3115
-
#246 Huh mit találtam yutubin, friss:
-
Bullitt #245 Na hát igen, nekem is mindig ez a bajom. Egy monitoron ugye nagyon kicsi a látótér és nem sok játékban van megoldva, hogy kanyarodáskor a látótér is úgy forduljon, ahogy kell. -
#244 amúgy ne vicceljünk, ez nem gombnyomásra jobbra balra nézés. és nem kameramozgatás, hanem beépitett dolog. ha pl. jobbra tekerek a kormányt arra néz egy kicsit a pilóta. ennyi. és sokkal jobb mint a gombnyomogatós, mert valódibbnak hat az egész, mint az, hogy X gombra, elfordul a fejed fixen, azonnal egy 45-70 fokot. :) -
#243 hát jah, kicsit zavaró, de ez vagy valami ilyesmi a reális. (iracingben van ez a legjobban megoldva egy külön plugin-nal), de szóval a való életben is jobbra vagy balra nézel automatikusan amikor kanyarodsz nem előre bambulsz :) -
#242 jah head track, az lehet tényleg. -
Bullitt #241 Szerintem csak direkt mozgatták a kamerát a hatás kedvéért. A Shiftben is lehet jobbra-balra nézni. Valszeg csak ennyi az egész. -
#240 fps játéknál is ez az uj módi :)
de szerintem meglehet majd szokni :) -
#239 nem gáz, csak fura. aztán lehet h játék közben fel sem tűnik majd, csak így kívülről néz ki úgy, mintha hullámvasút lenne :D -
#238 biztos kilehet majd kapcsolni, de annyira nemgáz -
#237 érdekes ez a dölöngélés jobbra-balra a kanyarokban
átírtam a visszaszámlálót -
Bullitt #236 Új tréler gameplay-el. A hivatalos megjelenési dátum EU-ban pedig március 24-25-re módosult! -
#235 mondjuk az azért szvsz durva, hogy nem is olyan soká megjelenés, és ingame videót (még képet sem olyan sokat) promóztak... pedig lenne miről, pályák, eső, éjjel, törésmodell, grafika, játékmenü. sisaknézet...
Én akkor tolnám sokat a SHIFT 2-őt, az rFactor 2 mellett, ha testreszabható futamok lennének, kerékcserékkel, ha nem csak a napszakot, hanem a pontos kezdési időpontot is meg lehetne adni, ha végig lehetne eigy tolni egy szezont rögtön akármilyen járgánnyal, mert engem ez a karrieresdi nagyon nem érdekel, ez nem kihívás, egyszeri játékost ez lehet elszórakoztatja, de nem engem az tuti. Kellene még egy valamire való telemetria, használható menürendszer, normális autóbeállitások, gumikopás, és reális fizika, még jobb FBB, sokkal jobb kormánykezelés azonnal... Szal lenne min javitani, ezek nagyrészét vagy mindet azonban valószinű, hogy csak az rFactor2-ben kapom meg... -
DIESEL DOG #234 Ez mind szép és jó, csak ez NFS: Shift 2 topik... -
nandor90 #233 Üdv Bajtárs!
Veszélyben a drága anyaföld! Katonáink a fronton erő felett harcolnak, sáros lövészárkaikban az utolsó rohamra készen várnak! Az amerikai, cseh-szlovák, német, spanyol hadsereg vészesen közeledik állásainkhoz. Szükségünk van Rád is!
Az EA/DICE által meghirdetett - az év Battlefield oldala szavazást jelenleg a magyar közösségi oldal vezeti. Segítségül hívunk az utolsó rohamra: Szavazz Te is a Battlefield.hu oldalra!
- infó itAz_ev_Battlefield_oldala_szavazas
Szavaz hogy ne a szlovakok nyerjenek. -
DIESEL DOG #232 Kösz-kösz! :) -
#231 shift+20% -
DIESEL DOG #230 Volna egy kérdésem, kicsit félve kérdezem meg, lehet hogy volt is már feltéve a kérdés, de... lehet-e valamit tudni a Shift 2 gépigényéről?
[ha nagyon láma kérdés volt akkor sorry... :(] -
száááááááznegyven... pfúúú :)
ebbe simán belefér(ne) az F40 Ferrari, Lambo Cala, Nissan R390, BMW M1, Ford Capri, Lola, De Tomaso Mangusta, Pantera
és egy kis kedvcsináló :)
-
Bullitt #228 Én összepakoltam egy listát a képek és a GT1&3 licenszek alapján itt találni. (lefelé tekerj kicsit) -
Szabi1991 #227 "2010 FIA GT1 World Championship & GT3 European Championship és több más bajnokság"
vmi toca féle[karrier mód] shiftet eltudnék fogadni, nfswo féle matricázással [persze több alap matricával], gtr2 fizikával legalább.. fel is kerülne a GTR2 és a Shiftem mellé a polcra.. :D -
#226 van-e mááá valami hír a hivatalos autólistáról?
ha Impreza 22B lesz benne, akkor már rossz nem lehet ;) -
Szabi1991 #225 A shift2 promó autója, dubai 24órás versenyen indul egy hét múlva.. szal jó eséllyel Dubai is benne lesz majd a játékban.
-
#224 én meg remélem, hogy meg fogom venni,
de még nem tudom mééééééé
-
#223 ez a játékból van, vagy a szomszédból? vagy honnan -
Szabi1991 #222 -
#221 így-e jó-e? :D -
DaniellT #220 nyomasd :D -
#219 remélem azért belessz fejezve a játék, nem úgy mint a shift1-ben -
#218 nájsz. gyártsak egy visszaszámlálót ide is? :) -
zoluss #217 Megjelenés: március 10. Forrás: virtualr.net
Hamarabb jön, mint vártam. Jöhetnének az első gameplayek. -
Szabi1991 #216 jah, és nagyobb a topik gépigénye mint a játéknak :DDD -
Szabi1991 #215 ismerős ? :D
-
High end PC #214 igeeen, adjuk meg neki, az NFS HP topikot is csodaszéppé tette :D -
#213 Ha neked jó, akkor csinálhatod akár te. cserébe adunk admin jogot, ha kell :D -
#212 ha minden jol megy az Nfs.hu-n nemsokára rengeteg friss hir lesz és rendszeres frissítés.
ugyhogy nyugi, jó kis oldal lesz! Shift2-ős élő közvetítésekkel, bajnokságokkal egyéb nyalánkságokkal stb-kel! -
#211 ráérjek? :D -
#210 Valami dizájn jöhetne nekünk is :) ha ráérsz -
#209 Most kapta meg samsung123 az oldal szerkesztési jogát, ő fog cikkeket írni, és így naprakész lessz! .. -
#208 az a baj, ezekkel a hungary-s oldalakkal, hogy a dizájn akkora egy rakás nagy nulla az összes aloldalukon, hogy hihetetlen, áttekinthetetlen, semmi felhasználóbarát felület, undorító foshalmaz. (és igen csinálgatok én is weblapokat, de ilyen fost tuti nem adnék ki a kezemből mint ami ott van...) az NFS.hu ehhez képest egy meseszép oldal, szépen átgondolva. majdcsak beindul.
-
High end PC #207 nfs.hu?
Rettentően nem naprakész, és kevés a hír.
Az ország legjobb NFS portáljai az nfshungary.hu és a tcm.mconline.hu, én csak ezeket nézem kb párnaponta, az nfs.hu-t kb havonta ha egyszer.