3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • shumika
    Jelentkeznék én is :)

Szerintem jó sofőr vagyok :)
  • samsung123
    Te vagy az én (mi) emberem!. Ha már leszünk rendszeresen 4-5-en nekem bőven elég, akik jól is tolják! (ebből megvan már kettő: Darki81 meg Guszti1980 is, hármunknak adott a kormány is)
  • darki81
    kikell próbállni..
    kiváncsi leszek..
  • shumika
    a multi úgy lenne jó hogy ki milyen vezető szintű. Szóval aki az elején van még az ne akarjon az ELITE-multi körbe versenyezni. lehet hülyeség de sztem igy lene jó.
  • unrealnoise
    hát jah. a multiba még lehet én is beszállnék, de ha viszonylag kevesen leszünk, úgy lehet nem lesz értelme, mert tényleg nem önteltségből mondom, de eléggé be szoktam gyakorolni pályákat, járgányokat, meg szvsz annyira szarul nem is tolom, nem tudom itt milyen szinvonalon nyomtátok.

annak én szvsz nem sok értelmét látom, hogy minden nap másik járgányban üljek, másik pályán, jobb szeretem, ha tényleg kiismerjük a járgányt meg a pályát, határon autózva mindent sokkal jobban érezni, és a csaták is izgalmasabbak, ha nem hibázik mindenki minden második kanyarban, (ilyenkor erősen nő a baleset esélye is...)
  • darki81
    visszatérve arra hogy ha érdekell a single akkor leszedem és végigviszem, ha érdekell a multi, és nem csak lanon, akkor megveszem. ebben bennelessz a single, de leszarom!
  • samsung123
    Én a Shift-et egy szimes fizikával és árkád elmekkel ellátott jó kombinációjú játéknak tartom/várom!

Lesz 3. rész is 100% és tipikus EA hozzáállás, hogy amit egy játékban el lehetne adni 3 részben adják el és a harmadik rész lesz teljes értékű játék!(eső, box, stb)
  • unrealnoise
    Attól hogy szim lesz valami, nem fogja elveszíteni a vevőket, ha a marketing és a játék megfelelően van tálalva, kitalálva.

kell egy elite mod, ami most is lesz, aztán akinek az sok, az kapcsolja ki, állítson a segítségeken és máris szórakoztatóbb lesz.

a kocsi alapvető jellemzőit és képességeit nem tudják elrontani a SHIFT2-ben, az adott. egy szim ereje a járgány és a vezetési élmény (FFB) részletességén múlik elsősorban. itt nyilván nem dolgoznak annyit egy autón, mint az rF2-ben vagy a netkarban, de ezeket az apróbb különbségeket, még én, "szimes" is, nem is biztos hogy észrevenném (ha pl nem ültem még soha XY BMW-be más szimulátorban...)

Amúgy meg mindenkinek ugyanaz a járgány adott, ha megfelelően lehet vezetni, a kavicságy tényleg kavicságy, a törés tényleg törés, a gumi majd egyszer tényleg kopik és etc, akkor a feltételek úgyis mindig ugyanolyanok, ha könyebb valamit vezetni azt a másiknak is könnyebb, DE NYERNI és a másikat MEGVERNI attól még ugyanolyan nehéz lehet.

Nézzünk pár példát, a Shift2-ben lesz pár brutális járgány. pacik meg ilyesmikre gondolok..

az iracingben meg van a Skip Barber. Nos annak a kocsinak tulképp bármikor padlót lehet nyomni, nem forog ki. a Shift2-ben egy komolyabb, erősebb járgányt viszont valszeg nehezebb lesz elvezetni komoly szinten, komoly időeredmény céljából, mint az iracingben egy alapjárgányt.

Szóval hiába vérszim az iracing, ott is lehet pöpecegyszerű autóval versenyezni, meg a Shift2-ben is lehet olyan autót találni, hogy a fülem kettéáll, ha összedobok mondjuk egy olyan időt, amivel benne vagyok a legjobb 100 időeredményben a földön...
  • Muttley
    mindenképp' nagy várakozás előzi meg ezt a gammát (is)
    így a Nagy Emberek is hallani fognak róla

ha jó lesz, akkor valami pozitív főhős
    ha gáz lesz, akkor Hitler, ahogy TDU2-ről is.. ;)
  • unrealnoise
    szerintem a Shift2 egyértelműen nem arcade játék lesz. Simán ki fognak majd pörögni a kerekek szerintem, az irányítás is sokkal jobb lesz valszeg ("rfactoros"). Egy olyan játékot arcade-nak titulálni, ahol egy kanyart benézve rögtön leszakadhat egy kereked és már vége is a versenyednek, (plusz fizika, plusz FFB, plusz csak kormánnyal vezethető normálisan) az nekem mondhat akármit, már eléggé vezetés-szimuláció, szimulátor.

azok között pedig vannak és lesznek jobbak és rosszabbak. a SHIFT2 valamiben jobb lesz mint az rFactor 1-2, iRacing, netKarPRO, de van amiben szarabb lesz. Jövőre jó lenne teljes értékű szimulációt kapni a Shift3-ban, szabályokkal, pályákkal, sorozatokkal, időmérővel, felvezető körökkel, biztonsági kocsival, gumikopásssal, dinamikus időjárással, még jobb és több multi lehetőséggel. és persze még jobb, részletesebb fizikával. tudom kicsit noszensz ezeket elváni NFS név alatt, de úgy érzem az irány az erősen adott.
  • pxxl
    nemis szabad, mert elveszti a vásárlói 70%-át minimum :D
  • atila4
    Ez teljesen igaz (Y) A shift 1-nél is panaszkodtak a szimesek, hogy árkád... De hát ez nfs.. attól, hogy elmegy egy szimesebb irány fele attól még nem lesz teljesen az
  • samsung123
  • shumika
    ne veszekedjetek :)

Need for speed mindig is árkád játék volt. az hogy van benne multi jó dolog de szerintem nem az a lényeg. Az nfs előrelépett multi terén deee azért árkád.
  • Totti5
    Láthatóan ugatsz a nagyvilágba. Inkább írd le mi a bajod.
  • vg
    Láthatóan fogalmad sincs miről beszélsz.
  • samsung123
    van miben egyetértünk(egész sokban), de pl ahogy írtad az árkád játékok gép ellen irtó nehezek, miért? mert a gép nem hibázik...

Off vége
  • SötétBarom
    Kegyetlenül el vagy te tévedve, de ez NEM BAJ :DDDD
  • Totti5
    Pont hogy nem. A single, karrier elsődleges szempont volt mindig is ami változatosan! bemutatja a játék minden szegletét erényét tartalmát, kihívásokkal ötletes versenyekkel és elérendő célokkal. Shift sosem szólt a multiról. Sablon multi amúgy van mindben több s kevesebb sikerrel, de aki kompromisszumok nélküli multiplayert akar az úgy is a multira készült szimekkel játszik mint pl LFS, netkar, rfactor, iracing.

Nem sok konzolos ótós játékkal játszhattál, ahol vért kell izzadni a jó eredményekért, mert az árkéd játékok álltalában reflex játékok is, ami sok gyakorlást és kitartás és hiba nélküli játékot kíván. Visszamehetünk a játéktermi klasszikusokig, ha láttál is egyet akkor tudod miről van szó.

Nem tudom honnan veszed hogy a játékokban nincs multi ( konzol játékokról kár beszélni, mert a piac 80%a multiplatform a maradék konzol only játékok nagy részében is van multi... egyes játékstílusokban nincs ahol sosem volt és nem is lesz ).

Sok hülyeséget írsz a továbbiakban, aminek semmi alapja és realitása nincs. Fiatalabb játékosok ugyan úgy vannak pécén is mint konzolon. Ha felmész Csézni belebotlasz rikácsoló tizenéveskbe bármikor. Ebből leszűrni nem lehet semmit, pláne a géming a fiatalabb korosztály hobbija. Mi idősebbek 25-30+ nyilván akkor kezdtük el szinte amikor bejött ez az egész géming így alkotjuk az "öreg" rókák első generációját és nyilván akik később kezdték azok fiatalabbak.

Ótós multi publikon minden platformon ugyan az. Sok a hülye. Aztán ott vannak kik billel játszanak és persze hogy bénán megy és kilök. Elég sokat WTCCztem pécén, de a publik versenyekből ritkán sült ki valami komoly dolog. Multizni ismerősökkel kell autós játékba akik kb egy szinten vannak, egyforma perifériákkal ( kormány ) és érzékekkel ahhoz hogy rendes versenyeket lehessen futni és korrekt módon harcolni.

• Muttley
    ehhez csak annyit, hogy erre találták ki konzolon az osztott képernyőt
    hogy ne elhájasodott, pattanásos, valóságshowk drámáin felnövő, autókhoz közük nincs tinikkel nyomd a pedált, hanem azzal, akivel neked tetszik
    és OFFline ;)
    bár nem autós játék, de az MW2 nekem és haveroknak EZÉRT ÜBER kategória a mai napig

hanyagolják is azóta szépen a Splitscreent -.- meee abban nincs péééééz, ha otthon nyomjuk haverokkal és nem fizetünk elő Live-ra
  • samsung123
    Ja a single másodlagos egy autós játéknál főleg! Láttunk próbálkozásokat talán a NFS-ek egész jól csinálták, de Shift széria a MULTIRÓL kell szólnia, ez elvileg ne árkád bohóckodás, amit gép ellen is ugyanolyan művelni!

Nekem pedig az az elvem, hogy sokan azért szeretnek játszani (egy alapból multi játékot) offline, mert az emberek elenni játékhoz sokkal nagyobb tudás és főleg ügyesség kell, ott NEM mindenkiből lesz sztár amit az offline single rész (illúziót) megteremt. Ez főleg a konzolos társadalomra ezen belül a 16év alattiakra vonatkozik! de ha mégis felmegy online csak annyit tud csinálni(mert győzni béna) hogy tönkrebassza többi játékát és meghal a multi élmény egyből. NEM véletlen hogy az összes Multiban jó(erős) játék szinte csak pécén népszerű! (cod, BF, csé, iracing). Látható is, hogy a konzol játékok 80% csak single részt tartalmaz(még mindig)!!!! és csak mutatóban van egy kettőben multi. Nehogy azt higgyétek ezt nem tudják a játékfejlesztők! ezért olyan kevés sőt néha csak 5-10perc marhulásra elegendő multis játék van konzolokon, és single rész fénykorát éri! pontosan a rengeteg 12 éves pöcsöktől, ami rengeteg van konzolon(pl: az államokban) és nem véletlen egyszerűsödik minden!!!
    szerintetek miért nincs időmérő? Elmondom: mert már 4 sima verenykör is SOK a hülyéknek(2-3kell neki)!!! úgyis mindegy milyen rajatpozícióba vagy kilöknek egyből, sőt 3 kör alatt bele se tudsz melegedni a versenybe! Ezek 20 perc alatt 10 versenyt 10 különböző pályán 10 különböző kocsival akarna menni...Hova faszba kell nekik még ezután időmérő? mikor a kocsit vezetni se tudják nemogy még tizedekért harcoljanak! Ja és mégpoénabb hogy mikor meglátják hogy nem 500 lóerős kocsikkal megyünk, hanem "csak" 180 akkor be se lépnek a játékba...mert az nekik lassú!!! ebben mi alogika? mondom: azt hiszik (mivel vezetni nem tudnak még egy butitott fizikájú shifet se)hogy gyorsabb autóval gyorsabbak lesznek és azzal nagyobb az esély a győzelemre! micsoda egocentrikus gondolkodás(12 éveseknél általános) az, hogy más is gyorsabb lesz az nem számít...(vagy lassú autóknál szintén, lassú autóval lassú vagyok leszek, gyorssal gyors) Hányszor,de hányszor léptek ki mikor meglátták hogy normál autókkal( tuning nélkül) és 10 kör lesz..mindeki nyígott és kilépett..mintha azokkal nem lehtene jó versenyt játszani csak 1000 lovas szarrá tuningolt szarokkal. Ezekután miről beszélünk???(mindezt pc-n konzolon bele se gondolok mi van)

Én csak barátokkal privátba fogok menni az is tuti!!! És úgy tűnik vannak és lesznek is partnereim ebben.
  • unrealnoise
    Nyilván. Sajnos... Mondjuk így nem sokat ér számomra az a licensz. így viszont szvsz közelébe sem ér a GT5-nek vagy a Forzanak majd. :/ Nah mára ennyi, irány a meló :)
  • Bullitt
    Autolog miatt már a Shift is szerintem inkább az online-ra megy. Persze fontos a karrier, de nyilván a multi az, ami miatt általában jó egy játék. Amúgy GT1 és GT3 licenszek megvannak. Az más kérdés, hogy kb. semmit nem kezdenek velük, csak bepakolják az autókat meg 1-2 pályát a versenysorozatból.
  • Totti5
    Az autók benne lesznek, de lesz minden pálya is, karrier, szabályrendszer? nem. Ugyan olyan egyveleg, mixelt lesz mint az egyben.
  • unrealnoise
    oké, de ne viccelj, pont hogy most valós versenysorozatot (FIA GT1 és GT3) dolgoz majd fel, nem? :)
  • Totti5
    Shift 2 nem multiplayer játék lesz elsősorban hanem single. Karrierbe nem szükséges kvali, mert random oszt be a rajtrácsara, mert így van benne kihívás, így van kialakítva az egész rendszer. Ha egy valós versenysorozatot dolgozna fel a játék akkor nyilván vicces lenne ha nem lenne kvali, teszt vagy akármi ( mint pl az F1, WTCC, GTR játékokban ), de itt szó nincs ilyenről.
  • unrealnoise
    Figyu, majd két évig iRacing-eztem, tisztában vagyok mi az online játék előnye... arról nem beszélve, hogy online még inkább kellene egy NORMÁLIS időmérő, mert egy viszonylag lassú pilóta mögé beragadva simán elmegy a versenyed, hiába vagy ugyanolyan gyors kábé mint az élen álló, ha az addig kiautózza azt a 5-10 vagy 15 sec-es előnyét cseszheted...

aztán arról meg kár vitatkozni, hogy miről szól az autóversenyzés. Az összes nemzetközi szinten is népszerű autós sorozat, és világbajnokságban van időmérő, ez az autósport velejárója. Ehhez képest ezt kihagyni belőle, mikor a legreálisabbként promozzák...

megj.: a játékkal önmagában nem lenne bajom, de hogy egy szimulátornak keresztelt valamiben ne legyen olyan, ami MINDEN szimulátor ALAPVETŐ eleme, akár csak opcionálisan bekapcsolható, X körös, vagy X perces időmérő, nah az vicces. Ettől a ti szórakozásotok sem lenne kevesebb, én meg megvenném a játékot, és örülnék, hogy dejó.
  • vg
    Ez a játék, ahogy az első rész is online hatalmas! Kár, hogy ezt nem tudod felfogni. Gép ellen versenyezni unalmas, kiszámítható.
  • SötétBarom
    Opcionálisan elférne, ebben igazad van.
  • pxxl
    de mondjuk az nagyon szar sokszor, hogy bevág a mezőny végére, aztán nyerjél 2-3 kör alatt :/ lehetne legalább opcionálisan 2 körös időmérő, hogy ne a végéről induljon az ember.
  • Totti5
    Biztos lesz time attack. Gondolom a verseny előtti kvalifikációról volt szó, hogy nem lesz, de sok játékban nincs és még sem dől össze a világ:)
  • SötétBarom
    Én például életszerű, de szórakoztató autókát akarok. Nem pedig egyedül körözni a pályán. Rühellem az időmérőket.
  • unrealnoise
    Sajnos nem. :( Pedig szeretném a grafikát, még a fizika is lehet jó lenne, de így elrontani valamit... Meddig tartott volna egy időmérőt nyomni a futamok elé? Röhej, ráadásul nagyon ellentmondásos. Szimeseket akarnak úgy megfogni, hogy totál alapvető dolgok hiányoznak majd a játékból? naaaaneeee... :D Ennek ellenére jó játék lesz, de asszem maradok az rF2-nél, ami remélem megjelenik majd tényleg nem olyan soká...
  • SötétBarom
    Ez nem a te játékod lesz, barátom.
  • atila4
    Álltában mindig az utolsó helyről indulunk xD
  • unrealnoise
    mondjuk ha kvalifikáció se lesz akkor én kidobtam a kukába, már most szólok. akkor hol verseny ez? a nyavajás karrier modot úgy leszarom ahogy kell, és profin akarok megtanulni vezetni és végigmenni, minden századot kihasználva a pályából, de a karrier modban a legkevésbé lehetséges ez, egyik verseny után jön a másik... és még meg se tanultam az igazi pályát tegyük fel, gyakorloni meg nem gyakorolhatok előtte, mert még lehet nem "szereztem" meg... arról nem beszélve, hogy mi a szar alapján fogja eldönteni, mikor honnan indulok? nevetséges, ha ez igaz...
  • samsung123
    ja eddig én is úgy tudtam kopni fog...de mivel nem lesz kiállás, nemtudom hogy tudnák megoldani ha kopna is. De volt szó arról is hogy törmelékek kiszúrhatják a kereket is...már nemtudom mi van...

amúgy innen szedtem, hogy nem lesz gumikopás:előzetes
  • Szabi1991
    gumidarabok :O
  • samsung123
    Nemtudom mit nézel, de ugyanaz egyértelműen látszik

Rossz hír:A gumi kopás, valamint az üzemanyag fogyasztás nem lesz szimulálva, valamint időmérő se lesz.

Ui: törés az lesz picit jobb is mint az elsőben ,DE online törni fog az autó????? mert eddig nem tört...MOST SE TUDNI!
  • Szabi1991
    a 2 autó belseje alig hasonlít, vagy nem ugyanaz az autó kéne legyen ? :D