36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • PhantomAss
    Villognak a ledek rajta és nem reagál semmire. Ismert probléma, valszeg a hall szenzor fosott be. Sajnos nincs rá megoldás, van aki kicserélte a ps2 kábelt és megjsvult, de nálam nem lett jó.
  • gantus68
    about jsgme

Én különben simán bemásoltam, semmi probléma vele.
  • wolfhgb
    Es mi tortent a joy al, h nem szuperal?
  • priluki
    üdv , tudna nekem valaki segíteni ,hogy tudom használni a JSGME progit? caucasus dlc-t szeretném kiprobálni..
  • PhantomAss
    X52 gázkar az működik, meg van saitek pedálom is. Csak egy joy kellene
  • VO101Tom
    És mivel akarod kiegészíteni a joyt? Szerintem a G940 gázkarja is egész jó, dupla gázkar, sok gomb, kényelmes elhelyezés, egyedül a qrva kábel, amit cserélni kell, de ha az megvan, akkor pöpec kis cucc az egész. A pedált viszont kicsit szűknek érzem, pár centivel szélesebben lépkedve jobb lenne, de így sem katasztrófa (annyira nem szar, hogy nekiálljak átalakítani :) )
  • PhantomAss
    Ó , ez nagyon jó hír, köszi a választ
    akkor már csak egy eladó szettet kell keresnem :D
    tönkrement véglegesen az x 52-m és vmi kellene helyett, de a ffb-ről nem akarok lemondani. Megvan még a sidewinderem de már kotyog és nincs rajta elég gomb.
  • VO101Tom
    A Joy működik külön, mivel az a központ.
    És már többször volt, hogy kihúzódott a csatlakozó (kevés a hely az asztalomon, én állandóan pakolom ide-oda), és csak játékban tűnt fel, hogy basszus, nincs gázkar.
  • PhantomAss
    Urak,
    akinek volt/van Logitech g940, nem tudjátok hogy csak külön a joystick használható-e, vagy kell hozzá a a gázkar+pedálok mindenképpen hogy működjön?
    Tudom hogy mindegyiket a joyba kell bedugni, de ha működne külön is a joy az jó lenne.
  • macleody
    Köszi, de nekem az a fájl kellene amit a BS1 ír be az adatbázisba. Anélkül nem tudom frissíteni 2-re a semmit, mert ugye a dvd-m nincs meg.
  • gsg16
    küldtem privátot,benne a registry fájl
  • LeonSilver
    Én ezt a kijelentést vitatom :p Szerintem egy dögunalmas, ronda map, amit rohadtul teleszórtak épületekkel.
  • gantus68
    Igaz, le is zuhantunk, amikor lekapcsoltam hátul a hajtóművet. :) A sötétítő a műszeres gyakorláshoz pedig kiváló!
  • macleody
    Srácok, megvan valakinek a registry fájl, ami kell a kamov upgrade-hez? Nincs meg a dvd.
  • Ati810
    Akkor az érdekelne.
    Küldtem privátot.
  • hrundibaksi

• gantus68
    19729
  • gantus68
    Nekem van egy felesleges steam-es serial-om, az előzményekben olvashatod
  • Ati810
    Rendben, köszönöm.
    Akkor ha esetleg van valakinek egy már nem használt Mi-8 modulja, az érdekelne. Ha meg nem lesz, akkor max megveszem majd a mostani akcióban.
  • wolfhgb
    Persze, h atruhazhato a tulajdonjog, arra figyelj, h a steam en vasarolt modul hasznalhato a steam es es ed s world alatt is, ezzel ellentetben, az ed nel vett modul, csak az ed world je alatt hasznalhato.
  • Ati810
    Én a Mi-8-al szemezgetek, de a vásárlás előtt lenne egy kérdésem.
    Egy más által már aktivált modult át lehet rakni az enyémre (vagy a DCS odalán vásároltat, vagy akár Steam-eset)? Csak azért kérdem, mert ha lenne esetleg valakinek egy fölös, vagy már nem használt Mi-8 modulja, akkor azt szívesen megvenném, már ha megoldható a deaktiválás / másik account-on újraaktiválás.
  • wolfhgb
    Igen, de az sem lenne hatrany, ha mukodne multiban, mint 2 uleses gep. Igaz, tuti halalra szivatna az ember az elol ulot, a lecsukhato ellenzovel. :)
  • gantus68
    Szerintem sem mennek az eladások a terv szerint, főleg a Nevada. Én akkor veszem fontolóra, ha integrálják egy közös verzióba, addig felejtős.

Ellenben az Albatros nagyon megéri annak, aki csak repked. Műrepülve vagy kétülésesként is élmény, ha figyelembe veszed, hogy gyakorlógép, nem multirole fighter. A gáz úgy késik, mint a MIG15-nél, C és ZA nem különbözik nagyon, csak egy-két műszer és a plusz pilonpár.
  • wolfhgb
    A multkor kellett volna megvennem az alba+nevada kombot 64 ert, igaz azt is sokaltam erte, de mar latom olcsobb nemigen lesz, jobb lenne steam en kifogni valami jobb akciot, mert, ha megis eladnam, annak azert nagyobb a vevokore.
  • wolfhgb
    Annal persze ez is tobb, de szo mi szo, tarthatnanak itt is egy forintos vasarlast, mint bizonyos felso korokben, biztos nem lenne hianyzo modulom! :)
  • feca1229
    Én is emlékszem azokra. általában akkor vásároltam be a modulokból. Már ez is valami ez a 40 és 50 % mivel kb. egy éve azt mondták, hogy csak 10-20 % -os leértékelések lesznek most már. Mint tudjuk ugye: soha ne mondd, hogy soha :-D
  • bgabor911
    Már hogyne lenne érdemes, valami varázslatos map... ha végre méltóztatják kiadni Steamre.
    A taktikájuk az hogy addig tartják beta státuszban amíg csak lehet, mert így nem kell kirakniuk Steamre, és csak tőlük lehet megvenni.
  • wolfhgb
    Nagy learazas a 75% os, anno voltak olyanok is, ez nincs akkora, ez csak kozepes intenzitasu learazas! :) Apropo, steam en is szokott lenni ilyen learazas? Mert akkor inkabb ott veszem a modult, az kompaktabb.
  • feca1229
    Pedig azt mondták, hogy többé nem lesz nagy leárazás! Gondolom nem jött befele a pénz. Bár ettől nagyobb gondunk ne legyen.
    A nevadán én is gondolom, azért én úgy gondolom még mindig túl van árazva. Az Albát lehet megveszem, most kedvezőnek tünik
  • Solt
    Nekem nincs meg, azt várom, hogy legyen steam-n. :)
  • hrundibaksi
    Gondolkodom a Nevadán,érdemes?
  • LeonSilver
    Ha kiáztattam a .... bütykeimet, akkor lehet megsasolom :)
  • LeonSilver
    Ja, lehet ez lesz a műsor :) Köszi!
  • Solt
    Nincs messze onnan a Gedeon tanya, pár napja voltam ott, nagyon komoly gasztronómiai élmény volt! A szürke marha szalámit különösen javaslom! :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.06.10. 21:34:22
  • repvez
    Pedig ott még múzeális gépek is vannak és egy lelkes csapat repképes állapotban tartja őket ! :)

Amugy ha jó idő van akkor a strandot javaslom termál vizes részleggel
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.06.10. 21:31:38
  • LeonSilver
    hüJe ;)
  • wolfhgb
    Muzeumot nem tudok, de repter az van! :)
  • LeonSilver
    Srácok.
    Kecskeméten nincs valami röpcsis múzeum vagy valami?
    Holnap megyek és kurva sok időm lesz nézelődni. A nejemet viszem valami jótékonysági szaladgálásra, de én nem futok... fusson, aki kergetni akar :D Úgy 9-től délután 5-ig nem tudom mi a rákot csináljak :D
  • Solt
    Inkább hoznák már olyan állapotba azt a Nevada térképet, hogy a steam-nek legyen bátorsága kirakni a bót ablakába...
  • Papa01 #20338
    DCS Summer Flash Sale!

Az Alba féláras.
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.06.10. 19:22:53