37033

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ehhez viszont kellene valami gázkaros joy set, ami nem túl drága, de jó ár érték aránya van. Mit ajánlotok? A tesztrepkedésekre egy ezeréves leharcolt Cyborg Evo-t használtam az elmúlt 3-4 évben... -
Na, működik az FC3. Asszem eljött az ideje, hogy megtanulja játszani a DCS-sel, első körben az F-15C-vel. Alacsonyan száguldozás város felett is ment 130 FPS-sel úgy, hogy gyak. maxra van húzva. Bár azért a felbontás váltás a 3D modelleknél és a textúráknál néha azért fura... Nagyon közel vált át lowresre. Ez az utaknál is igaz.
-
Solt #17253 Nincs! :))) -
Colos1357 #17252 Van még némi optimalizálatlanság...
- Az árnyékok kikapcsolásával baromi nagyot csökken a GPU kihasználtság, ennyit nem szabadna.
- Ha a fák távolságát 15000 méterre veszem, akkor 50 FPS van úgy, hogy a GPU csak 90% -on van, és a CPU is alig dolgozik.
- A felhők katasztrofálisak, és volt olyan, hogy kameraváltáskor egyszerűen eltűntek. -
Nincs ilyen ikonod az options mellett?
Érdekes...ez a mod manager.
-
zoltang #17250
A Spitfire még nagyon nincs kész. -
Solt #17249 No nekem ott nincs mod manager, csak az options menü, ahova, ha belépek, akkor onnan sehova tovább, illetve a nevem, ahol ki-be tudok jelentkezni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!reggeli olvasmány A-10_Thunderbolt_II_Units_of_Operation_Enduring_Freedom_2008-14 -
Colos1357 #17247 Azt tudja-e valaki, hogy ha az 1.2 -ben folyamatban van egy kampány, azt hogy tudom átvinni az 1.5 -be, hogy ott folytasam, ahol abbahagytam? A profilomat sikerült átvinni, a logbook.lua -t simán átmásoltam, de nem látja, hogy a kampány már folyamatban van.
Hecker007: Én csak Su-27 -et próbáltam, megy a trim, ffb -vel sincs semmi baj. Sőt, úgy tűnik, hogy javították azt a hibát, hogy ha autopilot esetén elengedem a botot, és az érzékelő elengedi az ffb -t, akkor a gép nem kezd el a saját feje után repülni, mint 1.2 -ben.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2015.10.03. 07:42:31 -
Az ismertetőben írták, hogy a netkódhoz még nem nyúltak hozzá, majd később fejlesztik. -
Hát, a grafika szép és gyors lett, de a netkódon nem sikerült maradandót alkotniuk a srácoknak. Délután felmentem az ACG ww2 szerverre, kb semmi földi cél, csak ww2-es gépek, 17 játékos. Két alkalommal is úgy döglöttem meg hajtóműindítás közben, hogy mellettem egy gép jó 50 métereket úszkált fel-le, majd gondolt egyet és vízszintesen letarolta az egész sort. Az első alkalommal a dcs is leállt. A host meg valami olyasmit írt, hogy szorri a gyakori leállásért, de óránként újra kell indítani a hostot, különben memory leak hiba miatt lefagy az egész. -
Nem tudom mi volt a nyűgje, újra telepítettem a bot driverét és most jó minden.
Köszi a segítséget :) -
így megy ez
-
sakkay #17242 Úgy néz ki, hogy jóval pontatlanabbak lettek a kézifegyverek. NAgyon szép és maxon is nagyon jól fut.
Jelen állás szerint elő fogom rendelni a nevadát...hogy baxa meg
-
Nálam is hiányzott pár modul, amit krisztian005 írt #17193 -ban, az megoldotta.
Csak el kell találni minek nevezik a modult :)
Hecker. Nálam a 109-esen a trimm tengelyre téve úgy működik, mint egy qrva nagy kapcsoló. Középállásban megáll, előre vagy hátra tekerve egyszercsak megindul abba az irányba. Ennek nyilván nem így kellene működnie, áttettem gombokra. Lehet, hogy nálad is ez a gond? -
FFB-s joyyal másnál se megy a trim? Ka50-nel és Su27-tel próbáltam de semmi, egyik gépet se tudom trimmelni, nem hogy az ffb nem tartja úgy a botot meg ahogy kéne, de a játékban se marad úgy. Trimm nélkül hosszabb távon kb repülhetetlenek így ezek a gépek :( -
A modulokat úgy tudod egyszerűen aktiválni hogy a játékban a felső sávon az options mellett rákattintasz a mod managerre, és az automatikusan felpakolja a megvásárolt modulokat. -
priluki #17238 remélem hamar javitják az oculust mert gáz :( probálta itt valaki még rajtam kivül rifttel? -
Nekem nem steames, 7 giga volt a frissítés. Csak az A-10-et próbáltam még ki, de a többi modul is aktívnak tűnik. -
Klusi86 #17236 Ok, nincs mit.
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2015.10.02. 21:24:41 -
sakkay #17235 És igen! KÖSZI! -
sakkay #17234 Ja én csak ezt a dll fileot töltöttem le, amit hiányolt
-
Klusi86 #17233 Csak futtasd az vcredist_x64.exe-t ami letöltöttél, nem kell sehova másolni. Amikor végzett indíthatod a DCS-t
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2015.10.02. 21:20:21 -
sakkay #17232 Na megvan. Hova kell bemásolni? -
Klusi86 #17231 Bocsánat, nem tudom, hogy került oda az előzményeim közül küldtem, de itt a helyes link :)
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2015.10.02. 21:12:53 -
sakkay #17230 S0 valahány mellékes win frissítésem hiányzik lehet az a gond.
Klusi amit linkelté az 32 bites. -
Solt #17229 Én szimplán steam alatt átváltottam a bétára,. frissített kb 2,5 Gigát, kiírja, hogy 1.5, de egy modul sem aktív... :)) -
na ez nagyon érdekes, a beállitásokon nem változtatva csak kiirattam az FPS-t.
Az az érdekes, hogy a kabinban 30-60fps-em van viszont ugy mikrolaggol mintha egyszámjegyű lenne szinte játszhatatlan, ha átváltok külső nézetre akkor stabilan 16-18 fps-em van és sokkal folyamatosabbnak hat az egész nem akad.
Tehát mig kabinban jelentosen ugrál az FPS elég nagy határok között játszhatatlan , mig a másiknál stabil .
1650x1080-as felbontáson 965x4 és 8gb ram társaságában.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.10.02. 21:07:17 -
Klusi86 #17227 jaja, benéztem a ctrl+Enter mást kapcsol :) -
Control+Pause billentyűk. -
Klusi86 #17225 Azt hiszem ctrl+ Enter a játékban, de nem biztos. Viszont steamben is bekapcsolhatod az FPS számlálót és elhelyezheted a képernyő tetszőleges sarkában. -
én steamen frissitettem elsőre indult minden gond nélkül és végre elhagyták az a kilépek belépek a guiba szarakodást most egy menü van csak ahonnan betöltödik minden.
Tényleg valamit jól alkodtak, mert nálam médium beállitással kikapcsolt élsimitások mellett de heatblur és dof bekapcsal folyamatosan megy freeflightba a játék.
Egyenlöre másra még nem volt időm szu25-tel, igaz a kabin nézetben mikrolaggol,de külsó nézetben folyamatos.
azért egy 4850es 1gbos VGA-val nem rosz. az FPS-t hogy lehet kiiratni, akkor tudok pontosabb értékeket is esetleg egy optimálisabb beállitást . -
Klusi86 #17223 Nekem steames és megy. Ugyanúgy nem csinált semmit mint neked. Csak akkor írta mi baja, ha a játék bin könyvtárából indítottam a DCS.exe-t. Az msvcp120.dll hiányzik neki. Azt írja telepítsd újra a programot, de nem kell. Töltsd le ezt, telepítsd fel és kész is.
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2015.10.02. 20:50:22 -
Wikipedia szerint
On April 28, 1961, Georgi Mosolov set the new altitude record at 34,714 m (113,891 ft)
még van mit javitsak :) -
sakkay #17221 Srácok. Van itt olyan aki steamos és megy neki? Nekem openbétán van, de nem indul. Üzenetet sem küld már-csak simán nem történik semmi. -
Milyen config file-okat keressek?
A dcs install és saved games könyvtárokon kívül máshová is rak valamit a dcs?
A drivert megnézem tudom e frissíteni.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.10.02. 20:22:06 -
Szép :D
Lehet hogy lesz majd Space Shuttle vagy Buran modulunk is? :D :D :D Nem is! Szojuz PPK elfogóűrhajó!!!. :D
ppk
-
A légkörbe való visszatéréskor nem olvadt le semmi? -
sakkay #17217 Ja gondoltam. AZt csak a 2.0 tudja. De azért reménykedtem. -
Csak eltünteti az alacsony felbontású textúrákat azzal, hogy elmossa. Ez még mindig szebb...