Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most próbáltam win7 alatt, ott jó.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha gondolod küldhetek egy UH-1H profilt (már ha megvan neked), s megnézheted hogyan vannak ott beállítva a dolgok, vagy esetleg tesztelheted, hogy tényleg nem a Win10 kavar-e be. <#kacsint>#kacsint>
StarVR
210 fokos horizontális és 130 fokos vertikális látómező. Ezzel már a periferiális látást is le fogják fedni jórészt. Azaz vízszintesen teljesen a 210 fokkal, függőlegesen még nem. Nem is tudom utóbbi mennyi lehet, de valamivel több, mint 130 fok.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Samsung VR SM-R320
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.08.12. 12:24:50
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Megvizuálom majd win7 alatt is de nem hiszem, hogy a w10-el lenne a probléma.
Van egy viszonylag jó vidijó de nem nyújt segítséget mindenben.
shaken, not stirred
<#wink>#wink>De tényleg..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A gézkar nehézségét állító tekerő működik? Sokan panaszkodnak miatta, hogy nem jó, vagy egy idő után veszít az erejéből.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
shaken, not stirred
- nem rossz, de azért jelentősen túl van árazva 😊
- qrva gagyisztikus műanyagok vannak a cuccon
- a botot jeti-kezű emberekre szabták - nem véletlenül fakkolt az egyik srác a tecsődön. A felső HAT kapcsolót kényelmetlenül lehet csak birizgálni
- a joyon a hüvelykujjnál van egy nyomógomb, ami ha HAT lenne, mint az x-65f-en, az nagyon nagy királyság lenne (tökéletes lenne trimmelni)
- hatalmas ötlet ez a cserélhető rugó izé - mindenki a saját kedve szerint állítgathatja
- nagyon finoman lehet repkedni
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Naaa megjött a cucc? :-) Gratulálok!:-)
A világért le nem cserélném, nagyon jól sikerült darab. A kihízható billentyűtartó is egyedi, viszont ez a rinocérosz akkora, hogy ezt kénytelen leszek újratervezni és legyártatni. Eccccerűen nem férek el..
Gabi ajánlotta, hogy töröljek pár mappát-talán a psx mappákat. Meg is oldotta. Most viszont vissza akarom rakni a robbanás effektet, de nem tudom hová másoljam be ezeket a psx akármiket, ráadásul nem is biztos , hogy ezek voltak. Valaki?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A Cyborg Evo-n pontosan azt tapasztalom amit írsz.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.11. 13:28:44
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De az orosz és amcsi oldalra is egy-egy multirole gépet semmi sem űberel.
Saitek.
3-4 éve van, de még mindig makulátlan állapotban.
Javasolt az x-52-t használat után letakarni valami porvédővel. Én paraszt módon egy tesco szatyrot mindig ráhúzok miután végeztem. A rászálló por valami gusztustalanul rárohad a gumis bevonatokra. Nekem a blackwidow joyom van lerohadva - az is gumis bevonatú-, mert sose takartam le.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.08.11. 13:24:32
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Bár lehet, hogy először ilyen szövetes alapú szigetelőszalaggal próbálkozom, mert az vékonyabb. 😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
@Leon: Szép lassan összeáll a géped. Tényleg, milyen VGA, CPU van/lesz benne?
Szerintem szimplán hanyagság volt.
( Párom névnapomra megrendelte a vaddisznót szombat 08.08 este, ma délben DPD már le is rakta a melóban az arcom elé. )
Valami bandázzsal be kellene tekerni, nem? Például amit a bringások használnak.
Azt mondja nekem egy fasz(i), hogy hát húúú... egy kis csúszás volt, de már úton van a cucc, holnap (kedden) érkezik.
Erre délután 18:06-kor kapok egy értesítést az MPL-től, hogy csomagot adtak fel nekem és holnap kézbesítik.
Hát én meg írtam ezeknek, hogy elmennek a bánatos picsába! Ha ma nem telefonálok, akkor fel sem adják a csomagot vagy mi a fax?
És ha valami technikai malőr történt, akkor az nem alap náluk, hogy értesítik a vevőt, hogy csúszni fog a szállítás?!
Komolyan mondom az agyam megáll ezeken a fasz cégeken.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.08.10. 19:58:58
www.pumaszallas.hu