Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

i robot
Mig 21 megint nem az igazi. Kóvályog felszállásnál enyhe szellőben, ráadásul a gumik is túlérzékenyek. Egyenesen nem lehet repülni, se szintre trimmelni. Ha a hastartály rajta van még rosszabb, sőt akkor húzza azokat a beteg vortexeket folyamatosan.

i robot
Fut vele párhuzamosan az angol felirat!

Kár, hogy nem angol
Oké, megvan. A description.lua fájl végén az országlista csak magyar volt, én meg ugye az alapbeállítást használom ami gondolom orosz.
Átírtam mindet és működnek faszán.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

PhantomAss
Na megnézem este ha hazaérek

GOOBY, pls

Nálam nem működik egyetlen pápai sem. Az egyik látszik csak a Mission Planner listáján ahol a skint kell megadni, de az meg régi és nem kompatibilis a friss verzióval. Egyedül a képen pirossal jelölt Néphadsereg skin működik, az szép. De többi miért nem azt nem vágom.
[/url][/img]

Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.04.11. 11:00:05

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

PhantomAss
Nálam működnek a pápai skinek frankón, amikkel utoljára repültek.

GOOBY, pls

Igen, én is észrevettem a változást. Megcsinálták az UPK gépágyúkonténer kapcsoló konzolját is, most már mindig ott van ha kell.

Melyik magyar skin működik a régi Néphadsereg témájún kívül ? Nekem valamiért nem akarja a többit beadni, pedig mindet a DCS User Downloads oldaláról töltöttem le és kimondottan a 21Bis modulra kerestem rá.

PhantomAss
Úgy látom az utóbbi patch-ban javították a Mig21 slow speed roll érzékenységét. Végre újra lehet vele repülni, bár még mindig érzékeny picit de sokkal jobb mint volt. 100%-ra raktam a roll tengelyt és működik faszányosan.

GOOBY, pls

Ez is jó ötlet, köszönöm ! <#papakacsint>

CA-m nincs de FC3 esetén a keycommands bejegyzés alatt kell mókolni kicsit, beleszerkeszted az adott tipus input mouse fájljába vagy létrehozol egy joy_diff.lua-hoz hasonló fájlt az egérre vonatkozóan úgy az update se kavar be.
az FC3 sensor zoom esetén így néz ki
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN4'}}, down = iCommandPlaneZoomOut, name = _('Display Zoom Out'), category = _('Sensors')},
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN5'}}, down = iCommandPlaneZoomIn, name = _('Display Zoom In'), category = _('Sensors')},
Köszi, ennek utánanézek.

Sok játékban nem működik, mert nem érzékeli "önálló" gombként, de általában az egérhez lévő szoftverben be tudsz állítani billentyű kombinációt az egér gombra és ugyanezt a játékban is be tudod állítani.

Kár. Akkor marad a billentyűzeten. Jó kis modul különben.

nem tudom én sem egérgombokra állítani.a joystick tengelyekre,és gombokra hagyja,de az egér gombjaira nem lehet a torony forgatást rárakni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nekem gamer egerem van, az oldalán van a 4. és 5. gomb amikhez hozzárendelném a torony jobbra és balra forgatást de nem megy. Nem nyílik meg ha rákattintok az egér oszlopban.

most gyakoroltam valamelyik nap a vulcannal,és ott nekem alapból az egér forgatja a tornyot.

Az érdekelne hogy a control beállításoknál vajon hogyan lehetne egérgombhoz rendelni a torony forgatást ? Hiába kattintok rá, nem reagál. Csak billentyűzetet enged ?

Combined Arms modullal kapcsolatban mit szeretnél tudni?

Köszi!

Ka-50

Üdv !

Régen jártam erre. Ki van képben a Combined Arms modullal ? Lenne pár kérdésem.

A MiG-21 modult attól függően kell frissíteni hogy a márciusi patch megvolt-e. Ha igen akkor most nincs teendő. Persze az sem mindegy hogy melyik DCS verziót futtatod, illetve az sem hogy csak egy vagy több DCS verzió fut-e a gépeden. <#awink>
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.04.07. 22:35:22

VO101Tom
Azt írják, igen.

www.pumaszallas.hu

Most végül mi a lófütyit kell csinálni ezzel Mig-21-es modullal?Inaktiválni,majd a peccs után újra aktiválni?<#wow3>

Ka-50

Az nem fű,hanem suba.Vagy szívószálak.

Ka-50

repvez
Arról nem is beszélve, hogy még mindig olyan meseszerű tempera festékes hatású az egész. az a fű meg egyszerűen zseniális, kb 15 évvel ezelőtt láthattunk hasonló megjelenitést
Nekem az alábbi reakciók futottak át az arcomon,

@Tom: A gyorsaság itt azért előnyös, mert így jól látni, hogy mekkorákat akad! 😄

@Sakkay: Az 51-s is alap gép... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.04. 19:13:52

www.smart-bus.hu

Mert a vörös oldalt alapból meg fogja kapni, mi meg mehetünk Dorával és Kurfürsttel a Frogfootok ellen :-)
Na de az oda való lenne. Érted?!<#banplz>

VO101Tom
TF-51D is az.

www.pumaszallas.hu

<#wink>de, hogy hullámzik!

Szerintem mert alapgép-mármint a sima su-25, aztán arra gondolnak, hogy így többen veszik meg a mappot<#alien>...fax tudja, hogy jár ezeknek az agyuk!

az a fű gyalázat!

LeonSilver
Én az utóbbira tippelek. A múltkor is rossz volt nézni, ahogy a Huey-t odabaszta 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Gondolom azért mert gyors. időgyorsítás nélkül több mindent mutogathat a térképből mint egy légcsavarossal.
Mondjuk ennek ellent mond, hogy a video első felében a reptéren taxizgat...
Aztán az is lehet, hogy azokkal nem tud felszállni 😄

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Reggel én is megkaptam az ímélt, hogy Wágner úr feltöltött egy videót a tecsődre. Amikor megláttam az első képeket, hogy ölig hangosan felnyerítettem 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vajon milyen megfontolásból választotta ehhez a bemutatóhoz a SU-25-t?

www.smart-bus.hu

<#eljen>
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.02. 14:05:04

www.smart-bus.hu

Sanyo
Ha 2 nap alatt még nem láttátok volna: F-14 Tomcat AWG-9 és besugárzásjelzők. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Felőlem jöhet. Elég jó cuccokat lehet ráaggatni. Csak faszán csinálják meg.

<#wink>

És reméljuk, a cv1 el már ilyen problémákkal nem kell bajlodni! van helyette más! 😊
Nekem a teljesen alap TrackIr beállításnál is csinálta... egy élesebb fordulónál egyszerűen eltűnik a revi, biccentek egyet előre és visszajön. Mondjuk bevallom férfiasan, a TrackIr-t már nem is használom... 😊

www.smart-bus.hu

Észrevettem, hogy az x, y, z mozgásnál-ha jól be van állítva a másik három-túl érzékeny mozgásnál. És ha kitér a maxra és azon is túl, ami hamar megvan ellentétbe a fő irányoknál, valamiért egy kicsit elállítódik. Na most ezeket lejebb vettem(x,y,z), illetve pontosan beállítottam és mintha jó lenne. Még sokat nem teszteltem de talán jó.

Végül is! 😄 Akkor mond mi a megoldás...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.01. 18:52:37

www.smart-bus.hu

Ehhez mit szólnak az urak? Xian JH-7, ha nem tévedek. Egy új fejlesztőcsapat ezzel szeretne 3rd party státuszt szerezni.
Deka Ironwork Simulations

Nem mindegy? Ugyanazok vannak mindenhol<#alien>