36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #20177 Nálam a Wargame: Airland Battle most a sláger... :) -
#20176 Dune2 qrvajó, androidos dosboxal fut telón is :) -
wolfhgb #20175 Settlers, dune, age off empire, c&c? -
Solt #20174 Mivel jatszol? -
sakkay #20173 Majd ha kijön a steamos nevada. Most elvagyok stratégiával. -
#20172 10%-al olcsóbb a sztímen a Gazella. Hátha valakit... -
Frenky #20171 Sziasztok! 2016.05.30. 18:30-tól Akinek van kedve, csatlakozzon :!:
DCS HAF + HUNAF szerveren légcsavaros gépekkel való gyakorlás, földi célok leküzdése, igény esetén DogFight 2vs2 vagy több géppel. Bázis reptér Novorossiysk, onnan pár Km-re Gelendzihik reptér környékén vannak a földi célok. Szerver pass: magyar
Akit érdekel csatlakozzon a HUNAF Ts-re, VO101_Tom vagy tőlem kérjetek hozzáférést. Üdv, HUNter
-
#20170 Most nézem hogy egész jó program lesz jövő héten Berlinben, repülni fog pl. B52, Me 109, Me 262
Majd lövök pár képet -
wolfhgb #20169 -
wolfhgb #20168 Teljes helios rendszer, (erintokepernyon kapcsolhato teljes pilotakabin, elo muszerekkel es mfcd kel.) elado. A rendszer tartalmazza a 19" os erinto kepernyot, a beallitott profilokat a kovetkezo modulokhoz: A10C,Mi8,F15,Szu27,33, es meg a neten elerhetok profilok mas modulokhoz is, aki ismeri tudja, milyen szinten dobja meg a repules elmenyet, minden kapcsolo es gomb az erinto kepernyon kapcsolhato a klikkelheto kabinokban, de a nem kattinthato kabinoknal is vezerelheto a gombok kapcsolok nagyresze, profiltol fuggoen. A teljes rendszer elado, programmal, beallitott profilokkal, es kepernyovel egyutt. Erdeklodni privatban.
Egy kep, a rendszerrol:
-
wolfhgb #20167 valaki esetleg próbálta már a leap motiont a dcs ben? használható ilyen szinten mint a videoban, a klikkelhető kabinokban?
-
gantus68 #20166 Guns Guns Guns
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2016.05.25. 12:53:37 -
#20165 Mig 21?
Küldj egy privit pls hogy mire gondolsz
köszi -
beci43 #20164 Eladó,ha érdekel. -
wolfhgb #20163 Sebaj, egyik sem kizaro ok a repuleshez! :) -
#20162 Hát én? Én csak 33 vagyok és az asszony sem fiatalabb 9-cel, csak 3-mal. XD -
#20161 Persze, megértelek. Ízlések és pofánbaszások ... :)
Én nagyon nem bántam meg, hogy megvettem. Kurva jó vele repülni! -
#20160 Szeretem a heliket, de speciel a gazelle nem az esetem.
Mi 24-re várok, most csak a mig 21-et venném meg ha lenne jó áron, egyelőre más nem érdekel.
nameg a 2vh-s gépek jöhetnek dögivel. -
wolfhgb #20159 Kinek mi a zsánere! Valaki a forgoszárnyasokat, valaki a légcsavarosokat, van aki a modern rendszereket, valaki a 9 évvel fiatalabbat, más a paprikás csirkét nokedlivel. Izlések és pofonok ugyebár, egy biztos, ha 200ft lenne az oldalon minden, tuti mindenki megvenne az utolso missiont is mind egy szálig, még a combined arms hoz is sztem. :) -
#20158 Ja, hát nem olcsó mulacccság ez a szimulátorozás.
Azért viszonylag jó vas kell hozzá, plusz a kiegészítők és még a szoftverek.. :(
Viszont azt nyugodtan állíthatom, hogy ez a modul megéri a pénzét :)
Messer, Mirage, Alba, Hawk, MiG-15 - ezek nincsenek meg és nem is tervezem a megvételüket. Ja, meg most az F-5E... nem kell ez sem.
A gazella viszont... hát valami fergeteges srácok! Imádom :D
-
#20157 bárcsak annyi pénzem lenne
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.05.24. 11:18:44 -
#20156 Ámerök. Van még valaki, aki megvette a Gazellát és használja a Nevadás cuccon? -
#20155 -
#20154 Azt el is hiszem :D -
#20153 Mi az,hogy! :)
Csak a reggel indul rozsdásan. :) -
#20152 :D Csúszik mi? -
#20151 Én mostanában Aranyhordóval zsírzok. :) -
wolfhgb #20150 Minel surubb konzisztenciajut vegyel, kulonben nem marad sokaig a helyen. -
#20149 Srácok, itt vannak mindenféle faszányos szilikonzsírok. Melyik lenne a legfaszább? Nekem konkrétan a pedálhoz kellene perpill. -
#20148 Nekem a DCS-ből még az A10C MFD-t se sikerült késés nélkülire megoldani, kb 1-2s késése van a képnek és a gomboknak is. Pedig próbáltam Nexus készülékekkel sőt drágább elvileg nagyobb teljesítményű tabletekkel is. Ez van, itt még várni kell hogy ez a technológia kiforrja magát. -
wolfhgb #20147 Mondjuk olvastam ilyen probalkozasrol vr forumon, ott az volt a problema, h kesese volt a kepnek, nem sikerult nekik osszehozni a dolgot elvezheto formara sajnos. -
wolfhgb #20146 Akkor nem labdazok! :) androidom nincs. -
#20145 szerencsére itt az Iphone nem rúg labdába, egy min FHD felbontású droidos teló kell és vagy wifin vagy usb theatre segitségével küldi a képet át a pc a telóra.
A trinusVR is hasonló elven müködik azzal már teszteltem -
wolfhgb #20144 Es hogy kerul a gep kepe mondjuk egy iphon ra? Vagy android fuggo? Egy ket nap mulva jon a vr cardboardom is a telohoz. -
#20143 Még egy kis adalék és kérdés a VR témához, ma akadtam rá egy Riftcat nevü progira ami elvileg emulálja a vive és rift szemüvegeket igy okostelefonnal és kinai szemüveggel is használhatók azok a progik ami a másik kettővel.
Ami a lényeg elvileg a steammel is összeköttetésben van annak is a R verziójával, és a DCS benne van a listába.
Ha valakionek erősebb gépe van és rendelkezik kinai szemüveggel és egy jobb féle okostelóval az teztelhetné.
Nekem sajnos a HD4850nél megakad a dolog, mert nem dx11 kompatibilis. -
Sidewinder #20142 7:30-tól tessék figyelni. Nagyon szívesen viszontlátnám DCS-ben azt a Ka-50 műszerfalat, de gondolom nem véletlenül lett kiadva a szimulátorba a kevésbé fejlett változat:
-
Sidewinder #20141 Csak,hogy én se maradjak ki a sorból: 30. -
#20140 Igazán nincs mit. -
gsg16 #20139 vagy behúzná a futóművét... -
wolfhgb #20138 Ne is torodj vele, a korral jar, lesz ez meg rosszabb is, mikor a mi 8 nal keresed a fekszarnyakat. :)