36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #25221 Es mi a tapasztalat dcs szinten, erezni valamit belole? Esetleg ha tesztel valaki elotte es utana dcs ben es intel procija van, valami I7 fele, megoszthatna a tapasztaltakat. -
#25220 Nekem már fel is telepitette a frissitést ! -
Solt #25219 Gyakorlatilag ez egy összegzése a megjelent cikkeknek, ha mélyebben érdekel itt lehet követni az eseményeket: LINK
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.04. 14:26:36 -
#25218 Ez mennyire hivatalos? -
#25217 Hát az AMD-ben kevesebb a lehetőség és a javitás sem jár olyan drasztikus lépéssel igy igen még mindig azt mondom, hogy Intel hiba és a baj, hogy egy kalap alá veszik és a vin javitást ugy alakitják vagy már el is készitették, mivel ma már települt is pár gépre a frissités, hogy az AMD se ussza meg a dolgot. -
Solt #25216 Igen, érdemesebb ha valaki ezeken aggódik! :) LINK -
#25215 Biztos? :)
intel hiba
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.04. 13:26:31 -
wolfhgb #25214 Ma meg nem volt az asztalim bekapcsolva, mar ki is teptem a routerbol, ugy is csak offline bohockodok mindennel, nekem aztan nem lassitjak le a gepemet! :) -
wolfhgb #25213 Na tessek, dobtak ra 2 magot intelek, most meg elvettek belole 30%! Nesze semmi fogd meg jol! :) -
Solt #25212 Felbontás, frissítési frekvencia és játékmotor függő is a történet... tud azért szűk keresztmetszet lenni a CPU, főleg minimum FPS terén vagy multiban, de azoknál is tud gondot okozni akik magas FPS számmal játszanak. -
#25211 A DCS-nél (és kb. minden játéknál) nem a CPU a szűk keresztmetszet szerintem... -
Solt #25210 Akinek fáj az a pár FPS az 200MHz-l megemeli a CPU órajelet és helyben is van. Ezt a pár százalékot 1-2 hónap alatt egy kis optimalizációval simán eltüntetik, ha túl nagy a lenne a sírás. -
#25209 Azért ha valaki pár FPS miatt képes uj VGA-t venni meg tuningolni, akkor ez a lassulás mégha nem is lesz 30% os , pár ember lelkivilágának nem fog jót tenni.
Nekem ebből nem sokminden fog jelenteni lévén , hogy egy őskövületet használok még -
Solt #25208 Az a bizonyos feladat szerverparkok esetében van jelen, asztali gépkelen ebből kb semmit nem fogunk észrevenni. LINK -
#25207 Az intel hivatalos közleménye
ÉS valaki már tesztelte is és tényleg megvan a 30% bizonyos feladatok használata közben.
Persze magánszemélynél kérdéses, hogy menynire kell tartani az eféle sebezhetőségektől és, hogy ki lehet e iktatni ezt a részt a javitásokból, hogy ne lassuljon. -
wolfhgb #25206 Intelekre mostansag csostol jar a baj! :) Kivancsi leszek mennyire eszreveheto! -
#25205 Ezért kell AMD, annál nincs ilyen :) persze az intel máris szaladt anyucihoz, hogy a saját hibája miatt nehogy már az AMD-nek jó legyen és dögöljön meg a szomszéd lova is.
-
Solt #25204 Klikkvadász vihar a biliben! :) -
#25203 Elqrtunk egy valag zsetont a kompúúúterekre, oszt' most jól rábasztunk... Komoylan mondom, elkezdek teriszezni.
5-30%-os lassulás -
wolfhgb #25202 A véleményem: A szárnyvég kondenzáció mutatós, viszont a vortex jelenség a törzsnél nekem nagyon gagyinak tűnik. A modell szép, a táj pofás, csak optimalizáltabb is legyen a jelenleginél, az mondjuk szinte biztos, h még gépigényesebb lesz, mint jelenleg! A gépágyú hangja nekem azonosnak tűnik a gau-8 val, igaz, ebben a tipusban is forgo többcsövű gépágyú van, na de azért mégis csak egy 20milis vulcan! Igaz, ez már csak szörszálhasogatás! :) -
#25201 igen és az F4E is ott van a sorban, meg az is érdekes, hogy a legtöbb modul 2.3as szinten van csak a kaukázus map van 2.5 ön.
Csodálkoztam is volna ha egyböl 3 tized pontot ugranak a verzióban, igy ha ki is adják januárba akkor az erős gyanúm szerint 2.3as verzió alatt lesz mint stabil, és megint lesz egy open alfa /béta 2.5 ös része a dolognak .
Na már végre látni valamit , remélem ez minden gépre érvényes lesz és nem csak a Hornet sajátja , végre a fények és a kinézet sem olyan temperás hatású mint régebben, most már tényleg elég lenne ez a grafikai szint most már a tartalmon kéne valamit csinositani, hogy értelme is lenne használni. -
wolfhgb #25200 Bezony és aki jol megnézi lent a srac indulo képernyőjén a telepített modulokat, akkor a mi-24p t is felfedezheti! :) -
StevN430 #25199 Nicsak, mit találtam még. Úgy néz ki azét mégiscsak dolgoznak rajta.
LERX pára és fegyver demonstráció.
Over wing vapor és shock cone (tényleg nem tudom a magyar nevüket, nyugodtan kijavíthattok :) ) majd a későbbiekben -
rfulton #25198 Rendben, mégjobban átnézem hátha...de itt már néztem és nem találtam ezeket a modulokat a dcs 2.2 verzióban.
A játékon belül mikor a pilóta fülkében ülök, van egy zöld kis célkereszt amit lehet mozgatni kapcsolókra akár, láttam youtun hogy azokkal lehet kapcsolgatni is, azt hogy? én hiába kattintottam fogtam meg és huztam az egeret nem csinált semmit. Hogy lehet miután rávittem azt a kis keresztet mozgatni a kapcsolót a gépben? -
sakkay #25197 De most nem tudom, utoljára hol csináltam, mert nekem is mindegyik megvan, meg van steamos modulom is. De most már csak az orosz verziót használom-minden modulom jó ott. -
sakkay #25196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sakkay #25195 A hivatalos oldalon lehet aktiválni, kicsit kell keresgélni de meglesz az. Én is megtaláltam. Van egy hely, ahova be kell írni a kódot. -
#25194 Azt nem akarták mondani, hogy még nincs teljesen kész , de már majdnem elkezdtük csinálni. :) -
StevN430 #25193 Ha jól értelmeztem a stream-et az over-wing-vapor (szépen magyarul :D)és a LERX pára csíkok már majdnem készen vannak, csak még a stream-be nem kerültek bele. Állítólag a következő stream-en már esőcseppek is lesznek a kabintetőn, csak ugye ki tudja mikor lesz még az. -
#25192 Meg ha minden igaz akkor a hnap végén egyesül az 1.5 és a 2.2 és akkor már biztos hogy egy helyen fog szerepelni minden mappod és modulod. mondjuk ebbol biztos hogy lesz egy kis kavarodás majd, föleg ha itt is bejon még, hogy steames vagy nem a modul ,meg ha steamre késöbb kerül ki. -
rfulton #25191 Mármint a manager en belül -
rfulton #25190 Igen az a 2 map.
Próbáltam ott keresni, de nem találtam. -
sakkay #25189 Milyen mapp? Nevada meg Normandia? Progin belül ahol a grafikai opciók is vannak, ott lehet gépet aktiválni.Egy négyszög jel, modul manager.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.01.03. 18:32:44 -
rfulton #25188 Sziasztok (lemaradt) -
rfulton #25187 Kis segítséget szeretnék kérni ahogy látom nagy fanok vagytok DCS ben.
Elsőnek leszedtem DCS 1.5 a steamban.majd steamon keresztül megvettem 2 db dlc-t. F15-c es egy helikopátereset.
Ezután rátaláltam DCS 2 re amit mivel steamon belül nem lehet feltenni letöltöttem és telepítettem külön könyvtárba. Erre megvettem 2 db mapot rá e shopban. Oké. De hogy az ördögbe tudom de aktiválni Ebben is a két DLC t amit már megvettem. Beszéltem a Support áll de hiába magyarázta hogy a menedzseren belül aktiváljam be Nekem ott csak azt hozza fel hogy vegyem meg semmi mást. Azt mondta használható a DLC a 2.2 verzióval
-
sakkay #25186 Ja gondolom -
#25185 Dehogynem, be lett lengetve január végére -
#25184 Ha kijön, akkor lehet, hogy komlyan megfontolom, hogy újra kezdek repszimezni. Így 6-8 év után már tényleg kezd hiányozni. -
sakkay #25183 Január végét mondtak-vannak vidik amúgy! -
#25182 Itt az új év, az új Kauzásuról semmi hír. Hmhmhm...