36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#25581 ja csak , hogy ha megnézi az ember a legjobb lehetőséggel is a steamesek február közepénél elöbb nem tudják kipróbálni.
Ha tiszta telepitést akarsz az se január 31 hanem február 1 lesz és az is béta tehát ugy mondanám, hogy a stabil 2.5 az inkább február közepe mintt január vége.
Nem tudom milyen naptár szerint dolgoznak -
Pitti #25580 Azt az akadozást nem úgy kell érteni. Inkább ragadós, a nagyon finom apró mozdulatoknál lehet tapasztalni. Viszont hosszabbítóval sokat javul a helyzet. Zsírral talán meg is szűnik, ...még nem zsíroztam... Nekem van 5-10-20cm hosszabító, olyan hosszút legózok belőle amilyet szeretnék. Szerintem nagyon jó joystick, nem hiszem, hogy bárki megbánta volna aki ilyet vett.
Leonsilver porvédő megoldása is nagyon jó, én is csinálok olyat :)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.01.26. 15:56:41 -
sakkay #25579 Most megint megerősítették, hogy jön a 2.5 béta jan. 31-én. -
sakkay #25578 Baxki.... -
Pitti #25577 milyen zsír az pontosan? ha szabad kérdezni -
#25576 nem. Elfelejtettem írni, hogy majd, valamikor ;) -
#25575 itt pont mindent leirnak, mit mikor lehet leszedni -
#25574 Ezt most hogyan értelmezzem? Töltöd le? -
#25573 Jön a 2.5! -
#25572 Ez az egész 2.5-öt nem értem. Nekem most nincs fent DCS. Akkor jan végén a betát hogyan rakthatom fel? A 2.5 az ingyenes lesz, ha jól értem és a régi modulok működnek alatta. -
#25571 Hát... felért egy rossz dug**ssal, amikor először fogtam meg és nem a szaros műanyagot éreztem, hanem a fémet! Eccerűen imádom!
Régebben vettem egy ThermalTake fejhallgatót, ahhoz adtak egy ilyen zsákot, hogy abba hordozzam a cuccot - soha nem használtam... viszont qrva jó lett provédőnek a warburgra :)
-
TakiPetya77 #25570 A gépek festését a földi személyzettől tudod kérni. Alapból ha bent ülsz a gépbe, rádiómenü (ű) , utánna F8 , és ott a REARM and REFUEL. Ott le lehet nyitni a festéseket és kiválasztani. Egyedi kabint pedig a menűbe a beállításoknál tudod variálni az adott tipusra. -
hhelikopter #25569 Azt szeretném még kérdezni, hogy vettem egy UH 1 es helikoptert, amihez letöltöttem festési variációkat, és bemásoltam a célkönyvtárba. Viszont az egész programba sem nem találok arra opciót, hogy hol lehet típust, modifikációkat, festési variációkat kiválasztani?
Kérdésem még, van arra lehetőség, hogy egy küldetésbe magunk válasszuk ki a helikopter típusát, festését, illetve magunk fegyverezzük fel? Sehol nem találtam ilyet....
Hálás lennék ha valaki segítene....
Ha esetleg valaki adna skype vagy egyéb elérhetőséget, lenne még egy- két kérdésem.
Köszi
-
#25568 Lehet hogy kár volt rákeresni a Warthog problémáira (Thrustmaster, szóval sejtettem hogy van vele gond), sajnos sokan írják hogy akadozik a joystick mozgása, gondolom garinál simán elhajtanának azzal, hogy működik és nincs vele gond, de egyébként sem tetszik, hogy teljesen nyitott a gimbal és bármilyen por/kosz/kutyaszőr belemehet. Egyelőre megpróbálkozok egy VKB Gladiator MK.II-vel, ott jó a gimbal és a szenzor is, throttle pedig majd VKB lesz (ha megjelenik) vagy Virpil (vagy akár ugyanannyiért Warthog throttle külön). -
#25567 Működik frankón gyári állapotban, anélkül is ha szétszeded és bezsírozod. Nem muszáj megcsinálni, nálam sem akadt a mozgás :)
Egyébként nem kell nagyon szétszedni, csak pár csavar az egész..és a minőségi zsír 5 dollár volt az ebay-ről.
Ha teheted próbáld ki a warthogot valahol és akkor meglátod milyen. Nekem sokféle joyom volt már de a desznyó az egy teljesen más kategória, nem bántam meg hogy megvettem.
-
#25566 Hosszabbítást én is tudnék venni, viszont szétszedni és megzsírozni nem igazán szeretném, gondolom ugrik a gari ha észreveszik, meg hát ennyi pénzért elvárható lenne hogy működjön (és a jó minőségű zsír is extra költség). Gondoltam arra is, hogy veszek egy Ravcore Javelint vagy VKB Gladiatort vagy akár Gladiator Pro-t, csak hát akkor meg az egyetlen throttle opció a Thrustmaster TWCS. -
sakkay #25565 Egy ideig volt átfedés, de most már nincsen. A steamos verzió csak steamos, a hivatalos meg csak hivatalos telepítéssel megy. -
#25564 Nekem kb 2 éve van warthogom, eddig nem jött elő ilyen probléma.
Mondjuk én meg is zsíroztam a cuccot mikor megvettem, meg csináltattam rá hosszabbítást is és így finomabban is mozog alapból. -
hhelikopter #25563 Köszönöm a választ! Lenne még olyan kérdésem, hogy a Steam-en ami nincs fent kiegészítő, és megveszem más webshopba, az a steam-es verzióval működik? Korábban jó pár éve vettem egy UH 1 helikoptert, ami most a steam-es verzióba nem megy - STEAM Incompatible- , nem értem most mi a fene van... -
#25562 Olvastam, hogy a Warthognak van néhány problémája, pl. egy idő után nehézkesen mozog a joystick, mert a gimbal tapad kicsit valamihez, illetve az O gyűrű megy szét. Ezek mennyire komoly problémák? Így is nyugodtan megvehető a Warthog? -
sakkay #25561 Igen, van, hogy egy új gép, vagy map, első körben csak a hivatalos honlapon vehető, de egy idő után minden megy a steamra is. Ha megnézed a steamon, alul láthatod mi az elérhető jelenleg.(DLC fül') Ingyenes dolgokat, meg a hiv. oldalon találsz.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.25. 21:04:59 -
hhelikopter #25560 Sziasztok!
Új vagyok, a segítségetek kérném! A steamről letöltöttem a programot, ha további gépeke- a meglévő két gépen kívül- t, illetve missiokat szeretnék akkor azokat megvehetem a steamről, jól gondolom? Esetleg vannak ingyenes kiegészítők is melyek magas színvonalúak?
Köszönöm előre is válaszokat! -
Ludowik #25559 igaz de van az a fránya érzése az embernek a dcsvel kapcsolatban . Ha a géped elbír egy csomó játékkal lazán a dcsvel biztos nem fog. És pont itt számít sokat mennyi paks is van a gépben.
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2018.01.24. 22:29:26 -
#25558 Csak vicc egy kicsit modositva :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Az öreg keleti bölcset faggatja a tanítványa.
-Mester! Hogyan tudom a játékélményt maximálisan kihasználni?
-Az attól függ, fiam. Nézted már mennyi Memoriát használ?
-Igen, Mester!
-Mérted már meg mennyi a CPU hőmérséklete és terhelése ?
-Igen, Mester!
-Figyeled az FPS számot játék alatt?
-Igen, Mester!
-Na, akkor amíg ezzel a sok f@szsággal törődsz, addig biztosan nem!" -
Ludowik #25557 Nekem 16Gb a gépemben 6GB a kártyán . Azért fura mert régen 8Gb volt és ment a játék kb két éve volt. Most meg itt állok és nézek mint a lyuki nyúl . Mert a memóriát nem tudok betenni a gépbe mert 4x4 GB van benne csak ha komplett kicserélem 4x8ra. Na az mennyi pénz -
#25556 Nekem 32GB ram van a gépemben és 8GB a kártyán. Megevett 10GB rendszermemóriát (furcsa, hogy többet nem), csinált 14GB swap file-t, és foglalt 6GB video RAM-ot is. -
#25555 Szoftverfejlesztésben az egy hét nem elég semmire. Főleg, ha még csak most kezdenek hibakeresésbe, akkor ennek semmi realitása nincs. -
Ludowik #25554 Kinek mennyi memóriát eszik a DCS? Mert nekem 16 ból 14 ig lazán megzabál. Ez normálias? -
wolfhgb #25553 Ha egy hét lesz. simán. -
#25552 Azt az "egy hetet" már kibírod, mire kijön a sima...a "9 havonta új modul" is csak-csak eljött ;)
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.01.24. 20:19:07 -
wolfhgb #25551 Egy bétáért nem törlöm le az alfáim, az tuti!!! :) Hogy aztán majd qva anyázzak a hibák miatt. -
#25550 Akkor deaktiválod, letörlöd, majd installnál újra aktiválod. Így nem fogsz elveszteni aktiválást. -
wolfhgb #25549 Akkor biztos én emlékszem rosszul, régen raktam fel már a 2.1 et. -
#25548 Annyira édes, ahogy mindjárt az első komment után kidurran a foslufi és csépelik egyből egymást az Ede fikázók vs Ede seggnyalók! -
#25547 Nekem a 240-es SSD csak a DCS-nek van fenntartva :D -
#25546 Nekem is fent van mind a három, de szerialt csak egyszer kellett használni. A többi már kiolvasta a regisztriből, ahogy Tom mondja. -
wolfhgb #25545 Ez már jobban hangzik, de sajna igy sem fér fel az ssd re a másik 2 mellé, azt meg bátorsag volna letörölni egy béta miatt. :) -
#25544 A sok fa most is gondot okoz, főleg árnyékkel. Erősen kétlem, hogy 2.5-ben ez gyökeresen megváltozna. Ótvaros fák, mégis elég sok számolást igényelnek plusz az árnyék. ÉS még az is hozzájön, hogy az ütközést is figyelni kell a 2.5-ben már. -
#25543 Azt írják, hogy a 2.5 az installnál a registryből kiolvassa az aktivált modulokat, és automatikusan átmásolja onnan a kulcsot. Nem fog elhasználni aktiválást. -
#25542 A videót nézve nekem csak az fps-el van bajom, jó lenne tudni, hogy a video rögzítés/lejátszás miatt van-e ilyen 25-30 fps? Főleg a közeli fákon látni, hogy nem finoman elúsznak a gép mellett, hanem receg az egész...