Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ez nem vicc, mert rossz felszállással könnyen tönkre lehet vágni a főfutókat...
z0ty4
juj ha a felszállást kell gyakorolni akkor van baj <#wilting>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Szu-25T? Juj... Akkor gyakorolnom kell még a felszállást is. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Taktikai értelemben nem, de gyors tranziens üzemmódban vagy nagyjavítás előtti szarul beszabályozottan igen, de akkor sem erősen. Köze nincs a 29-es füstöléshez, alig párszáz méterről látható.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

F-15C füstöl-e 100% gázon?
Indítsd el a world-öt és a jobb alsó sarokban találsz egy számot. Azt írd meg és akkor tudni fogom mi a gáz. A másik, hogy Steam-es vagy ED-s a world ami Neked van. CA ból korlátozott lesz a hely lévén Coop mission, és ezen korlátozott helyekre már vannak jelöltjeim, de 25T ből lesz hat darab. A tesztet majd ide fogom kiírni. Holnap este már közelebb leszek a végéhez akkor tudok biztosat mondani a dátumról, esetleg a szerverről, mert erről még egyeztetnem kell a VMH59 tagjaival. Tudod nem saját a szerver, hanem a VMH59 tulajdona amit rendszeresen a rendelkezésemre bocsájtanak amit ezúton is köszönök Nekik!

Üdv.
SnowFox
hooah
SnowFox

A teszt szerver neve mi vagy mi lesz és mi lesz, jelszó publikus?
Csatlakoznék én is CA-al meg 25T vel.
Ja és igen FC3 at tenném fel de azt irja hogy patch kell worldre, amit nem értek mert World maxig van upgradelve. Mit tudok csinálni hogy tudjam telepiteni FC3at?

pár nap kell még. Ha van DCS WORLD keretprogid akkor bejössz, beülsz egy SU-25T-be és repkedhetsz, vagy nézelődhetsz. Teszt alatt lesz benne külső nézet. Spectatort nem tervezek bele.
Molnibalage
Mikor lesz ez az izé? Teljesen noob is becsatlakozhat? Lesz benne "spectator" slot?

Repülőgépek tekintetében az ellenséges oldalon jön MIG-29S, SU-27, SU-33. SU-34, SU-25T és TM, illetve egyéb gépek is beeshetnek. Ezen kívül Harci helikopterek lesznek vegyes feladatkörben, de az majd a csapásmérők dolga lesz.

Földi csapatok terén próbálom a sok lúd elvét követni az ellenséges oldalon. Mivel a kékek kezdik az inváziót így kezdetben Ők lesznek gyengébbek illetve ez az oldal rendelkezik majd kevesebb erőforrással, de ezt változatos formában kapja majd a földi parancsnok. Értem ezalatt azt, hogy nem csak M1-es tankok állnak majd rendelkezésre hanem Leopard, Challenger II, Leclerc tankok is. légvédelemben is az adott terephez igazítom a dolgot. Hegyvidéki terepen Strela fogja nehezíteni a dolgokat főleg az eldugott kerülőutakon, Sík terepen a közepes hatótáv lesz a mérvadó, de ide-oda be fog csúszni 1-2 meglepetés is.
Csak 1et említek. Tesztrepülés közben, miközben MIG-29-el, kis sebességgel bujkáltam a dombok közt felmérve a légvédelmet leszedett egy MI-28-as gépágyúval..... Pont arra jött. Mivel random a dolog így fingom nem volt róla, hogy ott van Ő is...

lesz meglepi bőven, de az első 1-2 órában amíg nem teljesít a kék oldal addig kicsit lentebb lesz technikai értelemben mint az ellenség. Ezt a hátrányt kell majd ledolgozni a Humán pilótáknak.

De hamarosan megyek TS-re és át tudom adni a jelenlegi verziót tanulmányozásra.
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.11. 20:30:12
A két koalíció között miszerint raktad össze az egységeket, értem ezalatt az erő és technikai egyensúlyt?
Thx az infót.

Már nálam is megy de a late actiation az nem szólt bele. A 3 perc az tiszta sor egy ideje már így van a DCS-ben. Nyomtam egy javítást a dcs re és jó lett. Viszont a TT még így is szar így azt nem használom.
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.11. 16:54:05
Megnéztem a tüzérséget "BLUE" oldalon, mükszik, CSAK kikapcsoltam a "late activationt" , a célzási idejük majdnem 3 perc!!!!!
macleody
Kár, régebben működött ez a fícsör.
Alig várjuk 😊
És ahogy írták már előttem is: nagy respect érte.
Igen Jeleztem.
GaBika6
Ezek és ehhez hasonlók jelezve vannak a csodálatos fejlesztőinknek? Mit csodálatos hisz ők félistenek... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Van egy olyan triggered actions menüpont ahol ki és be tudok pakolni egy bizonyos egységet a helikopterbe. Ehhez meg tudom adni milyen közel kell lennie a helinek a csapathoz stb... Hála az ED áldásos munkájának ez az opció NEM működik, használata esetén kifagy a szerver. Így a régi megoldást használom. Odamész a megadott pontra leszállsz, kapod a visszajelzést a sikeres bepakolásról majd elviszed a megadott pontra, ott leszállsz és vársz a visszajelzésre, a transport kipakolásáról. Kb. ennyi

Ami még nem működik az a tüzérség. Nem hajlandóak tüzet nyitni sem fire at point sem közvetlen rálátás esetén.
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

i robot
A csapatmozgatás az hogyan történik a Mi-8 al?

:-)

Most akartam felmelegedés várható az időjárásban akciót tartani és 8-ért adni de megnéztem az előrejelzést..... Ebből nem lesz akció :-)

Igen lesz Public de csak 2-3 nap múlva. Sok még a dolog vele mert amit most csinálok az tartalmazza többek közt...

- A Mission Coop vonalon lesz játszható,

- Repülhető típusok: A-10C, F-15C, MIG-29A, MIG-29S, SU-25A, SU-25T, SU-27, MI-8, KA-50 és Combined Arms
- Az AI légvédelem az adott légtérsértések függvényében illetve random szerű Radar használata, bizonyos AA egységek helyváltoztatása
- Random megjelenő vagy nem jelenő ellenséges ellencsapások, Humán bázisok elleni támadások és a Humán bázisok felszámolására indított kísérletek AI részről (nem egyszer eltereléssel)
- Random Reptérkiürítések vagy védelmi tevékenység fokozása AI részről ha a hadműveleti helyzet kedvezőtlenebb számára.
- Csapásmérőknek változó feladatok CAS feladatok saját CA egységek számára, tüzérségi ütegek likvidálása, ellenséges csapatösszevonások megakadályozása, konvojok felkutatása, megsemmisítése, Utánpótlási bázisok felkutatása, kiiktatása, helikopter vadászat
- vadászoknak légtérbiztosítás, Őrjárat fenntartása, helikopterek, csapásmérők kísérése, ellentámadás esetén a légifölény kivívása, fenntartása, Sead vadászat.
- Helikopterek (MI-8) Csapatok mozgatása, támogatása, ellátójárművek felkutatása, megsemmisítése, puha célok támadása, saját csapatok kimentése, felderítés.
- Helikopterek (KA-50) Parancsnoki központok felderítése és likvidálása, páncélosvadászat városi környezetben, csapásmérők támogatása.
- CA Földi csapatok irányítása, JTAC, Repterek elfoglalása, Dedikált harci helikopterek irányítása, Légi egységek segítése, utánpótlás menedzselése.

Ezen kívül minden reptér elfoglalható lesz. Bizonyos repterek elfoglalása esetén a bázis arra a reptérre áthelyezhetővé válik így a harci gépek közelebb kerülnek a frontvonalhoz. Ezzel párhuzamosan, ha a CA egységek túl messze kerülnek (lemaradnak) a frontvonaltól akkor a CA parancsnok új egységeket kap majd légi szállítás útján a hadszíntérre.

Mint írtam még sok munka van vele. De ha nem ütközök nagyobb dologba akkor napok kérdése és tesztelhetünk egy jót közösen.

Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.11. 12:49:49
Na ja.

A kérdés az, EDe mennyire küldené rá a GRU -t... <#falbav>
LeonSilver
Mondjuk megérdemelné.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
20$ 😄

Persze, gondolom. SnowFoxot kérdezd.

Hú ez szuper! 😊 Publik lesz majd? <#lookaround>
<#eljen>Bármikor..

Mindez persze semmit sem érne a teszterek segítsége nélkül! Köszönöm a mai segítséget órákat spóroltál nekem. Thx
Na gyerekek lehet készülni a minyó küldetésekre, igen fasza lesz, ha Snowfox elkészül vele.

Melyik címen forgalmaztok?

csak forgószárnyas kell?
Pc pilot?

Akkor irány valami TS mert hamarosan kellene...
Azért a Hind még ma is , hogy nyomja!

PhantomAss
<#eljen>

GOOBY, pls

Hasra kell húzni a botot a farokfutó rögzítéséhez.
Ez a videó, atya ég!!!! <#wow1><#szeret>

Истребитель Су-30СМ и Соколы России // Su-30 and Russian Falcons

Érdemes a csatornán szétnézni van még másik két kapcsolódó videó...
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2015.01.10. 20:11:16
Lehet majd egy kicsit meg kell szakítanom, de vagyok..ha ma kellene.

Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.01.10. 20:07:35

Kellene egy MI-8 pilóta tesztelni 1-2 dolgot. A teszt offline fog történni ezért TS szükséges hozzá. Jelentkezéseket ide.

Üdv.
SnowFox
A pónin hol van a farokfutó rögzítés? Már ha van. Sehol nem találom.
Évértékelő.Lesz tenderkiírás, csak a cikkíró ekkor még nem tudhatta. 178 milliárdból remélem sikerül jól dönteni a HM-nek.

LeonSilver
Miért ne tudná?
"fogy" a serial, de attól még vidáman lehet használni két gépen a cuccot. Multizni egyszerre csak az egyikkel lehet. Ennyi.

macleody
Nem akarom az ördögöt a falra firkálni, de szerintem nem tudod két gépen használni.
Sikerült, a freetrack működik . Itt ott elvettem a grafból, már nem röcög. Köszönöm a segitséget<#worship>
repvez
abban tudtok segiteni, ha egy modult 2 gépen is szeretnénk futtatni annak van valami korlátozásai? Mert addig nem akarom megcsinálni nehogy valami gond adódjon.
Amit megnéztem az serialhoz generált egy hardwerkulcsot és ezután kapnám az aktiváló kódot. csak nem tudom, hogy ezt hány gépre tehetem meg és, hogy egyszere is használhatom e igy akár multiban is?

A minyó modult akarom használni laptopon és az asztali gépen is ?(nem steames)
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.01.10. 14:04:21
A RAM az kevés valóban. Megoldás. Víz minőségét vedd lejjebb. (mindenhol víz van, csak a földtől nem látszik) Az aljnövényzetet szintén lentebb veheted és az elmosódást is kikapcsolhatod (ez utóbbi annyit nem dob a játékon) Ezen kívül a TSSAA is kiiktatható.

Ha ez után is akad akkor +2-4 GB ram. Az EDGE úgyis éhes lesz...

Üdv.
SnowFox
sure
Ha a 4GB nem a video RAM, akkor az a kevés, ennyi mellett folyamatosan swappolni (=lapozófájlhoz nyúlni) kell a Windowsnak, ami még SSD használata esetén is egy-két másodperces akadásokban nyilvánul meg. Azt most hirtelen nem tudom megmondani biztosan, melyik opcióval lehetne ezen segíteni, talán az aljnövényzet kikapcsolásával meg a látótávolság lejjebb vételével?

Isten nem bottal, hanem VMware.

A HeadTracker.dll (11Kb!!!) a Bin könyvtárba legyen bemásolva. Más nem kell.
Üdv. akadós a dcs, mindent fullra raktam. A gépem i5 gtx570 4gb ram, mi a kevés? Vagy a grafikából mit vegyek le? Ja és a freetrack még mindig nem jó 😞 Üdv