3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • darki81
    hát elég szomorú
  • vg
    Kíváncsi lennék miként csalnak live-on, vagy psn-en. Sehogyse, úgy kitesznek mint a szél. Mellesleg a lökdösődés a játék része, ha tetszik, ha nem, azért is vannak még a single részben is olyan feladatok, hogy ki kell pördíteni az ellent.
  • Totti5
    Autós játékban csak azok publikolnak akik szintén kilökni akarnak, persze van amikor lehetjó versenyeket futni, de ez nem olyan mint egy FPS. Ismerősökkel, magyar közösségekkel kell játszani ezeket.
  • Waczkor
    Sajna ez így van és nem csak pc-n vannak csalók,hanem konzolon is.Most nem feltétlenül erre a játékra gondolok,hanem más játékokra:(

Haverokkal kell tolni,ott nincs lökdösődés,csalás és még lehet hülyülni is:)
  • darki81
    szinte minden játékban csalnak sajnos!
    ebben is fognak rá 1 hétre kb.
  • samsung123
    Érdemes lesz megvenni, mert valószinű bajnkoság lesz is lesz rendezve belőle csak magyaroknak, privátba. Meg saját csapat szervezve! Úgyhogy nem kell idióta hülyékkel játszani, vedd meg(!) mert már vagyunk 3-an akik együtt fognak gurulni és ez még remélem bővülni fog!

ui: Részletek késöbb
  • HUN BECSEHELY
    Én gondolkoztam ANNO,hogy megveszem,de aztán meg gondoltam magam.Pont az ilyen balfaszok miatt nem vettem meg.Ha ebben is sok lesz a csaló,akkor ezt is kihagyom.
  • samsung123
    ja tényleg még a zondája is hackkelt volt:) gondolom számitott olyanra is hátha más is jön csalással, akkor ő még mindig előnybe legyen
  • samsung123
    De elgondolkodtam már egy bannlistán (akikkel ne versenyezz) akik nevét ki kellen rakni a Shift topik bannerjába, de már úgyis jön a második rész. Ha itt is lesznek itt megoldom
  • darki81
    igen, ez egy szánalmasan nagyonhülye! :D
    így kell látványosan csalni :D

és az még nem volt elég hogy zonda, még a gyorsulása is olyan volt mint a rakéta :D

Ezért a 2 dologért szoktunk privátban versenyezni, a csalás és a lögdössődés! De ez a szerencsétlen ez mind a kettőt csinállta LOL
  • vg
    Ja, hogy ez a PC verzió! Azt hittem Xbox Live. Sajnos a PC-s nem ismerem.
  • samsung123
    Gondolkodtam rajta (van több kép is a csávóról) de ez sajnos nem Steam vagy xbox live..semmi se történne, azóta van ez mióta ki lehet tömöríteni a játék fáljait, hogy fizikát jobbá, grafikát szebbé és uj autók kerülhesenek bele, de sajnos ez lehet olyan mint az atombomba, jó és rosszra is lehet használni.
  • vg
    Miért nem jelented?
  • samsung123
    Remélem az ehhez hasonló csalások nem lesznek a Shift2-ben mert az egyben már minden 10. ember az( bár ez idáig a legdurvább amit láttam, meg legnyilvánvalóbb)max 4 besorolású autók versenyén (leggyengébb kategória)egy Zonda, és poén hogy nem bug, mert a versenyen is ment vele, csak arra törekedve, hogy mindenkit tudjon lökni, felfogatatlan hülye az ilyen.
  • shumika
    ANYÁ
  • TaRka0107
    AZTABÜDÖSK*RVA:D
  • Waczkor
    Kőkemény:)
  • vg
  • Muttley
    ha már lesz benne ilyen veterán is,

nem bánnám, ha lenne benne
    ILYEN is meg ilyen is:

• samsung123
    Huayra Shift2 képek
  • darki81
    kinek mi a lényeg ;)
  • Prince23
    Jön a lényeg :)

PAGANI HUAYRA bemutató

:D
  • Héeder
    Van több kép is,lehet csemegézni:Streetrace.hu
  • Muttley
    ja
    lehetne :D ;)
  • pxxl
    zsír, csaphatnának pár fullhd képet is :)

(lehetne faszás hátteret rakni topigba pl)
  • darki81
    ez igen!
  • Héeder
  • pxxl
    átírtam a visszaszámlálót
  • Muttley
    nekem eleve márc. 29-re van beírva a "naptáramba"
    most az 2 nap nem oszt, nem szoroz ;)
  • vg
    már nagyon várom a játékot, azonnal megyek vele live-ra
  • zoltang
    Need for Speed Shift 2 – Europe Release Delayed
  • Bullitt
    Új pályák. Donnington, Enna Pergusa, Miami, Oschersleben, Tokyo. :)
  • Bullitt
    Driftelésről és az RX7 Savannáról.

Lefordítsam? Leghamarabb hétvégén lesz mondjuk rá időm, mert totál el vagyok havazva a héten... :S
  • shumika
    Várós játék!

+fav
  • zoltang
    Need for Speed Shift 2 – Massive Preview Batch

• Héeder
    Az a Camaro nagyon durván nézz ki!!
  • darki81
    főleg a másfél hónap :D
  • atila4
    de sok idő még az az 1 hónap :(

Nagyon jó lesz ez a játék:P