37034

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Köszi! Erre gondoltam én is. -
gsg16 #16615 a moderálás bölcs lépés volt.sok felesleges szardobálás lett vele megelőzve. 
-
GPx8 #16614 És még tetézed ezzel a "Szóval, "Reaper" néven fogok találni egy csomó MiG-21 "repteljesítményt"...?".
Szóval, erre volt a válaszom: "Vannak repteljesítmény diagramok, amivel lehet ellenőrizni ezt-azt..."
Mire gondolt a kolléga, hol kéne az adott témában kutakodnom, hogy kellő tisztelettel emelhessem meg a kalapom? :)
(Gondolom, ez nem tartozik az alapműveltséghez).
-
Szó sincs róla. Meg lehet kérdezni. De mivel semmit nem tudsz róla (sem) csak annyit, hogy 35 éves, így javaslom a kellő tiszteletet.
Márpedig a "Hű! Mikor vezettél igazi MiG 21-et?" eléggé hogy is mondjam?.. provokatív ilyen formában.
És még tetézed ezzel a "Szóval, "Reaper" néven fogok találni egy csomó MiG-21 "repteljesítményt"...?".
-
GPx8 #16612 Jó. Értem. -
Elárulok egy megdöbbentő titkot, még a DCS modul készítői sem repültek 21-essel... egyikük sem...
-
Tudod , attól, hogy nem repülnek már x éve ezek a tipusok attól még azok az emberek akik repülték és szerelték őket még nem felejtették el, hogy mi hogyan müködött és a fiatalabb ismerőseiknek ez el tudják mondani vagy akár ök is kipróbálhatják a játékban és elmondják róla a véleményüket.
Ez ilyen egyszerű. -
GPx8 #16609 Szóval, "Reaper" néven fogok találni egy csomó MiG-21 "repteljesítményt"...?
-
Vannak repteljesítmény diagramok, amivel lehet ellenőrizni ezt-azt... -
GPx8 #16607 Miért, nem lehet megkérdezni? 
Lehet, hogy rosszul tudom, de kb. 15 éve nem repülnek itthon a MiG 21 -esek.
Mivel a kolléga 35 éves, ezért kérdeztem. Lehet, hogy külföldi(?) légierőnél repkedett vele? -
Hát.. eléggé :D De majd rájön -
Ludowik #16605 Nem baj van ilyen
-
sakkay #16604 Eléggé rossz helyre
-
Caterpillar #16603 Ez szerintem rossz helyre ment..... 
De majd rájössz. ;) -
Ludowik #16602 :D -
GPx8 #16601 Hű! Mikor vezettél igazi MiG 21-et? -
A 21-es nagyjából jó. -
Igen, valszeg elkerüli valami a figyelmemet. Csak ugye nem akarom hogy multiban röpködve emiatt leálljon a motor amikor a legnagyobb harcban van az ember.
Na majd figyelek és csinálok trekket :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.08.25. 10:41:58 -
Azért volna jó a trekk, mert azon lehetne látni, hogy valami elkerülte-e a figyelmed vagy sem. Ha véletlen hibák nincsenek bekapcsolva, nem hajtod túl, és mindent ugyanúgy csinálsz, akkor erre tényleg nincs ötlet, hogy mi lehet. -
MiG-21 rep.tulajdonságairól milyen visszajelzéseket kaptál? -
Colos, Pogi,
köszi a tippeket majd megnézem. Igazából figyelek h ne hajtsam túl a motort, 3/4 gázon van max, 300 körüli sebességen, épp hogy felszállok, még egy iskolakört sem tudok csinálni és beáll. De tényleg ritkán jön elő. Csak fura h mindent ugyanúgy csinálok és néha beáll.
Arra gondoltam még hogy a véletlenszerű meghibásodás be van kapcsolva, de nincs. -
Nem lehet, hogy összeakad a légcsavar állásszög állító gomb valamivel a controls-ban? Pl.: behúzod az ívelőt, egyúttal letekeredik az állásszög is és ezért nem húz a motor. -
Túl könnyű vezetni, túl nagy szögsebességeket lehet vele elérni és jó pár repülési rezsimben nem úgy viselkedik, ahogy az igazi (kezdve a felszállással). -
Colos1357 #16593 Nem lehet, hogy túlhajtod? Párszor jártam úgy én is, hogy jók voltak a hőmérsékletek, mégis kinyírtam szerencsétlent. Aztán rájöttem, hogy durvulás előtt várni kell vele, míg rendesen bemelegszik, mert szerintem bugos a hőmérő benne
-
mindig én indítom a motort, cold startot csinálok. A leállás csak ritkán jön elő, de nem tudok rájönni mitől van. Eskü csinálok egy tracket ha lesz legközelebb.. -
Colos1357 #16591 Pedig valamiért leáll, csak nem áll be, mint pl. egy túlpörgésnél, azért forog a propeller.
Akkor csinálja ezt, ha a motort is te indítod, vagy akkor, ha a kifutóról meleg motorral indulsz? -
zoltang #16590 -
A me 109-nél előjön néha hogy felszállok, és pár perc múlva leáll a motor. A műszerek szerint minden rendben, a légcsavar forog, de csak alapjáraton, nem reagál a gázadásra. Üzemanyag rendben, hűtő rendben, mw 50 kikapcsolva.
Ötlet vkinek hogy mitől lehet?
Sajnos track nincs, ha lesz legközelebb felveszem.
-
Mi gondok vannak vele? -
Van még mit csinálni vele, mert a FM nem az igazi egyelőre. -
-MiG-15 használóktól kérdezném, hogy hogy sikerült a repcsi?
-A mission editor térképet -az egér görgetőn kívül- lehet még valahogy nagyítani és kicsinyíteni?
-
Egyik sem steames. -
Kár.. :( -
A kérdés csak az, hogy melyik jövőre... -
feca1229 #16582 Akár az is lehetett a gond, azért ne felejtsük el, hogy a DCS -ről beszélünk itt bármimegtörténhet, de tényleg bármi...
Nálam az volt a gond, hogy a modulok egy része gyári lemez volt, volt pár modul a STEAMből és pár a DCS modulból állt, a hiba akkor kezdődött mikor mindent átraktam a DCSbe, és nem minden STEAMes modul látta, olyan volt mintha nem lett volna meg! Akkor Tom tanácsolta, hogy, töltsem le újra a DCS-t és arra rakjam vissza a megvásárolt modulokat, és ez valóban működött! Ami lényeges, hogy a STEAMes cuccot todod aktiválni a DCSben, de a DCS modulokat nem tudod átvinni a STEAMes verzióra! Szerintem pár órát meg ér várni ha nem sikerül megcsinálnod másképp! Addig elmész sörözni vagy dolgozni, vagy este mikor alszol, addig meg frissitgeti magát. -
sakkay #16581 Sajnos valószínűleg neked van igazad, de én vagyok olyan hülye, hogy ha hónapot írnak, mindig elhiszem. -
zoltang #16580 Szerintem jó, ha Karácsonyra meglesz a feles, majd jövőre, valamikor a 2-es. :) -
sakkay #16579 This version will be the much the same as described above for DCS World 2 but will NOT include the ability to use new maps and several of the new map features.
Szóval nem ír részleteket. Reménykedek, habár nem látok rá sok esélyt.
-
sakkay #16578 Egyszer meg akarom nézni a sok rómait-mivel azok a kedvenceim-de ez nem az az év. -
sakkay #16577 Azt láttam, viszont azt is írja, hogy sok dolog már az 1.5-ben is van, de nem teljes a lista.