Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.avia-it.com/act/profili_daerei/libretti_velivolo/PA_libretti_tedeschi_PDF/He-177%20A-0%20Teil%2012%20B%20Abwurfwaffenanlage.pdf
Ez meg a bombázásról egy általános leírás, a pdf 12. oldalán van egy táblázat, hogy vízszintes oldásnál milyen magasságokból oldva lesz éles (fehér oszlop), részlegesen nyitott (sraffozott) vagy marad zárt a gyújtó (fekete). A becsapódás utáni késleltetés az ettől független.
http://www.deutscheluftwaffe.de/archiv/Dokumente/ABC/b/Bomben/Allgemein/Handwerkzeug%20Bombenwurf.pdf
www.pumaszallas.hu
Nem beszélek angolul, de kb. az kivettem belőle, amit mondtál.
Hihetetlen, hogy mit ki nem találtak, már akkor, itt a gyújtószerkezet kapcsolási rajza: http://www.warbirdsresourcegroup.org/LRG/25-electrical%20impact%20fuze.html
Köszi a linket, tényleg sok hasznos dolog van ott :)
A ZSK-244-es névre keress rá, akkor több infót találsz. Illetve az eredeti gépkönyvekben is szokott lenni leírás, hol több, hol kevesebb. Van egy oldal, ahonnan rengeteg német nyelvű eredeti gépkönyv tölthető le, ha érdekelnek az ilyesmik, akkor ez egy aranybánya (regisztrálni kell, de az ingyenes):
http://www.deutscheluftwaffe.de/index-englisch.htm
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.13. 12:44:29
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.13. 10:54:33
www.pumaszallas.hu
Lysandus: Köszönöm, de egész este azon gondolkodtam, hogy nagy valószínűséggel TrackIR5 lesz belőle. De még gondolkodom rajta, ahogy elnéztem a PS3 Eye -t olyan 3,5-4k -ért már meg lehet kapni. És már mások is ajánlották.
De a másik probléma továbbra is fenn áll, ötödszörre sikerült elindítanom a qrva kamerát. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2015.05.12. 19:05:27
DCS alatt FaceTrackNiIr -t használok, pointtrackerrel, és egy 3 LED -es sapkával, szóval nem az arcomat követtetem vele. DCS közben olyant produkál, hogy ha vége egy missziónak és kilépek, akkor leáll. Magából a repülésből elég csak kilépni, a launcherből nem, sőt, ha visszalépek a repülés újra gombbal, már akkor sem megy. Nyomnom kell a tracker programnak egy stop-start -ot, hogy megint menjen, pedig az működik, csak mintha megszakadna a kapcsolata a játékkal. <#confused>#confused>
Illetve körvonalazódik egy másik probléma is, a kamera sokszor leáll, vagy befagy. Alighanem illesztőprogram hiba, mert egy régebbivel teljesen használhatatlan, alig van 5 FPS vele. Ha beigazolódik, hogy az átalakított Logitech C210 -es kamerám alkalmatlan erre a feladatra, akkor azt úgy szándékozom kiküszöbölni, hogy veszek egy TrackIR -t. De ahogy elnézem, kis hazánkban nem kapható, külföldről honnan érdemes megrendelni? Láttam Amazonon $150 -ért, a NaturalPoint honlapján ugyanennyiért, és a Trackir.eu -n, €163 -ért. Számomra fontos lenne a gyors szállítás, és az, hogy ha garis gond van, akkor annak intézése egyszerű legyen. Gondolom itt páran vettetek már ilyet :)
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Fizikai hibákat kizártam rögtön, mert billentyűzettel repkedtem, tehát még beragadt gomb se okozhatja a hibát.
A játékban szereplő orosz vadászok radarja 80-as évekbeli szovjet technológia, azok akkoriban nem éppen a kimagasló fejlettségükről voltak híresek. Vagy a megbízhatóságukról. Nem tartom valószínűnek hogy képesek voltak TWS módban dolgozni.
Valaki emlékszik még FC2-ben a hogyan működik a TWS mód?
Most az van hogy akár mig-ben akár su-ban ülünk és át akarjuk kapcsolni a TWS-be egy pillanatra úgy marad aztán vissza ugrik sima scan-be. F15-ben úgy marad viszont ha be akarok fogni valamit akkor csak addig tartja befogva a célt amíg nyomom a target lockot.
1.21-es patch fel van rakva.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A Briefing szerint Beslan-ról indulnak a 109-esek, de az ATC menüben ezt a repteret nem listázza ki...

www.pumaszallas.hu
Signal starter crew
Én pl sosem tudok földi személyzetet hívni, offline sem, és mindig ezzel a gombbal indítok.
GOOBY, pls
#15371-re nincs ötletem.
Reaper. Megnéznéd azt légyszi, hogy a meszák rádiófrekvenciái hova vannak állítva? A kabinban csak négy, előre beállított csatorna közt lehet választani, a harmadik csatorna (kabin rádión a kis háromszög jel) lenne a földi irányítás, azt a frekit a küldetés szerkesztőben kell beállítani a gép tulajdonságainál (ez igaz az Fw 190-re is). Itt egy lista, hogy melyik reptérnél mire: repterek.
Lehet, hogy azért nem enged hajtóművet indítani, mert indulás előtt nem tudunk engedélyt kérni rá.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.10. 14:55:01
www.pumaszallas.hu
Melyik szerveren próbáltad?
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2015.05.10. 10:28:40
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Isten nem bottal, hanem VMware.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ka-50
Kivel kellene felvenni a kapcsolatot
az 59-esek DCS szerverével
kapcsolatban?
Amikor multizni megyek látom, hogy
általában üres a szerver.
Azt szeretném megkérdezni, hogy
tudnának-e betenni a küldetésbe pár
2.VH-s (WWII-es) repülőgépet.
Nem kellene semmi extra feladat,
csak lehessen repülni, gyakorolni,
kötelékezni ezekkel a gépekkel is :)
A jelenlegi elérhető légcsavaros
gépek a DCS_ből: TF-51D , P-51D,
FW190 és BF109
Szerintem alkalmanként a DCS World
MAGYAR Felhasználók csoportjából is
lennének páran,
akik látogatnák a szervert :)
Üdv, HUNter
www.pumaszallas.hu
A nem default festésekre a dds fájlok rendesen a mappákban vannak, esetleg a VA-s srácokat kellene megkérni, hogy engedélyezzenek más skint is, ne csak a default-ot.
www.pumaszallas.hu
Azt szeretném megtudni, hogy hol vannak a DCS_ben az FW190-es textúrái, a .dds fájlokra gondolok. A P-51D és TF-51D esetében megtaláltam a szokásos helyen és az általam készített, egyedi festést, így tudom is használni a publikus VA szerveren. (HUNTER skin - igaz csak én látom) Ebben az esetben az általam kiszemelt és a szerveren is használt, nem alap "P-51D Excalibur" és a TF-51D Excalibur gépet használom. A DCS_ben az Excalibur mappába bele is tettem a
saját .dds fájlokat átnevezve arra, ami a mappában volt. Ez sem alap festés, de a VA szerveren ezt használják, ezért is működik a saját fényezés. A Fiam készített egy festést az FW190-hez is, de ezt sajnos nem tudom használni a VA szerveren. Amikor én készítek egy küldetést és ott kiválasztom a gépet, az természetesen működik a saját festéssel, mappában van. A DCS_n belűl az FW190-es mappában az alapgépeknél lévő mappák csak a description.lua fájlt tartalmazzák! Akkor honnan tölti be a skint/dds fájlokat? Hova kellene a saját
dolgaimat bemásolni, hogy a VA szerveren is tudjam használni? A szerveren az FW190 Germany Red001-et vagy 002-öt választom és ezzel repülök. Sima alapfestés a piros 1-es vagy 2-es számmal. Ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Üdv, HUNter
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2015.05.07. 15:23:15
amikor Lementünk Szolnokra előtte pár nappal vettem meg az X52-t, melyet lassan 2 éve Snowfox nyüstöl, ha nem armázik <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2015.05.07. 14:49:30