Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE a DCS és föleg a BMS alatt már nincs igy, mert mindegyik még abban a korban készült amikor még nemhogy a DX12-t,de még a DX11 et sem tudták mi fán terem.
A BMS meg még attól is szenved, hogy nincs teljes rálátása az egész játéknak és igy a modositás is nehezebb.
DE a DCS:w2 már talán teljes DX11 alatt iródott és nem csak egyes részei, igy a portolás DX12-re is könyebb lehet rá.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ha Nvidia lefizet mindenkit megint akkor ugy fogják megoldani a játékokat, hogy az ő rendszerükön legyen jobb, hiába lenne az ATI jobb.
Minden évben elmondják hogy az AMD mekkora király, na majd most megváltják a világot, de ez eddig mindíg elmaradt.
Én azt mondom hogy hiszem ha látom. Lehet hogy a dx 12 sem lesz akkora durranás AMD vonalon mint ahogy beállítják.
De most komolyan: kb azt látom hogy mindenki tűkön ülve várja az új AMD szériát, mert az olyan jó lesz hogy 20e ft-ért olyan kártyát vehetsz majd hogy lenyom két nvidia titan-t is fél kézzel. Majd most megmutatják. Én egy kicsit szkeptikus vagyok, de ne legyen igazam.
Hiába jók az ötleteik ha a megvalósítás nem annyira. Pedig jó lenne ha előrukkolnának valamivel ami le tudja nyomni az nvidia árait.
(bocs, nem offolni akarok, csak az én véleményem)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.04. 15:17:00
GOOBY, pls
ÉS ha a linkelt videot megnézed az alapján nem olyan nagy dolog áttirni a DX11et DX12-re. a videon lévő játékot 2 ember 6 hét alatt átirta.
Ebben reménykedek még, hogy ezt EDE is meg fogja lépni és a BIS az ARMA vonalnál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
MultiVGA dx12 alatt
Ez is az AMD-t helyezi elönybe azon belül is az APU-kat intelben nem tudom mennyire elterjedtek a CPU-ba épitett VGA-k, és mint régebben irtam egy 7850es ATI is udja azt a DX12 ből amit még egy Geforce Titán sem.
Bár erről majd csak később tudjuk meg, hogy mennyit jelentenek látvány vagy sebesség terén a különböző Tier szintek,de időállóság és költség szempontjából nem elhanyagolható, hogy nem kell emiatt fejleszteni később az ATI kártyát, hogy támogassa a magasabb Tier szintet.
gondolom nem nagyon voltál vele megelégedve ugye?
3gb vram miatt aggódom kicsit amúgy, az ereje viszont bőven elég nekem fhd-ra
(apropó, te nagyon vágod a témát: mennyire lesz jó a 780 dx 12-re? van erről vmi infód?
Csak azért kérdem mert a következő 2-3 évben nem szeretnék kártyát váltani)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.04. 14:53:19
GOOBY, pls
szal csk annyit akartam, hogy 90k-ért volt witcher 3 kuponnal, evga, vadi új
törölték a megrendelésem mert azt mondták nem tudják beszerezni
most persze 120-ért lehet kapni...de annyit nem ér
max 90k-t adok érte
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.04. 14:50:09
GOOBY, pls
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy még mielőtt a fórumban visszaolvasgattam volna, majdnem vettem egy gépet AMD procival és ATI kártyával. Jókor kerültem ide és kezdtem el olvasgatni, az utolsó pillanatban. :) Ezért is kérem most a tanácsotokat.
www.smart-bus.hu
Szerk ravensoul-nak ment volna.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.05.04. 14:08:11
shaken, not stirred
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
én is videokártyát szeretnék venni, a kiszemeltem egy gtx 970 volt. Sajnos törölték a megrendelésem mert nem tudják beszerezni, ezért most megint nézegetek.
A 960 szerintem már most sem túl erős kártya, a 970 pedig baromi drága, 100k körül adják, annyit nem ér.
Most 780 3gb-os kártyán is gondolkodom.
Hosszabb távra mindenképp a 970-est venném, dx 12 és 4gb vram miatt
GOOBY, pls
Új számítógépet rakok össze, főként szimulátorokra (FSX, DCS World, Rise of Flight), nagyjából meg is van a konfig, így néz ki:
i5-4440 proci
B85M-D3H alaplap
2x4GB Kingston memória
1 TB WD winyó (később talán veszek egy 120GB-os SSD-t, egyelőre a tárhelyre van nagyobb szükségem)
+ ház, táp, DVD-író
Videokártyán gondolkozok erősen, hogy melyik is legyen, ebben kérném a tanácsotokat. A fő cél, hogy ez a gép is kihúzza kb 5-6 évig lehetőleg mindenféle csere és újítás nélkül. Természetesen nvidia karik között nézelődtem eddig. Visszaolvastam rengeteg posztot és úgy látom, a DCS-nek szüksége van 4GB VRAM-ra. Régi kártyákat alapból nem nézegetem, inkább a 9-es szériában gondolkozom. A 4GB-os GTX960-ról vagy a 970-ről mit gondoltok? Használ valamelyikőtök ilyet? (Bár bevallom, kicsit drágának találom mindkettőt, de a 2GB-os 960-as meg kevésnek tűnik a szimekhez.)
Segítségeteket és építő jellegű hozzászólásaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Tud valaki segíteni? A problémám a következő: Vannak moduljaim a STEAMen és a WORLDben is. Azt tudom, hogy a STEAMen lévő modulokat fel lehet rakni a WORLDbe, én elkezdtem átpalolni tehát, hogy egy helyen legyenek, és csak annyi dolgom volt, hogy a STEAMen lévő moduloknál a kis pipát kivettem mielőtt inditottama játékot aztán a átléptem a WORLDbe és ott a modul manegernél pedig feldobta az inónstallást, installáltam és rendben is volt minden. A gond csak most jön, a MIG-21, FC3, F-15C -nél viszont nem dobta fel az insatallását a WORLD, hanem vásárlom vagy letöltöm, én letöltöttem és mikor lejött akkor mikor kérte, hogy hova tegye akkor kijelöltem neki a D meghajtómban lévő WORLD és akkor megállt és az irrta, hogy installájam vagy updateljem valamilyen verzio számú DCS WORLDöt, volt már valakinek ilyen gondja?
DCS FC3 Flight manual 212-213 oldal.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.05.02. 22:05:12
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.05.02. 19:03:55
Ja és ha villog és minden hogyan cikáznak a fényei akkor az egyik kezed a katapult karon legyen :P
Sziasztok. A piros nyíl jelölte műszerről tud valaki magyar ismertetőt? Én nem találok Exkluzív precíziós technológia: HEART¿ HALLEFFECT PONTOS technológia!
• 3D (Hall Effect) mágneses érzékelők található! - ez valami újítás?
A vezeték nélkülit én sem szeretem, még egérben sem, kidobtam vagy kettőt már....
A Joynál is késhet meg kihagyhat?
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2015.05.02. 18:18:13
Isten áldja a pogányokat!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.05.02. 15:29:19
Saitek Cyborg F.L.Y 5 vagy Saitek Avi8R-01 esetleg ez Logitech freedom 2.4 cordless Egyenlőre ezek jöhetnek számításba, a jelenlegi BUX_IndeXem miatt :-)

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.05.02. 12:14:35
www.pumaszallas.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ED Fórumon nem látom, hogy téma lenne ilyen ok nélküli leállás.
Esetleg, ha felvennéd és yt-ra feltolnád, akkor hátha látunk valamit, ami okozhatja ezt...
www.pumaszallas.hu