Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feldwebel Erich Brunotte
Interviewed on October 08, 2014 by Katja Schmitz-Dräger
Berlin, Germany
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=144767&page=9
Átírtam mindet és működnek faszán.
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
[/url][/img]
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.04.11. 11:00:05
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Melyik magyar skin működik a régi Néphadsereg témájún kívül ? Nekem valamiért nem akarja a többit beadni, pedig mindet a DCS User Downloads oldaláról töltöttem le és kimondottan a 21Bis modulra kerestem rá.
GOOBY, pls
az FC3 sensor zoom esetén így néz ki
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN4'}}, down = iCommandPlaneZoomOut, name = _('Display Zoom Out'), category = _('Sensors')},
{combos = {{key = 'MOUSE_BTN5'}}, down = iCommandPlaneZoomIn, name = _('Display Zoom In'), category = _('Sensors')},
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
Régen jártam erre. Ki van képben a Combined Arms modullal ? Lenne pár kérdésem.
A MiG-21 modult attól függően kell frissíteni hogy a márciusi patch megvolt-e. Ha igen akkor most nincs teendő. Persze az sem mindegy hogy melyik DCS verziót futtatod, illetve az sem hogy csak egy vagy több DCS verzió fut-e a gépeden. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2017.04.07. 22:35:22
Ka-50

Ka-50
@Tom: A gyorsaság itt azért előnyös, mert így jól látni, hogy mekkorákat akad! 😄
@Sakkay: Az 51-s is alap gép... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.04. 19:13:52
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondjuk ennek ellent mond, hogy a video első felében a reptéren taxizgat...
Aztán az is lehet, hogy azokkal nem tud felszállni 😄
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.02. 14:05:04
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.01. 18:52:37
www.smart-bus.hu
Deka Ironwork Simulations