3115
-
hát elég szomorú -
vg #485 Kíváncsi lennék miként csalnak live-on, vagy psn-en. Sehogyse, úgy kitesznek mint a szél. Mellesleg a lökdösődés a játék része, ha tetszik, ha nem, azért is vannak még a single részben is olyan feladatok, hogy ki kell pördíteni az ellent. -
Autós játékban csak azok publikolnak akik szintén kilökni akarnak, persze van amikor lehetjó versenyeket futni, de ez nem olyan mint egy FPS. Ismerősökkel, magyar közösségekkel kell játszani ezeket. -
Sajna ez így van és nem csak pc-n vannak csalók,hanem konzolon is.Most nem feltétlenül erre a játékra gondolok,hanem más játékokra:(
Haverokkal kell tolni,ott nincs lökdösődés,csalás és még lehet hülyülni is:) -
szinte minden játékban csalnak sajnos!
ebben is fognak rá 1 hétre kb. -
Érdemes lesz megvenni, mert valószinű bajnkoság lesz is lesz rendezve belőle csak magyaroknak, privátba. Meg saját csapat szervezve! Úgyhogy nem kell idióta hülyékkel játszani, vedd meg(!) mert már vagyunk 3-an akik együtt fognak gurulni és ez még remélem bővülni fog!
ui: Részletek késöbb -
HUN BECSEHELY #480 Én gondolkoztam ANNO,hogy megveszem,de aztán meg gondoltam magam.Pont az ilyen balfaszok miatt nem vettem meg.Ha ebben is sok lesz a csaló,akkor ezt is kihagyom. -
ja tényleg még a zondája is hackkelt volt:) gondolom számitott olyanra is hátha más is jön csalással, akkor ő még mindig előnybe legyen 
-
De elgondolkodtam már egy bannlistán (akikkel ne versenyezz) akik nevét ki kellen rakni a Shift topik bannerjába, de már úgyis jön a második rész. Ha itt is lesznek itt megoldom
-
igen, ez egy szánalmasan nagyonhülye! :D
így kell látványosan csalni :D
és az még nem volt elég hogy zonda, még a gyorsulása is olyan volt mint a rakéta :D
Ezért a 2 dologért szoktunk privátban versenyezni, a csalás és a lögdössődés! De ez a szerencsétlen ez mind a kettőt csinállta LOL -
vg #476 Ja, hogy ez a PC verzió! Azt hittem Xbox Live. Sajnos a PC-s nem ismerem.
-
Gondolkodtam rajta (van több kép is a csávóról) de ez sajnos nem Steam vagy xbox live..semmi se történne, azóta van ez mióta ki lehet tömöríteni a játék fáljait, hogy fizikát jobbá, grafikát szebbé és uj autók kerülhesenek bele, de sajnos ez lehet olyan mint az atombomba, jó és rosszra is lehet használni. -
vg #474 Miért nem jelented? -
Remélem az ehhez hasonló csalások nem lesznek a Shift2-ben mert az egyben már minden 10. ember az( bár ez idáig a legdurvább amit láttam, meg legnyilvánvalóbb)max 4 besorolású autók versenyén (leggyengébb kategória)egy Zonda, és poén hogy nem bug, mert a versenyen is ment vele, csak arra törekedve, hogy mindenkit tudjon lökni, felfogatatlan hülye az ilyen.
-
shumika #472 ANYÁ -
AZTABÜDÖSK*RVA:D
-
Kőkemény:) -
vg #469 -
ha már lesz benne ilyen veterán is,
nem bánnám, ha lenne benne
ILYEN is meg ilyen is:
-
Huayra Shift2 képek -
kinek mi a lényeg ;) -
Jön a lényeg :)
PAGANI HUAYRA bemutató
:D -
Héeder #464 Van több kép is,lehet csemegézni:Streetrace.hu -
ja
lehetne :D ;) -
zsír, csaphatnának pár fullhd képet is :)
(lehetne faszás hátteret rakni topigba pl) -
ez igen!
-
Héeder #460 -
átírtam a visszaszámlálót
-
nekem eleve márc. 29-re van beírva a "naptáramba"
most az 2 nap nem oszt, nem szoroz ;) -
vg #457
már nagyon várom a játékot, azonnal megyek vele live-ra
-
zoltang #456 Need for Speed Shift 2 – Europe Release Delayed
-
Bullitt #455 Új pályák. Donnington, Enna Pergusa, Miami, Oschersleben, Tokyo. :) -
Bullitt #454 Driftelésről és az RX7 Savannáról.
Lefordítsam? Leghamarabb hétvégén lesz mondjuk rá időm, mert totál el vagyok havazva a héten... :S -
shumika #453 Várós játék!
+fav -
zoltang #452 Need for Speed Shift 2 – Massive Preview Batch
-
Héeder #451 Az a Camaro nagyon durván nézz ki!! 
-
főleg a másfél hónap :D -
de sok idő még az az 1 hónap :(
Nagyon jó lesz ez a játék:P -
4. képen meg a bukótérben, mert benézte a féktávot :D -
a 3. képen KICCCCSIT blokkol a Corvette hátsó kereke xD