Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hooah
Igazán jó ötlet a ts kurzus vasárnap.
De ha egy röpke küldit összeraknál esetleg egy txt ben pár infóval.
Most csak a vehicle transzportálásban, a helikopterből az összes egység ki tudjon szállni ne csak egy, meg egyazon egység re-spawnolása ami érdekel.

Üdv.

Mivel ez a hetem nagyon húzós (napi 12-16 óra meló) így csak vasárnap tudok a rendelkezésedre állni. Valami ts-en összefuthatunk, vagy összerakok egy mintaküldit, és azt meg tudod nézni, hogy is működik (feltéve, ha nem "javították"😉

Üdv.
SnowFox
sure
Ha be volt aktiválva a Very/Ultra/Extreme high visibility, nézd meg az Options-ben, hogy nem vált-e "üressé" a mező, ha igen, manuálisan válaszd ki a neked megfelelőt.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Szia. Meg volt, de szerintem az se olyan mint volt. Szólni kéne Edének, hogy most már ne javítsa tovább.
Indi!

Rakd vissza a modot és jó lesz megint, akár a DCS World\backup mappából is mehet.
Üdv.Nekem mega-giga randa lett a táj az aktuális " javítás " után. A grafikai beállítás nem változott. Másnak is ilyen? Üdv. Ja, és a messa folyton besül 😞
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2015.04.16. 20:02:03
Töszi!!

2Pete
Aktiválás előtt, a DCS World\Mods\DCS_World_Ga-Bika_MODpack\Bazar\World\Shapes mappából törölni kell a MI-8MT.lods nevű fájlt.

Jó lett :-)

Köszi, ráfekszem a témára, majd reflektálok, hogy mit választottam... 😊

www.smart-bus.hu

Nem kell nagyobb felbontás egyáltalán, így ugyanaz a kártya is jó, bár élsimítást talán többet kíván. Már próbáltam. Ott mindent látsz amit kell.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.04.15. 16:18:02

😊)

Ahhoz már nagyobb felbontás kéne, meg még erősebb VGA... marad a 27" 1080p... kezdek kíváncsi lenni! 😊

www.smart-bus.hu

hooah
Na jó, gyorsan ide snowfoxot mert....
Próbálgatom a transzportálást, de 5 katona beszáll és csak egy kis, már mindent csináltam mégsem jó.
A járműveknél meg azt írja, hogy "All task will deleted."

Über király <#eljen>
Nekem 1 ms-os samsungom van és nagyon szeretem. Tn paneles ugyan de semmi zavaró szín vagy kontraszt eltérést nem tapasztalok a széleken. Legalábbis sokan tartanak ilyesmitől. Persze gondolom panel függő is a doldog
32" még állatabb <#nezze>
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.04.15. 16:03:06

hooah
Nincs, csak RPG 😄

molnibalage83
ATGM-es gyalogság van? Képesek effektíven harcolni a harckocsik vagy IFV ellen?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

A hogyant nemtom' de snownak az egyik küldetését teszteltem vele, és ott valami olyasmi volt, hogy kiraktam helivel egy kis csapatot, akik felrobbantottak egy radarállomást. Én addig arrébb mentem, egy falu mögé. Jött két pszh, meg 2 teherautó, és azok hoztak ellen gyalogságot, azokat kellett kinyírni. De arra emlékszem, hogy sok nehézségbe került belőni neki ezt, sok apró galiba volt. Pl nem szálltak ki a srácok, meg ilyesmi.

hooah
Ugyan úgy szerkesztem meg mint ha helibe szállnának be, de még is csak futkosnak a jármű körül mint a mérgezett egerek.

hooah
Járművek is? Az összes vagy csak a teherautók? Meg hát hogyan is mert nekem mindig hibát irkál kifelé.

<#alien>A Gabi modnál-csak a minyó-bármire száll le, elsüllyed a föld alá, és amikor eléri a vizet...felrobban! Amúgy ezen kívül nincsen vele gond<#nevetes1>

molnibalage83
Aha, új oldalnézet van. Akkor csekkolatom a szimultor történelmes írásomat, hogy a linkek vajnos jók-e még...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Pecs jött ki.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Szilárd talajra kell leszállni... remélem segítettem! <#gonosz1>

www.smart-bus.hu

Járművek is tudnak.

Gabika, vagy aki tudja.. Mit is kell csinálni, hogy a Gabi moddal ne merüljön el a minyó?

Igen. Snow küldetéseiben gyakran vittem, vagy hoztam egységeket.

Hecker007
F16 bugra volt megoldás a hivatalos fórumon, de meg nem mondom mi volt a neve a topiknak.

hooah
Én elérem. Igaz, hogy megváltozott, lehet az átállás miatt volt.

molnibalage83
Ok, köszi.

A DCS honlap ne érhető el, csak nem valami nagy dolog készül?

hooah
A helik tudnak, nem nehéz összerakni, van fent tubeon mission editoros tutorial embark/disembarkra, de járművek nem tudnak, legalábbis nállam nem 😄

Uraim!

Használ valaki 27"-s monitort 1080p-s felbontással? Ha igen, akkor mi a véleménye róla?

www.smart-bus.hu

Reaper
Nem gondolnám, hogy ez a "rendkívül fontos" hiba (egy ezer éves modellen) határozná meg a DCS vonal jövőjét..😊 A Szu-17 meg majd akkor kap új skint, amikor jön az új modell. Szépen lassan minden gép kap új modellt, szóval nem gondolnám, hogy pont az maradna ki. Gyanítom ezért nem foglalkoznak az F-16 bugjával sem...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

hrundibaksi
Nem tudom, de a CA-val JTAC-ot kipróbálnám multiban!
molnibalage83
Lehet, hogy buta kérdés, de a helik vagy repcsik képesek csapatokat szállítani a DCS World-ben vagy a CA-val?

Hecker007
Ez egész addig igaz amíg nem használsz TFAR-t, AGM-et és hasonló finomságokat, a jobb controll+balwin kombót elég nehéz "vakon" elérni, vagy az alt+p, ctrl+p és még sorolhatnám a különböző kombókat.

molnibalage83
Némi keresés után. Ez egy 1+ éves bug és azóta sincs javítva, mikor még a lua fájlokat is feltöltötte valaki. Ilyenkor rendül meg a hitem abban, hogy hova tart a széria...

Basszus, ne írjatok ilyeneket, mert mindjárt berendelek egyet... 😄

www.smart-bus.hu

molnibalage83
Másnál is ezt csinálja az F-16C?

A Szu-17/22 skinjét nem újították meg? Elég kopottas mai szemmel a minősége.

Pénzért nem veszek direkt erre progit, lévén csak pár napokra kérem el. De így is annyi embert felhívok amennyit csak tudok, és majd szétröhögöm az agyamat a reakciókon. 2 nap alatt 6 ember volt itt teszternek<#vigyor>. Én nem vagyok szédülős, és pl. állva csinálom a hullámvasút tesztet. Tegnap volt egy srác, a két perces körből az utolsó egy percig végig fogni kellett. De nem kicsit. Majdnem beleugrott a monitorba, meg egy izom hátast is elnyomott. Csak azt sajnálom, hogy nem videóztam. Ezekbe a reakciókban-ami ennyire durva-kicsit kételkedtem<#eplus2> de igaz.

Borisz80
OFF
Arma 3 menürendszerű. Egérrel mindent elérsz. A WASD + pozíció váltás billentyűit meg szerintem bármelyik nem kezdő FPS játékos csukott szemmel is eléri.
Már ha lenne oculus támogatása az arma 3 -nak.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
OFF
Oculus: Alien Isolation-ban a Nostromo küldetésnél kemény klausztrofóbiát kaptam mikor Dallas-al mentem a szellőzőrendszerben, és csak a lángszóró lángjával lehetett világítani, az idegen meg ott mászkált, Lambert meg a pánikkeltő hangjával informált hogy merre kell menni a rendszerben, meg hogy hol van az idegen. Nagyon kemény!!! Az is hogy ha elbújsz valami mögé akkor a legkisebb résen is ki tudsz kukucskálni, hála az oculusnak.
Bár vannak az A:I-ben olyan dolgok amik nem lettek oculusra optimalizálva. pl szkafanderben a nézet...

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Hecker007
Én egy arma3-ra lennék kíváncsi, hogy az milyen ezzel a búvárszemüveggel. Illetve hogy ott hogy oldja majd meg a játékos a billentyűk nyomkodását.

VO101Tom
Amnesia? Alien Isolation? <#alien> <#violent>

www.pumaszallas.hu

Ezt most próbáltam meg. Kurva jó volt, mondjuk nem szartam be úgy mint ezek a nyomik-bár lehet előny , hogy imádom a horrort-de a szőr az állt a karomon 3 perc után maaarha jó !

VO101Tom
<#eljen> Tuti, hogy alapfelszereltség lesz a hardcore szimeseknek pár éven belül, olyan mint a trackIR (és társai) vagy egy jó HOTAS.

www.pumaszallas.hu

Én nem tudom hova írtam előbb<#lama>, de akkor csak röviden. Itt van nálam egy dk 2. Repültem vele a dcs-t immár másodszor. Akkora élmény mint az állat! Simán lekövettem egy teherautót helivel , oldalról egy méter magasságban épp rotortávban! Percekig!Csak néha előre néztem nem e jön valaki szembe<#alien>. Alig kell műszereket nézni annyira érzi az ember. Ha kijavítják a felbontást, mindenki ilyet fog itt használni-még Laca is...és ez tuti!<#vigyor>

@Caterpillar: Cseten láttam délután, hogy linkeltetek GTA V tesztet... EZ hitelesebb forrás. 😉

www.smart-bus.hu

hrundibaksi
sure
Hát nem... még hamarabb előjött, mint máskor <#gun>

sure
Nnnnnah, új NVidia Geforce driver. Kíváncsi vagyok, javul-e a mem leak helyzet. Bár nem tudom, a rendszer vagy a VGA memória adja-e be a kulcsot, de 16 giga system RAM-mal rendelkezők is panaszkodtak rá (lehet, nekik is "csak" 2 gigás VGA-juk volt).