36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Nem csak a csúcs kategória létezik... teljes paletta megújul elvileg! :)
  • LeonSilver
    Kössz srácok. Még egy "kis" idő, mire realizálódik az elképzelésem.
    A fő prioritás amúgy is a warthog, de az is lesz egy-két hónap, mire meg tudom szerezni. vagy három... állam bácsi malmai kurva lassan őrölnek, hogy rohaggggyyyyyon meg.

Solt, drága cimborám. Az új kártyák megint 200k körül lesznek gondolom, én meg annyit NEM akarok elbaszni rá :D
    Ha 1920*1080-as felbontásnál nincs probléma, akkor minden rendben.
  • wolfhgb
    Koszi, en is hasonlora tippeltem! :)
  • Solt
    Semmi hátrányod nem származik ebből... ez talán majd az új HBM2-s memóriáknál számíthat valamit. :)
  • wolfhgb
    Ha mar a videokariknal tartunk, tudja valaki, h mennyire gaz, ha egy hd 7990 et ami leirasa szerint pcie 3.0 foglalatba szant kartya, 2.0 lapban hajtunk? Minden progi kihasznalja a kartya mindket magjanak max teljesitmenyet, persze dcs nem! :) de ezt mondjuk nem annak tudnam be! Ugye a 2.0 500mb/s a 3.0 pedig mar 1000mb/s sebessegu foglalat, de ezt a 7990 nem hiszem h ki tudna hasznalni, mivel igy is maxon megy. Valaki vagja ezt a kerdest?
  • PhantomAss
    A cicergés szerintem a táptól is függ. Nekem egy elég jó moduláris tápom van és sosem cicergett a kártya, még 1000+ fps számnál sem. Direkt levettem a ház oldalát is, ráengedtem játékokat ahol a menüben sok az fps, de meg se mukkant. Amúgy ahogy Solt is írja ez nem annyira kártyafüggő, sok más kártyát is érint.
    Én is azt mondom hogy ha nagyon sürgős akkor vegyél az aprón egyet használtan, de 100k fölött ne adj ki érte.
    Amúgy a memória gond sosem jelentkezett.
  • Solt
    A cicereg, zizeg sajnos egyre több VGA esetében előfordul, de jellemzően csak extrém magas FPS szám (300+) esetében jön elő... minket ez nem érint, úgyis fixáljuk 60-ra. A memória kezelés 1080p esetén szerintem nem bajos... elég sok szűrőt kell ahhoz aktiválni, hogy kifuss 1080p-n a 3,5GB-ból, és ez is jellemzően inkább újabb játékok esetén lehet érvényes.

Ha használtan kifogsz egy garanciás darabot 85K körül akkor érdemes elgondolkozni rajta, de újat már nem érdemes venni belőle szerintem, mert idén mindkét gyártónak jönnek az új architektúrás kártyái jóval kisebb csíkszélességen, így érdemesebb azokra pályázni ha hosszabb távra tervezel.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.01. 13:18:13
  • molnibalage83
    Éppen ez érdekelt. Akkor DCS kezdőként nem lógok ki onnan. Falcon PvP-t soha nem repültem....
  • LeonSilver
    Emeljünk fel egy helikoptert
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.03.01. 12:56:33
  • wolfhgb
    Kozben talaltam egy kepet, a ka 50 nel kulon 2 kar a gazkar, a markolat fix.
  • wolfhgb
    Eredetileg a ka 50 nel is a kollektiv kar markolatanak forgatasaval szabajozzak a fordulatot?
  • wolfhgb
    Mondjuk ujjonan ez is kerult vagy 150 be! :) de van is vele munka es tudasban is ugyesebb mint a 90000 es vacak.
  • wolfhgb
    Na ez mar inkabb er 80 ezrest! :)
  • LeonSilver
    Úúúúúú, azért ez! És "csak" 241€ volt az ára.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.03.01. 11:22:55
  • wolfhgb
    Mar jon a kovetkezo joy, amibol keszul az uj darab.
  • LeonSilver
    Majd nekem is lesz egy :) csak néhány változtatást kérek majd. Aztán meglássssuk, hogy megoldható e.
  • wolfhgb
    Egyenlore nincs akadalya! :) leven A10 nel vicces lenne! :) privatban kuldok kontaktot majd.
  • whiteskull
    Akkor ha még nem nőtt túlságosan a szívedhez, vinném. :)
  • wolfhgb
    Ja, egy 20 as ert viheto, amig nem no tulsagosan a szivemhez.
  • wolfhgb
    A forgo resznel kapott egy csavarral allithato erossegu csuszogyurut.
  • whiteskull
    Egész kellemesen néz ki. Hogyan oldottad meg, hogy ott maradjon a kar, ahol elengedted?
  • LeonSilver
    Olvasgattam kicsit és sokan panaszkodnak egyrészt arra, hogy cicereg, zizeg vagy mi a rák.
    Valamint problémák vannak a memóriakezelésével.
    A 4 GB-ból csak 3.5-et használ, és ha a maradék 500 megába is tölt valamit, akkor lelassul a hóbelevanc.

Az nvidia megmagyarázza meg azt javasolják, hogy vegye lejjebb az ember a graf beállításokat (a lónak a faszát).
    Szóval ezek miatt vacillálok.
  • PhantomAss
    Én fél éve használok egyet, semmi problémám vele.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.03.01. 08:07:31
  • wolfhgb
    Ez analog poti Solt, de ha jo minosegut hasznal belole az ember, akkor nincs veluk semmi gond.
  • LeonSilver
    Srácok. Használ valaki GTX970-et? Nem biztos, de lehet új VGA karit vennék záros határidőn belül, de kicsit megrettentem ettől a cucctól.
    Problémák vannak vele.. Solt?
  • wolfhgb
    És meg is született a nem 90000ft-os collectiv kar a forgoszárnyasokhoz, tulzás nélkül állítom, h többet tud mint az ötletadó, a maga 3 axisával és 12 gombjával! :) csavarható markolattal a gázra és egy 270 fokos teljes tartományban dolgozo potival a jobb kéz hüvejkujjánál.

kép 1
    kép 2
    kép 3
  • Borisz80
    Fogalmam sincs. Multis videóban láttam hogy használják. Én még nem próbáltam a plugint.
    Ezért is kérdeztem hogy van e valakinek tapasztalata vele..
  • VO101Tom
    És ez mennyire jó a gyakorlatban? Csak mert Falcon alatt azóta nincs egyetlen fagyás sem játék közben sem menübe kilépés közben, mióta hanyagoljuk az IVC-t...
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.02.28. 20:34:00
  • Borisz80
    Visszakerestem.
    #18762 hsz-ben van a link.
  • Borisz80
    Egy korábbi hsz-emben említettem, van egy progi DCS-hez ami megoldaná a rádiózás problémáját. Csatornák, frekik stb... Kb olyan mint Falconban az IVC.
  • Cancri55
    Metodus, legteret uralsz, kiatakaritod CAS al az ellenseges farpot, varost, repteret, helikkel a kiatkaritott teruletkre telepitesz, foglalsz zaros hataridon belul.
  • Cancri55
    Tom osszefoglalta a lenyeget, azert volt egy-ketto alkalom, nem tobb, amikor egesz normalis volt a kommunikacio. Sajnos amig nincs megoldva a radiozas a dcs berkein belul, addig ez lesz, mivel a ts-en lustak beallitani a wisper-t, es tele van az eter meg a maganeletukkel is. Nagy negativum, hogy masfel-2 ora elteltevel irdatlanul laggol minden player, ez a resze nagyon gajjra vagja a hadjaratot es az elvezetet. a kampanyt viszont nagyon jol osszehegesztettek, le a kalappal elottuk! A dcs meg gyerekcipoben van a felhasznaloi tarsadalommal egyutt, remelhetoleg kiforrja majd magat.... valamikor a tavoli jovoben.
  • VO101Tom
    Én nem repültem ezen, de asszem Merlin (vagy Cancri?) kipróbálta. Azt mondta, hogy Falcon hadjáratokhoz képest sokkal nagyobb a fejetlenség, mindkét oldalon repülhet minden tipus, nincs igazán kommunikáció az oldalon repülők közt, egy nagy dogfight katyvasz az egész. A falconos pvp kampányok jobbak.
  • molnibalage83
    Igen ez, köszi. Repült már itt valaki? Nehéz? Befogadóak? Mi a metódus?
  • wolfhgb
    Na en sem voltam epp tervezomernok a videotonban ifju koromban, csak van amit meg tudok csinalni es van amit nem! :) most a szetkapott joy throttle potiat is felfabrikaltam a markolatra, az se menjen mar a levesbe a kollektiv karnal, csak azert, mert a joy alapjara volt szerelve, igy lesz rajta egy 270 fokos poti is, amivel aztan piszkosul erzekenyen lehet allitani majd barmit. :) ha belegondolunk abba, hogy a joy gazpotijakent 90 fokon teljesitett, most pedig szinte teljes korbefordulassal tudja ugyan azt, igy akarmit uberelhet.
  • Papa01 #19222
    Közben megtaláltam: "c" . :)
  • repvez
    mondom ,az elektromossághoz nem sokat konyitok, csak azt hogy leobodnar panelhoz ezt a tipust ajánlja és ezt használják mint lineáris potméter.
    a lényeg,hogy a neodium mágnes észak dél polusa jól legyen beállitva a szenzorhoz képest
  • Papa01 #19220
    Sziasztok!

A TGP-t lehet valahogyan gyorsan center-ezni? Köszi a válaszokat! :)
  • VO101Tom
    Operation Blue Flag?

http://opblueflag-buddyspike.rhcloud.com/
  • wolfhgb
    Nem is 0 at v 5 v ot ir, hanem valami 0.23v ot lelol a leiras a jel labon! :) mondjuk ezt tartottam erdekes informacionak egy valtozo jelet ado eszkoznel!