Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem volt szép.
A konkrét kérdést a tartályokról passzolom. Ha van olyan opció a függesztményeknél akkor lehet, ha nincs akkor nincs.
Refuel rearm úgy működik, controlsban a gép bill beállítás általános részén megadod a billentyűt, amivel aztán leszállás után ahol éppen állsz, előhozod azt a panelt amivel a földi szeméylzet elvégzi az újratöltést. ww2-es gépeknél figyelni kell azokra, hogy a Fókánál alapértelmezésben a géppuskákat csak félig akarja tölteni, ráadásul a lőszerszámlálót kézzel kell visszatekerni oda, ahol a maradék lőszermennyiséget jelzi (anno is manuálisan állították). Csöveseknél nem tudom, hogy van-e ilyen.
www.pumaszallas.hu
lenne egy kérdésem:
nekem kissé kaotikus a dcs quick mission buildere (vagy valami hasonló a neve, ahol gyors küldetést lehetne összedobni)
Nincs erről vmi leírás hogyan működik?
Megszoktam már az il2-ben és a rof-ban hogy be lehet állítani az ellenfél gépeket, üzemanyagot, fegyverösszetartást, bomba késleltetést, mittomén, de itt nem találok ilyesmit. Mondjuk, csak az egyik tartályt akarom teletankolni..lehet ilyet?
Tudtok esetleg egy rövid leírást adni mit hogyan kell?
Még egy kérdés, online van arra vmi gyorsgomb hogy lássam repülés közben melyik oldalon hányan vannak?
Online hogy működik a refuel/rearm? Leszállás után mit kell csinálni pontosan?
Köszi előre is!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.07. 15:38:01
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.07. 14:54:31
Ka-50
shaken, not stirred
Azok a modulok, melyekkel rendelkezik bárki, használhatja a DCS World 2-ben is. Ugyanúgy kell majd telepíteni, mint most, a keretprogramot és a modulokat is, csak új verzió számok lesznek.
Mivel HD7850-es vga-d van nem ártana természetesen frissítened, de a mostnai DCS World nem fog jobban hasítani nagyon.
Amd Omega 14.12.
Én HD7870-ről váltottam vissza Nvidia-ra, mert a gyengébb GTX560Ti kártyámon dupla FPS volt a Radeonhoz képest. Az a helyzet, hogy a Radon HD6870-es vga-n is sokkal jobban futott a DCS Wolrd. Azt hozzáteszem, hogy a HD7800-as sorozat nagyon teljesít mindenhol, csak a DCS nem szereti. Na talán a DCS World 2-ben már nem lesz gond.
Driverből egyébként is mindig a legfrissebbet érdemes használni, de nem tudom, hogy háklis lenne...
www.smart-bus.hu
Dánke!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
HDF 59th VAB szerver fut a Combined Operation v2 mission-al.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ime: http://dcsworld.atw.hu/files/Combined%20operation_V2.miz
Ha lesz Wittman vagy valaki aki tudja adminolni a szervert akkor bizonyára lesz olyan kedves és elindítja Nektek.
Jó repülést.
ha lentebb szétnézel, van ott még mit olvasni <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.01.06. 19:52:28
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Türelem.
Ka-50
de ez sajnos szerb vagy valami asonló nyelven van amit eggyeltalán nem értek.
Cancri. Köszönöm az elismerő szavakat.
Molni. Nem igazán "izzadtam" vele, nekem ez egy olyan agytorna szerűség. Igaz sokszor amikor nekiülök annyira belelendülök, hogy reggel 6-7 kor veszem észre, hogy elfelejtettem aludni. :-) Feszegetem azt, hogy a program mire képes. Igen vannak és voltak is ennél elvetemültebb ötleteim is. A dinamikus hadjáratról meg annyit, hogy csináltam egyet. De csak DCS V2 ben fogom kiadni a kezeim közül. Nagy vonalakban: Anapától Batumiig harc lesz földön, vízen levegőben. Már tesztelgettem. A mostani Dcs is tudná kezelni, de meglepinek szánom a nagy újításra.
www.pumaszallas.hu
SnowFox-lehet akkor remélni közelebbi helipodot?
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.06. 17:13:19
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu