37034

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Szerintem 3D. De ha nem is, akkor sem értem a meglepődést. Mindig is ez volt. Ezért kérdeztem pár hete a látótáv növelő MOD-ot, amit nem sikerült aktíválni... -
options- depth of field OFF -
@Molni
Jól látom hogy a 3. képeden az épületek 3d-ben neked sincsennek kirajzolva? Csak a textura van.
Többiek.
Akkor jönne a következő kérdés, hogy akkor nálam is normális hogy csak akkora távról rajzolódnak ki a 3d objectek ultra látótáv mellett? Mert én távolabbi kirajzolódásra emlékszek régebbről.
Másnál se működnek a MiG-29-nél a visszajelző tabló lámpái?
-
A háttér táj homályt hogyan lehet kikapcsolni?
-
gsg16 #17292 köszönöm
-
knix15 #17291 \bin -
Tényleg brutál! -
gsg16 #17289 freetrack használatához,a headtracker.dll file-t hová kell másolni a játék könyvtárban? -
knix15 #17288 Saitek X52 pro eladó, "nagyobbra" váltás miatt. Ha valakit érdekel, írjon rám.
Csere érdekelhet rudder pedálra
az emailre hamarabb tudok reagálni: [email protected]
lentebb vki keresett joyt, vegyük fel a kapcsolatot. -
Még csak most fogom kipróbálni,de A-10C-t akartam,tehát akkor belülről installál -
A régi modulok egyik sem megy, csak a beépített module managerrel megy a dolog tudtommal. Ráklikkelsz és lehúzza ami megvan. Az 1.2 szedd csak le, semmi szükség már rá. -
Pl. az A-10C-t hogyan kell installálni az 1.5-re? -
A modulok installálásárol kell valamit tudni? Csak meg kell adni a BETA helyét? -
sakkay #17283 
-
Köszi Balázs! -
Mert ez kell hozzá. Csak basztak ezt előre közölni, a játékos meg sakkoza ki maga... -
-
Telepítettem az 1.5 Beta-t, indítanám és ezt látom
Tud valaki segíteni?
-
sakkay #17278 A flat terrain shadow az micsoda amúgy? Mármint sok értelme nincsen ha vele együtt meg nincs a gépeknek árnyéka?!
Amúgy nagyon megdobta a sebesség és magasságérzetet helivel az 1.5. Rendesen érezni a magasságot!!! Brutál lehet oculussal! Peti megy? -
Pro-t szerintem ne vegyél, gondok voltak vele, bár van aki arra esküszik. Én 15-ért vettem használtan a simát 100 évvel ezelőtt. -
Colos1357 #17276 Az AF -nek mindig ilyen hatása van, ha a játék támogatja. Az 1.2 -nél nem működött, viszont a régi FC 2 -n driverből rá lehetett kényszeríteni. Teljesítménycsökkenés azért nincs, mert ez a beállítás a grafikus kártya memóriáját terheli meg, és egy ideje ezen már nem spórolnak. Én utoljára az 512 GB -os 9600GT -n vettem észre, ha 16x -ra állítottam. -
Csináltam egy napfelketés felszállást. Valami eszméletlen, ahogy város szinten látszanak a megnyúlt árnyékok.
Az X52 és X52 pro között megkkora eltérés van? Azt sem értem, hogy miért szálltak el ilyen pofátlanul az árak. Anno 25k táján vettem, most meg majdnem 50k a sima...? Mivan...?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.03. 16:37:25 -
Az. Saját vetett árnyéka van, de én sem vágom, hogy a talajon miért nincs. Közben rájüttem, hogy az kő kikapcsolni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.03. 16:23:02 -
Akkor a flat terrain shadow lehet bekapcsolva, azért nincs nálad árnyéka a repülőnek. -
High beállításon van. A táj meg ultrán és a fa árnyék is be van lőve. A fa távolság 10 km felett.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.03. 15:49:10 -
Solt #17271 Ez a lényege: LINK -
Az árnyék ki van kapcsolva nálad vagy a flat shadow van bekapcsolva? -
Caterpillar #17269 Már a Lock On-nál is csinált ilyet.... -
Azt csak azért teszem fel, hogy lássam mit hoz. A x16 úgy tűnik, hogy működik. Viszont mi ez a marhaság? Mióta van ilyen hatása az AF-nek...? Az emelkedős képen 130 FPS volt úgy, hogy majdnem minden maxon van. Sakcok, az ED-től szokatlan minőség. A töltés is olyan gyors, hogy csak nézek.
Ki az aki penge F-15-tel? Tanítgathatna majd.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.03. 15:46:46 -
Caterpillar #17267 Valamint a texturamod ezen nem fog javítani, ez egyértelműen driver / beállítás probléma.... Mi a driver verziószáma? -
Solt #17266 A driverben legyen minden default beállításon, és a játékban állítsd be 16X-re az Anisotropic Filtering-t. Ha így sem jó, akkor részemről passz. -
Na állítottam ezt-azt, megnézem a 3.0. textúramoddal. Fingers crossed. -
Akkor az app control szart sem ér?
Mert itten azt mondják, hogy legyen minden app control... -
Solt #17263 Balázsnál konkrétan szerintem nullán van, nálad sem az igazi... Egyébként nyugodtan tedd 16X-ra, szinte semmi sebességvesztéssel nem jár, a látvány meg egészen más. -
Radeonom van, minden alkalmazásvezéreltre van állítva.
Solt: nálam csak 4x-es anizo van beállítva. -
Milyen külső VGA beállítást használsz? Mert mivel fullon van minden... -
Solt #17260 Ez anizotróp szűrés gond. Vagy a játékban nincs 16X-re állítva, vagy a driverben van elpiszkálva... -
Nem hinném. A slider nekem is receg, de nem használom. Havernak a rudder, vagyis a tekergetős rész receg. Viszont vagy 8 éve megvan és fasza vele repkedni.
A képhez meg:
Nálam ilyen és nincs minden maxon. A DOF bekapcsolva maradt.
Egyébként basszák meg, annyival jobban fut a cucc, hogy kénytelen leszek megint beüzemelni a joyt :)
Utoljára szerkesztette: macleody, 2015.10.03. 14:31:58 -
Solt #17258 Ikonom továbbra sincs, de nem is ez volt a gond. A múltkor 1440p-ben teszteltem, és a frissítés után ez kavart be. Töröltem az options.lua fájlt, kreált magának újat indításnál, és így már múkodj! :) -
Az X52-vel nagyon negatív tapasztalatom van. Az első amit vettem konkrétan hibás volt. A második 2 évet sem bírt és tönkrement, és a gázkaron levő slider lényegében használhatatlan volt, mert stabil pozíciót nem tudott levenni róla a gép, mindig ricegett. Azóta fejlődtek?