36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • whiteskull
    Akkor tényleg szenilisedek. :)

Köszi szépen! :)
  • LeonSilver
    Ja, nincs külön jobb/bal lábfék.
    Csak wheel brake on van.
  • LeonSilver
    Emlékeim szerint a SU-25T-nél nincs külön jobb és bal kerékfék.
    De mindjárt rákukkantok.
  • whiteskull
    Szép napot mindenkinek! :)

Lehet, hogy egy kicsit szenilis vagyok, de eddig azt hittem, hogy a Szu-25T-nél be tudtam állítani a kerékfékeket a pedálra. Most viszont sehol sem találom az Axisoknál. Ráadásul még másnapos se vagyok. :)))
  • gsg16
    köszönöm,sikerült
  • wolfhgb
    Egy kicsivel korabban irt megoldast egyik kollegank, az alapjan sikerult nekem is ujraaktivalni a modulokat,en is alaplap csere miatt szivtam, a tegistribol kellett torolni a behanyt modulokat es ujra reggelni, utana jo lett.
  • LeonSilver
    Nem biztos. Nagyon könynen előfordulhat, hogy csak akartam írni sakkay cimborámnak, aztán elmaradt.
    Én úgy emlékszem, hogy írtam, de hát ...
  • JanKo72
    Na akkor én is, nehogy kimaradjak. Olvasó vagyok a fórumon, egyébként századtag online , én is 44 vagyok.
  • gantus68
    Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.05.21. 19:20:20
  • Klusi86
    Napi szinten követem a fórumot, de ezek szerint átsiklottam felette, bár most rá kerestem (mi8, mi-8, minyó, ventilátor) szavakra és így sem lelem, bár még így is kimaradhatott :)
  • LeonSilver
    Már működik egy ideje. Még én is posztoltam ha jól emléxxxxxem. Ettől függetlenül inkább kécccer, mint ecccer se.. ;)
  • Klusi86
    Tudom, hogy most a Gazelle a menő :D , de közben a Minyó is fejlődik. Vagy ez csak nekem új? Azt tudom, hogy hónapokkal ezelőtt megemlítették changelogban, de akkor nem működött. És még az fps sem esik le közben :)
    Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2016.05.21. 18:29:19
  • LeonSilver
  • gsg16
    Üdv Urak!
    beszereztem egy új alaplapot,meg ramot,stb.a lényeg,hogy most a dcs modulokat nem tudom aktiválni,folyamatosan hibát ír ki.van valami megoldás erre?
  • whiteskull
    Azonnal veled tartok! :)
  • Ludowik
    Na jó bevallom 39 de már nincs két hónap a 40 hez. Végigolvastam és úgy döntöttem iszok egy sört
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2016.05.21. 17:33:39
  • LeonSilver
    Hát bajtársam... ha majd megveszed és elkezded használni, tuti leteszed a hajadat.
    Qrva jó ez a kis szerkezet :)
  • Borisz80
    36
  • sakkay
    most ts?
  • 2Pete
    Mikor? Hol?
  • Death Rattle
    34
  • sulyid
    Hát én maradok a Russian Standard vodkánál :D
    De ti ihattok sört ha akartok. ☺
  • sakkay
    Na ezért jók azok a rohadt fák.
  • repvez
    Egy kis összehasonlitás a 1080as teljesitményéről
    Már ha hinni lehet neki

UI: még 35 :)
  • LeonSilver
    Ahh, értem. Akkor nekem már használni kell.. :D

Köszi
  • gantus68
    A másik gép (model) minimális pixelpontját emeli meg (enlarged), hogy nagy felbontáson is jobban látható legyen, 1 pixel helyett 3-5 pixel, így könnyebben észrevehető. Bizonyos szempontból helyettesíti a távcsövet, 40 után... :)
  • whiteskull
    Ne légy telhetetlen! Elég, ha csak kihozza. :)))

Erre felénk mindig a legfiatalabb a ministráns. :))
  • Solt
    Ez fájt... Te fizeted a sört... rögtön a pálinka után! :))
  • sulyid
    Noha általában csak passzív olvasója vagyok a topiknak, de azért én is beszállnék: Fél hónap híján 20 :P
  • beci43
    Kis takonypócok! :)
  • LeonSilver
    Nécccsak!

• LeonSilver
    Srácok.
    A gameplay beállításoknál lett egy oylan opció, hogy Model Enlargement. Biztos volt eddig is, csak nekem most tűnet fel.
    De mi a rák ez??
  • LeonSilver
    Hajaj! 50 után van csak igazán! ;)
  • Frenky
    Május 10.-én kerek 50, leírva, kimondva sok, de ez van, hja és van élet 50 után is :-)
  • VO101Tom
    Ott már FFB-s joyt vesz az ember, hogy ne remegjen a keze :))
  • macleody
    Nincs :)
  • sakkay
    39...csak , hogy a sok fax irigykedjen 40 fölött a lány mérnök, és a hobbija a főzés(tényleg). Olyanokat ettem amit nem is tudtam , hogy van..a jó megérdemli jutalmát-persze ez nem igaz,(mármint az állítás) és én is rá fogok baxni-de érdekes tapasztalás. egy évem van és jön a vég. Vagy van élet 40 fölött is
    ?!
  • beci43
    50 kereken.
  • wolfhgb
    Mitagadas, nem epp pelyhedzokepuek gyulekezete vagyunk! :)
  • bootsector
    Bocs, ha én is beugatok, de mindig olvaslak titeket, írtam is sokszor...
    júniusban leszek 40. hehe.