Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztán csak megvettem az F-5-öt. Amúgy teljesen igazad van, akkor sem lenne semmi gond, ha előtte kitapasztalnám a gépeket, mert igazság az, hogy mikor megveszek valami modult akkor belelkesedek, megtanulok rajta egy csomó mindent aztán van mikor nem repülők vele heteket, aztán már egy rakétát sem tudok kilőni! Mikor van egy kis szabadidőm akkor sem tudok leülni a gép elé, de gondolom ez nem csak nálam van így. Valahogy viszont a muti a DCSben nekem nem jön be.

Én inkább videókarit veszek amint tudok.

Egy darabig nem akarok újabb modult venni, inkább sorban kitapasztalom azokat amik megvannak, meg nekiállok majd multizni amennyire lehet.
Ja a RAZBAM csinál egy MiG-19P-t, azt lehet hogy megveszem, majd meglátom.

RAZBAM MiG-19P topik az ED fórumon

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

<#alien> Na igen..ez a legfontosabb szabály<#nevetes1>

:-)
Mindegy csak az a lényeg, hogy típus és korszak idegen legyen!

Én az F-5-ön gondolkodok.

Szégyenszemre megvettem Normandiát...mentségemre-lehet majd rajta helizni is<#nevetes1>

Húsvéti leárazás van a boltban! 40%

PhantomAss
A patchnotes-ben írják is hogy javították a csűrőt a Migen.

GOOBY, pls

Én minden frissítés után újrahangolom a tengelybeállításokat. Ez megoldja a problémákat. Tapasztalt vagyok ilyen téren mert a kezdetektől fogva nyomom a War Thundert szimulátor módban, ott meg minden nagyobb patchnél elállítják az irányítást. Főleg az Fw-190-esekre volt jellemző hogy mire az ember rájött hogy hogyan kell repülni a gépet addigra már hangolhatta újra. Szerencsére már nem így van, a lényeg hogy mindig menteni kell a control beállítást más néven. A DCS-nél ugyan így csinálom. Most a 21 csűrőivel is csinálhattak valamit mert visszább kellett állítani a görbületi tengelyén, annyira hirtelen és gyorsan tekerte a gépet. Különben sokat nem használom még mert régi 1Gb videókarim van, 8 Gb RAM meg AMD F2A proci, teljesen alap grafikával tolom de így is szaggat néha. Nyáron veszek komolyabb vkártyát, az majd megoldja.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

PhantomAss
Nem sokat teszteltem, repültem egy iskolakört, póttartályt nem raktam fel de szerintem sokkal jobb lett mint volt. Majd megnézem póttartállyal is.
Mondjuk ez olyan dolog hogy nyilván nem voltunk Mig21 pilóták, nem tudjuk hogy melyik a realisztikusabb-a legjobb számomra kb. egy éve volt, akkor beton stabilan repült. Utána nagyon elrontották a csűrőt, szinte nem lehetett leszállni a géppel mert annyira billegett. Most jobb, de nem éri el a régi stabilitását. Ettől még lehet hogy a mostani a leg valósághűbb, nem tudom.

GOOBY, pls

PhantomAss
Ezt akartam javasolni én is, a lua -ban benne kell lenni a többi ország kódjának.
A lányeg hogy működik!

GOOBY, pls

i robot
Mig 21 megint nem az igazi. Kóvályog felszállásnál enyhe szellőben, ráadásul a gumik is túlérzékenyek. Egyenesen nem lehet repülni, se szintre trimmelni. Ha a hastartály rajta van még rosszabb, sőt akkor húzza azokat a beteg vortexeket folyamatosan.

i robot
Fut vele párhuzamosan az angol felirat!

Kár, hogy nem angol
Oké, megvan. A description.lua fájl végén az országlista csak magyar volt, én meg ugye az alapbeállítást használom ami gondolom orosz.
Átírtam mindet és működnek faszán.

PhantomAss
Na megnézem este ha hazaérek

GOOBY, pls

Nálam nem működik egyetlen pápai sem. Az egyik látszik csak a Mission Planner listáján ahol a skint kell megadni, de az meg régi és nem kompatibilis a friss verzióval. Egyedül a képen pirossal jelölt Néphadsereg skin működik, az szép. De többi miért nem azt nem vágom.
[/url][/img]

Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.04.11. 11:00:05

PhantomAss
Nálam működnek a pápai skinek frankón, amikkel utoljára repültek.

GOOBY, pls

Igen, én is észrevettem a változást. Megcsinálták az UPK gépágyúkonténer kapcsoló konzolját is, most már mindig ott van ha kell.

Melyik magyar skin működik a régi Néphadsereg témájún kívül ? Nekem valamiért nem akarja a többit beadni, pedig mindet a DCS User Downloads oldaláról töltöttem le és kimondottan a 21Bis modulra kerestem rá.

PhantomAss
Úgy látom az utóbbi patch-ban javították a Mig21 slow speed roll érzékenységét. Végre újra lehet vele repülni, bár még mindig érzékeny picit de sokkal jobb mint volt. 100%-ra raktam a roll tengelyt és működik faszányosan.

GOOBY, pls

Ez is jó ötlet, köszönöm ! <#papakacsint>

CA-m nincs de FC3 esetén a keycommands bejegyzés alatt kell mókolni kicsit, beleszerkeszted az adott tipus input mouse fájljába vagy létrehozol egy joy_diff.lua-hoz hasonló fájlt az egérre vonatkozóan úgy az update se kavar be.
az FC3 sensor zoom esetén így néz ki
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN4'}}, down = iCommandPlaneZoomOut, name = _('Display Zoom Out'), category = _('Sensors')},
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN5'}}, down = iCommandPlaneZoomIn, name = _('Display Zoom In'), category = _('Sensors')},
Köszi, ennek utánanézek.

Sok játékban nem működik, mert nem érzékeli "önálló" gombként, de általában az egérhez lévő szoftverben be tudsz állítani billentyű kombinációt az egér gombra és ugyanezt a játékban is be tudod állítani.

Kár. Akkor marad a billentyűzeten. Jó kis modul különben.

nem tudom én sem egérgombokra állítani.a joystick tengelyekre,és gombokra hagyja,de az egér gombjaira nem lehet a torony forgatást rárakni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nekem gamer egerem van, az oldalán van a 4. és 5. gomb amikhez hozzárendelném a torony jobbra és balra forgatást de nem megy. Nem nyílik meg ha rákattintok az egér oszlopban.

most gyakoroltam valamelyik nap a vulcannal,és ott nekem alapból az egér forgatja a tornyot.

Az érdekelne hogy a control beállításoknál vajon hogyan lehetne egérgombhoz rendelni a torony forgatást ? Hiába kattintok rá, nem reagál. Csak billentyűzetet enged ?

Combined Arms modullal kapcsolatban mit szeretnél tudni?

Köszi!

Ka-50

Üdv !

Régen jártam erre. Ki van képben a Combined Arms modullal ? Lenne pár kérdésem.

A MiG-21 modult attól függően kell frissíteni hogy a márciusi patch megvolt-e. Ha igen akkor most nincs teendő. Persze az sem mindegy hogy melyik DCS verziót futtatod, illetve az sem hogy csak egy vagy több DCS verzió fut-e a gépeden. <#awink>
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.04.07. 22:35:22

VO101Tom
Azt írják, igen.

www.pumaszallas.hu

Most végül mi a lófütyit kell csinálni ezzel Mig-21-es modullal?Inaktiválni,majd a peccs után újra aktiválni?<#wow3>

Ka-50

Az nem fű,hanem suba.Vagy szívószálak.

Ka-50

repvez
Arról nem is beszélve, hogy még mindig olyan meseszerű tempera festékes hatású az egész. az a fű meg egyszerűen zseniális, kb 15 évvel ezelőtt láthattunk hasonló megjelenitést
Nekem az alábbi reakciók futottak át az arcomon,

@Tom: A gyorsaság itt azért előnyös, mert így jól látni, hogy mekkorákat akad! 😄

@Sakkay: Az 51-s is alap gép... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.04. 19:13:52

www.smart-bus.hu

Mert a vörös oldalt alapból meg fogja kapni, mi meg mehetünk Dorával és Kurfürsttel a Frogfootok ellen :-)
Na de az oda való lenne. Érted?!<#banplz>

VO101Tom
TF-51D is az.

www.pumaszallas.hu

<#wink>de, hogy hullámzik!

Szerintem mert alapgép-mármint a sima su-25, aztán arra gondolnak, hogy így többen veszik meg a mappot<#alien>...fax tudja, hogy jár ezeknek az agyuk!

az a fű gyalázat!

LeonSilver
Én az utóbbira tippelek. A múltkor is rossz volt nézni, ahogy a Huey-t odabaszta 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Gondolom azért mert gyors. időgyorsítás nélkül több mindent mutogathat a térképből mint egy légcsavarossal.
Mondjuk ennek ellent mond, hogy a video első felében a reptéren taxizgat...
Aztán az is lehet, hogy azokkal nem tud felszállni 😄

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Reggel én is megkaptam az ímélt, hogy Wágner úr feltöltött egy videót a tecsődre. Amikor megláttam az első képeket, hogy ölig hangosan felnyerítettem 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vajon milyen megfontolásból választotta ehhez a bemutatóhoz a SU-25-t?

www.smart-bus.hu