Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De still él a kérdés:
"Egyébként mennyire sürgős? Lehet érdemes lenne megvárni a Skylake-et és akkor már van DDR4 is ami nem drágább, cserébe érthetően újabb...."
8 GB memóra a mai AAA játékoknak full felbontás táján? Ez tuti? A te ajánlatod szerint, amit a memória árán nyerek, az menne bele az alaplaba és prociba. Viszont ekkora kb. egál. Azért ajátlottad az majd 20k-val drágább alaplapot, mert kell a jobb VGA-nak? Mert azzal a kapott ajánlatnál 40k-val többe kerül a gép, ha jó számolom.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.20. 19:57:10
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
DX12 / Vulcan alatt önmagához képest jobban fog muzsikálni az AMD CPU, mert megszűnnek a CPU időt emésztő driverek. Valószínűleg a GCN alapú VGA-k is jobban fognak menni, a kérdés az, hogy az NV mennyit fog gyorsulni DX12 alatt. Benne van a pakliban, hogy a GCN-k önmagukhoz képest többet gyorsulnak.
www.smart-bus.hu
egyébként mennyire sürgős? Lehet érdemes lenne megvárni a Skylake-et és akkor már van DDR4 is ami nem drágább, cserébe érthetően újabb....
Öszintén nem tudom, mi állhat a háttérbe
Tehát, ha ár / érték arányban gondolkozol szimulátorozásra, akkor mondjuk,
Alaplap
Processzor
Memória
Videókártya terén nem akarlak téríteni, de 80K-t a helyedben biztos nem adnék egy GTX960-ért! Használtan 100K alatt vannak a GTX780Ti-k, amik cirka 50%-l gyorsabbak! Ha újat akarsz, akkor 100K körül vannak a GTX970-k, bár én azt elvből nem vennék.
AMD oldalról jelenleg semmi jót nem tudok mondani, nagyon felmentek az áraik. Esetleg használt, R9 290X, de annak nagyon oda kell figyelni a hűtésére, és azok is drágák.
EZ, vagy EZ jó vétel lehet.
www.smart-bus.hu
3. alkalommal nevezik át ugyan azt a kártyát és adják el újként... 😄
Viszont az SSD kimarad a listáról amit kértem... Új ajánlat kell én úgy kértem konfig javaslatot, hogy 256 GB SSD-vel. Mondjuk, ha nagyon összehúzom magam, akkor elég a jelenlegi 128 GB-os is...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.20. 19:45:08
Ez csak a PH cikkirók miatt van igy vagy tényleg AMD jobban fog muzsikálni DX12 alatt?
cikk
970 olyan 30-60% gyorsabb néhol még a fölött is.... Igazából változó, hol mennyire, de egy kategóriával erősebb.
A VGA-nál a sok eltérés mit jelent?
Nagyobb házra kérek majd opciót. Ez a mostani házamnál picival kisebb, ami kész katasztrófa. 2 centivel szélesebb, de a magasság és szélessége 1-1 centival kb. rosszabb.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.20. 19:30:51
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Vagy esetleg ezt ki lehetne próbálni, hogy ne kelljen szétroncsolni a foglalatot a szűrő kiszedésnél
M12 foglalat másik ,hogy másik lencsével a látószöget is lehet változtatni a kamerán.
kinából a 20db-os csomag nincs 2k
Bár a lencséknél nem tudom, hogy mit jelent hogy 1080o meg ilyenek mikor abban nincs csip az csak egy gyüjtőlencse,de gondolom marketingben igy hatásossabb
Lényeg a lényeg, ennyiért egy FFB-s hotas pedállal szerintem ajándék, még akkor is, ha a gázkart át kell vezetékezni! 😊
www.smart-bus.hu
A clip tartalma:
-3 erős infra LED, széles fényszórású, cserélhető foglalatban. (Elforduláskor is jól látja a kamera,
aminek az infra szűrőjét sem kell kivenni, mert elég erősek a LED-ek hogy átvilágítsanak rajta!),
-ki-be kapcsoló,
-segítség a beüzemelésben.
Az elem nem tartozék!
Igény esetén USB-set is gyártok.
4500 Ft-ért tudom adni postával együtt!
Ha összejönne egy nagyobb megrendelés, illetve ha egy vevő több db-ot vásárol, akkor egyezkedhetünk akciós árról. 😊
Clip és Sapka működéséről videó.
Régebben csináltam pár db sapkás verziót is, abból még megmaradt 1 db piros sapka, melynek ára szintén 4500 FT postával.
Kipróbált kamerák amivel jól működik (tehát amit ajánlok):
PS3 Eye cam
Microsoft VX-1000
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.07.20. 16:28:51
www.pumaszallas.hu
Itt egy G940, ennyiért ajándék!!
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Inkább úgy fogalmaznék hogy a felhasználók körében (is) túl van lihegve ez a HOTAS. Így szuper úgy szuper; hát én ilyen tökéletes joyra is vágytam. Ellenben, sok kapcsolója gyenge, néha félek hogy eltöröm ha nem hideg fejjel, odafigylve kapcsolgatom. A gázkar műanyag, hajlik, ráadásul a bal oldali kar kb 3 mm-rel előréb tolható a végfokozatban. Még mindig meg van egy enyhe jobbra lötyögés -jelentősen kisebb mint az előzőnél-, de hála az égnek ezt már nem érzékeli a hal szenzor. Nem kell minden játékot 10-es deadzone-al indítani. Kesztyűben sem lehet kezelni a HOTAST mert mint mondtam gyengék a gombok, pedig ez volt az egyik reklám szövegük. Bezzeg a weapons pickle gombot nyomni kell vagy 3 kilóval és érdekes módon tudtak a gázkar talpzatára is rakni erős kapcsolókat. Akkor jön a kérdés hogy a markolatokra miért nem sikerült? Ha a w. pickel ilyen masszív akkor a többi gomb miért nem?
Nem akarom összehasonlítani a saitekkel a warthogot, csak egyszerűen hatalmas csalódás volt ennyi pénzért. Persze nem azonnal veszi észre az ember, kell 1 hét sűrű használat mire kitapasztalja.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak, hogy legyen kontraszt is. Nekem is warthog van, havernak is, és imádjuk. De itt van Ralfidude-tól két videó, ő x-52 pro-t, warthogot és rhinot is használt.
shaken, not stirred
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem vágom... a fórumban a sok guru biztos képben van! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.19. 18:00:29
www.smart-bus.hu
Egyébként nem ez a 535-ös ami kijelző érzékenységi problémával rendelkezik?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.07.19. 17:59:53
EZ valami friss darab, nézd át a tesztet, aztán kérdezz rá a fórumában, hogy X összegért milyen két kártyás telefont ajánlanak, de meglepne, ha ebben a 30-40K-s kategóriában nem valamelyik Lumiát ajánlanák! 😊
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.07.19. 17:28:27
www.smart-bus.hu
Mindent megtanultak, amit meg nem azt ellopják. De a legdurvább inkább az, hogy mostanában megveszik. Pl. mérnököket stb..
Egy mérnök haverom elég sokat volt kint, hihetetlen gyökérül álltunk ehhez(fehérek) A nyugati kapitalizmus, kb. az orráig lát el.
Azért nekem oylant ne mondjon, még ha 5.5" akkor se, hogy nem látja a különbséget a felbontások között. Vagy simán vak a faszi, mert akkor tényleg mindegy milyen felbontású a Braille-írás.. :p
Nekem mondjuk G3-asom van, nem adnám egy ilyen nyócmagos csodáért oda... 😉 De 60-65 ropit megér. Biztosan.
@Leon: Mondjuk egy X52 vagy 52Pro-hoz képest (talán) nem annyira.