Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baxki Leon!!!!!!!!!!!!!!!<#mf2>
Ez nem volt szép.

VO101Tom
Hali. Az FMB itt ME (mission editor), baloldalt kiválasztod a repülőgép ikont, sima bal klikkel lerakod valahova, jobboldalt megjelenik a beállítások panel. Legfelül nevet adsz neki, ez fog megjelenni a listában, ahonnan a gépeket választod ki. Ott kiválasztod a pontos típust, oldalt, ("AI tudását" beállítod client-re akkor multiban választható gép, vagy player-re a single küldikhez). Lentebb van a beálítás, hogy levegőből vagy reptérről induljon. Ha reptér közelében vagy akkor a letett gépet tudod parkolóhelyekre igazítani. Itt vannak azok a fülek, amikkel újabb beállításokat tudsz előhozni, úgy mint pl skin vagy függesztmények. Itt tudod beállítani pl a ww2-es német gépek fedélzeti rádióját az adott reptér frekvenciájára (freki nem volt állítható repülés közben, csak 4 csatorna között válthattak). És kb ennyi.

A konkrét kérdést a tartályokról passzolom. Ha van olyan opció a függesztményeknél akkor lehet, ha nincs akkor nincs.

Refuel rearm úgy működik, controlsban a gép bill beállítás általános részén megadod a billentyűt, amivel aztán leszállás után ahol éppen állsz, előhozod azt a panelt amivel a földi szeméylzet elvégzi az újratöltést. ww2-es gépeknél figyelni kell azokra, hogy a Fókánál alapértelmezésben a géppuskákat csak félig akarja tölteni, ráadásul a lőszerszámlálót kézzel kell visszatekerni oda, ahol a maradék lőszermennyiséget jelzi (anno is manuálisan állították). Csöveseknél nem tudom, hogy van-e ilyen.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
sziasztok,
lenne egy kérdésem:
nekem kissé kaotikus a dcs quick mission buildere (vagy valami hasonló a neve, ahol gyors küldetést lehetne összedobni)
Nincs erről vmi leírás hogyan működik?
Megszoktam már az il2-ben és a rof-ban hogy be lehet állítani az ellenfél gépeket, üzemanyagot, fegyverösszetartást, bomba késleltetést, mittomén, de itt nem találok ilyesmit. Mondjuk, csak az egyik tartályt akarom teletankolni..lehet ilyet?
Tudtok esetleg egy rövid leírást adni mit hogyan kell?
Még egy kérdés, online van arra vmi gyorsgomb hogy lássam repülés közben melyik oldalon hányan vannak?
Online hogy működik a refuel/rearm? Leszállás után mit kell csinálni pontosan?

Köszi előre is!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.07. 15:38:01

GOOBY, pls

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én Edét írtam. Jön holnap egy kávéra :p :p

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

így van.

Ede
Molnibalage
Mi az az Ede?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Roger.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egyébként valószínűleg felesleges a DCS -t felrakni a 2.0 előtt, mivel úgyis le kell majd szedni újra az egészet.. Gondolom.
Innen tudod letölteni a DCS World-öt(alul van torrent fájl is): DCS World
A-10C modul
<#papakacsint>Hozzád?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.07. 14:54:31

Ka-50

Figyeljetek már oda, Leonpapa Ede-ről írt, nem az EDGE-ről... <#gun>
Molnibalage
Akkor még ma rakjam fel a DCS mostani változatát, hogy annyival is könnyebb legyen az életem? Minden OCI installos? Mi az install menete most? Cirka 2 éve volt fent utoljára.

Valami referencia az infóra?

shaken, not stirred

Természetesen ugyanolyan ingyenes keretprogram lesz, mint a mostani DCS World.
Azok a modulok, melyekkel rendelkezik bárki, használhatja a DCS World 2-ben is. Ugyanúgy kell majd telepíteni, mint most, a keretprogramot és a modulokat is, csak új verzió számok lesznek.

Mivel HD7850-es vga-d van nem ártana természetesen frissítened, de a mostnai DCS World nem fog jobban hasítani nagyon.
Amd Omega 14.12.
Én HD7870-ről váltottam vissza Nvidia-ra, mert a gyengébb GTX560Ti kártyámon dupla FPS volt a Radeonhoz képest. Az a helyzet, hogy a Radon HD6870-es vga-n is sokkal jobban futott a DCS Wolrd. Azt hozzáteszem, hogy a HD7800-as sorozat nagyon teljesít mindenhol, csak a DCS nem szereti. Na talán a DCS World 2-ben már nem lesz gond.
Namost, ezt már kérdezted... A válasz még mindig az, hogy a DCS 2.0 !!elvileg!! simán upgradeli a jelenlegi verziót és ennyi, neked nem lesz dolgod vele, csak a letöltés + configurálás...

Driverből egyébként is mindig a legfrissebbet érdemes használni, de nem tudom, hogy háklis lenne...
Kam... még nincs 04.01. 😄

www.smart-bus.hu

<#ticking><#kerdes>
Molnibalage
Ja, még valami. A DCS mennyire igényli új VGA drivert? Mert én két évest használok bizonyos okok miatt.

Molnibalage
Az Edge? Mennyibe fáj? Már most küldön a pénzt? Vagy a DCS World 2.0 is ingyenes és csak a modulért kell fizetni? Tehát az A-10C-mel fog menni az DCS 2.0?

LeonSilver
Tadammmm... holnap jön az Ede!!!

Borisz80
Ha valakinek meg van a NATOPS F-14A/B Flight Manual -vagy máshonnét tudja-, megtudná mondani hogy az F-14A/B verziónak mekkora a középen lévő kijelzőjének (Vertical Display Indicator) a mérete? Vagy az alatta lévő kijelzőjét (Horizontal Situation Display Indicator).
Dánke!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

i robot
Én csatlakoznék!

Én meg túl korán.<#wink> Most már nem repülök, de akit érdekelnek a szitakötők, mehetnénk egyet az új SnowFox terepen holnap estefelé.

Most olvasom a fejleményeket.

HDF 59th VAB szerver fut a Combined Operation v2 mission-al.
krisztian005
Vogel köszi, ezt nem ismertem, z0ty4 ezt ismerem, de lentebb akadnak érdekesek amiket nem ismertem, köszi mindkettőtöknek.

Bocsi sakkay, későn néztem, 5től voltam 18:30ig Gidával.
Gundark 1 1
Én nem tűntem el 😊 RoF, DCS (A10) STO. Most nem köt valahogy le a falcon. Ennyi csak 😊
Bannoljanak :-) Én személy szerint a tapasztalataimat írom le. Eddig minden hiba amit leírtam nagyon is valós volt. Ez szerintem nem fáj senkinek <#circling>
Nagyon köszi.

csináld csak,majd kibannolnak a fórumról!<#ejnye1>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

20:00-ra ígértem.

Ime: http://dcsworld.atw.hu/files/Combined%20operation_V2.miz

Ha lesz Wittman vagy valaki aki tudja adminolni a szervert akkor bizonyára lesz olyan kedves és elindítja Nektek.

Jó repülést.
z0ty4
Akkor ez is megvan ugye? 😊
ha lentebb szétnézel, van ott még mit olvasni <#nezze>
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.01.06. 19:52:28

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Előtte egy héttel kiadom a map packot hozzá. Külön lesz minden hadjárattal kapcsolatos infó a pack-ban mert a küldetés mérete hatalmas lenne a sok briefing kép miatt.

Türelem.
Vogel
Nagyon köszönöm. <#vigyor>Azt gondolom szerencsések vagyunk, hogy ez a mániád. Igencsak elkezdett érdekelni ez a dinamikus kampány, de úgyis meglátjuk valamikor..remélem.

Cancri55
Köszönöm a linkeket az Atraktor műsorával kapcsolatban, a láda sör átvehető Phuket-en <#hawaii>.

Akkor már tudsz valamit...<#awink>

Ka-50

krisztian005
A karácsonyi akciókor megvettem a Mig 21-et, és most minden érdekel ami a 21-esről szól, nem tudjátok van róla magyar vagy angol nyelvü dokumentumfilm? Kerestem de csak ezt az egyet találtam

de ez sajnos szerb vagy valami asonló nyelven van amit eggyeltalán nem értek.

Sakkay: Este 8 ra kész leszek vele, ígérem. Onnan azon múlik lesz-e aki fellője.

Cancri. Köszönöm az elismerő szavakat.

Molni. Nem igazán "izzadtam" vele, nekem ez egy olyan agytorna szerűség. Igaz sokszor amikor nekiülök annyira belelendülök, hogy reggel 6-7 kor veszem észre, hogy elfelejtettem aludni. :-) Feszegetem azt, hogy a program mire képes. Igen vannak és voltak is ennél elvetemültebb ötleteim is. A dinamikus hadjáratról meg annyit, hogy csináltam egyet. De csak DCS V2 ben fogom kiadni a kezeim közül. Nagy vonalakban: Anapától Batumiig harc lesz földön, vízen levegőben. Már tesztelgettem. A mostani Dcs is tudná kezelni, de meglepinek szánom a nagy újításra.

Azlrt az editor csak MAJDNEM elégít ki igényeket. De már bombázom az ED-t az ötletekkel :-)
Azért nagy reményeket ne fűzz a minőséghez....
VO101Tom
Ezt passzolom. Nem tudom, hogy a keresőbotok mikbe turkálnak bele, egyáltalán mit regisztrál letöltésnek, viszont az is igaz, hogy biztosan nem szedte le mindenki, akinek megvan a fóka. Azt nem gondolom, hogy a 70-ből 60 kamu letöltés lenne.

www.pumaszallas.hu

krisztian005
Innen tudod torrentel letölteni.

Mikor?
SnowFox-lehet akkor remélni közelebbi helipodot?

Molnibalage
A letöltési szám csalóka. Az én tárhelyem sokszor írt ki 0 letöltést arra, amit 10-en szedtek le. Egyes dolgokat meg többen lustaságból többször is leszednek. A MOD-om a BMS4-hez talán, ha 500 letöltést kapott, a hozzá adott manual majdnem 3 ezret.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.06. 17:13:19

VO101Tom
Én arra értem, hogy az online aktív réteg, aki szervereken repked, aki fórumokra írogat, lájkol a facebookon, az a teljes vásárlói rétegnek a kisebbik felét teszi ki. Elég ha megnézed pl, hogy akármelyik szimulátorból, amivel ma Magyarországon a nagy többség játszik, hányan fórumoznak aktívan külföldi fórumokon. Alig páran. Ehhez képest amit csináltam Fw 190 kabin magyarítást, a pumaszállásról a mai napig 70-en töltötték le (csak itt és a puma fórumon osztottam meg a linket, meg asszem Sanyo is a pcpiloton). Te a fórumok alapján gondolnád, hogy ennyi magyarnak megvan a fóka? Én kb 20-ra tippeltem volna, és akkor már jóindulatúan felfelé kerekítek...

www.pumaszallas.hu

Azért így könnyebb ilyesmit ígérni nem?<#nevetes1>

Az ígéret volt irreális, vagy addig szarakodtak amíg így elszálltak a költségek?

www.smart-bus.hu