36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    caucasus
    Ha valaki nem találná
  • wolfhgb
    Jah, ingyenes lett! :) akkor csak toltheto es hasznalhato!
  • wolfhgb
    Kesz az uj caucasus dlc a starway nel. Toltheto es veheto!
  • sakkay
    Ja ez igaz..
  • LeonSilver
    Hát... még az sem teljesen :D
  • VO101Tom
    Oké, mondjuk az is igaz, hogy amikor ED-ről van szó, az akkor lesz biztos, amikor már letölthető...
  • sakkay
    Wov
  • VO101Tom
    Igen, ezt ígérték.
  • molnibalage83
    Tehát Grúzia is megkapja a nem átlőhető fákat új grafikával?
  • PhantomAss
    Köszi, sikerült
  • asw27
    Lehet saját aksiról indítani.
  • PhantomAss
    Repüli vki a Mig 21-est?
    Az lenne a kérdésem, hogy csak külső áramforrásról lehet indítani, vagy saját akkuról is?
    A levegőben el lehet indítani azt tudom, de a leírásokban nem találok olyat hogy a földön saját akkuról indulna.
  • molnibalage83
    Írtam róla egy hosszabb szösszenetet.
  • molnibalage83
    Nagyon helyes. Sajnos az utód WG:RD-t a fejlesztések ellenére is sikerült eléggé elkúrni ahhoz képest, hogy mi potencinál volt benne...
  • LeonSilver
    Most sikeresen feltelepül... hát nem egyszerű a beállítgatása. Nem tudom miért nem lehet oylan egyszerűen megcsinálni valamin, mint annak idején a Fraps-t.
  • LeonSilver
    Ja, ezt el is felejtettem, hogy van.
    Na majd megnézem és meglássuk. Ha fasza, akkor nekem megéri az a 40&

• repvez
    Még talán a playclaw progi ami elég jónak tünik, bár az csak DX9 es játékoktól felvele röggzit és sztem az asztal képét nem márha olyan eseményről akarsz rögziteni
  • Hecker007
    Nekem a virágbolti és eredeti winnel se volt gondom. Egyedül azt nem tudtam megoldani hogy 2 hangkártya ki és bemenetét rögzítse a videóhoz.
  • LeonSilver
    Én már próbáltam ezt ... nem sok sikerrel.
    Teljesne legális, 64 bites w10-et használoik. Ez a szar meg közölte velem, hogy vistára csak akkor hajlandó települni, ha felteszem a mit tudom én milyen szervizpakkot.. :D :D

Azért ránézek, hátha megoldódott már ez a probléma.
  • LeonSilver
    Nagyon bosszantóak ezek a dolgok Tom!
    Az a legszarabb, hogy fizetsz mindenért, mint a katonatiszt és mégis te (a felhasználó) szopja a farok mindkét végét.
  • VO101Tom
    off/ Tudom, ez egyéni szocproblem, nekem a 70e Ft-os Wacom Intous táblm működött szarul Photoshop (!) alatt, a Wacom az Adobe-ra mutogat, az Adobe a Wacomra, és mindketten a Windowsra, szerintük a Windows Ink felület szar, a Microsoft szerint meg nem is ilyen ceruzákhoz való. Fasza helyzet mi? :) Fórumbejegyzések alapján ez már azóta megy, mióta a 8.1 kijött. Röhej, hogy hónapokkal később egy fórumon mégis találtam megoldást, egy kétsoros user config fájlt kell notepadban készíteni, a Ps mappájába betenni, és innentől működik a nyomásérzékenység, meg minden ami kell (ezzel sanszos, hogy mégis az Adobe sara lesz ez). Mit nem adtam volna egy szaros checkboxért ami megold mindent
  • Hecker007
    Próbáld ki az OBS-t, hivatalos oldal, ez tud felvenni streamelni, kb mindent. A shadow playben azért kell bekapcsolni az asztalkép felvételét sok játékban, mert nem teljes képernyős módban futnhak hanem borderless window-ban.
  • LeonSilver
    Itt lehet bekacsolni. Vannak szoftverek, amikkel nem kompatibilis ez a szar.
    Ha rákeresel, hogy "nvidia shadowplay not recording", akkor a gugli vagy 300k találatot dob fel, és bár vannak önkéntes hotfixelők - nem működnek. Ez a helyzet w10 alatt. :(

• PhantomAss
    Hmm, én még nem találkoztam problémával, azt sem tudom hogy azt az 'asztalképet' hol kell bekapcsolni.
    Nálam eddig nem volt gond, de persze lehet hogy van ahol nem működik.
  • LeonSilver
    Nem minden játék alatt működik rendesen. Én a "rendesen" alatt azt értem, hogy nem kell bekacsolni az "Az asztalkép felvételének engedélyezése"-t. Mert (nálam legalábbis) még DCS alatt is ezt be kell kapcsolni, meg a játékok zöménél is. Évek óta szenved ezzel a szarral az nvidia. Normális, elérhető felvevő progit meg nem tudok helyette. A fraps is már a múlté... 2013 február óta nem frissítették.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.05.31. 08:34:20
  • PhantomAss
    Na ez a banner már illik a játékot, thx!

Mi a bajod a Shadowplay-el ? Nálam tökéletesen működik DCS alatt.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.05.31. 08:24:40
  • LeonSilver
    Azé' az nvidia is elmehet a búsbüdös picsába, hogy nem bírja normálisan megcsinálni azt a szaros shadowplay-t..
  • gantus68
  • VO101Tom
    Ja ja, jó lett
  • whiteskull
    Köszi szépen! Nagyon jó lett! :)
  • feca1229
    :-)
  • Papa01 #20226
    Én is a képet vettem észre elsőként. :-)
  • feca1229
    Aha, butaságom története, köszi Papa amugy tényleg bannak olvastam, nincs ra mentségem. :-)
  • Solt
    Igen-igen, köszönjük Uram! :)
  • Ati810
    Nagyon szívesen.
  • Papa01 #20222
    A BANNERért, nem a BANNért! :) Tényleg jól néz ki! :) Köszönjük! :)
  • feca1229
    Mi történt?
  • LeonSilver
    Ati810 kollégának köszönet a bannerért!
  • gantus68
    Ed member írta anno, hogy 1.5 után nem lesz nagy kedvezmény, max 30% a régebbi modulokból.

A map-okat integrálják egy közös build-be, már ki szerették volna adni, de jelenleg a Nevada védelme nem működik, és ez késleltetheti az f5e-t is.
  • VO101Tom
    Én az orosz vasakkal vagyok így, az egyik utolsó nagy leárazásnál bevásároltam mig-21, mig-15, mi8, és komolyan egy órát nem repültem velük összesen. Pénzkidobás volt csak. De ha úgy vesszük a ww2-es gépeken és A10c-n kívül nekem minden csak pénzkidobás volt :)