36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#20337 az egy kicsit bonyolultabb mint egy sima joyt átvezetékelni, mivel a FFB-t is meg akarod tartani, ahhoz, hogy a plusz gombokat ki is tudd használni ahhoz akkor 2 vezérlőre és 2 USB foglalatra lenne szügséged.
egyet a MS sidewinder nek ami kezelné a FFB-t és a tengelyeket és egy usb-s vezérlőpanelre ami meg a markolat nyomogomjait.
Igy 2 játékvezérlőnek ismerné fel a win és külön is kéne beállitani a játékoknál . -
#20336 Nem ismertek valakit aki rá tudna applikálni egy x52 markolatot egy ms ffb2 joystickra?
Az x52 megadta magát, csak villognak a gombjai de nem érzékeli a gép, kidobni meg nem akarom. Az ms joy meg nagyon jó csak kevés a gomb rajta gyárilag...
Láttam a neten hogy van aki már csinált ilyet, d én hülye vagyok az elektromos dolgokhoz. -
#20335 -
#20334 Luchtmachtdagen 2016 LIVE!!! ma és holnap! -
#20333 -
#20332 Mindmeghalunk!!!!!44444444 :) -
#20331 vagy csak a világvége eljövetelét a sátán jelképeivel 666 -
#20330 A kurva gyíkemberek! Vagy a szíriuszi fénylények!! Esetleg Soros és a háttérhatalom... ;) -
#20329 Igen, az első hírekben még nem volt benne -vagy csak nem figyeltem-, a Szuhoj meg az Orosz lovagoknál repült. -
#20328 ÉS még az Orosz Vitézek gépe is a 6 os számú volt?micsoda furcsa egybeesések
-
#20327 Nem csak a bemutató csapatokkal, egy Szu-27 is lezuhant ma, tegnap a nemzeti gárda F-16 osai... nagyon sok lett a baleset mostanában... -
#20326 Mi a franc van a bemutató csapatokkal?
Ma a patroil swiss F-5-öse is lezuhant összeütközés miatt :(
Kedden a török csillagokat láttam kecsón, szinte már csak ök meg a frecce tricolori maradt sértetlen idén -
#20325 -
#20324 Ennyire, komolyan!
Tudod mihez tudom hasonlítani? Mint amikor kijött az A-10C a klikkelhető kabinnal és mindennel. :) -
Pongor #20323 Memoria elfogyás szokott előfordulni Nálatok, Itt 8gb fizikai és 12GB swap van, de még ennek ellenére is összeomlott a DCS. Vegyem még nagyobbra a swapet, -
sakkay #20322 Na ..ennyire? -
Lysandus #20321 Két F-16-s összeütközött a levegőben Georgia-ban. Mindkét pilóta szerencsésen katapultált:
F-16's accident -
#20320 Orosz Lovagok Su-27-se lezuhant
-
#20319 -
#20318 Istenem, de fasza lett ez a Gazella.. -
wolfhgb #20317 Igen, ez a szerencsesebb konstrukcio -
#20316 Van ilyen állított is 2+1 tartó lábbal, szerencsére a logi ezeket elég jól javíthatóra csinálta. -
wolfhgb #20315 Csak a ketlabu allo kivitel. -
wolfhgb #20314 -
wolfhgb #20313 Olyan van benne. Meg szerencseje is lehet! Viszont a holtjatek sajna a konstrukcio hibaja, volt ilyen joy om, hamar megvaltam tole tobbek kozott epp emiatt is! :) 8000 korul siman lehet kapni hasznaltan, jol mukodo darabokat, en a helyedben nem vacakolnek vele. -
sulyid #20312 Hát tapasztalatom nagyon nincsen az ilyesmik javításában és ha már mindenképpen szétszedésre kerülne akkor már magát a joyt is meg kéne javítani, mivel elég zavaró "holtjátéka" tud lenni. Ha még tényleg holt játék lenne akkor azt kibírnám itt az a baj ha elengedem a joyt akkor elmozdul valamenyik irányba egy picit (tényleg csak pár milit), de azt ugye a játék már érzékeli és a gép meg reagál rá... Persze ezt meglehet csinálni egy kis deadzone beállításával, de nem szimmetrikus. Jobbra minimális a kitérése ha elengedem, ellenben balra már elég jól megtudja forgatni a gépet. A trimmel azért nem lehet megfogni ilyenkor rendesen mert ha 1 milit is elmozdul a kormány bármerre akkor trimmelhetem ki megint újra és fél percenként állítgatni a trimmet elég fárasztó.
Megnéztem a logitech honlapján hogy lehet-e hozzá alkatrészt venni... Hát persze hogy nem.... :( -
#20311 Ha 4db ilyen kapcsolóból álla a 4 irányú hatswitch akkor megoldható könnyen a csere. A g940-ben legalábbis így vannak megoldva a ezek a kapcsolók. -
wolfhgb #20310 Ha kap egyaltalan hozza belevalo 4 iranyu kapcsolot. -
#20309 Ha csak a kapcsoló ment ki akkor azt egy forrasztópáka+ónszippantó kombóval ki lehet cserélni, persze nem egyszerű mutatvány ha nincs gyakorlata az embernek. -
sulyid #20308 Nekem Logitech extreme 3d pro-m van, amúgy is leakartam cserélni a nyáron valami HOTAS-ra (bár hogy őszinte legyek ettől még nem fogok előbb váltani). Az a probléma hogy nekem nincs TIR-em így a joyon lévő kis "mini joyt" használtam a szétnézésre, nos most nem igazán hajlandó jobbra fordulni. A többi irány működik viszont eléggé kezelhetetlen (és hülyén is néz ki) hogy az ember a többi irányba a joyal nézelődik, jobbra pedig a billentyűzetet kell megnyomnia.
Már a kattanásnál hallatszik hogy nem ugyanolyan a jobboldalnak a hangja mint a többinek és mikor megnéztem a winfos eszközei között ott a tesztelésnél is látszott hogy nem érzékeli a jobbra parancsot.
Valami ötlet hogy mit csináljak? -
wolfhgb #20307 Az bizony nem vicces dolog! :( -
sulyid #20306 Közben tanulgattam az A-10C-t, csak meghalt a joystick szóval most egy ideig nem lesz se CLOD, se DCS. :( -
#20305 Jó képek.
Remélem jövőre már Kecskeméten is lesz valami hasonló. -
#20304 Fasza!! Köszi! -
#20303 Akkor egy utsó próba, talán most működik
nem tudom mi lehet a gond, máshol működik a megosztás
link -
wolfhgb #20302 Igen, köszi, közben már én is láttam. -
#20301 Még nem. -
#20300 Tán most már jó lesz, a megosztás szarakodik -
#20299 404. That’s an error. -
#20298 Legnagyobb sajnálatomra a Me 109 nem repült Berlinben, sőt ki sem hozták a repnapra. Azt mondta egy szerelő hogy a műszerek sugárzásával volt vmi probléma, de nem igazán értettem.
A Me 262 legalább repült.
Megnéztem a Luftwaffe múzeumot is, végre élőben láthattam egy felújítás alatt lévő Fw 190-est és egy He 111-est. Ez utóbbi igazából egy spanyol Casa gyártmány és szerepelt az ' Angliai csata' c. filmben is.
Lőttem pár képet, az alábbi linken megnézheti akit érdekel
képek
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.06.07. 20:09:14