Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az ATI-val kb. 1 éve szalad tele a zsákom, meg kb. 1 hete. Egy hete feltettem egy újabb drivert. Bár ne tettem volna... Egy normál driver install uninstallra képtelen az a fos, rendszervisszaállítást kellett csinálnom, mert az újjal nem egészen úgy zajott minden, ahogy akartam. Csak fefelé képes magát updatelni, visszafele nem tudtam sehogy sem lépni a driverrel.
Azt meg kb. 1 éve kezdte el - újabb játékoknál jelentkezett, ha feljebb húztam a grafikát - hogy a rendszer nem pörgeti fel a VGA hűtő ventijét amikor kellene. Vagy a hőmérője a szar vagy nem ott mér, ahol kellene. Kb. 55 C fok táján a gép egy pillanat alatt elszáll mikor kb. 30%-on pörög a venti és az istennek sem viszi fel az automata a RPM-et. (55 foknál nekem azt mondták a hardveres guruk, hogy simán működnie kellene. Anno mikor vettem egy erősebb CPU-t és a gyári hűtője szart sem ért, azt 80 fok táján szállt el.) Azóta nekem kell a várható terhelés szerint manuálisan 35-45%-ra beállítani a ventit. Hogy ez a driver vagy maga a vas miatt van nem tudom, de elég nagy blama. Ha egyszer veszek új konfigot akkor az már nem ATI lesz, ha csak nem tud valaki igen meggyőző érveket adni, hogy miért ATI legyen.
Új CPU-nak jó lesz a INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX vagy ennél még jobb kell? A hozzáadott alap hűtővel működni fog? Mert itt is volt már rossz tapasztalatom, lásd fent...
ui. És úgy száll el a VGA, hogy a ház oldala nincs is fent, a gép belső hőmérséklete nem a zárt doboz esetén levő 30-40 fok, hanem a 20-21 fokos szobahőmérséklet.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.12. 14:39:55
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.12. 14:30:43
Ka-50
A DCS-es F-15 pl. itt a videón 8:38-tól. http://youtu.be/oBykxSjnZxc?t=8m38s.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Reaper, 2015.01.12. 14:23:06
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pumaszallas.hu
A másik meg, hogy kb. 500x-ra kérdezed meg ugyanazokat a dolgokat, komolyan mondom fárasztó olvasni már.
Jan-15 én elvileg egy új modul jön (C-101, sajna SFM-el), lehet ez keveredett bele?
(Köszi a választ az F-15re, bár DCS-en belül érdekelt volna....nincs FC 3 am hogy megnézzem)
Felszállás után elnzétem balra és jobbra és a framrate alapján tudtam, hogy hol keressem az ellenséges földi erőket, mikor azok 30+ km távolsgában voltak és a szar LOD kezelés miatt medium grafikán 60-ről 35 alá és egy reccenésre 24 alá esett az FPS egy olyan misszóba, ahol kb. kéttucat egység, ha volt a térképen. Röhej...
Szóval te is visszavehetnél kicsit néha az arcból... Leírtam, hogy ez 2-3+ éve volt. Azóta változhatott, ezt soha nem is tagadtam. Az említett korban számomra egy játszhatatlan bughalom lett volna.
SARCASM OFF
Először a #12248 -as hozzászólásban, majd 2 nappal később a #12375 -ben.
Ha esetleg, akkor itt az official post:
We hope to release DCS World 2 in early 2015. This is not a promise but simply our best estimate given the current development status as of December 2014. We also cannot promise that each feature listed above will make it into the initial release.
Oldalszélnél arra figyelj, hogy a gép orrát ne széllel szembe lépd, hanem ellenkezőleg. Az oldalszél repüléskor, leszálláskor az egész repülőgépet odébb viszi, ezért kell szél ellen korrigálni, felszálláskor viszont a függőleges vezérsíkot akarja inkább eltolni, ami pont széllel szembe forgatná a gépet, ezért ellentétesen léped az orrát. Bár nemtom ez a 25-ösnél mennyire jelentkezik, qrva nehéz gép, ráadásul orrfutós, gondolom ott annyira nem gáz mint kis gépeknél.
www.pumaszallas.hu
Előbb jöjjön ki...
A felszállás megkezdése előtt ívelő lapokat teljesen kitéríted, fékszárny helyzetbe (Shift+F), a futók és a ívelő lapok visszajelzőn(Su-25A sziluett) látható lesz mindkét szárnynál 2-2két csík fog világítani zölden.
Maximális gázadással gyorsítasz ha van oldalszél, akkor a pedállal korrigálod, de óvatosan finom mozdulatokkal, majd 250km/h-nál megemeled az orrát és hagyod hogy a növekvő sebesség hatására(kb 300km/h) elszívódjon a talajtól. 10 méteres magasságban futó behúz, majd a fékszárny visszahúzása eggyel(F billentyűt egyszer megnyomod), így egy csík lesz a visszajelzőn. 400km/h sebességet átlépve az ívelőt is visszahúzhatod(újra F billentyű). Ez az eljárás a teljesen feltankolt, de póttartály és fegyverzet nélküli Su-25T típusnál használatos.
A lényeg, hogy ne cibáld a botot, hogy minél hamarabb elemelkedjen a talajtól, mert a főfutó bánja. Hagyd hogy elszívódjon magától.
Ez nem FPS teszt lesz. Ez funkcionális tesztnek készül ami felderíti azokat a hibákat amiket benne hagytam. Igen szoktam hibázni tekintve, hogy napi 18 órákat szerkesztek. Most eljutottam oda, hogy agyalnom kell 1000-el mert egyszerre 2 reptér támadása lehetséges. Ez eddig nem nehéz. Akkor válik szerkesztés során problémássá a dolog amikor ki kell sorsoltatnom a géppel, hogy melyik reptéren mi legyen. Pl: egyik reptér evakuálni kezd a másik megerősíti a védelmét, vagy a másik reptér evakuáljon és az első erősítsen bele, vagy mindkettőt kezdje kiüríteni a gép, vagy egyiket sem. Ha ez megvan random behívom a védelmi erőket az adott repterekre, majd a behívott egységeknek random adom meg hogyan viselkedjenek. Itt már ugye hibázhatok, egy elírt szám, egy nem odaillő sor vagy egy rossz kattintás is hibát generál. Na ezek miatt vannak a tesztek. Bár 2X ugyanazon dolog kis eséllyel történik így több tesztre is szükség lehet, de a végeredmény sz.tem megéri. Ha ezen a részen túljutok akkor nekem is könnyebb lesz, ez eddig a legnehezebben szerkeszthető küldetésem. De nézzük a jó oldalát. Mire befejezem menni fog a felszállás :-)
Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.12. 11:23:24
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Üdv.
SnowFox
A teszt szerver neve mi vagy mi lesz és mi lesz, jelszó publikus?
Csatlakoznék én is CA-al meg 25T vel.
Ja és igen FC3 at tenném fel de azt irja hogy patch kell worldre, amit nem értek mert World maxig van upgradelve. Mit tudok csinálni hogy tudjam telepiteni FC3at?
Földi csapatok terén próbálom a sok lúd elvét követni az ellenséges oldalon. Mivel a kékek kezdik az inváziót így kezdetben Ők lesznek gyengébbek illetve ez az oldal rendelkezik majd kevesebb erőforrással, de ezt változatos formában kapja majd a földi parancsnok. Értem ezalatt azt, hogy nem csak M1-es tankok állnak majd rendelkezésre hanem Leopard, Challenger II, Leclerc tankok is. légvédelemben is az adott terephez igazítom a dolgot. Hegyvidéki terepen Strela fogja nehezíteni a dolgokat főleg az eldugott kerülőutakon, Sík terepen a közepes hatótáv lesz a mérvadó, de ide-oda be fog csúszni 1-2 meglepetés is.
Csak 1et említek. Tesztrepülés közben, miközben MIG-29-el, kis sebességgel bujkáltam a dombok közt felmérve a légvédelmet leszedett egy MI-28-as gépágyúval..... Pont arra jött. Mivel random a dolog így fingom nem volt róla, hogy ott van Ő is...
lesz meglepi bőven, de az első 1-2 órában amíg nem teljesít a kék oldal addig kicsit lentebb lesz technikai értelemben mint az ellenség. Ezt a hátrányt kell majd ledolgozni a Humán pilótáknak.
De hamarosan megyek TS-re és át tudom adni a jelenlegi verziót tanulmányozásra.
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.11. 20:30:12
Már nálam is megy de a late actiation az nem szólt bele. A 3 perc az tiszta sor egy ideje már így van a DCS-ben. Nyomtam egy javítást a dcs re és jó lett. Viszont a TT még így is szar így azt nem használom.
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.11. 16:54:05
És ahogy írták már előttem is: nagy respect érte.