3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • darki81
    hát ez a nap levente nemkell majd a szemembe :D
    de amugy good képek
  • samsung123
    Na még pár kép! ha nem gond

• Prince23
    Basszus, ha második képen nem látom a kezeket azt mondom mindkét kép szinte realisztikus. első valóság, de akkor is. grat Slightly Mad:D
  • DIESEL DOG #523
    Az első hasraesés nálam most megtörtént... egész biztos hogy valami jó játékot kapunk...
  • samsung123
    Real vs Game

• unrealnoise
    nem. a sima rFactor 1, azaz a gmotor2 van alatta. Számomra nyilvánvaló, hogy amint elkészül az az rFactor2, ezzel együtt ugye a gmotor3, az EA lecsap rá, és egy brutális autós játékot kapunk majd.

rFactor2-ben, ugye lesz teljesen dinamikus időjárás, még szebb, látványosabb napszakváltások, "real-time" 24 órás csillagos égbolt meg minden jóság (ezt az rFactor 1 is tudja, de valszeg nem olyan minőségben még, hogy azt a Shift2-be beépítették volna, így itt maradt a három sima választható napszak, ez gondolom jövőre szintén megváltozik) , koszolódó aszfalt, felgumizódó ívek, gumikopás, szemcsésedés látszik, full dinamikus és valszeg brutál élethű időjárással.
  • darki81
    nyáron kellemes a nyitott ablaknál..:D
  • samsung123
    Real vs Game
  • Szabi1991
    a kipufogó a motorháztetőbe van.. :D
  • Héeder
    a Shift 2 az rfactor 2 enginjét használja?
  • atila4
    ez baszott jó
  • unrealnoise
    valóban nagyon jónak néz ki.. :) ha VEZETHETŐ lesz, gyakran fogom tolni, annak ellenére, hogy csak előreláthatólag jövőre jön a boxkiállás, eső meg ilyesmik. de az rfactor2, gmotor3-jából kiindulva jövőre elég brutális autós "játékot" kaphatunk...
  • Muttley
    ez ÁÁÁÁllat lesz :)
    0:35-nél a csávó viszont érdekesen fest :D
    egész jól áll a Ford-nak a Monster E cicoma
    1:50-nél a kipufogó lángcsóva géptetőn - ilyen van?
    2:26-nál nincs dashboard blur, pedig érzésre 2 kiló felett megy
    ÉÉÉS van look-to-apex
  • Bullitt
  • Muttley
    majd nem lesz, mikor kijön ;)
  • Totti5
    Vagyis Dirt 3:) még fura.
  • Totti5
    Amit hiányolok hogy nincs egyetlen gameplay sem. Ok hogy nem volt olyan expo sem ahol demozták volna, de jöhetnének már lassan a videók. Dirt 2ből is van már jó pár...
  • vg
    Én ma rendeltem elő, már alig várom a játékot.
  • [HUN]FaTaL
    Külön játéktól azért kibaszott messze van :D
  • [HUN]FaTaL
    Úgyis kiderül, mert lewarezolják :D
  • Bullitt
    Az indok általában az szokott lenni, hogy inkább a teljesre fordítják a drága időt. Egy demo ugyanis nem csak két programozási sor átírása, hanem egy külön játék gyakorlatilag amennyire én tudom. Bosszantó, de ez van.
  • RYO21
    Ez lett mostanában a divat. Néha azért nincs demo, hogy nehogy kiderüljön, h milyen szar a játék. Lásd: NFS Undercover
  • Waczkor
    Ted Tudor, lead designer, just confirmed that no demo of the game will be available before release. If you get cold feet, you will have to wait a few more days (weeks?) to get one.

Nekem leginkább azért kellett volna a demó,hogy ne kelljen március végéig várnom,hogy kipróbálhassam.Valszeg így is első napos vétel.
    Nem tudom mennyibe telt volna,ha kiadnak egy demót...
  • Mathiasse
    ez megvevős lesz.
  • pxxl
  • Héeder
    Azért a Lila Sylviánál a Hella Flush matrica befigyel
    Várós :D
  • Csokis
    Egy héttel eltolták az EU megjelenést!
  • samsung123
    HOGYNE! várunk majd!
  • samsung123
    DE várom Istenem!
  • Krisz018
    Én tuti megveszem majd!! ha lehet be is szálnék a csapatba.
  • DIESEL DOG #496
    BMW
  • Szabi1991
    szép, csak legyen élvezetes is :D
  • shumika
  • darki81
    még a szemem is bekönnyedzett XD
  • Szabi1991
    Godzilla R32
  • Bullitt
    Új autók mára:

• samsung123
    Ezért lesz jó csapatot csinálni magyarokkal (TS3-serón megbeszélni mindent, autó pálya stb..), aki csal vagy igen lökdösődik nem játszunk vele és ennyi, megválogatjuk magunkat és Így mindenki megtalálja saját szintjéhez illőt is a versenyeken ha leszünk elegen! Mindenkit arra buzdítok vegye meg, mert jó kis közösség alakulhat ki(lehetőség adott)! és nem kell Vér Istvánokkal bohóckoni.
  • darki81
  • Waczkor
    Single nem összekeverendő a multival.Lökdösődés addig elmegy amíg csak összeérnek az autók,de amikor fék nélkül érkeznek a kanyarba,azért az már nem arról szól.Azokról nem is beszélve,akik mindenféle fos kapcsolattal jönnek játszani és összevissza laggolnak.

Ajánlom a youtube-ot,épp elég sok csalás van codhoz konzolon.PS3-on még rosszabb a helyzet.
    Ott a fifa,kb minden második játékosnak 100% embere van.
    TDU2 ben is becsalják a pénzt,60-as szintet.
  • vg
    Véleményem szerint ezzel nincs, baj! Sőt! Nincs is annál jobb, amikor két közel egyforma képességű ember halad az élen, nem tudják megelőzni egymást, és mindketten stresszelnek mint állat, hogy ne hibázzanak... egyik biztosan fog hibázni, és ha pont az aki az élen van picit hibázik, a mögötte haladó egy ügyes apró lökéssel kilökheti. Priceless Moment! Ilyenkor szinte mindig kilép a kipörgetett. :) Mondjuk én nem szoktam, de idegesítő az tény! Pont ettől jó a játék. Azt még hozzátenném, hogy én Live-on játszottam közel 600 mérkőzést, de csalóval nem találkoztam. Viszont vannak elvetemültek több mint 9000 mérkőzéssel, akik nyilván teljesen ismerik a játékot, és gyakorlatilag verhetetlenek.