Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ED Fórumon nem látom, hogy téma lenne ilyen ok nélküli leállás.
Esetleg, ha felvennéd és yt-ra feltolnád, akkor hátha látunk valamit, ami okozhatja ezt...
www.pumaszallas.hu
amiről most beszélek az viszont nem ilyen, simán megy a motor csak kihagy, köhög, nem veszi fel a fordulatot és nincs üza nyomás
olyan mintha elfelejtenék valamit bekapcsolni vagy beállítani, nem tudom igazából mi lehet 😄
GOOBY, pls
A Béna.
A gázkar előtt/alatt egy kétállású kapcsoló.
A Béna.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a földön semmi probléma, bemelegítem, de ahogy pár métert repülök elkezd dadogni mintha nem kapna elég üzemanyagot, és leáll.
A pumpa be van kapcsolva rendesen, de az üzemanyagnyomás is hirtelen leesik nullára, nem értem ahogy miért.
GOOBY, pls
Changelog of 1.2.16.38601
"Too high power with MW50 fixed."
Megvan mindegyik kiadott ww2-es típus, de nem mértem emelkedő képességet. A mesza csak nemrég lett egyáltalán légi harcra alkalmas, kiadáskor nagyon könnyen tört a szárnya. ED fórumon talán vannak már ilyen tesztek.
www.pumaszallas.hu
Kíváncsi lennék még, hogy akinek megvan a DCS: Bf 109 K-4 Kurfürst, esetleg nem mérte-e le annak az emelkedési idejét?
Mind emelkedő és harci-teljesítménynél (2600 f./p.), mind vészteljesítménynél MW50-el, p.l. ~50-4000m, 6000m, 8000m magasságokig?
Kíváncsi lennék, mennyire közelítik a valós adatokat ED-ék... <#zavart1>#zavart1>
ekkora pofátlanságot nem tudnék elképzelni még a 777-ről sem, nemhogy edéről
jó persze a másik oldalon ott van hogy ruszkik, nekik még azt sem lehet elhinni amit kérdeznek.
GOOBY, pls
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.04.30. 22:05:53
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
DCS World 2
Each day we are making more progress in moving DCS World 2. Since the previous newsletter, the team has made great progress on AI landing logic, an all-new multiplayer interface that includes such features as Favorites and Filters, new smoke effects, improvements to the lighting and shadows, replaced the general ground texture with a higher resolution one, increased new terrain graphics performance, the ability to load and work with different maps in the Mission Editor, improvements to the Graphical User Interface (GUI), dedicated server, and a new protection system.
We are burning the midnight oil and we will release an alpha of Nevada Test and Training Range map once we feel it is ready. Before we can do so though, there are still several items that need to be addressed. These will also include: completing the new multiplayer interface, performance optimization, various unified .exe issues, remaining crashes, and some night lighting issues.
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2015.04.30. 14:55:40
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
kb 80-90%hajtómű teljesítményig(felszálláskor)semmi gond, de ha 100%-on nyomom a gurulás kezdetétől, 15-20 sec múlva kigyullad valamelyik hajtómű. Ez nem csak kampányban van, hanem editorba is. Teljesen megpakolt gép, felszállás készen a kifutón. Lehet, hogy a legújabb patch? Én ilyet nem tapasztaltam eddig.<#fejvakaras>#fejvakaras> Visszanéztem videón is lassítva,egyszerűen csak kigyullad, semmi csel.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Anschiesscheibe.jpg Normál monitoron ezt nem lehet megoldani másképp, ezért kell oldalra hajolgatni a 109-esben.
www.pumaszallas.hu
Az gondolom mindenkinek feltűnt, hogy a német II. vh-s gépeknél a revi, a célzóberendezés el van tolva jobbra. Ezt eddig mindenki tudomásul vette, de senki nem tudta az okát, és a szimulátorok (Il-2, CloD, DCS) nem is igazán tudták kezelni. Tom mondta, hogy az egyik német srác derítette ki, hogy a revi pontosan a két szem közötti átlagos távolság FELÉVEL van eltolva balra. Tehát a jobb elé tették be, direkt úgy, hogy ne fókuszáljon rá a pilóta, amikor lő. Na most ezt 2D-s monitoron nem is lehet pontosan visszaadni. Én pedig annyit tennék még hozzá, hogy egyszer a koreai háborúról láttam valahol, hogy amcsi kutatók azt derítették ki, hogy az F-86-os pilóták legnagyobb akadálya a távoli kontaktok észlelésekor a túl közelre való fókuszálás volt.
A perifériás látást pont a mozgás érzékelésre fejlesztette az evolúció, a túlélés érdekében. A csapok és pálcikák elhelyezkedése sem véletlenszerű(éjszakai látásban +szerep is van). De-és ez a lényeg-pont a harcnál egy iszonyatos fontos dolog az, hogy a perifériás látásnál azonnal észleled ha mozgás van. Legyen az légi, vagy közelharc. Azt nem is említem, hogy a komolyabb katonai belügyi egységeknél kötelező a kétszemes célzás. Az ok egyszerű..a perifériás látás megtartása.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.04.28. 17:42:03
www.pumaszallas.hu
De légy szíves ne keverd a dolgokat. Én nem a 4k-ról beszéltem, hanem a látószögről. Teljesen mindegy, hogy pixel, vagy szekérderék méretű dologról van szó, 180 fokos FoV-val másfélszer annyi esélyed van kiszúrni, mint 120-assal. És akkor még nem beszéltem egy bonyolult harci helyzetről, több baráti és ellenséges géppel körülötted.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.28. 13:19:11
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.28. 12:56:46