36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #19657 Na igen, csak nem unios normakhoz igazitott also szerelekkel! :) -
Solt #19656 :D
Amilyen zsibbadtak a keletiek ilyen téren, simán eltudom képzelni, hogy lesznek ilyen kiegészítők dögivel! :)) -
wolfhgb #19655 Szinte latom a jovot, mikor az utszeli elsorolja a tarifakat, a lista vegen a rift, 1500 ert! :) -
Solt #19654 Ez is élő! :D -
wolfhgb #19653 :) Ezt meg megoldom eloben! :) -
Solt #19652 -
wolfhgb #19651 Na igen. Ezért sem adnék mondjuk ennyit, mikor tele van a piac 20$ os foglalatokkal, talán a felhasznált műanyagban különbözhetnek! :) -
Solt #19650 Augusztusnál előbb biztos nem lesz... :) -
wolfhgb #19649 Ez mar kaphato nalunk, a rift is johetne mar!
-
#19648 Videó: szétszedték a Facebook VR-szemüvegét
Könnyű és nagyon kényelmes – ez volt az iFixit csapatának legelső véleménye, amikor felpróbálták az immár Facebook-tulajdonú Oculus Rift CV1 szemüveget.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.04.03. 16:07:32 -
sakkay #19647 Igen, az ai viselkedés lehet gond a pilóta\lövész esetében. De akkor sem értem a 2 éves néma csöndet. A hind amúgy logikusabb is lett volna eleve, egy csomó dolog a minyóra épül, régi gép és hát mégis csak oroszok ugye..ezért nem értettem a Cobrát. Aztán arra gondoltam, hogy Ed megszerezte az amiktól a kellő anyagot. És erre jött a 2 éves csend-mindezt úgy, hogy nem mondták vissza...tipikus orosz viselkedés. Ráadásul a tervezett gépek-repülők is-multis. Nem ártana már színt vallani. Egy kurva nagy mákjuk van:nincsen konkurencia. -
#19646 Heli modellezése, 3D, FM, vagy más technikai rész nem lehet gond, elég régóta van már heli a DCS-ben. Én három dologra tippelek, multicrew, AI vagy engedélyek. A multicrew, elég új, repülőknél már működik, lehet, hogy heliknél ez még problémás. Vagy várnak, hogy kiforrja magát, és az egyszerűbb műszerezettségű gépek mellett jöjjenek elő a gyerekbetegségek. Az is lehet, hogy a netkód nem alkalmas még arra, hogy a bonyolultabb avionikát, CEM-et átküldje a két munkahely között akadás nélkül, hiba nélkül. Az Alba a néhány analóg műszerével ezen a téren nem túl bonyolult... Probléma lehet az AI is, hogy hogyan adsz neki parancsokat, vagy mennyi munkát tud átvenni, ami az ő munkahelyéhez kell, ne neked kelljen lövészként még vezetni is. Ha ő vezet, akkor honnan fogja tudni, hogy mit kell csinálnia? Vagy lövészként tud-e automatikusan döntést hozni, vagy neked kell pilótaként célozni is? Ez nagyon nem egyszerű. És azt sem tudjuk, hogy kinek mire van engedélye, mihez van forrásanyag. Azt, hogy "mindent lehet róluk tudni" túlzásnak érzem, és pl még egy Cobra pilots manualt vagy service manualt nem láttam pdf-ben a neten (ami persze nem jelenti azt, hogy nincs is). És az sem biztos, hogy a mostani politikai helyzetben az amerikaiak szívesen adnának moszkvai cégnek bármilyen infót a fegyverrendszereik belvilágáról, működéséről. Belsimtek Fehérorosz cég, ED meg orosz, ebben a nagy szankciózásban nem csodálkoznék azon, ha megvontak volna minden engedélyt, ezért áll a Cobra project. Ki tudja?
Az ED fórumán egyébként arról is pletykálnak, hogy azért állt meg a Kobra, mert a Hind jön előbb. Vagy bevárja egyik a másikat és kiadják párban. De ez csak pletyka, sem ED-től sem Belsimtektől hivatalosan senki nem mond semmit (jó orosz szokás szerint).
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.04.03. 13:26:32 -
sakkay #19645 A hind annyira adja magát, hogy rendesen felbaxom az agyamat azon, hogy nincs még. A cobra a másik. Mindent lehet tudni mindkettőről, a multi c. meg hagyjuk, mert már most egy csomó gép olyan, mégis megcsinálták...igény is van rá. Igazából rejtély számomra. A gazella meg azért lett mert egy civil kezdeményezésnek indult, csak befogadták. Mindenesetre jelent valamit, hogy a bellsim kb. 1 évvel ezelőtt jelentette be a cobrát-KÉSZRE! Nemtom'....Tom??lehet ennyivel nehezebb helit szimulálni? Talán. -
#19644 A Hind tényleg nem lenne rossz! :) -
KukacMarci #19643 Az F-14 speciel két fős személyzettel is repülhető lesz a tervek szerint, illetve lesz hozzá "mesterséges RIO" is.
https://www.facebook.com/leathernecksim/photos/a.1590858094470196.1073741828.1586481878241151/1714757045413633/?type=3
Ez nyilván kivitelezhető lenne egy helinél is. -
#19642 A Hind elkészítése lenne a legegyszerűbb (szerintem), mivel a Minyó mint alap már megvan.
Arról tuti hogy van egy tonna infó.
Nem is értem miért nem csinálták még meg. -
#19641 Gondolom, nincs elég infó ezekről a típusokról.. A másik dologban igazad van, úgy lenne az igazi, hogy külön van pilóta és operátor. De ez a probléma az általad jelezett típusoknál is jelentkezne... -
#19640 Nem akarok negatív lenni, de mi a pöcsért nem normális harci helikoptert csinálnak?
Csak hogy a klasszikusokat említsem: Cobra, Apache, Hind...
Gazelle
Multiban lehet ketten ülni benne?
Elég vicces lesz majd single-ben ide oda ugrálni, lebegni, manőverezni, miközben majd lőnek is ránk. -
#19639 Igen, igazad lehet. :) -
#19638 Szerintem "auto hover" lehet, erre utalhat esetleg balra fent, azon a szaron a "Hover Coll".
-
#19637 Jó videó! :) De folyamatosan lebegni a helivel elég nehéz... -
#19636 -
#19635 -
zoltang #19634 Amatőr hobbivideós felvétele... :)
Egyébként ez olyannak akit, majd érdekelni fog a gép, mint az aperitif. -
#19633 0:33-tól ezen a hangyabokányi repülőgép sziluetten mi nézni való van? Már nem azért... :)
Ez nem Neked szól. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.04.02. 21:49:50 -
zoltang #19632 Nem, majd ha pre beta lesz és $49.99 helyett $39.99 lesz. Kb. 1-2 hónap múlva. :) -
#19631 Ha pre-alfa akkor már 60 dolcsiért megvehető a webshopban nem ? :D -
zoltang #19630 -
wolfhgb #19629 Igen, ezert szeretem en is inkabb a csinald magad opciot, kevesebb a meglepetes! :) -
#19628 Nem én egy régi gameportos HOTAS-ból kukáztam az egész belét és egy ilyen univerzális USB panellel akarom helyettesíteni, de ha lehet akkor már egy új fém mechanikával egyetemben és akkor lesz egy örök darab cuccom. Abban talán nem lesz előre beletervezve a gari ideig tartó működés. -
wolfhgb #19627 Akkor tenyleg nincs gond, csak ugy remlett, mintha azt irtad volna, h potis joy ban akarod a potikat ezzel kivaltani, ott utkozik az ember ebbe a gikszerbe, vagy akkor, amikor egy joy vezerlo paneljet hasznalja fel az ember egy uj eszkozhoz, mint az esetemben. :) -
wolfhgb #19626 Akkor ott is ez a megoldas a jobb, mert amit anno linkeltel kepet, ott a pali egymassal szemben helyezte el a magneseket, 180 fokos iranyban, ugy a senzor is 180 fokon dolgozik, az pedig sok volt nekem erre a celra, de a bothoz is sok lessz. Azzal tudod a fokot beallitani ennel a megoldasnal, h milyen messze helyezed el a gyurun a ket magnest egymastol. -
#19625 igen igy még jobb , köszi -
wolfhgb #19624 A kiallo acel tengelyen van a muanyag gyuru oldalt, alatta a talpazaton van rogzitve a senzor felfele nezve, a gyuru pont akkora, h a rajta lefele nezo magnesek epp a senzor felett haladnak el a kar mozgatasakor. Talan igy vizualizalhato kep nelkul is a mukodese.
-
#19623 Köszi a képet.A bot részhez ha jol számoltam akkor általában olyan +- 20 fokos kitéritésre tervezik .
A gyári paneleket nem tudom, hogy milyen volton mennek, de az ilyen külsős USB panelek mint a leobodna, az mind +5V on üzemel, ugyhogy azokkal nem lehet gond..
leo panel. -
wolfhgb #19622 Koszonom, beleadtam apait anyait! :) -
wolfhgb #19621 Arra figyelni kell, h a senzor mukodesi tartomanya 4.5-6v kozott van, viszont a joyok potija 3v ot kapnak a vezerlo chiptol, azon a feszultsegen nem mukodik a senzor. -
wolfhgb #19620 A belerol most nem megy kep, szet nem szednem azert. -
wolfhgb #19619 Ez a magnes elrendezes a legjobb a karnal, mivel igy 30-40 fokos elfordulas mellett lezajlik a szenzor teljes skalaja. A gyuru muanyag, a kar tengelyen van, es kozvetlenul kb 1 mm e alatta van a senzor, a ket magnes ellentetes polussal nez a senzor iranyaba.
-
Solt #19618 Kurva jó! Emelem kalapom! :)