Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Gondoltam arra is, hogy lehet, hogy az új cuccok amolyan Combined Armsként vezethetők lennének, és ezért "combined arms ww2" modulként adnák hozzá, de akkor mit keresnek a listában AI gépek? Vagy hogy azért vették ketté, hogy a kickstartereseknek tudjanak kedvezmény adni(aki "elég sok" pénzzel támogatta a kickstarter kampányt, az az asset listát ingyen kapja meg), de ugyanezt érték volna el, ha egyszerűen egy nagyobb, számszerű engedménnyel akcióznák meg ugyanezeket a támogatókat. Ezért nem kell külön modulként árulni. Tényleg nem értem, miért volt szükség erre.
Az is furcsa, 260x350 km-es térképre 30 repteret említenek, én pontosan tudom, hogy a clodban 121 repülőtér van egy 300x350-es térképen, 61 a német és 60 az angol oldalon. Mégis igaz lehet az a tékép, amiben azt mutatták, hogy a repülhető térkép mérte tényleg 260x350 km, viszont ami ebből ki van dolgozva, az csak egy-egy vékony csík normandia és dél anglia partja mentén?
(csak érdekességképp, a clod map meg ez a terület: clod map
Úgyhogy nagy dilemmában vagyok én is, hogy előrendeljem vagy ne. Valszeg előbb utóbb megvenném úgyis, de most még morcos vagyok rájuk :/
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként már rengetegszer volt téma ez a modul ár, de szerintem is túlzó amit elkérnek érte.
Mert oké, hogy rétegjáték és kevesebben veszik, meg , hogy talán a célközönség is az időseb korosztályból kerül ki akik már keresettel rendelkeznek és nem apuci anyuci veszi meg szülinapra karira, de akkor is 20k-t elkérni akciósan egy félig kész térképért vagy egyetlen típusért nagyon sok.
**Ettől még a ruszkik feltételnek szabhatják nyilván. Ha már lehúzás, akkor legyen alapos 😄
www.pumaszallas.hu
Májusig megveheted elővételben, addig engednek kemény 12 dodót, az ~ 3500 ft.
Mekkora szívük van ezeknek a ruszkiknak 😄
18k-ért inkább megveszem az X plane 11-et, abban legalább van tartalom is.
GOOBY, pls
Szerk.: Bár a levélben is írták, hogy pre-purchase bundle 48 dodó
"The DCS: Normandy Map and the DCS: World War II Assets Pack will be available as a 20%-off, pre-purchase bundle for $47.99. Upon release in late May 2017, the DCS: Normandy 1944 Map and DCS: World War II Assets Pack bundle will be sold for $59.99, and the stand-alone DCS: Normandy 1944 Map for $44.99 and the stand-alone DCS: World War II Assets pack for $29.99."
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2017.03.10. 19:05:18
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most elővételben $47.99 ért együtt lehet megvenni a Normandy 1944 Map + WWII Assets Pack-ot, igy kb egy modul normál ára, de én is kiakadtam hogy külön kell megvenni a térképet és külön tartalmat hozzá.
Nevada map hogy működik? Minden modult külön fel kell installálni az alá is, ha Nevadában akar valaki repkedni?
Solt. Ugyanerre gondoltam én is, hogy egy térképet külön árulják, az egy dolog, de hogy külön árulják hozzá az AI gépeket is, az több mint pofátlanság. Ennél még az is jobb lenne, ha ez egészet kiadják egy név alatt kicsit drágábban, akkor nem érezném azt, hogy minden egyes szaros lépésükkel csak lehúzni akarják az embert :/
www.pumaszallas.hu
Akkor most meg kell venni a Nevada mapot is?
Remélem hogy nem
(amúgy meg sz@rjanak sünt hogy ilyen drágán adják)
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
DCS: Normandy 1944 Map ($44.99 Bonus: $9.00)
DCS: WWII Assets Pack ($29.99 Bonus: $6.00)
Mellesleg az oroszoknak is rendesen drágultak a modulok.
ru-shop-modules
Eddig egy vh.-ás modul ~1200 rub. volt, a spit. kivételével...
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2017.03.10. 16:45:57
www.smart-bus.hu
A térképen kívül lesz asset pack is plusz cuccokkal ami külön megvásárolható.
Kicsit drágállom de megveszem.
GOOBY, pls
A Mig-21-hez letölthetőek voltak a magyar nyelvü könyvek, repülőgépvezetői utasítás, műszaki leírás stb. Nem tudjátok az Albatroshoz voltak magyar nyelven hasonló könyvek, és hozzá lehet jutni valahogy?
Hungarian skinpack
Hungarian cockpit
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Szerk:
A fórumban van egy topik erről, kb. fél éve nem működik sajnos.
link
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.03.05. 08:38:28
GOOBY, pls
upk guide
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A fülke tetején a vezérlő panel az nem az atombombát kezeli? Már hónapokkal ezelőt repültem a Miggel, ha tévedek akkor elnézést kérek.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.03.03. 17:48:32
www.pumaszallas.hu
"
DCS: Normandy 1944 Map Live Stream
We have decided it would be best to delay the live stream a bit to come very shortly after the start of the Normandy map pre-purchase and the release of the amazing trailer video that “Glowing Amraam” is working on. We feel the live stream and Q&A will be much more appropriate and useful after the pre-purchase beings.
Apologies for the delay."
Ede nem hazuttolja meg magát<#alien>#alien>
Ka-50
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu