36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#20297 -
#20296 Nem. Ha jól rémlik sima poti. -
wolfhgb #20295 Van olyan közöttünk, aki használ, v használt x52, x52 pro joyt? Ezekben ugye nem hall sensoros a gázkar kialakítása? -
#20294 nekem megvan az összes
BMS-hez is csinálhatna mondjuk, kicsit könnyebb lenne az ő leírásából tanulni az F16-ot -
gantus68 #20293 Itt az összes guide: Chuck's tutorial library -
feca1229 #20292 Köszönöm a gyors választ megpróbálom! -
wolfhgb #20291 A gyari training misziokat kimented es ezekkel feluliratod. Helye: dcs world 1.5/mods/aircraft/a10c/missions/en/training kb itt, de fejbol irtam, lehet, h kimaradt valami konyvtar. :) -
feca1229 #20290 Bocsánat a buta kérdésért de ezt hogy működik, hogyan is tudom használni? -
#20289 Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :D
RTL Káb - Aszongya a fasz(i), hogy három darab, vállról indítható aknavető :D :D :D Baroooooooooommmmmmmmmmmmmmm
-
sulyid #20288 Neki már a CLOD-hoz is nagyon jó kiskönyve volt, azt is nagyon sokat használtam. :) -
#20287 Chuck A10C leírását is érdemes lehet áttanulmányozni, kicsit egyszerűbb és rövidebb mint az eredeti manual :D -
wolfhgb #20286 nm. :) -
sulyid #20285 Köszönöm szépen! Az angollal nincs különösebb bajom, néha van 1-1 olyan rövidítés ami nem ugrik be sehogy, de végigcsinálom a magyar kiképzőmission gyűjteményt. Még egyszer köszönöm! -
wolfhgb #20284 A 10C magyar training kuldetesek -
wolfhgb #20283 Itt van hozza a magyaritott training kuldetesek gyujtemenye, ha gond lenne az idegen nyelvel.
https://drive.google.com/file/d/0B9WBBCLQ8jC5bTgtMlM2cDNqYUU/view -
sulyid #20282 Beszereztem már az A-10C modult, hát mit ne mondjak... a repélménye hatalmas, a majd 700 oldalas kézikönyve dettó, de szépen lassan olvasgatom azt + közben azért próbálkozom önállóan is haladni a gép megismerésével...
Megérte az árát. -
#20281 Nemcsak a VR-hez hanem a többmonitoros kialakuláshoz is.Gondolom , most majd driverből be lehet állítani a monitorok pontos helyzetét és ahhoz igazítja a nézőpont korrekcióját.
Mert most hiába állítod be, hogy 3 monitoros rendszered van , azt nem tudod megadni, hogy a monitorok hány fokos szögben vannak egymáshoz és tőled, ez pedig eléggé befolyásolja a látott képet.
Remélem ez az egymonitoros rendszeren is javulást, hoz, mert még mindig úgy látom, hogy mondjuk egy jobbra vagy balra forduláskor a kabinkeret nem csak elfordul a nézőponthoz képest hanem nyúlik és torzul is, ami eléggé zavaró.
A végén meg azt mutatták, hogy egy menetben tudják a két szemnek való képeket kiszámolni így javul a képfrissités
Monsjuk nekem csak egy kérdésem van, hogy eddig miért nem igy csinálták, miért volt jó, hogy torz képet számolt? -
gantus68 #20280 Magas ping, lagg miatt a fegyver és a gép, mivel ezek külön egységek "összeütköznek", ezért robban fel multiban. Ez van gyakran súlyozásnál is, meg kötelékben. -
#20279 Féloff.
Ez arról akar szólni, hogy az Nvidia új VGA kártyái hardevesen rágesítenek a jövő VR eszközeinek projection számításaira? -
Pongor #20278 Multiban néhányszor már úgy jártam, hogy a hangárban cseréltettem az előre betáraztatott fegyverzetet másikra és hatalmas tűz és autokick lett a jutalmam. Valamit nem jól csinálok, hogy kigyullad a gépem álló helyzetben?
Utoljára szerkesztette: Pongor, 2016.06.05. 15:28:15 -
gsg16 #20277 látványos indiai fegyverbemutató -
beci43 #20276 Szerintem a Starway jobb,bár ízlés kérdése.Mindkettőt próbáltam,szerintem a Barthek féle kicsit mesterkét színvilágú. -
#20275 Csak most ugye van ez a két terrain mod.
A Mustang féle meg ami DLC ként ingyé lett kiadva.
És van aki szerint az egyikben ez a jobb a másikban meg az és ezzel tök egyszerű lenne mixelni a kettőt. -
beci43 #20274 Semmi értelme Papa. -
#20273 Ezt próbálta már valaki? -
#20272 -
wolfhgb #20271 Erre voltam kivancsi. Csak az a baj, h az ed s serialok a steam es world alatt nem hasznalhatok, mig forditva igen, ha jol tudom, ezert kisebb a piaca. :) -
#20270 Én nem látom akadályát, lévén két külön szeriált kapsz. -
wolfhgb #20269 Egy kérdés, ha megveszek comboban valamit az ED nél, abból az egyik összetevőt külön tovább tudom pattintani, ha már mondjuk megvan? -
#20268 Bár én nem játszok a játékkal, de videózáshoz én tutira ezt használnám. -
gantus68 #20267 Nagyon jó lett, jelentős a különbség ED-hez képest, ajánlom mindenkinek. Telepítéskor én az alternative way-t választottam.
Starway Caucasus DLC
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.06.03. 15:30:07 -
Death Rattle #20266 Ez pedig a 8204-es magyar madárka !
Katt -
Death Rattle #20265 DCS: Mig-21Bisz Magyar Néphadsereg "teflon" skin !
Katt -
#20264 Amugy érdekes az EDE, jóformán, ami fejlesztés van DCS-ben azt mind 3rd party csapat csinálja és nem nagyon segitik a munkájukat.Pedig volt róla szó, hogy kiadnak egy dev kitet amivel könyen lehetne modokat késziteni a játékhoz, na ez nem történt meg.
Az ARMA szinte naponta tolja a fejlesztéseket és a javitásokat amiket a mod készitők kérnek vagy jeleznek hiba ként vagy plusz lehetőségként.
Itt szinte a kritikus bugokat javitó patchekre is hónapokat kell várni. -
wolfhgb #20263 A dcs nek indult a fejlesztes, csak az arban nem tudtak megeggyezni, igy a srac bedobta, h ha osszejon donaciobol 2000€ neki, ingyen elerheto lesz, hat osszejott neki, ezert ingyenes, nem hiszem, h kezdo lenne az illeto, v a dcs targyalt volna barkivel valami szarrol. De ha megsem tetszik, egy gombnyomassal barmikor leszedheted es vissza is ugyanigy. Tehat nem erzek benne tul nagy rizikot, a kiprobalashoz. -
#20262 Nem tudom, hogy ez gond-e, azért kérdezem, de a leírásban azt írja a gyerek, hogy a textúrákon kívül további - kevésbé feltűnő - fícsöröket tartalmaz, mint pl. az összes lua fájl (amiket a talaj konfgurációhoz használ) fejlesztve van (a felsorolásban "Adjusted terrain configuration files" néven is írja). Tudja valaki, hogy ezek a lua fájlok pontosan mit csinálnak?
Falconnál volt olyan, hogy egy srác csinált egy nagyon jónak tűnő térkép javítást az alap Korea maphoz, csak épp a "feljavított" talajt nem ismerte az AI. És volt hogy a föld alatt, volt hogy lebegve közlekedett rajta. Online nem is lehetett használni. -
wolfhgb #20261 Ha viszont a jsgme vel inaktivalod, vissza all a regi megjelenese a map nak. -
wolfhgb #20260 Minden evszakot valtoztatja a teljes kaukazusban, h erted, h kompatibilis maradjon a normal texturas terkepekkel? Hisz csak egy terkep van, azt javitja, csinositja. -
wolfhgb #20259 Direkt nem raktam linket, h csak nekem legyen meg. :) jsgme vel barmikor fel es leveheto. Kiprobaltam, szep lett es varosban nekem furgebb is. -
#20258 Jól néz ki, de ha a lua fájlokhoz is hozzányúl, akkor kompatibilis marad a normál textúrás térképekkel?