Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Spit pedig nem lóg ki a sorból mert a 2. vh-ban repülték.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.02.22. 22:03:19
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amit mondasz addig él, amíg a kezdeti ámulat el nem múlik... ;)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.02.21. 19:48:18
www.smart-bus.hu
A felbontása a dk2-nek elég csekély. A kapcsolók és műszerekhez közelebb hajolva azonban minden jól olvasható, és értelmezhető. A pilótafülkén kívüli dolgok néha tényleg inkább sejthetőek, mintsem egyértelműek. De meg lehet szokni, persze légiharcra nem próbáltam még...ott igen, biztosan kevés. Kezdetnek viszont hihetetlen élmény. Fateromnak kapaszkodnia kellett, mert műrepültem vele, és jócskán beszédült. :-)
www.smart-bus.hu
Az angol ennyire nem megy nekem... mi a cikk lényege?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.02.21. 19:23:34
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.02.21. 19:09:53
A 4K-s felbontás egy dolog, a másik az, hogy azt meg is kell majd hajtani... ez még évek (minimum 3-5) kérdése.
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nálad kimpróbálva sajnos nem tudom, hogy én alapból szülésre hajlamos vagyok vagy csak az alacsony FPS miatt nem volt jó mindig. Elképesztő élményt ad a cucc.
Csak sajnos olyan drága és olyan vas kell hozzá, hogy nekem kb. akkor reális örömrepkedésre megvenni, ha "csak úgy" az 5 év múlva veendő gépem viszi 90FPS-sel a játékokat és az OR ára 100 HUF táján lesz. Addig ez iszonyatos luxus kiadás lene.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.02.21. 15:19:54
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nagyon szar a felbontás az észleléshez. Na nem mintha nem lenne már most(nagyon) élvezetes a légiharc, de egyenlőre még kevéske. Marha fura pl. hogyha hátra nézel akkor tényleg hátra nézel..na nem olyan könnyű mint egy kis fejbiccentés a treckir-el.<#alien>#alien>
Viszont ha már forgolódás van-mindennél könnyebb tartani az ellent..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"