
Ezekben a részekben voltak:
- The Need For Speed
- Need For Speed II
- Need For Speed III Hot Pursuit
- Need For Speed High Stakes
- Need For Speed Hot Pursuit 2
- Need For Speed Most Wanted
- Need For Speed Carbon
- Need For Speed Prostreet
- Need For Speed Undercover
- Need For Speed Shift
- Need For Speed Nitro
- Need For Speed World
- Need For Speed Hot Pursuit
- Need For Speed Shift 2
Amikben (eredetileg) nem volt:
- Need For Speed Porsche Unleashed (mondjuk itt csak Porsche-ék voltak eredetileg, ma már bemoddolható másik NFS részből átkonvertálva!)
- Need For Speed Underground (itt meg csak streetracer áltag tuningszekerek voltak, de utólag már bemoddolható másik NFS részből átkonvertálva!)
- Need Fors Speed Undergound 2 (dettó, ami egyel feljebb..)
Nem mellesleg én az NFS hatására lettem Lambo mániás gyerekként :D -
#370 assssssztahéccccccázát! :D
Delta HF Integraaaaaaale?
egész fellelkesültem :D
nehogy beficcenjen egy S4 is tökvéletlenül
óóóódi oldalon meg egy S1 pl? ;)
-
#369 Ki nem szarja le a lambókat? :D -
Szabi1991 #368 -
Bullitt #367 Újabb preview, egész jó infókkal.
1-2 példa:
-Tuning sokkal mélyebbre hatol.
-HUD-ot lehet váltani verseny közben és statisztikákat nézegetni a fék és gumihőmérsékletről, hasmagasságról meg egyebekről. :)