Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.07.19. 13:36:50
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ha eltekintünk attól a tortúrától amit az első megvásárolt selejtes TH Warthog HOTAS és a drága f...tarisznya számtechbolttól okozott;
Röviden tömören: Nem.
Tavasszal már telesírtam a topicot a problémáimmal.
Persze a masszív botot markolászni sokkal feelingesebb mint a recsegő x-52pro műanyagot. ;) Ha nem ez az elsődleges szempont akkor ÉN nem ajánlom a Warthogot. Van más is olcsóbban, kiegyenlített ár/minőség arányban. Sokkal jobb minőségre és masszivitásra számítottam.
Minden csalódás ellenére azért idővel megszerettem.
Ez nem mint negatívum, csak mint érdekesség:
Le kell csavaroznom ha át akarom tolni a gázkart az "idle cut off" és az utánégető fokozatokba, mert olyan erősen kell felhúzni a gázkar markolatát az áttoláshoz, hogy a talpzata nem elég nehéz hozzá, és így felemelem az egészet . <#idiota>#idiota> Pedig nem 2 kilós :D
@ 101TOM
Falcon. Nálam is ugyan az a helyzet. Mindent a saját USB lyukba kell dugni különben máshogy osztja ki a gombok számozását és összekavarodik minden. MFD-k, pedál, gázkar, joy.... Ha véletlenül elindítom úgy hogy valamelyik nincs bedugva akkor újra kell konfigolni pár dolgot.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Sőt, lehet, hogy kép sem kell, hanem valami sötétebb színű pattern. Már ez a szürke is sokkal jobb, mint volt...
www.pumaszallas.hu
Én ugyan nem valami hipi-szupit cseréltem le rá, csak egy logi 3d-t.
Ahhoz képest az ergonómia elég ratyi - túl vastag <#miaz>#miaz>, de meg lehet szokni.
A ződ világítós marhaság is rohadt zavaró - azt egy zokni ráeszkábálásával lőttem ki, és így a porgyújtő funkció is megszűnt.
Mindezekért viszont bőségesen kárpótol a mágneses szenzor, meg, hogy amolyan nemtörékeny fajta műjanyagból van, vagyis nem nagyon van minek megmakkanni rajta.
Ebben az árkategóriában amúgy nincs más értelmes opció.
Szóval, ha a gázkar működik (anélkül felejtős, én saitek quadranttal használom), spórolási szempontból ajánlott.
Én egyébként ugyanennyiért vettem úgy másfél éve, mint a mostani ára (hardverker).
A kisunokám, amikor még csak alig másfél éves volt, akkor hívta a helikoptert tikoptinak :)
wip1 (dcs)
wip2 (dcs)
wip3 (fotók)
www.pumaszallas.hu
De valahogy admin ezt nem vette észre.
www.pumaszallas.hu
Ponti, de ha legaláb pontosan ismernéd a történéseket.
A kérdéseket meg csak nyugodtsn, csak nehogy elszégyeld magad aztán.
El kell kezdeni bombázni a "MESTERT" kérdésekkel,úgy hardver ,mint Szim,és légi harc taktika stb témában.
Mi több én Tom helyében ( ha már úgy is valami retardáltnak nevezte) érdeklődnék a gépek belvilágáról is ,mint műszerek ,fegyverzet,mi mire mikor,navigáció,térkép használata ,meg ilyesmik. De mindenki más is bátran forduljon a "Mesterhez" ha valami eszébe jut ,asszem hamar elkopik innen:) Közben meg jókat lehet derülni ugye:))
http://www.pumaszallas.hu/Private/Tom/SG/hatter_sg_dcs.jpg
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.07.19. 10:37:22
www.pumaszallas.hu
De lehetne betenni, meg jó lenne valami új banner de én nem értek hozzá, nem tudok csinálni. Valakit már megkértem.... úgy jó háromnegyed éve :D Azóta (nem)készül.
www.pumaszallas.hu
Falconnál kell még figyelnem arra, hogy a Falcon exe-t nehogy elindítsam, ha nincs bedugva, mert akkor azonnal elfelejti a Joy beállításokat. Ha visszadugom, újra be kell állítani mindent (a gombokat szerencsére nem, de az összes tengelyt igen). Meg ha kihúzom a joy-t, akkor pontosan ugyanabba az USB-be dugjam vissza, amiben korábban volt, különben a joy ID-ket is összekeveri, és az összes szimulátorban állíthatnám be újra...
www.pumaszallas.hu
Warthog gázkart DCS-hez használom, illetve FSX F-14X-hez.
Én olyan agyament fickó vagyok aki -ha lehetséges lenne- cserélgetné a géptípusokhoz való bot és gázkart ;)
A warthog gázkarral kapcsolatban érdekes hogy nem érzékeli a beállításokat ha kihúzom majd újra bedugom. A T.A.R.G.E.T. -ben el van mentve minden, ott minden a helyén van, de hiába indítom el, a játékban nem érzékeli őket. Persze a target tesztjében minden jó. Ki érti ezt? Mindig újra be kell lépni az editáló részbe majd újra elmenteni. Akkor már a játékban is érzékeli.
A Warthog gázkarját miért nem használod? Vagy azt nem vetted meg?
Egyszer ki kellene már próbálnom a force feedbackes joyt -t :D Annak idején az x-52pro helyett majdnem G940-et vettem. Van olyan érzésem, hogy nem vettem volna warthogot ha inkább azt választom annak idején. Most meg vegyesem használom a kettőt. Joy warthog, gáz saitek. Legalább 1 és 2 hajtóműves gépeknél van lehetőség csereberélni a gázkarokat :D ha már / még nincs cserélhető bot markolat a warthoghoz.
G940 hány kilóval tudja tolni a botot?
Mostantól működik a blockscript a totyikban.
Szeva Laca.
Mielőtt ő teszi:)))
Ja és nem válaszolnék egyetlen írására sem. Belepusztul.
Na jó... befejeztem... :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.07.18. 16:43:15
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
De most komolyan, mi a F? <#ticking>#ticking>
Nálam lehet fogadni kit fognak közülünk legközelebb bannolni a modik <#action>#action>
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Ka-50
Végül "Én sok mindent elviselhetőnek tartok. Ezért bele sem megyek a szavak csűrés-csavarásába. "
Téged idézve, kéretik magad ehhez tartani...
Köszi! :)
shaken, not stirred
www.pumaszallas.hu