Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.03.03. 17:48:32
www.pumaszallas.hu
"
DCS: Normandy 1944 Map Live Stream
We have decided it would be best to delay the live stream a bit to come very shortly after the start of the Normandy map pre-purchase and the release of the amazing trailer video that “Glowing Amraam” is working on. We feel the live stream and Q&A will be much more appropriate and useful after the pre-purchase beings.
Apologies for the delay."
Ede nem hazuttolja meg magát<#alien>#alien>
Ka-50
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Kezdetnek okés, de hosszabb távon szerintem nem csak ai bomberek kellenének.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.02. 08:14:52
GOOBY, pls
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
www.smart-bus.hu
Viszont az aktiválást sehogy sem lehet megúszni. De ahogy Tom is mondja, nem gáz ha elfogy a kulcs, mert simán adnak másikat!
Én már kértem párszor 😉
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Szerk: Ha a winyó betűjel és elérési út változatlan marad, akkor úgy működhet...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.03.01. 19:55:11
www.pumaszallas.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ka-50
Steam-n?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.03.01. 19:17:20
www.smart-bus.hu
Abban kérném a segítségeteket,hogy a DCS-t hogy lehet áttelepíteni egyik meghajtóról a másikra anélkül,hogy újratelepíteném.
Ka-50
Ez a pár vadászgép csak a dogolásra jó, az meg hosszabb távon nem köti le az embert.
Ennyi idő alatt amit ők eltökölnek már 3 másik repszimet össze lehetett volna dobni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.02.28. 08:12:55
GOOBY, pls
Mert mi van most? Egy Spit, egy FW, egy Messer és egy Mustáng, oszt jó napot. Ez pedig kurva kevés.
Kellenének bombázók (nem AI!!), vadászok, amik időben és térben kábé együtt voltak. De így... A CloD sokkal jobb lesz, ha beindulnak Tomék és elkezdenek kijönni a tartalmak.
Tudom tudom, a ruszkiknak azt sem lehet elhinni amit kérdeznek, de 1q 2017-re ígérték és tényleg nagyon ráálltak.
Ha nem is egy hónap de biztosra veszem hogy idén kijön.
Persze egy térkép nem váltja meg a világot, a régi il2-höz képest (cagy CloD) ez még mindig édeskevés.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.02.28. 07:38:55
GOOBY, pls
Hogy feleslegesek lennének a ww2 gépek? Azzal együtt, hogy nekem mindegyik ww2 modul megvan, és inkább össze sem számolom mennyi dollárom áll abban úgy, hogy Normandiáig én sem tudom igazán használni, szerintem is hosszú távon a DCS WW2 vonal ki fog fújni pont a hiányos tartalom miatt. De ED beszedett rá egy valag pénzt azzal az ígérettel, hogy lesz hozzá térkép és normális légi - földi egységek. Szerintem az korrekt dolog, ha be is tartják amit ígértek. Aztán, hogy 5 év múlva is élni fog-e, az majd 5 év múlva kiderül.
www.pumaszallas.hu
Tényleg nem érzik muszkáék hogy sose lesz ebből rendes szimulátor, amíg nem kap egy szélesebb érdeklődésre számot tartó térképet? Abházia meg grúzia vazze, meg örményország? Ezeket a helyeket ember fia nem tartja számon!
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Amúgy nagyon jó kis cucc, egyre többet tud és semmit sem kell variálni!
2.6.5 Changelog
FIXED: Kneeboard reintroduced.
FIXED: Keybindings now work again.
FIXED: UltraMFCD windows disappearing when viewing DCS FPS data (Ctrl-Break).
Changed: "Hide displays when outside DCS" now defauts to off.
FIXED: UltraMFCD now passes multiplayer integrity checks. (Except for colour LITENING functionality. This is a legitimate unfair advantege in multiplayer, so allowing this change should be at the discretion of server admins.)
FIXED: Mission start dialogs no longer invisible during cold start and certain multiplayer senarios.
FIXED: Display buttons now work in multiplayer.
FIXED: Ka-50 Shkval now respects request for no cockpit rendering in DCS 2.x NTTR.
Improved: Better FPS when graphics card close to 100% load.
FIXED: Strange behaviour of mouse pointer fixed. This is a kludge of a fix in DCS which coincidentally broke uMFCD.
NEW: Support for Su-25T, Su-27, Su-33, Mig-29A/G/S & F-15C
NEW: Improved CDU graphics.
NEW: Added "Show Test Displays" for debugging purposes.
FIXED: Touchscreen users no longer experience double-click.
FIXED: Multiplayer briefing screen now displays reliably.
FIXED: Changing aircraft in multiplay now possible without exiting server.
FIXED: Quit dialog now visible after aircraft descruction.
UN-BROKEN: Displays visible on mission restart.
UltraMFCD
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2017.02.24. 20:45:33