36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    NA. Páran mondták itt, hogy vsz. kell majd nekik, de aztán mégsem kellet-nincs is ezzel gond, mert nem mondta senki tutira. Most van a ph-n egy srác-idegen-aki elvinné 75 ért. Mivel rendes csákó vagyok,(és unom ezt az árusítgatást olcsóbban is eladom mint az ára) felrakom az itteni haveroknak, hátha valakinek ennyiért kell és a ph srácnak mondtam, hogy 24 órát várnia kell. JA és persze 75 lenne az ittenieknek is természetesen.
    Neked mi a gondod ezzel?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.03. 16:02:58
  • sakkay
    Mi van?
  • Solt
    Valószínűleg kapott egy ajánlatot és mielőtt elfogadná rákérdez mégegyszer...
  • sure
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt így most hogy, ha én aszondom (mondtam volna), hogy 80, de Csehbe kéne postázni, vagy hogy 78k, személyes átvétel Győrben kb. 1 hónap múlva, akkor lepattintod a vevődet, hogy bocs de ráígértek/inkább esgéfórumosnak mint hardveraprosnak adnám el?
  • Lysandus
    :-D Majd a sivatagra meg Máltára veszek új gépet, addig már megpróbálom kihúzni. :-)
  • VO101Tom
    Elmegy... elmegy... de azért mégsem

• Lysandus
    Nem rossz cucc ez, nekem ilyenen fut a CloD, simán viszi. Sőt, szinte minden elmegy ezen még mindig.
  • sakkay
    Egy srác most veszi tőlem a cuccaimat 75-ért. Csak gyorsan felrakom utoljára hátha kell innen valakinek.
  • sakkay
    Én is ebben reménykedem amúgy.
  • repvez
    nem az a kérdés hogy kijön e hanem , hogy mikor. Minden egyes halasztással azt kockáztatják, hogy a PC környezet megváltozik és nekik is változtatni kell miatta ami ujabb csuszást okoz. Minél részletesebb modulokat csinálnak annál nehezebb lesz .
    Talán ha átváltanak az uj Grafmotorra és egységes alap lesz mindenhol, akkor talán több idejük marad utolérni magukat .
  • sakkay
    Ja akár igaz is lehetne, de szerintem is kijön. Talán most az egyik legjobban várt modul.
  • repvez
    jó lesz az 10 évnek is :(

Átnéztem Sanyo oldalát és ott voltak még olyan modulok amik eléggé elörehaladott állapotban voltak mégse hallani azóta sem róluk.
    Viszont olyanok meg megjelentek aminek semmi elöélete nem volt.
  • repvez
    ha azt nézzük, hogy vagy jó 5-6 évvel ezelött már volt róla kabinfotó az apach-al és az F16-sal egyetemben akkor elvárná az ember hogy elörehaladott állapotban legyen már.
  • LeonSilver
    Ja, elvileg :D
  • molnibalage83
    Oké, de mikor és mennyire bugosan?
  • sakkay
    Nagyon durva, hogy elvileg egészen előrehaladott állapotban van a mi-24!
  • repvez
    Egész jó a látvány már, remélem ezután már a tartalommal is többet törödnek majd.

Viszont a szárny végi pára leválással lehet kéne valamit finom hangolni, mert ha kell hanem az folyamatosan látszik minden gépen szinte felszállástól leszállásig, mindegy milyen az idő. viszont a szárnytőben a vortex kiválás nagy túlterhelésű manővereknél még egyszer sem láttam, pedig a Hornetnél elég látványos és gyakori. A hanghatár átlépésénél sem látni.
  • beci43
    Azt meg kell hagyni,szép az új Kaukázus.
  • Lysandus
    Buék!
  • repvez
    BUÉK
    VKB TECS
  • csolee
    BUÉK Mindenkinek!
  • StevN430
    Ha esetleg lemaradt volna róla valaki
  • sakkay
    Ide is Bujjék!
  • Frenky
    Élő!
  • feca1229
    A rózsa vörös
    az ibolya kék,
    az análvonaton nincsen fék,
    Boldg Újévet kívánok nektek Én!
  • wolfhgb
    Ne mar, megint szilveszter van? Ah, tokom, megint egy ev! Azert persze buek mindenkinek! :)
  • Frenky
    BÚÉK Mindenkinek!
  • wolfhgb
    Na de biztos elegen megveszik, hisz meg mindig a piacon vannak es nem ugy fest, h penzugyi gondjaik lennenek.
  • PhantomAss
    Ugyan ezt mondom én is...kivétel hogy szerintem nem veszik meg egy csomóan.
    De ez már részletkérdés.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.12.29. 23:02:14
  • wolfhgb
    Na de mi másra használható bármelyik is, dinamikus kampány, jó netkod, optimalizált grafikai motor, multi core támogatás hiányában? Mégis megveszik őket egy csomóan!
  • PhantomAss
    És abból mennyi használható valamire az örömrepkedésen kívül?
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.12.29. 20:57:40
  • wolfhgb
    Igazabol eddig sem adtak ki 2-3 modulnal tobbet evente.
  • PhantomAss
    Hát ez az, nem értem miért erőltetik ezt a vonalat itt is.
    Ezt a FS meg a P3d sokkal jobban megoldotta eddig is mint a DCS.
    Maradjanak a hardcore katonai vonalon, adjanak ki évente csak 2-3 jól összerakott modult, frankó térképpel, jó motorral, és mindenki boldog lenne.
    Osszák fel a csapatot, egyik része foglakozzon a ww2 vonallal, a másik meg a modern gépekkel azt csókolom.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.12.29. 20:12:00
  • PhantomAss
    Szerintem a külsős cuccokból amik nem illenek bele a DCS vonalba (casa, mig15, hawk, stb) tuti hogy nem sok pénzük van. Sokkal több pénzt is beszedhetnének ha lenne mögötte hosszú távú koncepció.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.12.29. 20:06:06
  • VO101Tom
    Hát, az a görög csapat aki ezt az I-16-ot csinálja, csinált egy Ancsát, egy Wilgát meg egy Blanikot a Prepar/FSX vonalra, lehet, hogy az a Góbé nem is lenne annyira idegen
  • VO101Tom
    Pedig kiadóként csak neki lenne lehetősége a sok külsőst egy koncepcióba terelni és csak olyan gépeket elfogadni, amik illenek abba. Amíg ED nem követeli ezt meg, addig nyilván senkit nem is fog érdekelni (fejlesztői oldalról).
  • wolfhgb
    Amig kulsosok csinalnak valamit es abbol penzuk van, amivel semmi dolguk, mit foglalkozzanak vele, h mit csinalnak. Oket nem csoportosithatjak ra az optimalizalasra gondolom. Tehat ettol, h kiadjak az ilyen szarokat, gondolom ok massal foglalkoznak kozben. Legalabb is remelem. :) az meg ne foglalkozzon vele, akit nem erdekel, nem kell megvenni es ennyi. :)
  • feca1229
    Szivemböl szóltál!
    Nem tudom miért eröltetik ezt a sok minden összevisszaságot. Gondolom pénz van benne.
  • PhantomAss
    Eddig lexartam de most már engem is kezd dühíteni a hozzáállásuk.
    Most már én is azt mondom hogy abba kéne hagyni ezt az összevisszaságot, és a felszabaduló munkaerőt(akár külsősöket) ráállítani a sürgősebb munkákra (optimalizálás, új motor, dx11-12, netkód), az eddigi mapokat felturbózni (ww2 bombázók mindkét oldalon, Normandia helyett valami autentikusabb térkép, stb). Kiváncsi leszek január végén a 2.5-re is, hogy sikerül az optimalizálás. Az egy mérföldkő lesz számomra, ha elqurják akkor hanyagolom a dcs vonalat. Nemtom hány éve dolgoznak rajta, ideje lenne összetákolniuk a DCS motorját mert az az alapja mindennek. Ha ugyanolyan szar lesz a netkód vagy brutális erőgép kell hozzá akkor megette a fene. Ott a Clod, annál pl. látszik a fejlődés, az jó lesz ww2 szimnek. Megcsinálják Tomék a vr peccset, kijön Észak-Afrika és tökéletes lesz.
    Emellett meg tökre felesleges ez a Jak 52, I16, Casa, mittomén, a fele gépparkot ki lehetne szórni.
    Ha örömrepkedni akar valaki akkor arra ott az X plane 11 vagy a FS sorozat, abban van többszáz remekül kidolgozott gép, vitorlázógépektől kezdve az űrsiklóig, kapcsolgatható fülkével.
  • feca1229
    Szerintem semmi különleges nincs ebben. Inkább mondhatnám azt, hogy tipikus...
    és tévedsz Tom, nem lesz a I-16 hoz spanyol messer hiszen akkor lenne valami koncepció! Én már a TIE vadászt, és a halálcsillagot várom, vagy valami Zeppelint! :-)