3115
-
#286 A GTR3-rol semmi normalis info. De mivel SimBin, Ok inkabb a szimulatorosabb nyomvonalat kovetik, igy talan meg nagyon jo is lehet. Bar a Race utan a sok liszensznek koszonhetoen kicsit rokabor jelleget oltott a dolog, es talan lazabbnak is tunt a stiulus, de legalabb tortent valami, volt eladas, volt bevetel - mivel penz nelkul, ha akarnak sem tudnanak jot csinalni, akarmennyire is szeretne a nep.(Semmit sem kotelezo megvenni, es megfelelni sem lehet mindenkinek, vagyis ez van:P)
Hogy az enginbe mi lesz, az is passz. Talan rF2 alap, az a tuti. Bar az rF2 szolgaltatasra (amit eddig tudunk rola), elvileg a tobbeves SimBin cuccokat fogja csak elerni (animaciok, idojaras), persze mar melyebb engine-szintu tunninggal, ami sokat jelent.
Talan a Lizzard engine lesz, ami sajat cucc, bar senki sem tudja mi es mennyi benne a sajat (a kiadott, tobbeves infok alapjan egyertelmuen rF1 alap, alaposan szetpiszkalva). De lehet, hogy nullarrol irtak valamit?! Idejuk volt, a bejelentes ota mar eltelt nehany ev.
De ott a RaceCom keszitoje is (eredetileg az RBR-t csinalta), az is jo anyagnak tunt par eve, Ot is megvette valaki. Lehget hogy a SimBin?! Mar akkora a kavaras, hogy gozom sincs, ki hol van;) De annak is mar 4-5 eve, vagyis ha csinaltak valamit, az mostanra mar profi cucc lehet;) -
#285 ezekkel nincsis semmi baj, ha jól vannak átültetve, pl. az rFactoros GT legends mod (HistorX mod) egyszerűen zseniális. sajna ezektől az átültetésektől még nem lesz élvezhető egy verseny. mert sajnos, mint igazi versenyszimuláció nagy nulla a Shift 1...
sosem értem meg, miért olyan nagy probléa nekik egy sim mod gombot berakni a játék elejére. cserébe semmi tuningolósdi meg ilyesmi, hanem valódi futamok, gumikopással és etc, szektoridőkkel..., igazi időmérővel.
dehát nincs ilyen, és én leginkább EZÉRT nem vettem meg. és ha ezen gyökeresen nem változtatnak ezért nem fogom megvenni a másodikat sem... -
Szabi1991 #284 shiftbe forza3 ból is pakolják már át az autókat.. :D
-
#283 Ezzel én pedig teljesen tisztában is vagyok. -
#282 hát nálam a GTR3 nagyon várós (totál új grafikai motor (?!) és magas elvárások a már régóta mindenki által emlegetett rókabőrőzések miatt is (bár megjegyzem, a Race On pl elég jó lett, de ÉRTHETETLEN hiányosságai vannak. (Időmérőn nem tudok belepörgetni az eseményekbe előre? Nem tudok utólag visszanézni a versenyhétvége során az előző edzések időeredményit? RÖHEJ... Szóval azért lehet itt még pofáraesés is.), Shift kettő meg nekem nem lesz elég összetett valszeg, plusz az időtállóságával is erősen gondok lehetnek/lesznek.
Ami tuti az az rFator2. Szvsz PC-s szimes szinten csodálatos grafika és kidolgozás, 24 órás teljesen reális (valami új jobb cucc, mint az eddigi) időképváltozással, időjárással. A koszt fel lehet vinni a pályára, mármint meg is jeleníti majd a játék ezeket.
A játékhoz már ugye az rF1 által számtalan jobb és gyengébb pálya van, de egyre több és több fejlődik és javul, egyre több profi munka elérhető. Az új grafikus elemeket is simán rájuk lehet majd húzni elvileg. iRacing meg netkarPRO ide vagy oda, itt van AI ami már most sokkal jobb mint volt (állítólag), és előreláthatólag még tovább fejlődik. Egy biztos, nálam azonnal megvevős az rF2. A többi számomra vagy hiányos, vagy bizonyos dolgokban túl buta lesz. -
Szabi1991 #281 az nfs csapat nyerte a Dubai 24órás versenyt.. :) -
#280 pont igy érzek én is, remélem az Elit mód beváltja reményeinket -
#279 ha minden jol megy, tényleg az lenne! mert a gtr3 fényévekre van még... -
Szabi1991 #278 mármint úgy értettem hogy mivel a GTL GTR készítők ügyködnek és FIA GT liszenszek vannak, kb ez lesz a GTR3.. :) -
#277 Hát, ja! -
#276 ahogy mondod szimESEBB
Forza 3, GT5 = konzol-szimuláció
Husáng Ödönkék egy szim-mel az első kanyarig sem jutnának el
valakinek eszébe juthatna már, hogy egy több lépcsős nehézségi szintet bele lehet vinni (arcade, kezdő, haladó, mester, veteran, customized) a multiplatform autós gammákba, ahol mindenki tetszésének, képességeinek megfelelően állítgathatná a dolgokat amúgy PC-szim módra
ettől még maradhatna csili-vili, amerikai-happyboy jellegű (Dirt 2) meg mégmittudoménmi
arról nem beszélve, hogy aki magasabb, komolyabb nehézségi szinten akar játszani, annak kormányra is szüksége lenne
az időtálló onlány konzolversenyek közül meg egyre többen csatlakoznak, abban a hitben, hogy ezaztánhúdeszimulátorvazze
szóval nagggggyon kíváncsi leszek a Shift 2-re :) -
Bullitt #275 Mondták egy fejlesztők még a Shift 1 megjelenése előtt, hogy még a gumira ható G-erőket is képest az engine szimulálni. De mondom, senki ne várjon csodát, az EA a kiadó és az dirigál, mi kerülhet a játékba és hogyan. Az elit mód nyilván sokat fog dobni a szimulátor oldalról a játékra, ám szerintem rFactor szintű beállítást például nem nagyon fogunk látni, pusztán mert az a legtöbb játékosnak túl bonyolult dolog. Kb. F1 2010 szintet tartok reálisnak. -
#274 -
#273 azt is várom..de sajna csalódtam kicsit a GTR és GTR2 közötti fejlődésben, és remélem szakítanak az eddigi rókabörözéssel, majd GTR3 rácáfolhat és igen jó játékká válhat SZÉLES körbe! -
Szabi1991 #272 GTR3.. :-) -
#271 Elit mód, nem feltétlen csak a fizika javulását jelentheti (kötelezően kikapcsolt segítségek stb vagy esetleg öszettetteb fizika, telemetria is) hanem plusz teljesítményre kiható törésmodell, gumikopás stb..
Konrétan még nem nagyon van róla hir, remélem kiderül hamar mit takar az elit mód mert enegem is érdekel -
Szabi1991 #270 -
#269 Úgy tűnik az EA rájött arra hogy a simesebb vonal is lehet nyereséges, gonolok a Forza3 vagy GT5 elképesztő sikereire, és ez számunkra azért érdekes mert ilyen tipusú játék nincs PC-n és nem is volt (nem a gtr meg lfs társai gondolok), ami az árkád elemeket (karrier, tuning, stb) ötvözné a szimesebb fizikával, ez lett volna Shift1-is de "beárkádositották" végül, amit most remélem rájőve ezekre kijavítanak és ezzel hatalmas sikereket érhetnének el PC-n egy jól kialakított multival. A poén hogy évekeig időtálló játék születne (de ez ellentétes az EA filozófiával, de hátha csodatörténik)
Bizakodva várom! -
RYO21 #268 Milyen lehet az az Elite mód? Rendes fizika + telemetria?
Amúgy amikor gio először kipróbálhatta a játékot, akkor azzal az elite móddal játszhatott? -
Bullitt #267 Halkan súgom meg, hogy a fejlesztők már a Shift 1-et is keményebb szimulátornak akarták, de az EA kivetette abból az elite módot és rengeteg mást. A fejlesztők tudnának, de a kiadót mindet visszafogják pusztán azért, hogy a jövő évben kiadott játékot is vegyék valamiért... -
#266 meglátjuk ;) -
#265 nem marad mert konzolos szar :) -
#264 minden hírt MANAPSÁG a játékpiacról fenntartásokkal érdemes kezelni
egymásra licitálnak, azért, hogy hype-ot keltsenek, aztán a valóságban az vagy igaz lesz, vagy nem
sok manapság a "VAGY NEM", ennek ellenére én bízom az Elite mode-ban (ha lesz)
azt nem szabad elfelejteni, hogy SZIM sosem lesz blockbuster játék
ha lesz SZIM mód, zsír :), ha nem, akkor marad idén a Forza 4
-
Szabi1991 #263 -
#262 hát kíváncsi leszek. menüből nem láttunk még képeket, és szvsz azért lehet szektor idő is azért. ha meg tényleg a GT5 és a FM 3-4 ellen mennek akkor nem tehetik meg, hogy ilyen alap dolgok kimaradjanak, az autó beállításokat is idevéve. Nyilván az EA-nek kurva mindegy, mi ellen mennek, egyszerűen nekik az eladott páldányszám a fontos, viszont a fejlesztők gondolom szeretnék a lehető leginkább a szimulátorok felé terelni a fejlesztést és a programot, hisz a multjukból adódik mit is szeretnek csinálni. Nyilván egyiküket sem nagyon izgatja az, hogy totál arcade fizikát csinálnak, aztán azt eladják szép köntösben, mert hát az ilyen munka nem más, mint grafikus meló igazából. :)
Szerintem a fejlesztők komolyan gondolják a GT5-ös párhuzamot. Miért ne terelhetnék el szim, vagy vezetési szimuláció irányába, ha úgy is hozzák az eladásban évente azt a pár milliót? :)
Ennek ellenére marha mérges leszek ha csalódnom kell. El is küldöm őket a fenébe az tuti... nah mindegy, mák, hogy jön GTR3 és a rf2.
Szerintem amúgy a GTR3 tarolni fog, szvsz nagyon nagyon szép grafikával fog érkezni, nagyon jó játékmenüvel, összetettséggel. Nyilván gőzerővel ezen dolgoznak. Kiváncsi vagyok azt a saját grafikus motort meddig használják, tényleg saját lesz-e, illetve ezután megveszik-e a gmotor3-at.. :) -
#261 Ez a program elsosorban(nagyon valoszinu), nem a tizedekrol es a szazadokrol fog szolni, nem a konstans korok elereserol, es nem is a setup alapos piszkalasarol, hanem egyszeruen az eletbenmaradasrol a palyan, minden eszkozt igenybeveve;) -
#260 hát ha nem lesznek szektor idők, akkor az egyébként lehet vevős játékból, még warezre sem futja tőlem... testreszabható futamokról és igazi GT bajnokságból nem is beszélve. -
#259 ki lehet csúszni -> szim -
High end PC #258 Pfú, kezdek aggódni, hogy legprofibb szimuláció módban is Shif 1-től nem lesz sokkal jobb, videó lehangolóan szar fizikát mutat, remélem márciusban pozitívan csalódok, vevős mindenképp. -.-
-
Bullitt #257 Há, nyilván nem ez az a bizonyos Elite mód. A showkra mindig a legegyszerűbb beállításokat tolják fel, nehogy jancsika rossz élménnyel menjen haza :D -
Mathiasse #256 tetszik a kormány szögforgása (y) -
#255 Ajaj
hát lehet, hogy a fizikája JOBB lesz, mint az Shift1-nek, de ez alapján
SZIM nem lesz az biztos
kb 90-100 km/h-ról csúszik ki 2x és mind2x azonnal megáll, mint a szög korlátpuszi vagy sóderágy csuszi nélkül -
Bullitt #254 -
#253 értem én. :D de ez vakduma. :) jó marketing hárítás.
idén lesz sisak nézet meg minden hóbelebanc, egy idő után az autós játéknál nem lehet tovább élményt fokozni. (pl Shift 1-ben nem volt eső, itt lesz, + éjszakai cucc is), jövőre ezek már nem lesznek újdonságok. amivel lehetne élményt fokozni az egy überjó FFB, és a fizika mégjobbá tétele, de ezek szvsz nem elsődlegesen az EA-nek. a grafika pár éven belül teljesen fotó-realisztikus lesz, így azon sem lehet majd sokat dobni, szóval az EA kidobhatja a nem a számokra megyünk rá PR szöveget :D
-
Bullitt #252 Megmondták, hogy nem a számokra mennek, mint a Gran Turismo, hanem az élményre. -
#251 kiváncsi leszek amúgy a shift milyen utat választ. jó lenne egyre több és jobb pálya, nem pedig évente ugyanazokat, vagy mindig lecserélgetni a régieket egy újabb helyszínre.
pl örülnék neki, ha kétévente jelenne meg a gamma, vagy három, de cserébe a pálya és autószám nőne. így pl két év múlva jöhetne 10 totál új pálya, a régieket meg addig felújítják. aztán megint pár év múlva megint 10-15 új pálya, idővel annyi lenne, hogy csak nah, és mind frankó minőségben ugye. kocsikkal meg ugyanez.
de sajnos nem ez lesz a trend szerintem.
-
#250 jaja, jogos. nem emlékeztem rá. de igen benne van a jobbakban, ezért kellene már végre a horizontálist is jól megcsinálni, mert ami itt és sok más helyen van, az a fizika meghazudtolása. -
#249 úúúúgy híjjjják look-to-apex
a legtöbb említésre méltó autós gammában benne van ;)
és hasznos, meeee
be is szexuálna, ha a valóságban is csak az autó orrával megegyező irányba forogna a fejünk -
Bullitt #248 #236
Erről beszélünk egy ideje :D:D -
#247 jaja. viszont eza jobbra, balra fordulás közbeni fej fordulás már a gtr2-ben (soksok éves) s jól meg volt csinálva.
amit meg kellene csinálni végre, az ez:
Itt majdnem minden úgy megy mint a valóságban. Shiftben meg rFactorban meg minden más szimben a kocsi fixen áll, hozzá igazodik a felszín a horizont. Itt viszont a kocsit nagyon jól nézzétek meg a kanyarokban. felfekszik az ivre, az emelkedőre, és / (<-"igy") áll. (ferdén áll.)
itt még jobban érzékelni.
el nem tudjátok képezelni milyen fantasztikus így vezetni. kiváncsi leszek mikor lesz már ilyen más szimekben is...