Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=100433
2013-as post, de ED fórumán is téma volt a beragadó X65 gomb, #5 hsz-ben Sven elmagyarázza részletesen, hogy ő hogy járt vele. Állítólag a gyártó nem jó drivert csomagolt a gyári szoftverbe. Valami olyasmit ír a srác, hogy a gyári v6 SST szoftver helyett a windowst hagyd frissíteni, mert az alapból a v7-est teszi fel. Nem tudom, hogy manapság melyik verziókat teszi fel, én csak ezt az oldalt találtam, ahonnan v7 driverek letölthetők: http://forum.avsim.net/topic/413734-saitek-mad-catz-x-65f-pro-flight-system-drivers-win78/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.08.03. 11:36:03
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ma viszek egy családod nyaralni Sümegcsehibe, onnan átugrom Kőszárhegyre a joy-al. Nem tudom mikor érek haza, de vagy elmegyek érte délután / kora este vagy valami 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sajnálatos módon vannak problémák a cuccal. A srác javára legyen írva, hogy minden további nélkül visszavihetem.
Amikor érte mentem akkor nem próbáltam ki. Lehet, hogy ez hülyeség volt, de egyrészt a problémák nem biztos, hogy előjöttek volna 2 perc alatt, másrészt tök megbíztam a srácban. DCS-zik... Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy ez a közösség itt egy viszonylag kis csapat. És vannak néha viták azért azt hiszem jó kis banda jött itt össze. Akik itt vannak azokban én tökre megbízok -Papa, Hunter, Whiteskull, Tom, Balage, stb..
A problémák pedig a következők.
Először is a gázkar kicsit le van harcolva. A két fél kicsit terpeszt egymástól és a jobb oldali egy kicsit lötyög is.
Ezen túl lehetne lépni és azon is, hogy a joy kicsit (tényleg nem sokat) nincs középen.
A nagyobb baj az, hogy random ad be billentyűleütéseket.
Most, gépelés közben is (direkt aktív egy porfil) jöttek be plusz betűk.
Próbálgattam a cuccot. SU-25T-vel álltam a kifutón - egyszer csak magától behúzódtak a futók.
Vagy repülés közben elkezdett a gép rázkódni - magától kimentek a futók. Volt, hogy a flaps nyílt le és volt, hogy az airbrake aktiválódott csak úgy.
RoF az felejtős ilyen forszos cuccal... Jetekhez elképesztően jó. kb. 2 perc alatt szokható.
Helipoterezni is lehet de kicsit tovább tart amíg megszokja az ember.
Most itt tartok. Ma megjön a TIR csak éppen nem lesz joyom... holnap vagy ma délután visszaviszem.
De neked 760 Ti-d volt nem?
GTX 750 Ti 2gb videókártyát érdemes DCS alá venni? El lehet vele repkedni? 😊
Van néhány találat, de azok az oldalkormány bizergálásáról vannak.
www.pumaszallas.hu
Amikor elmentem érte nem szedtük ki a dobozból. Hogy miért mert látszott rajta, hogy tényleg fasza.
Itthon kicsomiztam, hogy kipróbáljam. Ekkor ért a meglepi. A lábfékeken nulla rugóerő van, csak úgy simán mozognak a pedálok.
Írtam a srácnak, hogy mi a rák van.... nem is tudta, hogy annak rugósnak kellene lennie. Így vette, ilyen volt az elejétől fogva.
Megkérdezte egy ismerősét, aki megerősítette, hogy az bizony rugós.
És én elhiszem neki, hogy így volt. Hogy miért? Mert már keresett szervizt és a saját költségén megjavíttatja.
De én meg nem akarom lehúzni vagy kibaszni vele, mert egyébként tök jó fej, egyből felajánlotta a javítást. De 25e-ért vettem. Ha mondjuk szállítással mindennel 10k lenne a javítás, akkor nem kicsit ráfaragna. Szóval ha lehetne, akkor megcsinálnám én, csak ehhez tudnom kellene, hogy milyen a bele. Mert ugyan volt már pár ilyenem, de soha nem szedtem szét. Egyébként használható így is, tökéletesen működik. Abszolut nem kell sem a pedálnak sem a fékenek dedzónt állítani. Hát ez van.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Isten éltessen, Tom!
Azért kapcsolom ki, mert W7 alatt minimum a memóriával megegyező méretű területet foglal le az SSD-n, ami 16GB esetén nem túl vicces. Hiába elég mindenre a memória, akkor is írogat az SSD-re, és akkor is foglalja a helyet. Ha bármivel probléma lenne, akkor megadok egy 1024MB, vagy 2048MB méretű lapozófájlt, és ennyi, gond megoldva. ( Ezt csinálj a Samsung Magician is ) W8 már jobban kezeli, de ott is meg tud hízni.
Teljesítmény terén HDD vs SSD viszonylatban lényeges, érezhető különbség van a lapozófájl esetében, mert nagyon nem mindegy, hogy azokat az adatokat a rendszer milyen gyorsan éri el. Az én SSD-m esetében a véletlenszerű olvasás 80000 IOPS, ugyanez az érték a HDD-m esetében 400(!) IOPS! A rendszer memória és az SSD viszonylatában arányokat tekintve már biztos nincs ekkora különbség, de azért a memória még mindig gyorsabb mint az SSD, tehát az adatok elérése is hamarabb megtörténik, más kérdés, hogy ebben az esetben a gyakorlatban ebből mit venni észre.
Boldog szülinapot! 😉
@Hecker: HDD-re áttenni a lapozófájlt a legnagyobb hülyeség, ha SSD-d van! Vagy kapcsold ki, vagy, ha szükséged van rá, akkor hagyd az SSD-n, és állítsd be neki maximális értéket... ha kifut belőle, akkor növeled.
www.smart-bus.hu
Érdemes kikapcsolni, de 8 giga az még necces. Régi laptopomban is 8 giga van, ott is kikapcsoltam egy ideig a lapozófilet, de armázásnál a háttérben futó programok rendszeresen megdögöltek. Pár program meg kifejezetten vicces (csúnya) dolgokat művel ha nem kap memóriát. Sok helyen egyszerűen nem kezelik le, ha elfogy a memória.
shaken, not stirred
Mondjuk nekem az is magas, hogy minek direkt lekapcsolni a lapozófájt, ha a memória "mindenre elég" akkor miért mentene bármit a winyóra? Ok, lefoglal néhány GB-ot, ami fõlõsleges, de sebességben, stabilitásban qrvamindegy, hogy van vagy nincs...
www.pumaszallas.hu
Na szóval, a C:\felhasználók\
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.07.28. 21:56:39
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.07.28. 21:53:33
Ka-50
Egyébként nekem a C:\users\
Na most ez képes simán ilyen 10-12GB helyet lefoglalni az SSD-n... 😊
Az olyanok elől bújnak el, akik egyáltalán nem értenek hozzá! 😊)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.28. 18:50:37
www.smart-bus.hu
(Mondjuk én a rejtett fájlokat sem látom, illetve nem vagyok benne biztos, hogy jó-e nekem, ha látom őket. :-) Egyáltalán, mi a fene elől bújtak el???)
Egyben cserélik a 16 GB-t. Sajna 15 nap az ügyintézés, de addig kaptam a kollégáktól egy 4 GB-t, amit addig használok.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.07.28. 18:25:01
ITT megtalálod mindkettő részletes leírását. Ha valami nem tiszta, szólj nyugodtan, ha tudok, szívesen segítek.
@Kurfürst: 😉
www.smart-bus.hu
Hogy kell ezeket kikapcsolni, amit írtál?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.27. 17:41:09
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/