Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiket leírtam kb 2 percig tartanak még annak is, aki nem ért hozzá! 😊 Persze, ha van lóvé a nagyobbra akkor értelemszerűen azt kell venni, de ha valaki ár érzékeny akkor a 128Gb már az a méret, amivel azért együtt lehet élni. 😊

Az utolsó bekezdést viszont nem értem... 😊)

www.smart-bus.hu

Sajnos én ehhez már nem értek. Jó, megpróbálhatom megcsinálni, de az körülbelül 6-8 óra folyamatos szívás lesz, a siker mindenféle garanciája nélkül. Sőt, még jobban elronthatom az egészet. :-) Úgyhogy ha valaki még van így ezzel, annak csak azt tudom tanácsolni, hogy vegyen 256-ost. Sokkal nyugodtabb lesz az élete, az a kis vagy nem is olyan kis pénz megér annyit. :-D

Egyébként én az ipon-nal vagyok még így. Senkinek nem ajánlom, aki nem ért a számítástechnikához...
Kikapcsolod a hibernálást, a lapozófájlt, és a teljes rendszer elfér kb 20-25GB-n. Amennyiben betartod a 20%-s szabályt (ennyi maradjon üresen, hogy a TRIMM rendesen működjön) akkor is marad legalább 70GB hely minden másnak... 😊

www.smart-bus.hu

Köszi! Nem vettem még, mert voltam egy lagziban-szépen tejeltem, + a gyerekem anyjának elromlott a hűtője, és nem akartam, hogy elpatkoljanak kólikába-így vettem nekik egy hűtőt is. Szóval ssd csúszik, szeptemberben érkezik és ezek szerint 256-os<#nevetes1>

Fogalmam sincs, a winydóz és a CloD volt rajta (amit én tettem rá), most tele van mindennel. Most hoztam be a melóhelyre, majd megnézik a rendszergazdák.
De mivel lett tele? 😊

www.smart-bus.hu

Mert tele lett. :-) Ha nincs rendszergazda képesítése, akkor inkább 256-ost vegyen. Én azt vennék most.
Miért bántad meg? 😊

www.smart-bus.hu

Hali Sakkay mester!

SSD-t vettél már? Ha még nem, akkor NE 128-ast vegyél. Én anno akkorát vettem, de már megbántam. 256-os kellett volna!
molnibalage83
Megszokásból hívom így... A lényege a kommetnek, hogy a mostani helyszínen is olyan részletesség lenne a Nevada után az elvárt, mint ami ottan van/lesz.

A térkép modellezésnél egyébként, de elfogadnád a generális modellezést a városoknál "landmark" elemekkel, vagy valódhoz sokkal egyezőbb kinézetet várnád el? Mert ez az, ami húzos. Úgy nézve meg főleg, hogy melyik évtized generális kinézetét várnád el? 1980? 2010?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Reaper
Te figyu már, Krím réges-rég nincs a DCS-ben! Amúgy a videók alapján elég jól fog kinézni a Kaukázus az új motorral, a téli táj meg egyenesen király. Az, hogy konkrétan mit kapunk a DCS 1.5-ben és mit később a DCS2 hivatalos megjelenésekor, az egyelőre még talány. Elég sok minden fog változni az időjárás modellezésétől kezdve a teljesen új netkódon, vagy akár a fejlesztett editor részen át. Okosabbak leszünk, ha kijön. Egyébként a jövőben biztos vagyok benne, hogy több csapat fog ráfeküdni a különböző új térképekre, így pl. Európára is. Nekem személy szerint kurvára hiányzik a Krím, szóval remélem idővel vissza fog kerülni az is.
Utoljára szerkesztette: Reaper, 2015.07.27. 11:24:53

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

molnibalage83
Engem special nem is nagyon érdekel, mert elég üres a táj a Krímmel összevetve, de a talajmesh az valami király. Hiába az új DCS 2 render, ha a Krím nem kap jobb talajmesht, akkor egyszerűen megragad egy bizonyos szinten a kinézet.

Az, hogy miért a Hormuzi-szoroshoz csinálnak térképet, az kicsit fura nekem. Azért, mert könnyű és kevés a város? Taktikai és történelmi szempontból Európa egy része vagy Korea lenne logikusabb, bár Koreánál meg a gond az, hogy ÉK olyan gépekkel és légvédelmi cuccokkal bír, amik gyak. nem szerepelnek a DCS adatbázisban.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.27. 11:10:54

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

repvez
Én is jobban örülnék ha mondjuk corzika vagy hasonló tájat kapnánk amit régebben láthattunk már ahol sokkal változatosabb a táj mint Nevadában vagy a hormuzi szorosnál , mert ott sokminden nem kell variálni mindenhol homok ameddig a szem ellát.

Tom: az a gond vele, hogy még ezt is el kurják, mert azt a videot amit ok csinálnak millio számra találni a YT-on.Egy kicsit repkedünk aztán mondunk pár szót, hogy kb mit láthatunk,de azt nem nagyon mutaogatják ami a tényleges fejlesztés vagy, hogy hogy állnak még hányszor 5 évet várjunk. Milyen szisztéma szerint alkotnak gépeket területet.
Reaper
Gyerekek, attól még hogy őrjöngtök nem lesz hamarabb DCS2. Én személy szerint már annak örülök, hogy jön az L-39 rövidesen. Nevada meg azért csúszik ennyit, mivel már 2x kirúgták a fejlesztő brigádot és most már az ED vette a kezébe a dolgot, hogy elkészüljön végre. Egyébként meg nem értem mi ez a Nevada fétis mindenkinél, Las Vegas meg pár homokbucka miatt...😊)

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

LeonSilver
Azok kapják meg ingyen a nevadát, akik annak idején, tehát 2010-ben elővásárlással vették meg qrva drágán az a-10c-t.
Tudtommal mindenki másnak fizetős lesz a map.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Akkor nem ingyenes neked sem..

molnibalage83
Nem, simán dobozosan.

VO101Tom
"Ez a steam videozás is már csak ilyen kényszermegoldásnak tünik, hogy addig is dobjunk valamit a népnek amin csámcsoghatnak addig sem kérdezősködnek másról."

Ez pontosan így van. De ha a fejlesztésen ez nem oszt nem szoroz, akkor mi a gond vele?

www.pumaszallas.hu

Csak ha régen-előrendelve vetted meg az A-10 c

repvez
Mondjuk az eléggé bicskanyitogató amilyen ütenben és modon "fejlesztik" ezt a programot. Eddig nem nagyon tartották be a saját igéreteiket.
Kezdve onnantól, hogy inkompatibilitási gondokra fogva már 3x kiadták ugyan azokat a gépeket sőt külön addonként 4x, A Nevaqda terület mint lentebb irták 5 éve már béta álapotban volt , azota valamiért ujraakezdték vagy kitudja mit csináltak.
Miután kiadták a DCS-t. akkor még talán ugy volt hogy az 1.3assal jön az EDGE, erre az 1.2.9-es javitás után mit csináltak jött az 1.2.10 csak, hogy mégtovább huzhassák a dolgokat.
Majd jött, hogy akkora változás lesz az EDGE, hogy 2.0 lesz a verziószám.ÉS most mi van érdekes modon már a régebbi 1.x alá is megoldható az EDGE futtatása.
Akkor most mire is volt ez az egész hajcihő?
Most majd megint kapunk egy uj DCS:world-t amin a fényeken és talán a program futása javul,de semmi egyéb változást nem látunk és ez a mix megint ujabb bugokat eredményez majd.
Esetleg megint jönnek a kompatibilitás maszlaggal ami miatt ujra ki lehet adni mindent.
Mondják inkáb nyiltan, hogy elbasztuk nem tudjuk mikorra leszünk készt,de ne hitegessenek semmivel.
Ez a steam videozás is már csak ilyen kényszermegoldásnak tünik, hogy addig is dobjunk valamit a népnek amin csámcsoghatnak addig sem kérdezősködnek másról.

Balage:Ezek olyan kérdések töled, hogy tényleg nem értem, hogy ennyire nem olvasol ilyen témában vagy ennyire nem érdekel,mert az 5 év alatt sztem párszol téma volt, hogy fizetős a Nevada csak aki megvette az A10C-t annak ingyenes lesz.
molnibalage83
Vávávárjál. A Nevada fizetőőőőőőőőőőőőőőőős lesz...? Az A-10C-t én is megvettem. Akkor nekem legalább nem?

Az FC2/3-at elnézve simán kitelik, hogy akkor FC4 néven vedd meg újra az egészet..

<#eljen>

LeonSilver
Én az A-10C-t akkor vettem meg, amikor megjelent, 2010-ben. >> AKKOR << még volt nevada is, amit aztán kivettek.
Azóta ígérgetik a nevadát meg azt, hogy akik akkor megvették, azok ingyé kapják.
Szóval lassan 5 éve kalapálják azt a szaros, hugyos mapot. Egy lazább csapat ennyi idő alatt két Duke Nukem Forever-t kiad baszki...

Elmennek ezek a picsába! Majd még a végén azt is kitalálják, hogy megkapod az 1.5.0-t, a 2-höz meg majd újra vedd meg a modulokat.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

krisztian005
Igy már érthető, de eddig úgy mondták hogy az új engine lessz a DCS 2, a Nevada és egyébb helyszinek meg addonok lesznek, ezért nem ált össze hogy most akkor mi a helyzet, dehát ED-ék logikáját sosem lehetett könnyen követni.

A pcpilot oldalon februárban azt lehetzett olvasni hogy a Mig 21-hez készül a magyar kézikönyv, erről van azóta újabb hír, holt tart most a forditás?

Az L-39-hez van hozzáférhető magyar kézikönyv?

Új render engine.Itt a fórum.Egyébként nem közölték még részletesen,hogy mi fog változni.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.07.26. 18:37:59

Ka-50

molnibalage83
Ez vajon jobb talajmesht is jelent vagy minden a mostani, csak új render engine?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.26. 18:18:49

Szeptemberben a DCS a régi mapra kap peccset.Az már az új 2.0-ás motor lesz,de csak a Fekete tengeri helyszínhez.Mivel béta lesz,ezért 1.5 verziószámot kapja.
Nevadát még csiszolják,az később jelenik meg.

Ka-50

Fák nélkül olyan mint hallottnak a hónalj csók<#wink>

Hm..én ezt úgy értelmeztem, hogy ez a DCS 2.0 de mivel a régi mappra húzzák rá, nem akarják lelőni a DCS 2.0 nevével járó elvárásokat, így 1.5...Meglehet tévedek.
Leon igaz, pár év ide vagy oda<#vigyor2>

krisztian005
Ez most nekem nem tiszta, eddig azt mondták hogy mikor uj grafikus motort kap, akkor vált DCS 2-re ezzel szemben most azt mondják DCS 1.5.0 lessz és new rendering engine, ez nem egyenlő az uj grafikus motorral, mert nekem annak tünik, de akkor mi lessz a DCS 2?

Ez a DCS 2.0, hol volt "bejelentve"? DCS World 1.5.0. -ről volt szó.

http://forums.eagle.ru
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.07.26. 17:09:30
LeonSilver
A nevada már több évet késik. Mi ez a néhány hónap, fél - egy év még... 😄

molnibalage83
Indul a DCS 2.0 beta? Ezt nem is tudtam...! Akkor a DCS 2.0 az a Krímmel indul? Ha Krímen a fák nem valódi 3D objektumok lesznek, akkor a helizést még mindig megette a fene...

Az megvan , hogy szeptemberben indul a DCS 2.0 béta, de hogy késik a nevada?<#wow2> Mennyit? Meg leginkább mihez képest ugye?!<#sniffles>

Anno biztosan mondták, ezért is írtam. A kérdés az, hogy ez azóta változott-e, főleg hogy most csúszni fog nevada. Talán 2016? <#banplz>

shaken, not stirred

Nem olvastam ilyet.Majd rákérdezek valahol Ede fórumán,hátha többet megtudok.

Ka-50

Igen itt együtt örültünk a vidinek. Csak azon agyalok, hogy technikailag meg tudják-e oldani a régi térképpel is. Gondolok itt arra, hogy azt is írták, nem minden képesség fog látszani' a régi térképen, csak Nevadán. Mondjuk ha igaz hamarosan meglátjuk. Bár ha írták nem működik, akkor meg is van a válasz.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.07.26. 08:38:58

Volt róla szó,sőt videót is linkeltek ahol törnek már a fákon a gépek.Valószínű hogy akkor fedezéket is nyújt majd.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.07.26. 08:17:51

Ka-50

Na ez nem jó hír...

Nem, mondták, hogy az nem fog működni a régi térképen.

shaken, not stirred

<#alien> Na jó, de pont ezért kellene!
Ja most nézem rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy a szeptemberben induló DCS 2.0 régi mapon megcsinálják e...vajon<#wink>.

Nem hinném.Egy órával ezelőtt lőtték szét a seggem az erdő mögött...

Ka-50

Vajon a régi térképen is "élnek" már a fák?

Vagy inkább csak kötöszködsz...<#circling>

Ka-50

Papa01
Köszönöm még egyszer a lehetőséget, de végül a T.16000m joyt vettem meg( ennyit tudtam rászánni most). De azt kell mondjam, tényleg precíz egy eszköz. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

molnibalage83
Vagy ez inkább annak a jele, hogy a 2.0-val komoly bajok vannak, de ezt a részét átemelik az 1.x-be, hogy ne legyen lázadás. 😊
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.25. 09:14:17

Ja.Hát egyszer má' csak megjelenik.De legalább a régi helyszín az új motorral lesz öltöztetve.Már ez is valami.

Ka-50

Facebook csoportban volt.

Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.07.25. 08:39:21

shaken, not stirred

Papa01
Használd egészséggel! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb