36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #25261 Dehogy röhögünk ki... nekem a "kesztyű" a hóbortom, hogy lehessen kattintgatni a fülkében! :) Mindenkinek van valami zizije! :) -
Solt #25260 Igen, ezt most fedeztem fel én is... Q3-ban jön a Vive Wireless Adaptor. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a gyakorlatban milyen lesz, nagyon szkeptikus vagyok, szerintem nem lesz olyan minősége mint a vezetékesnek, de ne legyen igazam! -
Pitti #25259 Nekem van egy hóbortom, szeretném körbejárni a repülőt vagy autót amit majd vezetek :) Baromi jó pl kívülről behajolni a cockpitbe és körbenézni, megmozgatni a joyt, majd figyelni hogy mozognak a csűrőlapátok... kiröhöghettek de tök jó :)
Na ekkor zavar a kábel :) Egyelőre csak addig mozgok amíg enged a kábel, riftnek nem túl hosszú
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.01.09. 13:58:24 -
a video végén van egy más fajta vezeték nélküli megoldás -
Solt #25257 Tény, hogy jobb mintha a fejeden lenne, bár szimes szempontból nekünk úgyis mindegy... engem legalábbis nem zavar a kábel. :) -
Pitti #25256 Én semmi másra nem reagáltam csak az akksi által okozott kényelmetlenség megoldásáról.
Nyilván késni fog a pimax szállítása, ezzel mindenki számolt, de ne ugorjuk már a torkának január első hetében...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.01.09. 13:52:06 -
Solt #25255 A Pimaxról még mindig semmi érdemi hír, pedig már lassan szállítaniuk kéne... ígérgetni én is tudok, bármit! :) Ha egy óra után kényelmetlen a Rift, akkor nincs jól beállítva. Én simán játszok benne 2-3 órát, de akkor is inkább a seggem zsibbad el! :)
Rakhatod a hátadra is az akksit, az adatátvitel és a pontos követés a fő gond, nem véletlenül nem állt elő még ezzel egyik nagy sem. -
Pitti #25254 A Pimax 8K wireless megoldásánál arról volt szó, hogy az akksi övre csatolható lesz. A HMD nem lehet nehezebb, már a rift is kényelmetlen egy óra után. :) -
Solt #25253 A Rift CV1 képe érezhetően jobb mint a DK2 képe, pedig csak 25%-t több pixelből áll. A 70%-l több pixel már elég jelentős minőségbeli előrelépés, ha csak ezzel állna elő az Oculus is, szó nélkül cserélnék! :) -
#25252 Nekem nincs OR sem és Vive sem, a jelenlegi felbontással nem is venném meg (ráadásul a két legtöbbet játszott szimulátorom közül egyik sem támogatja még), de 2880x1600 már jobbnak hangzik, mint bármi előtte. Lecserélni a régi OR-t valszeg nem érné meg. De elsőnek újat venni nem is kérdés, hogy melyik lenne. -
Solt #25251 70% plusz pixelért? Gondolkodás nélkül! :D -
Solt #25250 Egyelőre nem nagyom van értelme erre érdemben reagálni, ez főleg fejlesztőknek szól... tuti drágább lesz mint az alap Vive, és akkor a 70%-l több pixel meghajtásáról még szó sem esett. Ez inkább a következő generáció előszobája, mint anno a Rift dev verziója.
A TPCAST csinált egy kiegészítőt amivel a Rift és a Vive is vezeték nélküli lesz, de egyrészt horror ára van, másrészt akkumulátorral a fejeden kétlem, hogy kényelmes lenne, és akkor az adatátvitelből adód késleltetés még szóba sem jött. Ez érdemben még nagyon a jövő... először is normális akkumulátor kéne hozzá, amivel legalább 2-3 órát a fejeden lehet töltés nélkül és a súlya is rendben van. Aztán jöhet az a vezeték nélküli adatkapcsolat, ami az addigra legalább 4K szemenkénti képet cirka 120Hz-s frissítéssel és az azzal járó adatmennyiséget olyan 6-7 ms alatt el is juttatja a HMD-hez.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.09. 13:18:38 -
wolfhgb #25249 Hat, oszinten szolva, ekkorka felbontas novekedesert biztos nem cserelnem le a cv1 em, meg akkor sem, ha az oculus jonne ki hasonlo upgraddel, nemhogy vive ra! :) -
#25248 Remélem a többiek is reagálnak rá, mert ha jol láttam egy másik videoban, a VIVE már a vezeték nélküli verziót is megcsinálta. remélem az árak is lejjebb mennek majd ha elkezdenek versenyezni egymással. -
Solt #25247 Vive Pro: LINK 2880 x 1600 -
Ludowik #25246 Érdekes tegnap óta csak az 59 esek szerverére tudok belépni a többiről visszadob a menübe. Régóta nem nyúltam a multihoz tegnap előtt vettem elő a játékot akkor frissítette fel magát.Megnéztem és a 16 giga ramból megeszik 12 miközben malmozok a kapcsolódásra várva ,majd visszadob a menübe. De az 59 szerverrel semmi gond 7 giga rammal ketyeg. Két felszállás eddig egy tankolás egy defektjavítás és még egy komplett kör . Röccenés mentesen stabil 60 fps. -
#25245 sztem kevésbé sérült volna ha nem is tesznek oda semmit alá mint igy. -
#25244 Nem semmi! :) -
Matracokon landolt egy Harrier.
-
rfulton #25242 Köszi -
#25241 Amikor a kifutón állsz, nyomd meg a rearm/refuel gombot (nézd meg a beállítások között, nem tudom hogy melyik billentyű alapból). Akkor előugrik egy ablak ahol tudsz választani fegyverzetet. -
rfulton #25240 Mikor például szabadon repülők hogy tudok a repülőhöz hozzáadni rakétát és különböző fegyvereket? És ezt hol lehet megtenni.
A 51 D gépen hiába kapcsolatom a műszerfalon a bomba satöbbi kapcsolókat csak gépfegyverem van. -
#25239 Köszi. -
sakkay #25238 Nemtom, nézzél szét a fórumon, van olyan rész ami a d.kampánnyal foglalkozik. Ja, és gratulálok a nagy műhöz. A Tiborunál is olvastam róla, nem csak a HTKA-n. -
#25237 Szerintetek közösségi finanszírozással rá lehetne venni az ED-t, hogy vagy ők vagy valaki külső modullal heggeszzen már valamiféle dinamikus hadjárat motort az DCS-hez...? -
#25236 Köszi szépen a válaszokat urak! :) -
wolfhgb #25235 Az Intel procik mar tudtommal mind gpu val egyben vannak, marmint I3,i5,i7. -
beci43 #25234 Solt +1,én Iponnál vásárolok 2010 óta,nagyon sok mindent vettem már náluk,gondom sosem volt velük.Ugyanez érvényes Aquára is. -
Solt #25233 Aqua, iPon, utóbbinál jól jöhet a garanciafutár. Egyébként ma már a "nagyok" között nincs nagy különbség, azt válaszd ahol jó áron van amit kinéztél. -
#25232 Ha van igénylistád az alapján összeraknak egy konfigot. A teljesítményt egész jól eltalálják. -
#25231 Köszi a választ! :) Én is az Iponon gondolkodom.
Abban tudnátok segíteni, hogy manapság milyen i5-ös procit javasolnátok, és milyen alaplappal? Nem játszani kéne, olyan is megfelel, amiben integrált vga van!
Köszi a választ -
#25230 Én eddig az iponnál két konfigot vettem. Egyikkel sem volt semmi gond, az árat sem találtam túlzónak. Annyi, hogy a lehető legcsendesebbre kérte, azon talán picit még gyúrhattak volna. -
#25229 Urak, Bp-en tudtok boltot javasolni, ahol érdemes pc-t venni? Köszi a válaszokat! :) -
wolfhgb #25228 Kosziiii uram az infot, mar dugok is vissza! :) -
beci43 #25227 Mindenki nyugodjon le.Frissítés Win10 Pro,kipróbáltam 1.5.8 és 2.2-vel is,több mint egy órát játszottam,0 azaz zéró FPS csökkenéssel.Sőt,mintha kicsit több is lenne.
7700K 4.8 GHz,Nvidia GTX 1080,16 giga ram.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.01.04. 17:31:52 -
Laceee #25226 ÜDV! THRUSTMASTER T.Flight Hotas X-re lenne igény? Dújv./Fejér megye. -
#25225 A JF-17 is készülget
Meg ahogy láttam a OH-58D is. Lesz itt a végén annyi gép , hogy csak na, de értelmes harcot nem igen lehet látni.
A yt se hemzseg a többgépes repülések videoitól -
#25224 igen elvileg azokra is hatással van, de én ezt nem tudom tesztelni nincs viszonyitási alapom -
wolfhgb #25223 Na de ez hatassal van az amd k re is, nem? Pont ezen ragodnak sokan, h nem tesz kulombseget a gyartok kozott a frissites. -
#25222 AMD x4 965 BE procim van ugyhogy nincs hatalma felettem :)
DE a játékban eddig se toltam max grafikán igy nem tudom összehasonlitani