Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A weben belépsz a store és ott van promo -code oda ird be
Szóval az SN kezdetű számot kéne megadni? Mert az a gyári száma a joysticknak. Hova kell beírni?
USB2 porton használd. Csináltam egy videót, a kalibrálásról. Kicsit szar minőség, de a lényeg látható. Ha így csinálod és még mindig nem jó, akkor esetleg próbáld el távolítani az eszközkezelőből a driverét amit a windows rakott fel magától az első csatlakoztatásnál. Csatlakoztasd újra, a windózzer újra felrakja amit talál és úgy próbáld kalibrálni. Egyéb ötletem sajnos nincs<#shakehead>
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.04.28. 19:09:42
Igazán nincs mit! 😉

www.smart-bus.hu

Sziasztok

A jevelin dobozában nekem ez a kártya volt és ezen a kódot a War Thunder nél lehet beváltani.KÉP

VR inkább GPU igényes egyelőre... mire elfogy a CPU, a GPU már rég összefosta magát! 😊

@MBW126: Mobilról macerás linkelni, PH-n pár napja volt hír róla... ha jól emlékszem július környéke, pontos specifikációk nem nagyon vannak még.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.28. 17:15:17

www.smart-bus.hu

Mert angolra állítottam és nem találtam. Köszi! Ellenben USB3 porton a konfigurálás után nem hagyja abba a piros led villogását. USB 2-n meg örökké zöld-piros led villogás ami meg a hibát jelzi. <#falbav>
Mikorra várható ez a 7700K utód? Mekkora lesz az L2 cache?
Ok, de az egy futó, izé gyalogos szimulátor. Minden más csak alá dolgozik. DCS is ez, csak pepitában.
Nyomatják a vitruális valóságot, oda meg kell a proci. Szóval nem lesz itt olcsóság. De szerintem nem ez a drága. A VGA ami igazán fáj.
Húzd ki,tedd vissza,majd default.Utána kalibrálhatod.Ne felejtsd el a win eszközkezelőjében is kalibrálni!

Ka-50

A mostani szériánál az Intel biztos nem fog árat csökkenteni, már csak elvből sem... 😊 Viszont pár termék megjelenését előre hozták, ráadásul úgy néz ki, hogy a 7700K utódja már 6 mag 12 szálas lesz, plusz marad a socket 1151-s foglalat, ami azért sokat elárul a Ryzenről is! 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Annyira árkád mint minden más jármű az armában. Az a mai napig elsősorban on foot játék, a többi csak kiegészítés és placeholder hozzá.

www.pumaszallas.hu

@ Janáj: Miért nem a gyári programot használod, ami letölthető innen ? Lap alján, download szekció. Ne állíts át angolra, mert akkor eltűnik a joystick a kínálatból (legalábbis még múltkorában úgy volt.) Csak egy kis tömörített fájl, kicsomagolás után kapsz egy .exe-t. Telepíteni nem kell, sem adminként futtatni, gyönyörű szépen be lehet vele kalibrálni. Winfos még lehet nem támogatja teljesen a cuccot, ezért ismeri szarul a tengelyeket.

Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.04.28. 14:12:01
VO101Tom
Sörnyitóval sokkal jobban jártatok, higgyétek el <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Tényleg, akartam is kérdezni, hátha te jobban képben vagy ezzel, mi van most ezzel a Ryzennel? Én nagyon számítottam rá, hogy végre AMD-től egy olyan proci jön, ami leviszi az intel árát. De az még mindig qrva sokba kerül, és nekem már gépet kellene vennem hamarosan. Hát mi folyik itt? <#alien>

www.pumaszallas.hu

Én megelégednék azzal ha be tudnám állítani. A windowsos kalibráló kikészít. Az x és y mozgás oké, de a gázt a z csúszkának ismeri fel, miközben van külön "csúszka" is. Nincs pedál/tekerés de van x,y,z forgás de egyikre sem érzékeli a tekerész. Ilyenkor mi van
Az enyémben sem volt kupon. Nálam is egy sörnyitó meg egy Ravcore matrica volt.

Különben visszatérve az ArmA témára, tényleg nem lenne rossz, de meg tudnék hülyülni attól a rengeteg hibától ami az Armát végig kíséri. Egyszer nem találja ezt meg azt a config fájlt, máskor az addon rossz, harmadszor a mod hiányos. És ezt úgy hogy gyakorlatilag a 2000-es évek elejétől a mai napig nem képesek kijavítani, holott már másik motor viszi az egészet. Hihetetlen.Az Operation:Flashpoint óta nyomtam de idén elegem lett a sok sz*rakodásból és végleg töröltem mindet.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Igen, az enyémben is ezek voltak, remélem nem egy aqua-s eladó gyűjti a kuponokat 😄 Egyébként bár a sörnyitó sem rossz, az van pár itthon, ezért személy szerint jobban örültem volna ha egy fém triggert adtak volna ajándékba 😄
Enyémben sem volt, csak egy papír hogy köszi a pénzt, innen töltsd le a leírást, meg egy sörnyitó (mármint a joyon felül)
Ryzen-t neki! 😊)

www.smart-bus.hu

Tényleg, akik rendeltek Javelint (és meg is érkezett), kaptatok hozzá ajándék kupont vár tündérhez? Az enyémben nem volt.
Én tegnap kalibráltam a joyt, szerintem nem csak a kart kell végállástól végállásig mozgatni, hanem az oldalkormány tengelyét és a gázkart is. Én így csináltam és azután nyomtam meg a triggert és bekalibrálta. Vagy próbáld meg ami a manual is ír, ha nem sikerül a kalibráció, húzd le a joystickot és dugd vissza, majd próbáld újra.
Vagy instant agyvérzés...

www.smart-bus.hu

ARMA-ban sok mindentől hülyét lehet kapni, de nincs más a maga kategóriájában. Pedig szép szerelem gyerek lehetne egy ARMA-DCS kombóból.
LeonSilver
Nekem megvan a ték on.. egy ótvar. Még jó, hogy valami csomagban volt így nem került sokba.

Az ArmA konfigjától meg, ahogy a BMS konfigjától is agyfaszt lehet kapni. (mármint a joy és egyéb beállítástól. valami elképesztően SZAR)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az ARMA3 Helije mennyire SIM/arcade? A Take on heli? Csak kíváncsiságból.

Más: Hétfőn rendelt Javelin ma jött meg DPD-vel. Egy órás sávon belül szállították. Aqua-t nem ismerem, de a DPD-t csak ajánlani tudom. A meló helyen is őket hajtjuk, még soha nem volt gond velük.
macleody
FX8320 4.5GHz, RX480 Gaming X 8GB, 16GB RAM. Tudom, nvidiát meg intelt kellett volna vennem 😊 Tegnap csak beugrottam Batumira kipróbálni a joyt, de ettől a jobbra nézek 20fps, balra nézek 80 témától agyf@szt kapok.
Ja és mégvalami. Béci, használod a config tools-t a Javelinhez? Nekem azt írja nincs kalibrálva a joy. A leírásban az van, hogy nyomva kell tartani az eject meg a flaps gombokat, elkezd villogni a piros led, akkor a joyt végállástól végállásig el kell mozdítani és megnyomni a triggert. De nekem utána felváltva villog a piros meg a zöld led, ami azt jelzi, hogy nem jó a kalibrálás.
"Fly the brand-new CH-67 Huron and Mi-290 Taru heavy-lift helicopters" No way!
VO101Tom
"Az oké, hogy szenvedünk a dcs hibáitól, de mi van helyette?"
Arma 3, Helicopter DLC <#alien>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Aha, megvan akkor mi volt nálam a gond. Az angol oldalon a Products menüben néztem (én onnan szoktam vásárolni), ott Normandiát és Nevadát írja is a "terrains" menüben, viszont Normandián a "Pre purchase" gombra klikkelve a Normandia+Asset pack nyílik meg (47,99 dollár). Viszont ahogy írod, asset pack ott van külön a special offerben, és a Normandia lapon is írja, hogy asset pack-al együtt olcsóbb lenne. De nincs külön Normandia térkép. Az E-Shop menüben viszont, ott van külön is. Akkor ez volt a gond, én ott nem néztem.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.04.28. 11:37:57

www.pumaszallas.hu

1. Bocs, hogy beleszólok, de ez nem egy külön kínált térkép?
DCS: Normandy 1944 Map, $44.99
Írják, hogy kell ha szükséged van az egységekre vedd meg a pakkot még...

2. Ez meg akcióban egyben.
Normandy 1944 Map + WWII Assets Pack, $47.99

3. Ez meg a pakk külön.
DCS: WWII Assets Pack, $29.99

Jön majd még az Assets Pack 2. , 3. ... 😊
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2017.04.28. 11:17:56
Az oké, hogy szenvedünk a dcs hibáitól, de mi van helyette? FSX outdated, xplane11 szép grafika, nagyobb gépigény, rosszabb fm, a heli benne nem nagy szám, a többit nem is említem, arcade az összes.

Én még mindig szívesebben ülök be a Mi8-ba, vagy a Huey-ba, Gazelle és KA50 engem nem fogott meg annyira, de minda4 típus más és más.
Most már megnéztem. Külön is van...
A special offers-ben megveszed egyben ott 47,99 dodo, az Assets pack pedig külön 29,99 dodo.
A terrainben pedig megveheted a külön 44,99 dodoért a Normandy térképet
Vagy lehet félreértettem.

Köszi.
Valamiért nintha ugy láttam, hogy külön is van. Majd meló után megnézem.

VO101Tom
Lehet venni Normandiát külön? Az oké, hogy a webshopban úgy számlázzák, hogy térkép+asset pack, de én nem látok a weblapon olyan opciót, hogy Normandy map only. Szerintem csak valamelyik PR-os kitalálta, hogy a qrva drága térkép talán olcsóbbnak tűnik, ha -amolyan TV shop-os módszerrel- qrva sok dolgot felsorol, hogy mit kapunk MÉÉÉG a pénzünkért, rámondják, hogy "akciós", és teljes modul áron árulják (hiszen két dolgot kapsz egy áráért). Egyébként online kompatibilitást fenn sem lehetne tartani, ha nem látna minden játékos minden AI-t, megvásárolt csomagtól függetlenül. Csak a repülhető kabinokat tudják az ilyen szervereken letiltani, mást nem. Elvileg június felé jön. Ennél pontosabb dátumra ED-től nem számítanék 😊

Ja és köcsögség szerintem is. De én is megvettem mielőtt még drágább lenne...

www.pumaszallas.hu

Üdv emberek!
Gondolkozok, hogy megvegyem a Normandia mapot a kieg. motyókkal egyben. A kerdésem az lenne, hohy ha csak a normandia mapot veszem akkor csak egy steril térképem van minden nélkül, ugy mond csak egy táj, vagy terület és ennyi?! Ez csak nekem köcsögség, és kicsinyes lehúzás.
A másik pedig mikor lesz elérhető? Hónapok évek vagy napok?

Milyen konfigod van?

Ka-50

macleody
Kipróbáltam a joyt, frankó, bár az x52-es gázkarját nem használtam még vele. Igazság szerint felb@szarintott ez a fos DCS , egyszerűen nem hiszem el, hogy ez ilyen szarul fut. Szeretem a heliket de azt hiszem ma utoljára indítottam el ezt a nyomorult játékot.
macleody
Ez jó kérdés, nem próbáltam még, de pl. lehet bill kombókat is hozzárendelni egy-egy gombhoz. Vagy pl. ha a játékban van egy gomb amit mondjuk nyomva kell tartani valami eksönhöz, akkor ezzel be tudsz olyat is állítani, hogy ha egyszer megnyomod akkor úgy viselkedjen a gomb mintha folyamatosan nyomva tartanád. Vagy éppen 10 másodpercig legyen nyomva. Nem tudom milyen lehet az A10c-t ezzel a Javelinnel terelgetni, mert ott ugye mocsok sok bill kombó van. Ezeket én mindet az X52-ről irányítottam, hozzá sem kellett nyúlnom a billhez.
Köszi!De ez a profil miben segít?<#confused>

Ka-50

A jó: kedden rendeltem én is. (VKB GunFighter lesz a végleges, ha valahogy majd rendelhető lesz Európába is, és lesz hozzá az analóg fékes modern markolat, addig jó volna a Javelin, későbbre meg már van gazdája.)

A rossz: https://www.aqua.hu/ravcore-javelin-joystick-pc-ravjoy45595-491486.html

A csúf: kifizettem bankkártyával.... <#vigyor2>
macleody
A linken amit küldtem valamelyik nap van egy svmapper nevű progi.

Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.04.27. 19:16:16
Igen,sajnos még nincs hozzá.Gondolom a VKB azt nem engedte licenszelni,biztos kitalálnak majd valamit.De játékon belül szépen konfigurálható a joy,a shift gomb és a gombok által.
Enyhén el van fordítva a kar,mert replika,de ez még előnyére is válik.(Mondjuk a jobbkezeseknek...)
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.04.27. 14:18:01

Ka-50

macleody
Na megjött a Javelin. Azt hittem gagyibb a kinézete, de jól mutat. Este kipróbálom. Ami fura így első blikkre, hogy kicsit mintha el lenne csavarva balra a markolat. Meg hogy körbe mozgatva a joyt 90°-onként van egy kis akadás, ami ugye az x52-es tányéros megoldásánál nem volt. Ja és még annyi, hogy ehhez nincs semmi szoftver csak a config tool?
Köszönjük szépen a teljeskörű tájékoztatást.

Tegnap valaki a HUNAF multiszerveren repülés közbe a cseten kérdezte h steam vagy nem steam van nekem..... mondom a sima...levette a kollega h fingom nincs ...de most már büszkén tudom mondani h: Nem! Nekem a weblapos változat van. :-)

Üdv!
VO101Tom
A DCS World-nek két változata érhető el a neten, van az ED weblapjáról letölthető DCS W. és a Steamen letölthető DCS W. (bétával együtt három, de azt vegyük ugyanolyannak mint a weblapos verziót). Ezek ingyenesek mindkét helyen.

A letölthető modulokért kell fizetni, ennél viszont a Steam nem enged olyan modult a steames DCS W.-re telepíteni, amit nem az ő webshopjában vettél meg. Ennek sok oka van, a steam sok pénzt leszedne a szolgáltatásaiért, amiket így nem kap meg (lehetne, hogy az ED külön fizetne nekik minden példány után, de a steam olyan 30% körül leszed az árból, úgyhogy ezt inkább nem erőltetik).

A weblapos DCS W. viszont nem tesz ilyen korlátozásokat (még jó), náluk elfogadja a weblapon vett serialokat és a steamen vett serialokat is. Én is így használom, Steames A-10c mellett weblapjukon vásárolt modulokkal repkedek. Egyrészt az egész modul ára ED-nek megy így, másrészt a beta gépek csak ott érhetők el, harmadrészt a weblapon gyakrabban vannak az akciók is.
Ezért -szerintem- érdemesebb a weblapos DCS W.-öt használni.

Webalpos hátránya viszont, hogy Steamen nem fogja jelezni ismerősöknek, hogy éppen DCS-el játszol, nem tudsz streamelni, képernyőt megosztani, satöbbi. Ezt lehet azzal orvosolni, hogy külsős játékként (Games fülön - Add non Steam game to my Library menü alatt) hozzáadod a Run.exe -t akármilyen választott névvel a Steam Libraryhoz, és onnan indítod. Mivel ekkor már nem steames játékként indul, a steam nem ellenőriz semmit (működik minden modul). Külsős Steames játékoknál előfordulhat, hogy a töltési idők kicsit megnőnek (ezt nem tudom DCS-nél megmondani, nekem mindenkor qrva lassan tölt be, nincs SSD-n), és ha van olyan beépített steames fícsör hogy például ha ismerős játszik vele online, akkor azonnal a kiválasztott szerverre kapcsolódik (clodba van ilyen pl), akkor ezek valszeg nem fognak működni így sem.

www.pumaszallas.hu

Lesz belőle 140 dolláros változat is. 😊

http://vkbcontrollers.com/?p=3705

Én ezt nem is értem! a Dcs nem ingyenes?
Kicsit nekem is képzavar ez a steam.... steam incompatible...