Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt egy példa:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
keyCommands = {
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN1'}}, down = iCommandPlanePickleOn, up = iCommandPlanePickleOff, name = _('Weapon Release'), category = _('Weapons')},
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN2'}}, down = iCommandPlaneChangeLock, up = iCommandPlaneChangeLockUp, name = _('Target Lock'), category = _('Sensors')},
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN3'}}, down = iCommandViewTransposeModeOn, up = iCommandViewTransposeModeOff, name = _('Camera transpose mode (press and hold)'), category = _('View Cockpit')},
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN4'}}, down = iCommandPlaneZoomOut, name = _('Display Zoom Out'), category = _('Sensors')},
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN5'}}, down = iCommandPlaneZoomIn, name = _('Display Zoom In'), category = _('Sensors')},
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN6'}}, down = iCommand_ExplorationStart, name = _('Enable visual recon mode'), category = _('View Cockpit')},
},
axisCommands = {
-- mouse axes
{combos = {{key = 'MOUSE_X'}}, action = iCommandPlaneViewHorizontal, name = _('Camera Horizontal View')},
{combos = {{key = 'MOUSE_Y'}}, action = iCommandPlaneViewVertical, name = _('Camera Vertical View')},
{combos = {{key = 'MOUSE_Z'}}, action = iCommandPlaneZoomView, name = _('Camera Zoom View')},
{action = iCommandPlaneSelecterHorizontal, name = _('TDC Slew Horizontal (mouse)')},
{action = iCommandPlaneSelecterVertical , name = _('TDC Slew Vertical (mouse)')},
},
}
Aki más funciókat akar hozzáadni az a keyboard\default.lua fájljából kiszedheti a szükséges parancsokat.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.04.05. 12:26:09
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.04.05. 12:17:05
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Mondok egy nemrég történtet.Azaz 2 őt. Tolatóradar Kínából barátomnak. Az egyik komponense nem volt tökéletes. Írtam nekik. 2 hét múlva itt volt a másik sűrű elnézések közepette. És nem kellett visszaküldani az elsőt!!! bár végül is nagy baja nem volt.
2. Telefon. Cimbim elqrta. Írtunk.Küldték a másikat, ,minden ugyan úgy ahogy előtte.
De egy raklap dolgot tudnék sorolni,ezek a cégek ,emberek ebből élnek,nekik nem az a buli ha kibaxnak veled,hanem ha elégedett vagy és újra rendelsz tőlük.
De te csak menjél itthon a fogyasztó védelemhez én meg ahhoz kívánok sok sikert neked.
Viszont én nem is ezt kérdeztem.Hanem ,hogy te honnan rendelsz olyat amit itthon nem kapsz meg?
Gondolom sehonnan ,mert a biztonság a fő szempontod😊
Én megértelek,de nem vagyunk egyformák,van aki mer (és nyer) van aki meg retteg mindentől ,és biztonsági játékos.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.04.05. 10:18:12
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én ezen nem vitázom😊 Mindenki azt használ ,meg onnan vesz ahonnan akar dolgokat,én a legteljesebb nyugalommal rendelek pl az USA ból akár egy TR -t is (garanciám onnan is van) ,pont ugyan olyan mint amit Beci kollega is mondott,lévén ez a Magyar cég is pont ugyan onnan rendeli 😊)) és a garanciát is pont annyit ad azaz pont ugyan azt adja amit neki adnak😊)))
Mindamellett nem értem ,hogy jött ide a te tökéletesen működő freetrack megoldásod ami 4-5 ezerbe került.<#conf>#conf> <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy talán van 1-2 magyar számítás technikával foglalkozó kereskedő cég hazánkban ahonnan én merek dolgokat venni,itthon nagyobb szerintem a reckír ,főleg garancia ügyben.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.04.05. 03:09:58
Ráadásul Beci43 rámutatott arra miért is jó ha haza bolton keresztül veszed az ilyen cuccot, mert hiába vennéd meg olcsóbban az csak addig lenne olcsóbb amíg normálisan működik. Azt mert kizártnak tartom hogy a feléért vagy hardmadáért is be lehetne szerválni, mert egy ilyen tételnél esetleg azt mondanám olcsóbbnak.
Ka-50
Az egy dolog, hogy némelyik online meg offline szolgáltató genyó, és úgy tűnik, nem érdeke, hogy egy esetleges hibás készülék korrekt garanciális ügyintézésével megtartsa az embert, mint későbbi potenciális vevőt, hiszen a hibás termék (jó esetben) nem a bolt hibája, de a köcsög ügyintézés igen, s az biztos, hogy az a tag onnan soha semmit se fog többé venni, ahol szarakodtak vele gariztatás esetén.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Hidd el itthon te nem veszel sehol,ha meg beszerzik akkor ugyan onnan ahonnan akárki be tudja szerezni ergo tök mindegy te rendeled e meg vagy ők,max olcsóbban jössz ki.
http://www.naturalpoint.com/trackir/
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.04.04. 16:53:14
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.04.04. 16:37:03
Nos ha neked kéne egy TR 5 új természetesen,akkor te mit fogsz csinálni?
Komolyan érdekel a dolog,mert lehet tudsz alternatívákat és tanulni sosem késő nekem sem.)
A szülőkönyvtár az meg az, ami egy szinttel az aktuális előtt van. Amibe a cd.. paranccsal mész vissza (ha a dos parancsok még mennek ennyire) <#alien>#alien> Azt minek hívnád?
www.pumaszallas.hu
"...A kép úgy kapcsolódik a tízes számhoz, hogy a kamera pont tíz napig volt kint a Művészetek Palotája előtt egy lámpaoszlopra kihelyezve. Az eszköz a camera obscura továbbfejlesztett változata, benne egy fényérzékeny fotópapírral. A kamera testén egy apró lyuk van, azon szűrődik be a fény, és ez hagy nyomot a fotópapíron, amelyet digitálisan beszkennelnek, és utólagosan feldolgozzák. Így készül el a végső kép..."
A képen tehát a MÜPA felett 10 nap alatt elhaladó nap útja látható. A hiány a felhős időt jelenti.
A verseny egyik része a közönség szavazás, a kérésem pedig az lenne, hogy ha valakinek megtetszik a kép esetleg, akkor lájkolhatná az alább megadott linken.
A like-ot az alábbi linken lehet leadni :
https://www.facebook.com/MupaBudapest/photos/a.10152741277436129.1073741860.62406706128/10152741279416129/?type=3&theater
A kép így néz ki :
Köszönettel.
Ráadásul az olcsóbb változatát (Cobra M5) egy cseh webshopban az elérhető 5 csillagból 4,6-ot kapott, 61 felhasználó értékelése alapján.
Biztos azért mert nem minőségi cucc 😄
Itt
Errefelé kaphatóak:
VKB Europe shop Cobra M5 (48 Euro)
Cseh webshop, itt drágább valamivel
Másik cseh webshop
www.smart-bus.hu
Végül is azt kaptad vissza, amit visszaküldtél nekik?
El nem tudom képzelni, hogy egy ilyen cég, hogy lehet életképes... az életben nem találkoztam olyannal, hogy egy cég ennyire leszarja a vásárlóját, és több mint egy évig üljön pénzen, terméken úgy, hogy még a megkeresésekre sem reagál!
EZEKTŐL a szarháziaktól ne vegyetek semmilyen hardvert, mert, ha garanciális nyűg van, akkor kezdődik a tortúra!
Más forrásból úgy néz ki intéztem magamnak másikat, úgyhogy valószínűleg lesz egy eladó TrackIR + TrackClip Pro...
www.smart-bus.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
www.smart-bus.hu
<#alien>#alien>Én azért elvagyok parasztszinten, de ezt még nem hallottam! Írj még pár ilyet Tom, maaarhára tetszik!
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.04.03. 22:58:11
Jah és itt tényleg az a probléma úgy vélem, hogy a mappáRA kell másolni és nem a mappáBA! <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.04.03. 22:49:29
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Menj be a DCS World\DCS World mappába. Kell benne látnod egyetlen Mods mappát, meg a jsgme-s fájlokat (négyet).
Kijelölöd az összeset
Kivágod (Ctrl X)
Egy szinttel feljebb mész
Ott beilleszted (Ctrl V)
www.pumaszallas.hu