3115
-
#606 Hallod... ez kurvára eszméletlen. -
#605 Pár új(abb) videó,első kettő tán új.
Forrás:nfshungary -
#604 Hm elnéztem tőlem is 250-et vonnak majd le akkor álmodtam valahol :( -
#603 Nem 250 a posta hanem 437 vagy mennyi! -
#602 Helyesbítenék: 7.860 Ft + 250 Ft postaköltség (+ NFS Shift ajándékba)
Összesen: 8110 Ft...
Csak kár, hogy ez a sima és nem a Limited Edition!
576-nál az is van, de ott 9900 Ft + 1100 Ft a postaköltség és a Shift első részét sem kapjuk ajándékba! -
#601 Iponnál 8300FT kiszállítással + adják hozzá a Shift 1-et! -
zsomboor #600 Nah, hál' Istennek Aasbo nyerte..... -
te eelmebajos :D:D -
unrealnoise #598 előrendelni steam-en miért nem lehet? -
unrealnoise #597 Shift2-ben ami tetszik majd valszeg az az Autolog. Miért? Mert nincs olyan játék, autós, amit így online össze lehet, live mérni, értesítene, hogy haver megdöntötte a rekordom meg, etc. iRacingnél ugyan van egy World Record statisztikai táblázat, de szektoridők nélkül, nem is értesít, ha lejjebb csúsztam, plusz, ott három havonta változik a fizika meg sokminden, az előző 3 hónapban használt alien setuppal lehet következő szezonban ott kitörölheted a segged.
Ezzel szemben itt fasza lesz versenyezni, javítgatni a hotlapokon, ha szép, letisztult lesz, sok jósággal, akkor nagyon komálni fogom. -
Szabi1991 #596 shift2 a valóságban :D
(formula drift élő közvetítés) -
unrealnoise #595 hát baromi kíváncsi leszek milyen időt tudtok majd. :D -
Bullitt #594 Összedobtam egy FAQ-t. Ha valami hiányzik/nem tudtok, szóljatok és beleírom :) -
#593 Hülyegyerek. -
#592 vagy ez... :)
-
shumika #591 azé mondtam majd eldől -
#590 ennyi -
#589 Hohó itt mindenki profi? Majd a pályán eldől minden -
shumika #588 szinte minden ótóhoz megvan az általányos beállításom :) meg nem kiccsit értek verdákhoz :)) -
unrealnoise #587 mármint azért ezt nem vágom. :D 2-3-re alapból nem sikerülhet, ha valóban normális beállítást akar az ember. meg majdnem mindig van egy jobb megoldás ugye. max vezethető lesz 2-3 állítgatás után és tűrhetően ragaszkodik az aszfalthoz. :) -
#586 Alakulunk
568# komment videó kötelező mindenkinek! -
#585 Én is megveszem. Szívesen jövök veletek játszani majd :) -
shumika #584 majd meglátjuk -
#583 gyakorlatban meglátjuk -
shumika #582 én is előrendeltem.
samsung: neekm 2-3-ára sikerül általában :) -
#581 én meg samsung123 már előrendeltük természetesen! -
#580 Bajnokság meg lesz oldva! Az nfs.hu támogatásával! ott megrhírdetve, fix iőpontok, eredmények szabályok pontozás ismertetése, Ventrilló szerverrel stb..(nyeremény, de ez még nem készpénz). Egészen komolyan gondolom, sőt még időmérő is lesz de speciális a játék nemtámogatottsága miatt.
Setuppolni szoktam, általában működik:) 10.-re..., de ellenőrizni nem lehet tény, de szerintem nem is baj... -
vg #579 erőmű... ja vagy egy 40e forintos xbox... -
unrealnoise #578 és setuppal itt majd hogy állunk? évek óta szimezgetek, de általában letöltöttem másokét, akik értenek is hozzá. sajnos ugye itthon nincs egy saját emberem, aki csak azzal foglalkozik, hogy jó legyen a seggem alatt a paripa :)
jó enne egyforma setuppal, de mondjuk ezt nem tudom lehet-e ellenőrizni. -
#577 Hát ide tényleg kell erőmű :D remélem azért elfut a gépemen. A shift is ment maxon :D -
unrealnoise #576 nah szerintem akkor elszórakozunk majd. :)
gondolom össze vissza toljátok. nem igazi bajnokságot csináltok, mondjuk úgy, hogy hetente egy komoly futam, aztán pontszámok meg minden... :)
meg lehetne mondjuk azt is, csak ahhoz még kellene ember, meg a fix időpont sosem biztos mindenkinél. :)
nekem sajna gáz a melóbeosztásom, három nap meló, három nap itthon (közben a 3 napos meló is váltakozva, egyszer éjszakás, egyszer nappalos.) de mindegy, tuti találkozunk jópárszor majd.
más: előrendelte már valaki itt? :) -
#575 szériaversenyek!
De a kitapasztalt autokból van amikor a szarabbikokkal megyünk, ami kb egyforma szar... -
shumika #574 szarság automata kuplung :) -
shumika #573 én csak BMW!!! meg 1-2 skyline talán. Meg a MURCIELAGOO -
unrealnoise #572 egy profi is bénázik egy ismeretlen, erős járgányban, pláne egy olyan pályán amin alig ment korábban, vagy csak rég.
Ám én csak elite modban vagyok hajlandó online játszani, mindenféle segítség nélkül. :) Oké, lehet az automata kuplung egy ideig még használva lenne. :D
járgányokat, hogy szoktatok választani? Jó lenne közel egyformákkal nyomni, mert eléggé eltérő menettulajdonságokkal rendelkezőekkel azért gáz lenne nem? -
shumika #571 Sokan vannak olyanok. nem? -
#570 szerencsére a többségnek nem kell hozzá atomerőmű..
-
#569 hát ezt döntse el az aki kezdő létére elite versenyen akar menni. kit érdekel mit csinál? -
Szabi1991 #568 ajaj.. kezdhetek sporolni.. egyrészt kell vmi atomerőmű hozzá, meg a játékot is meg kell venni úgylátom.. :D
-
unrealnoise #567 nah oksa, rajtam nem áll, ha bejön a fizika akkor uccu neki. :) remélem hosszabb futamokat toltok általában :)